arkadaslar oyuncu puanım düşüyor ve doğru mevkide oynamasına rağmen düzeltemiyorum örneğin zlatan ibrahimovic 92 oynaması gerekirken st de 87 şeklinde çıkıyo sahaya ve sadece bi oyuncu değil tüm oyuncularım istediği mevkide oynamasına rağmen olması gereken puanın altında çıkıyo nedendir ? yardım ederseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: emreis77
arkadaslar oyuncu puanım düşüyor ve doğru mevkide oynamasına rağmen düzeltemiyorum örneğin zlatan ibrahimovic 92 oynaması gerekirken st de 87 şeklinde çıkıyo sahaya ve sadece bi oyuncu değil tüm oyuncularım istediği mevkide oynamasına rağmen olması gereken puanın altında çıkıyo nedendir ? yardım ederseniz sevinirim
dostum, o benimde başıma gelmişti, çok araştırdım sonra şans eseri buldum
evreka diyorum ve açıklıyorum:
takım türü olayı var ya, işte o oyuncuların puanını etkiliyor...
örnek hızlı olan bir futbolcunun, takım türü hızlı iken tavana çıkıyor puanı,
takım türünü fizik yap, adamın puan yerlerde...
bunu bir dene istersen, ama sana tavsiyem doğru mevkide oynatman yeterli, oyuncu puanına fazla takılma,
aksi halde barrteto ve mphelanın 75-80 arası puan ile dökülmesi gerekirken 90lardaki ribery ve messiye taş çıkartıyorlar
saolasın dostum denicem
arkadaşlar farkındayım çok geç oldu ama bn yeni başlayacağım ilk önce kimi satmamamı kimi almamı önerirsiniz yardım ??
arkadaşlar biliyorum çok geç oldu ama bn yeni başlıyorum ilk başta kimleri satayım kimleri alayım yardımcı olurmusunuz ??
ya arkadas musabakaya katıldım,3 de 3 yaptım hatta ne olur ne olmaz dıye 1 mac daha yaptım onuda kazandım,puanım 9 avarajım 5 .. ama 54.oldum.baska biri 9 puanla 3 avarajla 4 avarajla cıkıyor. bu nasıl oluyor.bilen vArsa açıklayabılır mi?
quote:
Orijinalden alıntı: kurtibo
arkadaşlar farkındayım çok geç oldu ama bn yeni başlayacağım ilk önce kimi satmamamı kimi almamı önerirsiniz yardım ??
öncelikle kimseyi satma herkesin kontratını bitir hatta zor oluyorsa ilk 20- 30 maç hep ant. mod oyna...
sonra da, mutlaka orta üstü bir kaleci al, mandanda, VIVIANO, BRACIGLIANO gibi, ama kırmızı olsun aldığın zaman...
sonrada yıldızlar topluluğu yapana kadar, mphela, barreto, piatti gibi en çok sahibi olan adamları al...
her aldığın adamı yeşilken al bir kaç defa 50 maç kontrat öner mavi olana kadar...
pes13'e kadar 500 milyonluk kadron olur...
parola: çok maç + 50 kontrat = paraya para deme başka isim ara
quote:
Orijinalden alıntı: dogusdd
ya arkadas musabakaya katıldım,3 de 3 yaptım hatta ne olur ne olmaz dıye 1 mac daha yaptım onuda kazandım,puanım 9 avarajım 5 .. ama 54.oldum.baska biri 9 puanla 3 avarajla 4 avarajla cıkıyor. bu nasıl oluyor.bilen vArsa açıklayabılır mi?
al açıkta 9 puan artı en az 10 averaj yapman lazım...
400 den fazla adam oluyor müsabakada, herkes d5 ve kötü oynayanlara 3, 4 atıyor averajlar havada uçuşuyo...
ben dün 4 puan ile 14. olarak üst tura çıktım d2 ant modunda çünkü sadece 24 kişi vardı
quote:
Orijinalden alıntı: kahramanata-kocaelispor
quote:
Orijinalden alıntı: kurtibo
öncelikle kimseyi satma herkesin kontratını bitir hatta zor oluyorsa ilk 20- 30 maç hep ant. mod oyna...
sonra da, mutlaka orta üstü bir kaleci al, mandanda, VIVIANO, BRACIGLIANO gibi, ama kırmızı olsun aldığın zaman...
sonrada yıldızlar topluluğu yapana kadar, mphela, barreto, piatti gibi en çok sahibi olan adamları al...
her aldığın adamı yeşilken al bir kaç defa 50 maç kontrat öner mavi olana kadar...
pes13'e kadar 500 milyonluk kadron olur...
parola: çok maç + 50 kontrat = paraya para deme başka isim ara
tavsiyeleriniz için tşk. parolayı kaptım
bu akşam gola_44_1903 diye bir arkadaş ile d3 müsabaka oynuyorum...
