Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes2013 te şutlara artık kendimiz yön vericez yalnız çok zor yaa eğer yön vermeden pas veya şut atarsançok alakasız gidiyor top yön verirken ben X'e O'ya filan bsarken benim sol elim kayıyor yani direkben top uzaya gidiyor nasıl yapcaz blmiyom bu seferki oyun yetenek isticek bence
  • Arkadaşlar pes 2012 master lig de hem ucuz hemde yetenekli 3 orta saha oyuncusu tavsiye edebilirmi
  • Barreto Giaccherini piaatti mphela
  • arkadaşlar meraba
    bnm bi sorum olucak forumdaki konuyu takip ettim ve maç başına gelen parayla ilgili olarak söylenen şey mal varlığınıza gelio şeklinde oldu ama genel olarak baktıgımda deneme yanılma yöntemiyle farkettim ki maç başına para geliri ilk 11 deki adamlarınıza göre şekilleniyor yedeklerde dahil değil 100m lik kadrom var en pahalı adamlarla cıktıgım zaman kazandıgım zaman 2.5 lira geliyor yedek adamlarla çıktıgım zaman 10 maç sözleşmesi atıyorum 1m lik adamlar gelen para 1.3 faln oluyor tam olarak maç başına gelen paraya etki eden bütün kriterleri bilen bi arkadaş varmı ? yada bunu açıklayan bi makale yazı varmı ?
  • Kimse neden bir şey yazmıyor ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkrol12

Kimse neden bir şey yazmıyor ya :(

sana benim 900m değerindeki takımı satım pes2013 çıkana kadar oynarsın iyi takımla pm atarsın alacaksan veya psn ne senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Kimse neden bir şey yazmıyor ya :(

sana benim 900m değerindeki takımı satım pes2013 çıkana kadar oynarsın iyi takımla pm atarsın alacaksan veya psn ne senin

Tesekkür ederim zaten benim 300.000.000 $ lık takımım var bana yetiyor galibiyet yüzdem %62.3 yani ortalama 8 maç yenip 1 maç yeniliyorum.Ayrıca insanın 0'dan alıp yükselttiği ve ilerlettiği takım çok daha fazla zevk veriyor eğer direk olucaksa zaten ana lig online girmenin manası yok
  • arkadaşlar ben batırıp yeniden başladım herkes yeniyordu beni şimdi başladım yeniden şu anda kadrom çift forvet Mphela-Ordaz- oos- ettori- sla- xechinto sğa- Barreto- oa- dodo - sol bek ruskin- stoper jaric ve stremer- sağ bek el moubarki kalecimde lothar arkadaşlar şimdi bana birazcık taktik ve transfer konularında yardım edebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili Arkadaşlar,

Uzun zamandır PS3'te OML oynuyorum. Ancak bayadır sıkıntı yaşıyorum sorunum şu; takımımdaki tüm oyuncuların formu kırmızı olmasına rağmen maçlara başladığım zaman oyuncularım çok yavaş haraket ediyor. şöyle örnek vereyim ronaldo şu an çok formda rakibimdeki çok hızlı haraket edip gol atabiliyorken benim ki çok ağır koşamıyor bile. Yani tüm oyuncular çok geç tepki veriyor komutlarıma... Bu durum genelde böyle, bazı zamanlarda ise bağlandığım zaman aynı oyuncular inanılmaz hızlı. Bu sorun neden kaynaklı olabilir. İnternet hızım çok yüksek 20 mbit fiber ama PS3'te en fazla 7 mbit ile bağlanıyor. sorun ne olabilir kafayı yicem lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkaratas2002

arkadaşlar ben batırıp yeniden başladım herkes yeniyordu beni şimdi başladım yeniden şu anda kadrom çift forvet Mphela-Ordaz- oos- ettori- sla- xechinto sğa- Barreto- oa- dodo - sol bek ruskin- stoper jaric ve stremer- sağ bek el moubarki kalecimde lothar arkadaşlar şimdi bana birazcık taktik ve transfer konularında yardım edebilirmisiniz ?

kardes sana önerim ana lige başlarken kadronu 16kişiye kadar indir elinde genel derecesi yüksek ve formu iyi olan oyuncular kalsın adamları satınca elide 7-8 m bir para olucak o parayla güzel bir SF almalısın.daha sonra kupalara gir daha az sürede daha çok para kazanırsın galibiyet yüzden yüksek olması lazım yani elinden geleni yap yenmek için yenilince sinirlenip kapatma para alamassın ondan sonra yavaş yavaş bir orta saha bir defans diye adam al ilk önce genel derecesi 70-75 lik adamlar al daha sonrası sen kazandıkça gelicektir zaten eğer böyle devam edersen benimki gibi kadron olur benim daha başlıya 1.5 ay oldu kadrom Şöyle...

