Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: kahramanata-kocaelispor

arkadaşlar daha önce 0'dan 500 milyon liraya nasıl gelineceği konusunda çoğunuzun bildiği yorumlar yapmıştım...

özetle 50 maç kontrat ve alabileceğin en pahalı adamlar ile oynama şeklinde açıklanabilir yöntemim...

nisandan hazirana 3 ayda 500 yaptığımı ama son 1 aydır 510'u geçemediğimi söylemiştim...

şimdi övünç ile söylüyorum son 1 haftada 150 milyon yaptım ve para 650 oldu...

zor, uğraşlı ama oluyor, sabırlı arkadaşlara ve parasını bir yere kadar getirip arttıramayanlara önerilir...

şimdi en favori 11'imi yapıyordum yaklaşık değeri 450 falan...

bunlarla oynuyorum bunlar mavi olunca satıp başka adamlar alıyordum ama gelen para giden para aynı olunca 500'ü hiç geçemiyordum...

şimdi ise ronaldo mor ama genede 50 maç önerip onunla oynuyorum, kırmızı pato'yu almıyorum...

niye mi çünkü ronaldo daha pahalı olduğu için maç parasını daha yüksek alıyorum,

eee ronaldo'yu satıp kırmızı olunca tekrar almak için 10 maç kontrat önermek zorunluluğum yok yine 50 öneriyorum...

30 maç parasına 50 maç oynuyorum, paraya para demiyorum, şu an başka isim arıyorum...

bunun sonu var mı peki, valla şu anda pes13'ü alana kadar yok galiba...

ek not: pahalı adamlar mor olunca satmayın, onlara tekrar 50 maç önerin ve yedek takımla ant modu oynayın...

hem maç paranız yüksek olur hemde mor iken 50 maç kontratlar daha ucuz oluyor...

fair play'li oyunlar...

bu söylediğin pc versiyonunda geçerlimi dostum? hangi sayfada anlattın ben bugün başladımda acil para lazım :D

valla ben pc'de denemedim ama mantık ve sistem aynı sonuçta, neden olmasın ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: judasole

quote:

Orijinalden alıntı: Riodororokomanaci

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaLaY-TR

Az önce 2 maçımda yenerken koptu netim bağlıydı hemen baktım ama kopmuş gösterdi gene. Böyle giderse bırakıcam artık bu oyunu oynamayı. En çok sinirimi bozanda tüm takım yedeklerde dahil oynamış sayılıyor ve hiç para alamıyorum. Dolayısıyla ucu ucuna kontrat yenilerken böyle olunca oyuncu satmak zorunda kalıyorum yenilemek için. Bari yenilmiş sayıyorsun yenilgi parası ver dimi ?

valla beyler herkese söylüyorum d5 e düsün puani düsürürn düsürebildiginiz kadar ne kadar düserse o kadar iyi sonrasinda kadrolarinizi rahatca yaparsiniz. Ben öyle yaptim. 650m du kadrom ama bu kadroyu hep d1de yaptim cok uzun zaman aldi. sürekli puan düsmesin diye falan kastim. sonra dedim yeter 380e kadar düsürdüm puani 630lardan. kadro degerim 2 haftada 950m oldu. 12 kere üst tura ciktim 6 kere kupayi aldim hilecilere ragmen. dert yok tasa yok valla süper elimde suanda 52m para var ne yapacam bilmiyorum. bütün yildizlar var kadromda. herkes 90lik futbolcu. olay bu kadar basitmis arkadas :D

valla denenebilir

3 ayda 400 yaptım son 1 ayda 50 lirayı zor yaptım 400 den sonra tıkanoyor insan...

kardes burada kimse adam akilli yazmamis koca forumu taradim nasil bütce yapilir diye yok. Ben sana söylüyorum herkes de dinlesin. Puaninizi düsürün. Ama bunu söyle 10m paraniz varsa en fazla 1m luk adamlarla kadroyu doldurun. 10 mac sözlesme her biriyle yapin 10 mac hep yenilin sonunda satinca 3-4 m kar bile ediliyor. Ondan sonra baktiniz d5 puanina yetmiyor daha da düsürün bi 10 maclik sözlesme daha yapin ama hep bu kadroyla oynayin. turnuvalara girin düsük puanlilara yenilin bilerek. 400e kadar düsün hatta ne kadar cok düserseni o kadar iyi. ben düsemiyorum söyle 200-300 puana düssen inanin 2-3 haftada 300-400m artiririm bütceyi. d5de kupa kazanmak cok kolay. sürekli ilk 16 ya kalmaya bakin kalinca da elinizdeki gercek kadronuzla oynayin. ha tabi sunu söylemeyi unuttum..

