Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enestom

quote:

Orijinalden alıntı: kralkrol12

Arkadaslar 8 milyon param var bana güzel bir OOS önerirmisiniz Genel derecesi 75 üstü olan şimdiden tesekkürler ayrıca barreto çok iyimiş Sla ya koydum fena yarıyor sol kanadı sağ kanattada Contout var oda çok fena oyuncu sıra OOS 'de

Giaccerini var boyu kısa ama driplig ve attığı paslar iyidir ayrıca -barettonun kardeşi sayılır.....:)) emre çolak formu yükselişteyken tavsiye ederim pasları cok iyidir.....fetzafilis de fena değil :))

Tavsiyelerin için teşekkürler bakıcam bu oyunculara
  • ARkadaslar dademin 5d kupasında oynuyordum ilk 16 ya girdim ilk defa girmiştim :) sonra bir adam geldi onu yendim şok oldum sonra messili c7 li bir adam geldi onada 3-0 yerleştirdim.
    Böle giderken birden kendimi finalde buldum :D aadamda rooney pato eto villa thiago silva puyol sneıjer ribery robben wallcott :D ne istersen var benim ise 75 lik sf 75 lik oa 70 lik stoper ve defanslar var :D adama 3-2 yenildim ama deli para kazandım ama maçı ben haketmiştim o takımla 3-2 yapmak gerçekten çok zor top dönd
    remiyorsun adamlar yavaş ben olsaydım karşımda böle eziq biri finale kadar gelseydi kupayı verirdim adama. Paylaşmak istedim gerçekten çok heyecan vericiydi. 470 kişi arasında finale gelmek ve 2. olmak paha biçilemez
  • arkadaşlar aranızda topluluk oynayan warmı..warsa benimde girebileceğim bi topluluk warmı :)
  • kaleci önüne gelen oyunculara sinir oluyorum.
  • Bugun yaptigim 10 macin 7sinde sunucuyla baglanti kesildi ve oranim %50 oldu.

D5 cupta ilk 16 ya bakiyorum Türk oyuncu yok acaba diyorum tum Turkiye'de mi kopuyor sunucular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni transferim DAvid villa Gerçketen bu adam benim takımımı ayağa kaldıracak.
  • quote:

Yeni transferim DAvid villa Gerçketen bu adam benim takımımı ayağa kaldıracak.

Uzun mesafe füzesini de biliyorsan dadından yenmez Villa. :)))) BU mesajlada bilmiyen arkadaşlara uzun mesafe füzesinden de bahsetmiş olayım kendileri internetten araştırmak suretiyle konu hakkındaki ayrıntıları öğrenebilirler :)))) Hizmetlerim devam ediyor ama ne bir teşekkür var ne bir tebrik var :)))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: judasole

quote:

Uzun mesafe füzesini de biliyorsan dadından yenmez Villa. :)))) BU mesajlada bilmiyen arkadaşlara uzun mesafe füzesinden de bahsetmiş olayım kendileri internetten araştırmak suretiyle konu hakkındaki ayrıntıları öğrenebilirler :)))) Hizmetlerim devam ediyor ama ne bir teşekkür var ne bir tebrik var :)))))))))))

Uzun mesafe füzesi ne kardesim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: judasole

quote:

Uzun mesafe füzesi ne kardesim :)

rütbemi er den başçavuş a çıkartın söyleyeyim :)))) bilmeyen arkadaşlar için anlatayım oyuıncuların bazı yetenek kartları var bunu hepimiz biliyoruz işte o kartlar içinde bir tanesi de uzun mesafe füzesi diye bir kart mesela messi, villa, roney, di natale, neymar gibi topçularda var ilginçtir c.ronaldo da yok. işte bu karta sahip olan oyuncular ile kullandıkları ayağıda göz ününe alarak özellikle kaleye paralel giderken r1 tuşuna basılı olarak şut çekmeyi deneyin bakalım neler olacak. buradan tam anlatamamış olabilirim isteyen arkadaşlar internetten bir araştırsın orada uygulamalı anlatımları da var. Eminim büyük çoğunluk biliyordur ama bilmeyenler azınlık için ben paylaşmış olayım. gol atmak artık çok daha keyifli ve şık olacak :)))))

• bu aksam online lig var 3 kısıyız suan katılMak ısteyen varmı

http://resim.donanimhaber.com/m_62650410/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63138478 asıl konu yerı burası yenı bır topluluguz
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

bu aksam online lig var 3 kısıyız suan katılMak ısteyen varmı

http://resim.donanimhaber.com/m_62650410/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63138478 asıl konu yerı burası yenı bır topluluguz

dostum bundan sonra topluluk maçlarını bir gün önceden haber verirsen kendimizi ona göre ayarlarız

teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kahramanata-kocaelispor

quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

bu aksam online lig var 3 kısıyız suan katılMak ısteyen varmı

dostum bundan sonra topluluk maçlarını bir gün önceden haber verirsen kendimizi ona göre ayarlarız

teşekkürler...

arkdaşlar toplulukta 6 kişiyiz gelirseniz oynarız . 8 kişi felan olursak turnuva şeklinde elemeli olacaktır.