bana dediki, burada ne işin var fırsatçı dedi... ne alaka dedim... kadro iyi, d1 olman lazım dedi...
son 3 aydır d1 deyim, son iki haftadır, fazla maç oynayamıyorum, önce d2ye sonra d3e düştüm...
yaa ne adamlar var ya, adamlar ben 600 milyonluk takım ile d3deyim diye kızıyo...
napayım takımımı sıfırlayım d3'e düşünce
insanların yok iyi kadro, yok iyi topçu, yok d1... gibi takıntılarını anlamıyorum...
iyi futbol oynayan, konsantre olan, çok az da şansı olan bir adam bu oyunda,
daha ilk maçında çaylak iken, başlangıç kadrosu ile; d1lik 600 milyonluk adamı yener arkadaşlar,
ben bunu gördüm bu oyunda...
ama adam bnden dusuk 4 awarajla cıktı diyorum.
quote:
quote:
400 den fazla adam oluyor müsabakada, herkes d5 ve kötü oynayanlara 3, 4 atıyor averajlar havada uçuşuyo...
ben dün 4 puan ile 14. olarak üst tura çıktım d2 ant modunda çünkü sadece 24 kişi vardı
quote:
quote:
Futbol seven tüm arkadaşlar, 2012 bitti 2013 geliyor dolayısiyle Pes 2013 ve Fifa 2013 te geliyor.
Ben ilk çıktığı günden beri Pes'çiyim son 3-4 yıldır'da Masterlig online oynuyorum, fakat KONAMI artız zıvanadan çıktımı desem yoksa saçmalamaya başladımı desem... ne desem bilemiyorum.
Masterlig Online oynarken yaşadığım sorunlar saçma sapan olaylar iyice sıkmaya başladı, millet oyunu kesiyor yüzdem düşüyor, oyunu yavaşlatıp bağlatıyı koparır sen oynadığın attığın gollere rağmen maç iptal olur, turnuvalarda son saniyelerde kazanırken adam oyunu pause alır haydaa o anda turnuva biter senin maçın sayılmaz, oyun içindeki saçmalıkları saymıyorum bile.
Şimdi bunlara dayanaraktan sizce PES mi? yada FİFA mı? diyiyorum
Pes diyenler neden PES, FİFA diyenler neden FİFA kısaca açıklarsa memnun olurum.
Ayrıcana FİFA da aynı sistem varmı online takım kurup online lig oynanabiliyormu maç başına para kazanılıp oyuncu alış Verişi yapılabiliyormu.
EVET ARKADAŞLAR GELİN HEP BİRLİKTE KARAR VERELİM
KONAMI SIKMAYA BAŞLADI ARTIK, DÜZELECEkMİ BİLEMEM AMA DÜZELMEZSE BEN CİDDİ CİDDİ FİFA YA GEÇMEYİ DÜŞÜNMEKTEYİM..
quote:
Orijinalden alıntı: akparpala
Futbol seven tüm arkadaşlar, 2012 bitti 2013 geliyor dolayısiyle Pes 2013 ve Fifa 2013 te geliyor.
Ben ilk çıktığı günden beri Pes'çiyim son 3-4 yıldır'da Masterlig online oynuyorum, fakat KONAMI artız zıvanadan çıktımı desem yoksa saçmalamaya başladımı desem... ne desem bilemiyorum.
Masterlig Online oynarken yaşadığım sorunlar saçma sapan olaylar iyice sıkmaya başladı, millet oyunu kesiyor yüzdem düşüyor, oyunu yavaşlatıp bağlatıyı koparır sen oynadığın attığın gollere rağmen maç iptal olur, turnuvalarda son saniyelerde kazanırken adam oyunu pause alır haydaa o anda turnuva biter senin maçın sayılmaz, oyun içindeki saçmalıkları saymıyorum bile.
Şimdi bunlara dayanaraktan sizce PES mi? yada FİFA mı? diyiyorum
Pes diyenler neden PES, FİFA diyenler neden FİFA kısaca açıklarsa memnun olurum.
Ayrıcana FİFA da aynı sistem varmı online takım kurup online lig oynanabiliyormu maç başına para kazanılıp oyuncu alış Verişi yapılabiliyormu.
