Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sadece sorun ttnetmi tüm türkiye mi ttnet kullanıyorda herkesde kopuyor çünkü nasıl birşey anlamış degilim derdimizi kime anlatacazda kim halledecek bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

arkadaşlar sadece sorun ttnetmi tüm türkiye mi ttnet kullanıyorda herkesde kopuyor çünkü nasıl birşey anlamış degilim derdimizi kime anlatacazda kim halledecek bu sorunu

istanblue001 tüm türkiye ttnet alt yapısı ile internete eriştiği için sorun tüm türkiyede de var anlıcan

o yüzden dün akşam ki müsabakalar yabancıların kucağına gitti

adamlar belki de maç yapmadan direk kupayı kazandı

• quote:

Orijinalden alıntı: kahramanata-kocaelispor

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

arkadaşlar sadece sorun ttnetmi tüm türkiye mi ttnet kullanıyorda herkesde kopuyor çünkü nasıl birşey anlamış degilim derdimizi kime anlatacazda kim halledecek bu sorunu

istanblue001 tüm türkiye ttnet alt yapısı ile internete eriştiği için sorun tüm türkiyede de var anlıcan

o yüzden dün akşam ki müsabakalar yabancıların kucağına gitti

adamlar belki de maç yapmadan direk kupayı kazandı

bugun hiç kopmadım şuan için ttnetten olsa internet kopmuyorki sunucuyla baglantı kesildi diyor sinyal mı gitmiyor nedir hiç anlam veremiyorum son 2haftadır böyle önceden böyle birşey olmazdı ne olduda böyle olmaya başladı bu sorunu kim çözecek

• %50'den %90'ı gördüm ya,

müsabaka da, D1 ant mod'u alsaydım bu kadar sevinirdim
  • Arkadaşlar hala TTNET diyorsunuz ya.. Bağlantınız kopmuyor port hatası veriyor. TTNET ile alakası yok anlıcanız adamların günahını alıp durmayın :) Oyun oynarken eğer koparsa bakın bakalım netten başka sitelere girebiliyormusunuz ? Ben ps3'te online birçok oyun oynuyorum hiçbirinde böyle bir problem yok ama bu pes'te port hatası diyip bazen kopup kopup duruyor. Geçen adamı 4-0 yeniyorum hemde d1'de adam ful cr7, villa eto falan maçın sonlarına doğru koptu. Geldi çıldırma :)

Bir de şu oyuncuların yorgunluk olayını nasıl hallederiz. Çok fazla yedeğim yok o yüzden oyuncu değişikliği çok yapamıyorum. Oyuncuların kondisyonları ilk yarı bitince sıfırlanıo buda çok etkilio oyunu. Nasıl halledebilirim bu yorgunluk olayını ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaLaY-TR -- 28 Haziran 2012; 13:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLaY-TR

Arkadaşlar hala TTNET diyorsunuz ya.. Bağlantınız kopmuyor port hatası veriyor. TTNET ile alakası yok anlıcanız adamların günahını alıp durmayın :) Oyun oynarken eğer koparsa bakın bakalım netten başka sitelere girebiliyormusunuz ? Ben ps3'te online birçok oyun oynuyorum hiçbirinde böyle bir problem yok ama bu pes'te port hatası diyip bazen kopup kopup duruyor. Geçen adamı 4-0 yeniyorum hemde d1'de adam ful cr7, villa eto falan maçın sonlarına doğru koptu. Geldi çıldırma :)

Bir de şu oyuncuların yorgunluk olayını nasıl hallederiz. Çok fazla yedeğim yok o yüzden oyuncu değişikliği çok yapamıyorum. Oyuncuların kondisyonları ilk yarı bitince sıfırlanıo buda çok etkilio oyunu. Nasıl halledebilirim bu yorgunluk olayını ?

dün hiç kopmadım oyuncuların yorgunluguna gelince dinlendirecen 1 mac filan yoksa çaresi yok yorgunlugun