Simdi turnuvaya girmeden internette falan tarayin form durumu kirmizi olan adamlar olacak bu sart. 11 kisilik kadroyu ne yapin edin kirmizi formularla doldurun. iyi adamlar olsunlar iste bu pesdata sitesinden arastirin. ilk 11inizi kurun. d5 de her maci rahat kazanir 16ya kaldiktan sonra da esas kadronuzla girin cünkü adamlar yoruluyorlar. ama formda olurlarsa ben dün patoyu 20 mac üst üste oynattim adam bana misin demedi. :D

Ben bu sekilde 650m dan kadromu 970e cikardim belki daha fazladir artik sallamiyorum. Cünkü her sekilde cok rahat artiyor. Simdi d3e cikmayi planliyorum. D1 kupam vardi zaten. ücüncü elemelere kalisimda almistim cok büyük sansa. d5i 6 kere aldim 14 kere 16ya kaldim ama bu sayede kafanizi kullanarak cok güzel sekilde bütceyi artirirsiniz. Hesap kitap cok önemli bütce icin. ben böyle yapiyorum. baska yöntemleri olanlar da vardir ya da herkes böyle yapiyor cünkü genelde kirmizi formlu adamlarla oynayanlarin yenme oranlari da yüksek oluyor.

benimde şöyle bir formülüm var . taban fiyatla tavan fiyatları neredeyse 10 milyona varan topçular var onları mümkün olduğunca tabandan alıp sözleşmelerini kullanıp mümkün olduğunca tavandan satın. Dikkat etmek gereken tabana yakın yakalamak en yükseği zaten kolay yakalanıyor. Daha sonra oyuncuyla anlaş detaylı aramada genel dereceyi 90-100 olarak seçin işte orada gördüğünüz yanılmıyorsam 26 topçu olacak (ki mevkilerine göre dizerseniz ideal bir kadro olduğunu görürsünüz) oradan paranız oldukça topçu alın 1 ile başlayın para oldukça oradan alın kondisyonu felan da hiç önemli değil hedefiniz oradan topçu alıp oynatmak olsun. kadronuza bu arkadaşları kattıkça ve maçlarda oynattıkça şu anda vasatın üstü takımlarınızla maç kazandığınızda aldığınız parayı kaybettiğinizde bile sahip olabilirsiniz örnek vererim benim kadromda 4 tane bu topçulardan var kaybettiğimde 1,9-2,2 milyon ( aradaki farkı diğer oynattığım topçular belirliyor) beraberlikte 2,9 - 3,2 milyon, galibiyette de 3,5- 3,8 milyon para veriyor. bu topçuların sayısı arttıkça gişe gelirleriniz de artıyor ve maçlardan aldığını para artıyor. Turnuvalara hiç girmedim bu konuda arkadaşların söylediklerinin çok mantıklı olduğunu düşünüyorum en kısa sürede onu da deneyeceğim. Bu sistemi denemeye başladığımda bütçem 350 milyondu 2 haftada 520 milyondayım ama ben çok oynayamıyorum günde ortalama 3 maç. hesabınızı yapın mantıklı geliyorsa bir deneyin derim

kardes o senin formül cok uzun vadeli ben yaptim onu zaten su an kadrom 1.200 milyar yuro degerinde. Benim yaptigim sekilde yaparsan 2 haftada degil 3-4 günde 200m artirabilirsin bütceyi. ama turnuvalar sart. turnuvasiz olmaz.

