Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim kalecim cech ancak cech in formu dusuyor bende onun yerine mandanda, reina ya da neuer i alıcam simdi en ucuzu mandanda neuerlede arasında ne kadar fiyat var tam hatırlamıyorum mandandayı daha onceden kullandım iyi kaleci reinayla fiyatı aynı sayılır reinayı kullanmadım hic neueride oyle sizce en iyisi hangisi yani neueri alsam mandandayla arasında belirgin bir fark var mı ya da cechin yerini hangisi tutar cech cok iyiydide
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramanata-kocaelispor

arkadaşlar barreto, Mphela, piatti...vb gibi hep ucuz ama çok kaliteli oyuncuları paylaştık bu satırlarda...

Şimdi de çok pahalı isim yapmış, herkesin almak için hayalini kurduğu,

ama tüm bunlara rağmen alındığında büyük hayal kırıklığı yaratan,

kırmızı iken bile beklentileri karşılayamayan adamlar var mı gözünüze çarpan?

ben ilk gözüme çarpan adamları dile getirmek istiyorum:

1 numarada Fabregas var, ona çok şans tanıdım bende en az 200 maça çıktı ama kesinlikle 50 milyonluk bir adam değil...

2 numarada Robben var, Allahım bir adam bu kadar mı yavaş olur, hızlı koşucu ve süratli kartı var ama ne gezer, bir türlü koşturamadım...

3 numarada Vidic var, adamın bir tek defansta ilk müdalesi var, ne Pique gibi takımı geriden atağa kaldıran paslar yapıyor, ne de Tiago silva gibi ikili mücahalelerden top kazanıyor...

ve diğerleri: Casillas, Krasic, Agüero, Diego, Neymar, kullanan bu adamları kullanıyor ama öyle tek tük, çoğunuz benim gibi şikayetçidir eminim...

son not: Bu arada benim fikrimce Pato'nun 100 milyon, Eto'o'nun 90 milyon, Villa'nın 80 milyon olması gerekli bence

saydigin adamlarla ben cikayim maca sen de kimi aliyosan al. Bak bakalim o adamlar nasil oynuyorlar :D Diego, fabregas, vidic, hele hele ROBBEN, NEYMAR.. Olm bak git demekten baska laf edemiyorum kardes :D

Casillasa eyvallah armutun önde bayrak sallayani. Zaten kaleci olarak Buffonu koyaacaksin kaleye gerisi kova soylu. Buffon yoksa kale bos. Bunu yazin bir kenara :D

Oyunu iyi oynayabildikten sonra o saydigin adamlarin degerini anliyorsun. Ben D1 de cok rahat en az 7 puan yapiyorum. Bugün bütün bu iniesta fabregas xavi mordu. dani alves puyol vs. onlarla bile mac **** morlarken. Illa at topu kossun diye bakma adamlara. Hepsinin özelligi ayri. Pes futbolu oyun olarak bitirmis bence. Üstüne fifa isterse Fifa 2050yi cikarsin. pesin su baglanti koparma hilesi olmasa dadindan yenmez. valla 7 aydir bagimlisiyim hala birakamiyorum. master ligin sucu.

• mac kazandm yazdim niye sansürlendi anlamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riodororokomanaci

quote:

arkadaşlar barreto, Mphela, piatti...vb gibi hep ucuz ama çok kaliteli oyuncuları paylaştık bu satırlarda...

Şimdi de çok pahalı isim yapmış, herkesin almak için hayalini kurduğu,

ama tüm bunlara rağmen alındığında büyük hayal kırıklığı yaratan,

kırmızı iken bile beklentileri karşılayamayan adamlar var mı gözünüze çarpan?

ben ilk gözüme çarpan adamları dile getirmek istiyorum:

1 numarada Fabregas var, ona çok şans tanıdım bende en az 200 maça çıktı ama kesinlikle 50 milyonluk bir adam değil...

2 numarada Robben var, Allahım bir adam bu kadar mı yavaş olur, hızlı koşucu ve süratli kartı var ama ne gezer, bir türlü koşturamadım...