• quote:

Arkadaşlar ben önceki mesajlarımda bi oyuncu ne kadar çok kişide varsa, o oyuncu o kadar pahalı oluyor demiştim
    ama şu mphela ve barreto ikilisi için bu geçerli değil sanırım,
    adamlar villa, eto'o, pato ile yarışıyor, sahiplerinin sayısı 20.000lerde ama hala biri 3, diğeri 4 milyon...

galiba bu fiyat artışının bir kat sayısı, yada ne bileyim bir üst sınırı falan var, yoksa aynı mantıkla,
    oyuna yeni başlayan herkeste ettori var ya ozaman onun messiden daha pahalı olması gerekmez miydi

onun dediginle alakasi var ama asil olay oyuncularin genel puanlari. yani ronaldo 97 barreto 69 :D aradaki fark da bu oluyor :D

• ya beyler simdi müsabakalarda üst tura ciktim ama kacinci olduguma bakmayi unuttum ya da baskalari kacinci onu nasil ögrenirim elemelere girdikten sonra ama. bulamadim bi türlü ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riodororokomanaci

quote:

Arkadaşlar ben önceki mesajlarımda bi oyuncu ne kadar çok kişide varsa, o oyuncu o kadar pahalı oluyor demiştim
    adamlar villa, eto'o, pato ile yarışıyor, sahiplerinin sayısı 20.000lerde ama hala biri 3, diğeri 4 milyon...

galiba bu fiyat artışının bir kat sayısı, yada ne bileyim bir üst sınırı falan var, yoksa aynı mantıkla,
    oyuna yeni başlayan herkeste ettori var ya ozaman onun messiden daha pahalı olması gerekmez miydi

onun dediginle alakasi var ama asil olay oyuncularin genel puanlari. yani ronaldo 97 barreto 69 :D aradaki fark da bu oluyor :D

ama senin mantığın ile bakarsak,

pato 84, essien de 85 ikiside 23 milyon ama patonon sahibi 15.000lerde essien 5.000lerde bu nasıl oluyor ?

bence bunda sadece konaminin bildiği ayrı bir algoritma var

• quote:

quote:

quote:

pato 84, essien de 85 ikiside 23 milyon ama patonon sahibi 15.000lerde essien 5.000lerde bu nasıl oluyor ?

beyler burda esas olan orandır. miktara bakarsanız işin içinden çıkamazsınız.

mesela 2,5 m euroluk adam 1500 kişi aldı diyelim ... adamın değeri 3 m euro oldu
    25 m euroluk adamı 1500 kişi aldı diyelim .. adamın değeri olur 30 m euro.

bu arada KINKELA diye bir sağ kanat buldum, kırmızısı çok işe yarıyor 25-30 m euroluk adamlarımı rahatça dinlendirdim sayesinde.

• Şu oyunda her olumsuzluğa bi çözüm bulundu veya bulunamayanlara da bir şekilde ben alıştım ama

Şu AL AÇIK ve Ş. LİGİ eleme sistemine deli oluyorum.

Adam full kadro topluyor (ona da lafım yok) ama server d3-d5 teki fukarayla eşleştiriyor. Adam da 5-6 ne olursa sallıyor hop üst turda

Öte yandan d1,d2 gibi klasmanlardaki orta halli takımları birbirine eşleştiriyor. Maç sabaha kadar alt bitiyor.

Averajla eleme mi olur yau ?