• yaa arkadaslar ben 1'1 quick sıralma maçı yapıorum genlde bazı yawsaklar yusunden maç tammlama oranım cok dustu,sıralamadan çıkartıldım, sora 2 mac daha yaptım,ama orana baktım hala aynı,yükselmeyecek mi bu oran bir daha ? yazarsanız sevinirim, belki aranızdan maç yaptıklarımda wardır. nick- dogusdincer-
  • yaa arkadaslar ben 1'1 quick sıralma maçı yapıorum genlde bazı yawsaklar yusunden maç tammlama oranım cok dustu,sıralamadan çıkartıldım, sora 2 mac daha yaptım,ama orana baktım hala aynı,yükselmeyecek mi bu oran bir daha ? yazarsanız sevinirim, belki aranızdan maç yaptıklarımda wardır. nick- dogusdincer-
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusdd

yaa arkadaslar ben 1'1 quick sıralma maçı yapıorum genlde bazı yawsaklar yusunden maç tammlama oranım cok dustu,sıralamadan çıkartıldım, sora 2 mac daha yaptım,ama orana baktım hala aynı,yükselmeyecek mi bu oran bir daha ? yazarsanız sevinirim, belki aranızdan maç yaptıklarımda wardır. nick- dogusdincer-

maç oynayarak düzelir kopmadan tabi o kadar takma o orana birşey olmaz düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusdd

yaa arkadaslar ben 1'1 quick sıralma maçı yapıorum genlde bazı yawsaklar yusunden maç tammlama oranım cok dustu,sıralamadan çıkartıldım, sora 2 mac daha yaptım,ama orana baktım hala aynı,yükselmeyecek mi bu oran bir daha ? yazarsanız sevinirim, belki aranızdan maç yaptıklarımda wardır. nick- dogusdincer-

Heyecan yapma benimde düzelmiyodu sonra birden düzel 7 maç fln yap hiç kopmadan düzelir sıkma canını
    Psn:CenK1717

A.C MİLAN ^^
  • bugun topluluk oynayan warmı
  • Freekicklerde adamını kalecinin yanına getirip otomatik freekick atanlar size sesleniyorum..Annenizin kulakları çınlıyor...Konami yetkilileri sizde aptal aptal oyun yapmayın düzeltin şu hataları görmüyormusunuz..
  • Selam PES çi arakadaşlar, birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Firikik atışlarında rakip kalecimin yanına oyuncuyu getiriyor vuruyor ve arada sırada gol oluyor ... yaa bu nasıl oluyor anlamadım normalde ofsayt olması gerekirken.

2. Ben birinci takımı çok iyi yaptım gerçekten kuvvetli oldu kadromda herkes var param çok yüksek fakat zevk olsun diye yeni baştan takım kurayım dedim ve başladım gariban takım para kazandırayım diye çaylak kupasına sokuyorum takımı ama karşıma division 1 ve 2 den ronaldolu messili roben, ribery li takımlar geliyor anlamadım gitti yaa nasıl oluyor bu herifler 900.0000 binlik takım bile çaylakta oynayabiliyor.

3. Oyun sırasında rakip yenilince oyunu kesiyor veya kopartıyor ama benimde yüzdem düşüyor bunu çaresi varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akparpala

Selam PES çi arakadaşlar, birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Firikik atışlarında rakip kalecimin yanına oyuncuyu getiriyor vuruyor ve arada sırada gol oluyor ... yaa bu nasıl oluyor anlamadım normalde ofsayt olması gerekirken.

2. Ben birinci takımı çok iyi yaptım gerçekten kuvvetli oldu kadromda herkes var param çok yüksek fakat zevk olsun diye yeni baştan takım kurayım dedim ve başladım gariban takım para kazandırayım diye çaylak kupasına sokuyorum takımı ama karşıma division 1 ve 2 den ronaldolu messili roben, ribery li takımlar geliyor anlamadım gitti yaa nasıl oluyor bu herifler 900.0000 binlik takım bile çaylakta oynayabiliyor.

3. Oyun sırasında rakip yenilince oyunu kesiyor veya kopartıyor ama benimde yüzdem düşüyor bunu çaresi varmı.

dostum tecrübelerime dayanarak hemen cevaplıyorum;

1. abi her oyunun bir açığı var, bu da bir açık nasıl hala düzeltmediler bilmiyorum.
    çözümü yok sayılır ama bufon bu topları diğer kalecilere göre daha kolay çıkarıyo, bide dua etmen lazım tabi

2.bu başıma hiç gelmedi, yani bilmiyorum

3.dostum bu da ikinci açık, bunda yapacak hiç bir şeyin yok, sanki o maçı hiç oynamamış gibi düşün, sanki playstation'ı yeni açıp maç yapacakmış gibi düşün yoksa kafayı yersin

yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Fair play...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramanata-kocaelispor -- 16 Temmuz 2012; 15:11:41 >

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.