EVET ARKADAŞLAR GELİN HEP BİRLİKTE KARAR VERELİM
KONAMI SIKMAYA BAŞLADI ARTIK, DÜZELECEkMİ BİLEMEM AMA DÜZELMEZSE BEN CİDDİ CİDDİ FİFA YA GEÇMEYİ DÜŞÜNMEKTEYİM..
dostum bütün sorunları özetlemişsin...
ben fifa 99'dan fifa 2006'ya kadar deli gibi fifa oynadım...
sonra kuzen beni tehdit ederek, zorla Pes 6 oynattı...
pes 6'dan pes12'ye kadar aralıksız pes oynadım...
bence pes takım tutmak gibi ve her ne olursa olsun pes'i bırakmam...
bu sıkıntılardan ötürü kuzen fifa'ya geçmek istiyor, ben onu tehdit ediyorum bu defa geçme diye...
bence fifa gerçek futbol oyunu ama pes futboldan daha fazlası, çünkü o pes...
dünyanın en iyi topunu brezilya oynarken ben sırf Tsubasa japon diye japonyayı desteklerdim...
bu da onun gibi bir şey, her şeye rağmen Pes diyorum...
ayrıca Pc'de pes, PS3'te fifa oynayanlara hayret ediyorum...
Saol dostum güzel bir açıklama yapmışsın
arkadaşlar daha önce 0'dan 500 milyon liraya nasıl gelineceği konusunda çoğunuzun bildiği yorumlar yapmıştım...
özetle 50 maç kontrat ve alabileceğin en pahalı adamlar ile oynama şeklinde açıklanabilir yöntemim...
nisandan hazirana 3 ayda 500 yaptığımı ama son 1 aydır 510'u geçemediğimi söylemiştim...
şimdi övünç ile söylüyorum son 1 haftada 150 milyon yaptım ve para 650 oldu...
zor, uğraşlı ama oluyor, sabırlı arkadaşlara ve parasını bir yere kadar getirip arttıramayanlara önerilir...
şimdi en favori 11'imi yapıyordum yaklaşık değeri 450 falan...
bunlarla oynuyorum bunlar mavi olunca satıp başka adamlar alıyordum ama gelen para giden para aynı olunca 500'ü hiç geçemiyordum...
şimdi ise ronaldo mor ama genede 50 maç önerip onunla oynuyorum, kırmızı pato'yu almıyorum...
niye mi çünkü ronaldo daha pahalı olduğu için maç parasını daha yüksek alıyorum,
eee ronaldo'yu satıp kırmızı olunca tekrar almak için 10 maç kontrat önermek zorunluluğum yok yine 50 öneriyorum...
30 maç parasına 50 maç oynuyorum, paraya para demiyorum, şu an başka isim arıyorum...
bunun sonu var mı peki, valla şu anda pes13'ü alana kadar yok galiba...
ek not: pahalı adamlar mor olunca satmayın, onlara tekrar 50 maç önerin ve yedek takımla ant modu oynayın...
hem maç paranız yüksek olur hemde mor iken 50 maç kontratlar daha ucuz oluyor...
fair play'li oyunlar...
Arkadaşlar ps3 e forma yamalarını nereden indirebilirim? Bir de bu yamalar mlo ya da diğer online modlarda problem çıkarır mı?
quote:
arkadaşlar daha önce 0'dan 500 milyon liraya nasıl gelineceği konusunda çoğunuzun bildiği yorumlar yapmıştım...
özetle 50 maç kontrat ve alabileceğin en pahalı adamlar ile oynama şeklinde açıklanabilir yöntemim...
nisandan hazirana 3 ayda 500 yaptığımı ama son 1 aydır 510'u geçemediğimi söylemiştim...
şimdi övünç ile söylüyorum son 1 haftada 150 milyon yaptım ve para 650 oldu...
zor, uğraşlı ama oluyor, sabırlı arkadaşlara ve parasını bir yere kadar getirip arttıramayanlara önerilir...
şimdi en favori 11'imi yapıyordum yaklaşık değeri 450 falan...
bunlarla oynuyorum bunlar mavi olunca satıp başka adamlar alıyordum ama gelen para giden para aynı olunca 500'ü hiç geçemiyordum...
şimdi ise ronaldo mor ama genede 50 maç önerip onunla oynuyorum, kırmızı pato'yu almıyorum...
niye mi çünkü ronaldo daha pahalı olduğu için maç parasını daha yüksek alıyorum,
eee ronaldo'yu satıp kırmızı olunca tekrar almak için 10 maç kontrat önermek zorunluluğum yok yine 50 öneriyorum...
30 maç parasına 50 maç oynuyorum, paraya para demiyorum, şu an başka isim arıyorum...
bunun sonu var mı peki, valla şu anda pes13'ü alana kadar yok galiba...
ek not: pahalı adamlar mor olunca satmayın, onlara tekrar 50 maç önerin ve yedek takımla ant modu oynayın...
hem maç paranız yüksek olur hemde mor iken 50 maç kontratlar daha ucuz oluyor...
fair play'li oyunlar...
bu söylediğin pc versiyonunda geçerlimi dostum? hangi sayfada anlattın ben bugün başladımda acil para lazım :D