Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
190.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne saçmalıktır ya oyuncunun sözleşmesi bitiyor tamam güzel olmuş ama sözleşmesini yeniliyorum bittikten sonra parasınıda peşin veriyoruz ama oyuncuyu 2veya3 maç oynatamıyoruz parasını peşin verdigimiz halde parasını peşin vermesek tamam kabul ederim ama peşin kardeş verdik paranı hemen oyna 1 tane maça hem kalecim yok hemde 10 kişi oynadım 90dk boyunca sözleşmesini yenilememe ragmen oyuncular oynamıyor yokmu önlemi sözleşmesi bitmeden iki maç önce mi yenilesek ne yapsak anlamdım bu işi sinir bozucu bir şey birde şu kaleciler iyi olsun uptadete düzeltsinler baskı yapalım konamiye bir formül üretelim mail atalım yada bilerek kötü yapıyorlar kalecileri pes 2013 mi hazırlıyorlar adam akıllı kalecileri anlamak mümkün degil bu iki olayı düzeltsinler super oyun olmuş zeminler stadyumlar formalar harika grafikler çok iyi lisansız formalar bile orjinal gösteriyor
  • İstanbul'da Pes 2012 orjinalini nerden satın alabilirim var mı bildiğiniz piyasaya göre ucuza satan bir yer ? veya pes 2011'i verip üzerine para verip 2012'yi alabileceğim bir yer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

14 ekimde puanlar sıfırlanacak oyun ingilterede yeni çıkacağı için haksızlığı önlemek amacıyla puanlar sıfırlanacak

kadrolar bari kalsa :D puan çok önemli değil kadroya oranla nerden öğrendin utkuhan

Valla kaynak yok ama şöyle bi durum var derecelendirme başlayacak ve herkes önde yani ben ingiliz olsam allahtan değilim tabi ama olsam çok tepki verirdim herkes puanları toplamış ben ordazla başlayacam maç kazanma oranında azalacak millet neymar falan varken sonuçta ingilter avrupaya girmiyormu bizle oynuyacaklar amerika kıtasının bağlantısı farklı ama ingiltere değil bence öyle olmalı adalet açısından bana şu anki online olayı test yada beta gibi geliyor 14 15 ekimde tamamen gerçekci oynuyacaz benim görüşüm

Beta olsaydı uyarırlardı ve uyarmak zorundalardı. Ben uğraşıcam o kadar sonra adalet diyip sıfırlanıcak Yok öyle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalGeneral -- 5 Ekim 2011; 16:03:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

bu ne saçmalıktır ya oyuncunun sözleşmesi bitiyor tamam güzel olmuş ama sözleşmesini yeniliyorum bittikten sonra parasınıda peşin veriyoruz ama oyuncuyu 2veya3 maç oynatamıyoruz parasını peşin verdigimiz halde parasını peşin vermesek tamam kabul ederim ama peşin kardeş verdik paranı hemen oyna 1 tane maça hem kalecim yok hemde 10 kişi oynadım 90dk boyunca sözleşmesini yenilememe ragmen oyuncular oynamıyor yokmu önlemi sözleşmesi bitmeden iki maç önce mi yenilesek ne yapsak anlamdım bu işi sinir bozucu bir şey birde şu kaleciler iyi olsun uptadete düzeltsinler baskı yapalım konamiye bir formül üretelim mail atalım yada bilerek kötü yapıyorlar kalecileri pes 2013 mi hazırlıyorlar adam akıllı kalecileri anlamak mümkün degil bu iki olayı düzeltsinler super oyun olmuş zeminler stadyumlar formalar harika grafikler çok iyi lisansız formalar bile orjinal gösteriyor

Dostum gündüz vakti oyun saçmalıyor. Bağlantıdan kaynaklanan bir durum olsa gerek. Herkes yüklenince sapıtıyor server. Gece yarısı bu tarz durumlar olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackex

quote:

15:15 antrenor turnuvasına girecekler kaçırmasın p.lhamı aldım iyi oldu o bölge teşekkürler sonra bir ara eto olabilir

