Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

Orijinalden alıntı: RahmanAkyar

Form durumu niye hiç değişmiyor Mvilla yı aldım adam hep full iniş Montano var forvette hep full

değişmiyor hiç

PES 2012 de form durumu oyuncunun formuna göre günden güne değişir. Form 7-8 ise 2-3 gün kırmızı kalabilir.

eyvallah hocam
  • pes2012 online, 2013den daha güzel geldi bana. arkadasta 2013 oynadık online. okadar güzel gelmedi ama eve yeni net aldığımdan 2012yi yeni online oynama fırsatı bulabildim. bna çok güzel geldi. dünde baya maçlar yaptım. zevkli oldukça.
  • ben pc pes12 platformundan ps3 pes12 ye geçtim ve gördügüm kadarıyla pc platformundan çok kullanıcısı var ps3 pes12 platformunun..130 milyonluk kadrom oldu zevkli geçiyor maçlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes12 yi oynayıpta pes13 e alışanlara şaşırıyorum..pes13 ü iyice oyuncak etmişler gol atmak çocuk oyuncağı olmuş,..pes12 den iyisi çıkmadıkça dewam

• ya arkadaslar sımdı ben master league oynuyorum teknık dırektorumu doktor falan vs degıstırmek ıstıyorum genel ayarlardan kulup ıdaresını acman gerekıyor dıyor ben genel ayarlara gırıyıorum kulup ıdaresı kapalı gorunuyor sonuk bı sekılde tus ınmıyor acamıyorum nasıl acabılırım yanı tum kapalı gorunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

pes12 yi oynayıpta pes13 e alışanlara şaşırıyorum..pes13 ü iyice oyuncak etmişler gol atmak çocuk oyuncağı olmuş,..pes12 den iyisi çıkmadıkça dewam

Evet ben de mater lige baktım ancak 28.01.2014 tarihinde kapatılacak yazdı hala oynayan var mı?
  • pes 2012 online kapatıldı mı hala online oynayan varmı arkadaşlar geçen gün girmeye çalıştığımda 28.01.2014 te online kapatıldı gibi bir ibare yer alıyordu online sayfasında bu konuda beni bilgilendirebilecek yardımcı olucak bir arkadaş olursa çok memnun olucam hayırlı geceler arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevSultan

pes 2012 online kapatıldı mı hala online oynayan varmı arkadaşlar geçen gün girmeye çalıştığımda 28.01.2014 te online kapatıldı gibi bir ibare yer alıyordu online sayfasında bu konuda beni bilgilendirebilecek yardımcı olucak bir arkadaş olursa çok memnun olucam hayırlı geceler arkadaşlar...

Evet kardeşim ne yazıkki kapatılmış. Artık pes le işim olmaz. Fifa ya geçeceğiz anlaşılan.

• Slm arkdaşlar ps3 de pes 2012 de ps3 internete bağlı olamasına rağmen online açtığımda şu hatayı alıyorum
    'Bağlantı test sunucusu konumlandırılamıyor Lütfen ağ ayarlarını doğru bir şekilde yapılandırıldığından emin olun' interneti arkdaşımdan kullanıyorum otomatik IP vermiyor modemi, statik IP ile bağlanıyorum daha önce sorun yoktu ma şimdi online oynayamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.