Ya yapacaksın dolmuş durağı gibi 32 kişi dolcak başlıcak (ama 20 tanesi aynı anda başlıcak)

Ya da tek maç eliminasyon yap. bikaç turda belirle finallere kalanları

Bu japonlar statü konusunda bişey bilmiyorlar valla

TFF'den feyiz alsınlar biraz

• Az önce 2 maçımda yenerken koptu netim bağlıydı hemen baktım ama kopmuş gösterdi gene. Böyle giderse bırakıcam artık bu oyunu oynamayı. En çok sinirimi bozanda tüm takım yedeklerde dahil oynamış sayılıyor ve hiç para alamıyorum. Dolayısıyla ucu ucuna kontrat yenilerken böyle olunca oyuncu satmak zorunda kalıyorum yenilemek için. Bari yenilmiş sayıyorsun yenilgi parası ver dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

quote:

quote:

quote:

beyler burda esas olan orandır. miktara bakarsanız işin içinden çıkamazsınız.

mesela 2,5 m euroluk adam 1500 kişi aldı diyelim ... adamın değeri 3 m euro oldu
    25 m euroluk adamı 1500 kişi aldı diyelim .. adamın değeri olur 30 m euro.

bu arada KINKELA diye bir sağ kanat buldum, kırmızısı çok işe yarıyor 25-30 m euroluk adamlarımı rahatça dinlendirdim sayesinde.

en sonunda ikna oldum çok haklısın...

• arkadaşlar resmen delirmek üzereyim.
    sunucu ile bağlantı kesildi hatası alıyorum sürekli, akşamdan beri 1 maçı tam tamamlayamadım. yokmu bunun bir çaresi,.bu ps3 en son update inden sonra böle olmaya başladı, 3-4 gündür hiç bir şey yoktu. acaba bendemi problem var, yoksa bu lanet oyundamı, lütfen bir çare

sevgiler
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espanzer

arkadaşlar resmen delirmek üzereyim.
    sunucu ile bağlantı kesildi hatası alıyorum sürekli, akşamdan beri 1 maçı tam tamamlayamadım. yokmu bunun bir çaresi,.bu ps3 en son update inden sonra böle olmaya başladı, 3-4 gündür hiç bir şey yoktu. acaba bendemi problem var, yoksa bu lanet oyundamı, lütfen bir çare

sevgiler
    saygılar

dostum çözüm yok, herkeste var o sorun, dün akşam 10 maç yaptım, 5i koptu ve yaptığım herkesin topu sönüktü, yani herkese aynı sorun var, ve galiba nedeni update, ondan sonra başladı çünkü...

• Yemin ediyorum, PS güncelllemesi olduğudnan beri iflahım kesildi.. Onca maç oynadım 2 ya da 3 maç bitirebildim.. Boşyere giden sözleşme ücretleri de cabası.. 25-30 mio EUR kaybettim... 600'lerdeki puanım 490'lara düştü.. En iyisi D5'e düşene kadar puan kaybetmek Salı gününe kadar heralde.. Orda 2 haftada toparlarız..
    En kötüsü de o sinir bozukluğunu yaşamak.. En son 7-0 öndeydim bi maçta 89:45 falandı... Çattt... Koptum.. Diğer ülkelerde de oluyo mu acaba bu?

PSN: CBGVN
    Takım: Galatasaray
  • quote:

Kadroya gelince:

öncelikle bu oyunda 3 kaleci var: 1. BUFFON, 2. JÚLIO CÉSAR, 3. NEUER
    Tsaktayuri'yi denemedim ama çok kişide yok sanırım o pes 11 de kaldı
    Casillas ise Valdes'in bir üst versiyonu ama saçma goller yemesi aynı o.

defansta ise parası olana seçenek fazla:
    THIAGO SILVA, PUYOL, PIQUÉ, CHIELLINI favori 4lüm,
    VIDIĆ, PEPE, LÚCIO, SERGIO RAMOS, VERMAELEN de plaselerim.