• ya arkadaslar dün D1 de ilk 16ya 2. olarak kaldim. ilk macimi yendim tamam. son 8e kaldigimda rakibim maci kopardi ve siralamada benden üstte bir yunan vardi o degildi yani kesin. Bu adam sonlarda bi adamdi. Adam galip sayildi. Bu ne la simdi? Konami kendi yaptigi sacma kurallara da uymaz oldu anasini satayim. Ya kesti adam oyunu dedim mala bak ben 2.yim kime mac kesiyosun adam galiü geldi lan. Biri bana bunu aciklasin lütfen. Ben iste oyun kesildi yazisinda hemen X e bastim beklemedim ondan oldu büyük ihtimal. Ilk defa benden alttaki adam maci kesip galip geldi sok oldum ya tam da kupaya konsantre olmustum. Sevkimi kirdi konaaaaami.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

arkadaşlar zaten 4 ay kaldı pes 2013 çıkacak öyle kadro yapana kadar yeni oyun çıkmış olacak isteyene benim takımı satabilirim kadromu yazım j.cesar lucio t.silva maıcon vargas xabi alonso gerard rooney messi robben pato chellini pepe ramos tabanau kaka a.sanchez neymar ronaldo

istanblue hala satamadin mi ya :D:D:D kac aydir girmiyordum foruma hala sen takim satma cabalarindasin :D valla benim kadro 1.2milyar sen milyon :D 1.200milyar yani isteyen olursa satmam valla cok emegim var.
  • quote:

arkadaşlar bu zamana kadar en yüksek galibiyet parası alan arkadaş kaç para aldı acaba,

mesela benim ilk 11dekilerin toplam değeri 475 milyon,

ve kazanırsam 4.100 + 300 mypes alıyorum,

içinizde en fazla alan kaç alıyor?

kardes en fazla bütce zaten 550 falan oluyor olmuyor. O zaman da 4.300m arti 300bin mypes aliyosun. yani 475de 4.100m iyiymis. Benim ilk 11 zaten bi ara en pahali adamlardi. Ona göre takim diziyodum. en fazla toplamda 4.600m geliyodu. Simdi bütcem 1.200milyar sadece kirmizi formda adamlar aliyorum 11 imi o sekilde diziyorum. galibiyet oranim da cok artti bu sayede. D1 de cok rahat galip gelebiliyorum. D5 e düsmeye gerek kalmadi :D

• arkadaşlar bu arada pes 13'ün çıkış tarihi açıklandı mı, pes12 geçen sene hangi gün çıkmıştı

bir de piyasaya çıkış tarihi ve masterlig online'ın başlaması arsında kaç gün geçiyor...
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu zamana kadar en yüksek galibiyet parası alan arkadaş kaç para aldı acaba,

kardes en fazla bütce zaten 550 falan oluyor olmuyor. O zaman da 4.300m arti 300bin mypes aliyosun. yani 475de 4.100m iyiymis. Benim ilk 11 zaten bi ara en pahali adamlardi. Ona göre takim diziyodum. en fazla toplamda 4.600m geliyodu. Simdi bütcem 1.200milyar sadece kirmizi formda adamlar aliyorum 11 imi o sekilde diziyorum. galibiyet oranim da cok artti bu sayede. D1 de cok rahat galip gelebiliyorum. D5 e düsmeye gerek kalmadi :D

4.300 mü, süper valla artı bir de mypes, etti mi 4.600 yani 14 maç kazan git messiyi al

her halde ilk 11'in şu şekilde olması gerekiyor, 4.600 için:

MESSI, C. RONALDO, ROBBEN

A. INIESTA, XAVI, CESC FABREGAS

DANIEL ALVES, THIAGO SILVA, PUYOL, MAICON

BUFFON

tabi rekorlar kitebına girmen gerekiyorsa: yenmek şartı ile teorik olrak bufon yerine kalede XABI ALONSO'yu oynatman gerek,

çünkü o BUFON'dan 6 milyon daha pahalı

• quote:

quote:

quote:

4.300 mü, süper valla artı bir de mypes, etti mi 4.600 yani 14 maç kazan git messiyi al

BUFFON

tabi rekorlar kitebına girmen gerekiyorsa: yenmek şartı ile teorik olrak bufon yerine kalede XABI ALONSO'yu oynatman gerek,

hahha aynen dedigin gibi. Ama ben dani alvesi SolB de bale i SB de oynatiyordum. Bak onu ben de düsündüm ama cok farketmez diye düsünmüstüm. o zaman daha da fazla gelir 4.300 den. bi deneyip söylerim sana. Para sorun degil :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