İbrahimovic-Villa Forvet 92*-85*

Rooney Ofansif orta saha 93*

Krasic Sağ kanat 89*

Robinho Sol Kanat 91*

Vargas Orta açık 88*

Bernouı Sol bek 83*

Nesta Stoper 85

Dawson Stoper 86 Acayip bir şekilde öneriyorum kornerlerde kafa vuruşunda üstüne yok

Joao Perreira Sağ bek 84*

• quote:

quote:

arkadaşlar ben batırıp yeniden başladım herkes yeniyordu beni şimdi başladım yeniden şu anda kadrom çift forvet Mphela-Ordaz- oos- ettori- sla- xechinto sğa- Barreto- oa- dodo - sol bek ruskin- stoper jaric ve stremer- sağ bek el moubarki kalecimde lothar arkadaşlar şimdi bana birazcık taktik ve transfer konularında yardım edebilirmisiniz ?

kardes sana önerim ana lige başlarken kadronu 16kişiye kadar indir elinde genel derecesi yüksek ve formu iyi olan oyuncular kalsın adamları satınca elide 7-8 m bir para olucak o parayla güzel bir SF almalısın.daha sonra kupalara gir daha az sürede daha çok para kazanırsın galibiyet yüzden yüksek olması lazım yani elinden geleni yap yenmek için yenilince sinirlenip kapatma para alamassın ondan sonra yavaş yavaş bir orta saha bir defans diye adam al ilk önce genel derecesi 70-75 lik adamlar al daha sonrası sen kazandıkça gelicektir zaten eğer böyle devam edersen benimki gibi kadron olur benim daha başlıya 1.5 ay oldu kadrom Şöyle...

Krasic Sağ kanat 89*

Robinho Sol Kanat 91*

Vargas Orta açık 88*

Bernouı Sol bek 83*

Nesta Stoper 85

Dawson Stoper 86 Acayip bir şekilde öneriyorum kornerlerde kafa vuruşunda üstüne yok

Teşekkür ederim. Şimdi ps3 ü açıp dedikleridi deneyeceğim +++rep

• quote:

quote:

quote:

Krasic Sağ kanat 89*

Robinho Sol Kanat 91*

Vargas Orta açık 88*

Bernouı Sol bek 83*

Nesta Stoper 85

Teşekkür ederim. Şimdi ps3 ü açıp dedikleridi deneyeceğim +++rep

Ne demek ufacık yardımım olduysa ne mutlu bana.

• iyi günler benim bi problemim var resimdeki gibi bir kadrom var

fakat görüldüğü gibi enerjileri bitmiş durumda ben bu adamalara kontratları bittikçe 10 maçlık yapıyorum fakat enerjileri düşük olduğu için performans alamıyorum. Hiçbiri koşamıyor.

kenarda 5m um var ve az az artıyor eğer ben daha çok para kazanmak için 50 maçlık kontrat yapsam bu oyunculara iyice ölücekler. 50 maçta hiç verim alamayacağım bana ne önerirsiniz.

bir de bana kadrom la ilgili yorum yaparmısınız daha yeniyim mlo da kimleri satayım kimleri alayım kimler dursun

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: berkeozelsel

iyi günler benim bi problemim var resimdeki gibi bir kadrom var

fakat görüldüğü gibi enerjileri bitmiş durumda ben bu adamalara kontratları bittikçe 10 maçlık yapıyorum fakat enerjileri düşük olduğu için performans alamıyorum. Hiçbiri koşamıyor.