DOS'ta da sadece 3 isim var benim için: 1. XABI ALONSO, 2. CAMBIASSO, 3. ESSIEN

OA'da sıralama şöyle: 1. XAVI, 2. CESC FABREGAS, 3.GERRARD

OOS'de sıra: 1. KAKÁ, 2. A. INIESTA, 3.SILVA

son olarak ileri üçlüde favorilerim: C. RONALDO, MESSI, RIBÉRY
    plaseler: PATO, ETO'O, VILLA
    3. adamlar: AGÜERO, LAVEZZI

sen bu kadro adamları sahaya dizmeden şansına yerleştirsen maç kaybetmemen lazım. ben bu kadroya ulaşmak için yırtınıyorum zaten. sen halen taktik diyorsun dizilim diyorsun :))))

• Senin o takımlarla başabş oynamanın sebebi Konami'nin vermiş olduğu handikap ve yapay zekadan kaynaklanıyor.. Genelde büyük bütçeli takımların futbolcuları, küçük bütçeli özellikle de default kadroya yakın takımlarla yaptıkları maçlarda oynamıyor, ki maçlar kafa kafaya geçebilsin diye.. Konami'nin maç heyecanını arttırmak için yaptığı bişey bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: migraine!

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Millet CR7, neymar,Pato ile oynarken biz takımın parasını zor karşılıyoruz.
    Jaric, Cinalton,Heders ile oynuyoruz.
    Yakında iflas ederim galiba
    Puanım 389 :(

arkadaşım o adamların(cr7,neymar,pato) formu kırmızı yada sarı değilse senin alacağın ucuz adamlar cinalton heders vs kırmızıysa eğer inan başabaş oynarsın o adamlarla.Ben o şekilde yaptım ve çoğu adamı yendim en kötü yenilmedim berabere kaldım.1 haftada d5'ten d1'e yükseldim ama bütün aldığım oyuncular kırmızydı ve mutlaka her maç rotasyon yaptım.Master ligde rotasyon çok önemli mutlaka oyuncuları dinlendirmen lazım.Birde mypes uygulamasını yükle mutlaka her maç ekstra para.

bu arada aklıma gelmişken ederson oos yada sağ açıkta iyi adam çokta pahalı değil.çok güzel ara pasları var.

Senin o takımlarla başabş oynamanın sebebi Konami'nin vermiş olduğu handikap ve yapay zekadan kaynaklanıyor.. Genelde büyük bütçeli takımların futbolcuları, küçük bütçeli özellikle de default kadroya yakın takımlarla yaptıkları maçlarda oynamıyor, ki maçlar kafa kafaya geçebilsin diye.. Konami'nin maç heyecanını arttırmak için yaptığı bişey bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: judasole

quote:

Kadroya gelince:

öncelikle bu oyunda 3 kaleci var: 1. BUFFON, 2. JÚLIO CÉSAR, 3. NEUER
    Tsaktayuri'yi denemedim ama çok kişide yok sanırım o pes 11 de kaldı
    Casillas ise Valdes'in bir üst versiyonu ama saçma goller yemesi aynı o.

defansta ise parası olana seçenek fazla:
    THIAGO SILVA, PUYOL, PIQUÉ, CHIELLINI favori 4lüm,
    VIDIĆ, PEPE, LÚCIO, SERGIO RAMOS, VERMAELEN de plaselerim.

DOS'ta da sadece 3 isim var benim için: 1. XABI ALONSO, 2. CAMBIASSO, 3. ESSIEN

OA'da sıralama şöyle: 1. XAVI, 2. CESC FABREGAS, 3.GERRARD

OOS'de sıra: 1. KAKÁ, 2. A. INIESTA, 3.SILVA

son olarak ileri üçlüde favorilerim: C. RONALDO, MESSI, RIBÉRY
    plaseler: PATO, ETO'O, VILLA
    3. adamlar: AGÜERO, LAVEZZI

sen bu kadro adamları sahaya dizmeden şansına yerleştirsen maç kaybetmemen lazım. ben bu kadroya ulaşmak için yırtınıyorum zaten. sen halen taktik diyorsun dizilim diyorsun :))))

bende 4 ay yırttındım, sen de yırtın şimdi ekim ayında bunlar sende

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.