BUFFON

hahha aynen dedigin gibi. Ama ben dani alvesi SolB de bale i SB de oynatiyordum. Bak onu ben de düsündüm ama cok farketmez diye düsünmüstüm. o zaman daha da fazla gelir 4.300 den. bi deneyip söylerim sana. Para sorun degil :D

bale diyorsun ama maicon bale'den 13 milyon daha pahalı

yani maicon ve d. alves şu anda beklerde rakipsiz

• Arkadaşlar bu oyuncuların kondisyonları neye göre değişiyor mlo da? Birde transfer yaparken alınacak oyunların hangi özellikleri en önemli? Yeni başladım sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Arkadaşlar bu oyuncuların kondisyonları neye göre değişiyor mlo da? Birde transfer yaparken alınacak oyunların hangi özellikleri en önemli? Yeni başladım sayılır.

her oyuncunun bir FORM puanı var bu puana göre her oyuncunun form düzeyi değişiyor...

mesela XAVİ'nin ki 8 ve adam bi kırmızı oluyo en az 3, 4 gün kırmızı kalıyor...

maviden yeşile çıkması ve tekrar yeşilden maviye düşmesi ise en az 10 gün sürüyor...

TOTTENHAM'dan KING'in form puanı ise 2 bu adamı kırmızı alıyorsunuz sabah kalkıyorsunuz sarı

yani şaka bir yana, Form durumunu mutlaka takip edinin...

Pes12DATABASE sitesinden veya oyuncu üzerine gelip Üçgene (koşu yoluna pas düğmesine) basarak görebilirsiniz...

2. sorunun cevabı yok çünkü herkese göre değişir bu...

ama bende bir çok arkadaş gibi pes 12'nin hız oyunu olduğunu düşünüyorum ve hız, sürat, çılgın koşu yetenek kartı olan adamları tutmak çok zor...

fair playli oyunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: judasole

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaLaY-TR

Az önce 2 maçımda yenerken koptu netim bağlıydı hemen baktım ama kopmuş gösterdi gene. Böyle giderse bırakıcam artık bu oyunu oynamayı. En çok sinirimi bozanda tüm takım yedeklerde dahil oynamış sayılıyor ve hiç para alamıyorum. Dolayısıyla ucu ucuna kontrat yenilerken böyle olunca oyuncu satmak zorunda kalıyorum yenilemek için. Bari yenilmiş sayıyorsun yenilgi parası ver dimi ?

valla beyler herkese söylüyorum d5 e düsün puani düsürürn düsürebildiginiz kadar ne kadar düserse o kadar iyi sonrasinda kadrolarinizi rahatca yaparsiniz. Ben öyle yaptim. 650m du kadrom ama bu kadroyu hep d1de yaptim cok uzun zaman aldi. sürekli puan düsmesin diye falan kastim. sonra dedim yeter 380e kadar düsürdüm puani 630lardan. kadro degerim 2 haftada 950m oldu. 12 kere üst tura ciktim 6 kere kupayi aldim hilecilere ragmen. dert yok tasa yok valla süper elimde suanda 52m para var ne yapacam bilmiyorum. bütün yildizlar var kadromda. herkes 90lik futbolcu. olay bu kadar basitmis arkadas :D

valla denenebilir

3 ayda 400 yaptım son 1 ayda 50 lirayı zor yaptım 400 den sonra tıkanoyor insan...

kardes burada kimse adam akilli yazmamis koca forumu taradim nasil bütce yapilir diye yok. Ben sana söylüyorum herkes de dinlesin. Puaninizi düsürün. Ama bunu söyle 10m paraniz varsa en fazla 1m luk adamlarla kadroyu doldurun. 10 mac sözlesme her biriyle yapin 10 mac hep yenilin sonunda satinca 3-4 m kar bile ediliyor. Ondan sonra baktiniz d5 puanina yetmiyor daha da düsürün bi 10 maclik sözlesme daha yapin ama hep bu kadroyla oynayin. turnuvalara girin düsük puanlilara yenilin bilerek. 400e kadar düsün hatta ne kadar cok düserseni o kadar iyi. ben düsemiyorum söyle 200-300 puana düssen inanin 2-3 haftada 300-400m artiririm bütceyi. d5de kupa kazanmak cok kolay. sürekli ilk 16 ya kalmaya bakin kalinca da elinizdeki gercek kadronuzla oynayin. ha tabi sunu söylemeyi unuttum..