kenarda 5m um var ve az az artıyor eğer ben daha çok para kazanmak için 50 maçlık kontrat yapsam bu oyunculara iyice ölücekler. 50 maçta hiç verim alamayacağım bana ne önerirsiniz.

bir de bana kadrom la ilgili yorum yaparmısınız daha yeniyim mlo da kimleri satayım kimleri alayım kimler dursun

Şimdiden teşekkürler

Kesinlikle Her maç 3 değişiklik yapmalısın dakka 50-60 dan sonra eğer maç çok kırıcı geçiyorsa 80 de değiştir yorgunluk için en iyi yöntem bu önerebileceğimiz adamlar aslında biz söylesek yanlış olur gelişmiş arama yaparak bulabilirsin orta saha alıcaksın mesela orta sahada sağ kanat diyelim en önemli özellikler TOP SÜRME HIZI ve UZUN PAS YETENEĞİ bu ikisini önemse orta sahada defansta TEPKİ ve DEFANS Forvette ise TOP SÜRME HIZI ve ŞUT YETENEğine dikkat etmelisin geneler derecesi 75 lik aadamlara paran yetiyor diyelim defans alcaksın gelişmiş aramadan tepkiyi 75 yap defansı 75 yap baktın çok var ikisinide 80 e çek böylece adamları azaltarak en iyi oyuncuyu bulursun . Anlatabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Şimdiden teşekkürler

dostum 2 tane 11'in olmalı...

biri resimdeki 11, diğeri de 900.000'lik 10 tane admın olsun...

as kadro ile 5 maç yaptıktan sonra hemen yedek 11 ile 1 tane anterenör modu oyna...

yani 5 as maça 1 yedek maç...

yorgunluk ile böyle baş edebilirsin...

para içinse 50 kontrat şart...

• Kahramanata bana takımını yazabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramanata-kocaelispor

quote:

Şimdiden teşekkürler

dostum 2 tane 11'in olmalı...

biri resimdeki 11, diğeri de 900.000'lik 10 tane admın olsun...

as kadro ile 5 maç yaptıktan sonra hemen yedek 11 ile 1 tane anterenör modu oyna...

yani 5 as maça 1 yedek maç...

yorgunluk ile böyle baş edebilirsin...

para içinse 50 kontrat şart...

Bence okadar şaf şafa gerek yok ben öyle bir şeye hiç gerek duymadım tabi herkesin kendi taktiği ben şuana kadar her maçta 3 değişiklik yaparak hiç yorgun oyuncuyla oynamadan Yalnız bu 3 değişikliği yorgun olan oyuncular üstünde yaparsan etkili sonuç alırsın.

• Bence 16 kişilik bir kadro gayet yeterli olabilir.

Dikkat ettiyseniz vasatın üzerindeki kaleciler neredeyse hiç yorulmuyor. 1 kaleci yeterli

3 tane stoper oyuncusu da sürekli dönüşümlü oynarsa onlar da yorulmuyor.

sğb ve slb ile birlikte her iki kanatta da oynayabilen bir bek aldığınızda da aynı dönüşümü sağlayabilirsiniz.

alacağınız 2 dos veya oa mevkisi de dönüşümlü

bunun dışında kalan 5 mevkiye de hücum hattının neredeyse her yerinde oynayabilen oyunculardan 7 tane alarak onları da döndürürseniz yorgunluk sizden ırak durur.

Bu dediklerimin üzerine

sğb-slb ve dos mevkisinin üçünde de 76 olan JEUNECHAMP'ı tavsiye edebilirim. bi maç srna yı bir maç radu yu dinlendirirsin.

stp için de FERAIN olabilir.

orta saha için VERGASSOLA bence iyi gözüküyor.

hücum için de LUIS CARLOS, MOUNIER ve CAMUÑAS.

Tabi dediğim gibi bunlar tavsiye ve hepsi 5m nin mümkün mertebe altında.

En iyi futbolcuları takımın sahibi bulur.

Kolay gelsin..

• bana yardımcı olan herkese teşekkürler söylediklerinizi yapmaya başlıyorum
  • quote:

bana yardımcı olan herkese teşekkürler söylediklerinizi yapmaya başlıyorum

Zorlandığın yerlerde sorabilirsin ben burdayım kardesim.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.