3 numarada Vidic var, adamın bir tek defansta ilk müdalesi var, ne Pique gibi takımı geriden atağa kaldıran paslar yapıyor, ne de Tiago silva gibi ikili mücahalelerden top kazanıyor...

ve diğerleri: Casillas, Krasic, Agüero, Diego, Neymar, kullanan bu adamları kullanıyor ama öyle tek tük, çoğunuz benim gibi şikayetçidir eminim...

son not: Bu arada benim fikrimce Pato'nun 100 milyon, Eto'o'nun 90 milyon, Villa'nın 80 milyon olması gerekli bence

saydigin adamlarla ben cikayim maca sen de kimi aliyosan al. Bak bakalim o adamlar nasil oynuyorlar :D Diego, fabregas, vidic, hele hele ROBBEN, NEYMAR.. Olm bak git demekten baska laf edemiyorum kardes :D

Casillasa eyvallah armutun önde bayrak sallayani. Zaten kaleci olarak Buffonu koyaacaksin kaleye gerisi kova soylu. Buffon yoksa kale bos. Bunu yazin bir kenara :D

Oyunu iyi oynayabildikten sonra o saydigin adamlarin degerini anliyorsun. Ben D1 de cok rahat en az 7 puan yapiyorum. Bugün bütün bu iniesta fabregas xavi mordu. dani alves puyol vs. onlarla bile mac **** morlarken. Illa at topu kossun diye bakma adamlara. Hepsinin özelligi ayri. Pes futbolu oyun olarak bitirmis bence. Üstüne fifa isterse Fifa 2050yi cikarsin. pesin su baglanti koparma hilesi olmasa dadindan yenmez. valla 7 aydir bagimlisiyim hala birakamiyorum. master ligin sucu.

onemli olan kendi taktiğine gore adam almak doğru transfer cok onemli bi de iyi oynadıktan sonra her oyuncuyla oynarsın benim takım değeri 250 m puanım 598 bi tanede ml open kazandım daha yenide ml open yarı finalinde penaltılarda elendim rakibin kadro cok iyi mac 8. penaltıda bitti bende perea kacırdı ve kaybettim sağlık olsun suan birikmis 35 m var duruyor bir kenerda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1905

benim kalecim cech ancak cech in formu dusuyor bende onun yerine mandanda, reina ya da neuer i alıcam simdi en ucuzu mandanda neuerlede arasında ne kadar fiyat var tam hatırlamıyorum mandandayı daha onceden kullandım iyi kaleci reinayla fiyatı aynı sayılır reinayı kullanmadım hic neueride oyle sizce en iyisi hangisi yani neueri alsam mandandayla arasında belirgin bir fark var mı ya da cechin yerini hangisi tutar cech cok iyiydide

dostum cech 28, bufon 43 arada 15 milyon var...

bu oyunda iki kaleci var, birincisi bufon, ikincisi diğerleri

2 turnuvaya gir para kas yap 15 milyon para al bufonu sonra anlıcan ne demek istediğimi...

• arkadaşlar, dostlar, kardeşler

26 temmuz perşembe saat 11 itibari ile okuduğum hürriyet haberine dayanarak söylüyorum.

pes 13 demosu çıkmış...

zaten bu sabahta ps3'de bakım uyarısı vardı, inşallah akşam indirebiliriz demoyu...

hadi hayırlısı olsun...
  • quote:

arkadaşlar, dostlar, kardeşler

26 temmuz perşembe saat 11 itibari ile okuduğum hürriyet haberine dayanarak söylüyorum.

pes 13 demosu çıkmış...

zaten bu sabahta ps3'de bakım uyarısı vardı, inşallah akşam indirebiliriz demoyu...

hadi hayırlısı olsun...

dun indirdim oynadım top süremeleri sutlar gol sevinçleri gerçekteki gibi çok iyi oyun olacak gibi yalnız şuna çok canım sıkıldı yön tusları artık analogla oynuyoruz bu durum beni çok sıktı 2 maç oynuyorum bileklerim parmaklarım agırıyor bu nedir ne yapmak istiyorlar adamı resmen deli ediyorlar inş tuşları degiştirebiliriz analogla oyun bu oynarız ne bilek ne parmak

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

pes 13 demosu çıkmış...

hadi hayırlısı olsun...

dun indirdim oynadım top süremeleri sutlar gol sevinçleri gerçekteki gibi çok iyi oyun olacak gibi yalnız şuna çok canım sıkıldı yön tusları artık analogla oynuyoruz bu durum beni çok sıktı 2 maç oynuyorum bileklerim parmaklarım agırıyor bu nedir ne yapmak istiyorlar adamı resmen deli ediyorlar inş tuşları degiştirebiliriz analogla oyun bu oynarız ne bilek ne parmak

istanblue dostum bütün hayallerimi yıktın

analog mu? nasıl ya

ya ben klavye'den joystick'e zor geçmiştim zaten, şimdi de analog mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

pes 13 demosu çıkmış...

hadi hayırlısı olsun...