Simdi turnuvaya girmeden internette falan tarayin form durumu kirmizi olan adamlar olacak bu sart. 11 kisilik kadroyu ne yapin edin kirmizi formularla doldurun. iyi adamlar olsunlar iste bu pesdata sitesinden arastirin. ilk 11inizi kurun. d5 de her maci rahat kazanir 16ya kaldiktan sonra da esas kadronuzla girin cünkü adamlar yoruluyorlar. ama formda olurlarsa ben dün patoyu 20 mac üst üste oynattim adam bana misin demedi. :D

Ben bu sekilde 650m dan kadromu 970e cikardim belki daha fazladir artik sallamiyorum. Cünkü her sekilde cok rahat artiyor. Simdi d3e cikmayi planliyorum. D1 kupam vardi zaten. ücüncü elemelere kalisimda almistim cok büyük sansa. d5i 6 kere aldim 14 kere 16ya kaldim ama bu sayede kafanizi kullanarak cok güzel sekilde bütceyi artirirsiniz. Hesap kitap cok önemli bütce icin. ben böyle yapiyorum. baska yöntemleri olanlar da vardir ya da herkes böyle yapiyor cünkü genelde kirmizi formlu adamlarla oynayanlarin yenme oranlari da yüksek oluyor.

benimde şöyle bir formülüm var . taban fiyatla tavan fiyatları neredeyse 10 milyona varan topçular var onları mümkün olduğunca tabandan alıp sözleşmelerini kullanıp mümkün olduğunca tavandan satın. Dikkat etmek gereken tabana yakın yakalamak en yükseği zaten kolay yakalanıyor. Daha sonra oyuncuyla anlaş detaylı aramada genel dereceyi 90-100 olarak seçin işte orada gördüğünüz yanılmıyorsam 26 topçu olacak (ki mevkilerine göre dizerseniz ideal bir kadro olduğunu görürsünüz) oradan paranız oldukça topçu alın 1 ile başlayın para oldukça oradan alın kondisyonu felan da hiç önemli değil hedefiniz oradan topçu alıp oynatmak olsun. kadronuza bu arkadaşları kattıkça ve maçlarda oynattıkça şu anda vasatın üstü takımlarınızla maç kazandığınızda aldığınız parayı kaybettiğinizde bile sahip olabilirsiniz örnek vererim benim kadromda 4 tane bu topçulardan var kaybettiğimde 1,9-2,2 milyon ( aradaki farkı diğer oynattığım topçular belirliyor) beraberlikte 2,9 - 3,2 milyon, galibiyette de 3,5- 3,8 milyon para veriyor. bu topçuların sayısı arttıkça gişe gelirleriniz de artıyor ve maçlardan aldığını para artıyor. Turnuvalara hiç girmedim bu konuda arkadaşların söylediklerinin çok mantıklı olduğunu düşünüyorum en kısa sürede onu da deneyeceğim. Bu sistemi denemeye başladığımda bütçem 350 milyondu 2 haftada 520 milyondayım ama ben çok oynayamıyorum günde ortalama 3 maç. hesabınızı yapın mantıklı geliyorsa bir deneyin derim

birader cok carpici bilgiler vermissin. Bu taban ve tavan fiyat farki 10m olan futbolcular kimler? Söylersen sevinirim. Senin dedigin olay sanirim sali günleri düsünce fiyatlar düsünce yapilmasi gereken olay mi? Bi anlat kardes benim elimde para var raat ol :D

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu oyuncuların kondisyonları neye göre değişiyor mlo da? Birde transfer yaparken alınacak oyunların hangi özellikleri en önemli? Yeni başladım sayılır.

her oyuncunun bir FORM puanı var bu puana göre her oyuncunun form düzeyi değişiyor...

maviden yeşile çıkması ve tekrar yeşilden maviye düşmesi ise en az 10 gün sürüyor...

TOTTENHAM'dan KING'in form puanı ise 2 bu adamı kırmızı alıyorsunuz sabah kalkıyorsunuz sarı

Pes12DATABASE sitesinden veya oyuncu üzerine gelip Üçgene (koşu yoluna pas düğmesine) basarak görebilirsiniz...

ama bende bir çok arkadaş gibi pes 12'nin hız oyunu olduğunu düşünüyorum ve hız, sürat, çılgın koşu yetenek kartı olan adamları tutmak çok zor...

fair playli oyunlar...

Anladım kardeş, sağol. Form olayına dikkat edeyim. Bu arada forma ve isim düzeltme yaması kullanıyor musun ?

• quote:

quote:

quote:

fair playli oyunlar...

Anladım kardeş, sağol. Form olayına dikkat edeyim. Bu arada forma ve isim düzeltme yaması kullanıyor musun ?

dostum hiç denemedim, yama olayını...

• arkadaşlar pes 2013 çıkmasına 2 ay kaldı ben artık sıkıldım master lig online oynamaktan son 2 ay iyi bir takımla oynamak isteyene benim takımı satabilirim makul bir fiyata isteyen pm atabilir kadro degeri 910m karodakı oyuncular j.cesar lucio t.silva maıcon vargas fabregas robben ronaldo rooney messi pato puyol pique a.cole abate xabi alonso pirlo gerrard ribery neymar lavezzi a.sanchez eto ibrahimovic
  • NEDİR BU ŞİMDİ GÜZEL BİRŞEYMİ PARA ARTTIRMAK İÇİN DİVİSİON 1 DEKİ TAKIMI DİVİSİON 5 E DÜŞÜR SONRA MİLYARLIK TAKIMLA 3-5 KURUŞLUK TAKIMI YEN PARA KAZANDIM ŞAMPİYON OLDUM DİYE SEVİN... BU MUDUR. EEEE O ZAMAN DİSİON 5 TEKİ ADAMIN HAKKI NE OLACAK ŞANSI NE OLACAK BENCE BU HAKSIZLIK VE ADİL DEĞİL YİYİYORSA DEVAMLI DİVİSİON 1 DE OYNAR PARA YAPARSIN ŞAHSEN BEN 2012 GELDİĞİ İLK GÜN BAŞLADIM BİR KERE DİVİSİON 2 YE DÜŞTÜM O GÜNDEN BERİ DİVİSİON 1 DEYİM PARAMDA 700 CİVARLARINDA TAMAMEN BİLEK HAKKI TAKTİK İLE BECERDİM.
    BENCE DİVİSİON 1 DEKİ ADAMIN DİVİSİON 5 E DÜŞÜP TE PARA YAPMASI ORADAKİ ADAMLARI SÜPER TAKIM YARATARAK YENMEK HAKSIZLIK, KİMSE BOZULUP ALINMASIN BU BENİM NAÇİZHANE DÜŞÜNCEM, DİVİSİON 5 TEKİ ADAMA HAKSILIK YAPILIYOR.

GENEDE KARAR SİZİN HİLE, HURADA, ÜÇKAĞIT, OYUN KESME, İNTERNET YAVAŞLATMA, HİÇ BİRİ YOK BENDE ÇIKAR OYNARIM KAZANDIĞIM PARA NEYSE ONA GÖRE TAKIM ALIR DEVAM EDERİM. BENCE HERKES BÖYLE OLMALI DİĞER TÜRLÜ OYUN KAZANANLAR KENDİLERİNİ KANDIRIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: akparpala

NEDİR BU ŞİMDİ GÜZEL BİRŞEYMİ PARA ARTTIRMAK İÇİN DİVİSİON 1 DEKİ TAKIMI DİVİSİON 5 E DÜŞÜR SONRA MİLYARLIK TAKIMLA 3-5 KURUŞLUK TAKIMI YEN PARA KAZANDIM ŞAMPİYON OLDUM DİYE SEVİN... BU MUDUR. EEEE O ZAMAN DİSİON 5 TEKİ ADAMIN HAKKI NE OLACAK ŞANSI NE OLACAK BENCE BU HAKSIZLIK VE ADİL DEĞİL YİYİYORSA DEVAMLI DİVİSİON 1 DE OYNAR PARA YAPARSIN ŞAHSEN BEN 2012 GELDİĞİ İLK GÜN BAŞLADIM BİR KERE DİVİSİON 2 YE DÜŞTÜM O GÜNDEN BERİ DİVİSİON 1 DEYİM PARAMDA 700 CİVARLARINDA TAMAMEN BİLEK HAKKI TAKTİK İLE BECERDİM.
    BENCE DİVİSİON 1 DEKİ ADAMIN DİVİSİON 5 E DÜŞÜP TE PARA YAPMASI ORADAKİ ADAMLARI SÜPER TAKIM YARATARAK YENMEK HAKSIZLIK, KİMSE BOZULUP ALINMASIN BU BENİM NAÇİZHANE DÜŞÜNCEM, DİVİSİON 5 TEKİ ADAMA HAKSILIK YAPILIYOR.