istanblue dostum bütün hayallerimi yıktın

analog mu? nasıl ya

ya ben klavye'den joystick'e zor geçmiştim zaten, şimdi de analog mu

tam güzel oyun olacak derken yaptıkları şeye bak analog oynuyon o birşey degil 2maç sonra bileklerin ve parmakların agrıyor oyunu zevk için oynuyoz şimdi eziyet çekmek için mi oynuyacaz inş o tuşları degiştirebiliyoruzdur yoksa çok kötü olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1905

benim kalecim cech ancak cech in formu dusuyor bende onun yerine mandanda, reina ya da neuer i alıcam simdi en ucuzu mandanda neuerlede arasında ne kadar fiyat var tam hatırlamıyorum mandandayı daha onceden kullandım iyi kaleci reinayla fiyatı aynı sayılır reinayı kullanmadım hic neueride oyle sizce en iyisi hangisi yani neueri alsam mandandayla arasında belirgin bir fark var mı ya da cechin yerini hangisi tutar cech cok iyiydide

dostum cech 28, bufon 43 arada 15 milyon var...

bu oyunda iki kaleci var, birincisi bufon, ikincisi diğerleri

2 turnuvaya gir para kas yap 15 milyon para al bufonu sonra anlıcan ne demek istediğimi...

ben bufonu aldım 5-6 mac yaptım iyi kaleci cok iyi kurtarıslar yapıyor ama arada sacma pozisyonlarda gol yiyor suan form durumu yesil sarı ya da kırmızıya gelince cok daha iyi olur ins.

• Arkdaslar kupadaydım 4 galibiyet aldım 1 saatte fakat beni 3 galibiyet aldı gösterdi ve ilk 16 giremedim nasıl iştir bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkrol12

Arkdaslar kupadaydım 4 galibiyet aldım 1 saatte fakat beni 3 galibiyet aldı gösterdi ve ilk 16 giremedim nasıl iştir bu ya

1 saat icinde arka arkaya yaptığın en iyi 3 mac goz onune alınır sen buyuk ihtimal averajdan dolayı cıkamamıstır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkrol12

Arkdaslar kupadaydım 4 galibiyet aldım 1 saatte fakat beni 3 galibiyet aldı gösterdi ve ilk 16 giremedim nasıl iştir bu ya

dostum 4 galibiyet alamazsın 6 maçın 6sını da kazanasan en iyi 3 maçına bakar...

yani en çok 9 puan alabilirsin 12 alamazsın, demek ki diğerleri de 9 puan almış ama averejları iyi senden...
  • arkadaşlar bir arkadaş " [PS3] PES 2013 MASTER LİG ONLİNE KONUSU " isimli bir başlık açsın da yavaş yavaş pes13 havasında girek.

hazır pes13 demosu çıkmışken, tecrübelerimizi paylaşalım...
  • serdaozkul_10

diye bir şey var, şey diyorum çünkü başka kelime bulamadım...

yazdığı küfüre bakın arkadaşlar ya:

"senin ananına da bağlantınıda S.KİM, alahını da dinini de S.KİM"

ne şimdi denir buna, size bırakıyorum,

bende dayanamadım:

"anana S.Kmi girdi, anlayamadım"

yazdım, şimdi anasından özür diliyorum ama herkes benim gibi olmaz,

evladı bu küfürleri yazdıkça çok laf getirir kendine bunu bilsin..
  • online ye girebilen varmı
  • Arkadaşlar korner ya da serbest vuruşlarda hangi tuşa basıp adam seçip topu ona doğru atabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 31 Temmuz 2012; 17:56:59 >
  • SOLDAKİ KOLA DOKUN ANALOG KOLA ORDAN AYARLA
  • yaw bu chivas_fb ne or**pu çocuğudur ya yav ne kdar haysiyetsiz şerefsiz birisidir ya adamla maç yaptım geçende adamda messi robben hepsi var benim takımım ezik admı son dadkika 2-1 yaptım adam oyuunu durdurdu sonra başlattı oyun öyle bir kastıki anlatamam bağlantı kötüleştiği için attı beni maç yapılmadı sayıldı.Bugün gene denk geldi gene maç yapıyoruz ilk yarı 3 tane attım 2. yarıya başlamadan gene bişeyler yaptı başllattı 2 dakka oynayamadan gene bağlantı kötüleştiği için attı beni yav anlamıyorum abe or**pu çocuğu ne zevk alırsın yenip yenilmedikten sonra bu oyunun ne zevki çıkar zaten almışşsın messini robbeni ronaldoyu daha ne yapmaya çalışlıyosun bakın arkdaslar diğer ülkelere göre en çok or**pu çocuğu türkiyede bulunuyor diğerleriyle oynarken sorun yok ama türklerle oynayıp yenince neden bağlantı kesiliyor internet kasıyor adam yediremiyor kendine yapmayın böle zevk almaya bakın.CHİVAS_FB Sana Sesleniyorum Masterlig onlineda tüm hakkı yenen insanlar senin ananı gö**nden s*ksin şerefsiz haysiyetsiz herif

• 1ağustos ps3 e pes 2013 demosu geldi , analogla oynamakdiye bir şey yok istersen değiştirirsin
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.