GENEDE KARAR SİZİN HİLE, HURADA, ÜÇKAĞIT, OYUN KESME, İNTERNET YAVAŞLATMA, HİÇ BİRİ YOK BENDE ÇIKAR OYNARIM KAZANDIĞIM PARA NEYSE ONA GÖRE TAKIM ALIR DEVAM EDERİM. BENCE HERKES BÖYLE OLMALI DİĞER TÜRLÜ OYUN KAZANANLAR KENDİLERİNİ KANDIRIYOR

dostum ben sana hem katılmıyorum, hem katılıyorum...

Katılıyorum çünkü bilerek d5'e düşenler bence sadece zaman kaybediyor, çünkü parayı d1'de de yaparsın d5'te de...

yani d5'e düşmek için bilerek yenileceğin zamanı yenmek için harcasa insan zaten parayı bulur...

Sana katılmadığım noktada d5'tekilere haksızlık yapıldığını düşünmen...

Bence haksızlık değil, çünkü herkes eşit güçteki takımlarla oynayacak diye bir kural, ne gerçek hayatta var, ne bu oyunda...

senin 50 milyonluk kadron var karşına 500 milyonluk takım mı geldi, ne güzel işte...

Hem onu yenmek için konsantre oluyor insan, hem de "benimde bir gün messim ronaldom olacak" diye motive oluyor...

Bu da benim düşüncem...

Fair playli oyunlar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramanata-kocaelispor -- 23 Temmuz 2012; 15:08:56 >

• arkadaşlar barreto, Mphela, piatti...vb gibi hep ucuz ama çok kaliteli oyuncuları paylaştık bu satırlarda...

Şimdi de çok pahalı isim yapmış, herkesin almak için hayalini kurduğu,

ama tüm bunlara rağmen alındığında büyük hayal kırıklığı yaratan,

kırmızı iken bile beklentileri karşılayamayan adamlar var mı gözünüze çarpan?

ben ilk gözüme çarpan adamları dile getirmek istiyorum:

1 numarada Fabregas var, ona çok şans tanıdım bende en az 200 maça çıktı ama kesinlikle 50 milyonluk bir adam değil...

2 numarada Robben var, Allahım bir adam bu kadar mı yavaş olur, hızlı koşucu ve süratli kartı var ama ne gezer, bir türlü koşturamadım...

3 numarada Vidic var, adamın bir tek defansta ilk müdalesi var, ne Pique gibi takımı geriden atağa kaldıran paslar yapıyor, ne de Tiago silva gibi ikili mücahalelerden top kazanıyor...

ve diğerleri: Casillas, Krasic, Agüero, Diego, Neymar, kullanan bu adamları kullanıyor ama öyle tek tük, çoğunuz benim gibi şikayetçidir eminim...

son not: Bu arada benim fikrimce Pato'nun 100 milyon, Eto'o'nun 90 milyon, Villa'nın 80 milyon olması gerekli bence

• ya arkadaşlar bi ricam var
    6 aydır bi taktik kuramadım kendime
    sizce en iyi sistem hangisi
    bütçem 460 m oldu kadrom güzel ama sistem sıkıntısı var diziliş tavsiyesi verebilecek varmı
  • Dün ilk kez D4 cup antrenör modunda kazandım.
    kupanın yanında iyi de para :)
    Fİnaldeki adamın kadrusu 710 M€ idi
    Kadroyu 110 M€ yaptık.

Yeni kupalara darısı :D
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.