Son 16 ya kaldım beklerim AL Açık Antrenör Mod

şu anda maçdayım bende 9 puan aldım ama averajım yeterli olmıcak sanırım çıkınca bakıcam artık başarılar sana almadan kupayı yazma buralara 16 ya kalsam alıcam şu kupayıda bi kalamıyorumbu ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda1903 -- 5 Ekim 2011; 16:07:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FatalGeneral

quote:

bu ne saçmalıktır ya oyuncunun sözleşmesi bitiyor tamam güzel olmuş ama sözleşmesini yeniliyorum bittikten sonra parasınıda peşin veriyoruz ama oyuncuyu 2veya3 maç oynatamıyoruz parasını peşin verdigimiz halde parasını peşin vermesek tamam kabul ederim ama peşin kardeş verdik paranı hemen oyna 1 tane maça hem kalecim yok hemde 10 kişi oynadım 90dk boyunca sözleşmesini yenilememe ragmen oyuncular oynamıyor yokmu önlemi sözleşmesi bitmeden iki maç önce mi yenilesek ne yapsak anlamdım bu işi sinir bozucu bir şey birde şu kaleciler iyi olsun uptadete düzeltsinler baskı yapalım konamiye bir formül üretelim mail atalım yada bilerek kötü yapıyorlar kalecileri pes 2013 mi hazırlıyorlar adam akıllı kalecileri anlamak mümkün degil bu iki olayı düzeltsinler super oyun olmuş zeminler stadyumlar formalar harika grafikler çok iyi lisansız formalar bile orjinal gösteriyor

Dostum gündüz vakti oyun saçmalıyor. Bağlantıdan kaynaklanan bir durum olsa gerek. Herkes yüklenince sapıtıyor server. Gece yarısı bu tarz durumlar olmuyor.

gece gündüz farketmiyor...

ben geceleri oynuyorum sabahın 4 ünde bile durum aynı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading94

İstanbul'da Pes 2012 orjinalini nerden satın alabilirim var mı bildiğiniz piyasaya göre ucuza satan bir yer ? veya pes 2011'i verip üzerine para verip 2012'yi alabileceğim bir yer ?

dogubank derim pes 11 verdim 80 tl farkla pes 12 yi aldım bide ufc 2010 vermistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat989

quote:

İstanbul'da Pes 2012 orjinalini nerden satın alabilirim var mı bildiğiniz piyasaya göre ucuza satan bir yer ? veya pes 2011'i verip üzerine para verip 2012'yi alabileceğim bir yer ?

dogubank derim pes 11 verdim 80 tl farkla pes 12 yi aldım bide ufc 2010 vermistim

web sitesi falan var mı ?

başka nereden alabileceğim konusunda fikri olan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

15:15 antrenor turnuvasına girecekler kaçırmasın p.lhamı aldım iyi oldu o bölge teşekkürler sonra bir ara eto olabilir

şu anda maçdayım bende 9 puan aldım ama averajım yeterli olmıcak sanırım çıkınca bakıcam artık başarılar sana almadan kupayı yazma buralara 16 ya kalsam alıcam şu kupayıda bi kalamıyorumbu ara

bu arada ben 6 puan almışım 9 puandayım sanıyorum neyse zaten olmıcaktı averajla bol şans

• quote:

quote:

quote:

AL Açık ta 2 sefer finalde 1 sefer çeyrek finalde kaybettim hiç ümitli değilim bakalım 4. maçta kadroyu dinlendirdim 5. maça çıkmadım 11 maçlık galibiyet serim bozuldu bakalım ne olacak. Bu arada CR7-Messi-Rooney-İbracadabra-Casillas alınıp kenara konulmalı eğer MOR dan kurtulurlarsa almaya para yetmez sanırım ben dayanamayıp alıp kenara koyacağım oynamayınca kontrattan gitmiyor malum.

• quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

quote:

Bende olmuyor geceleri.

• quote:

Mal varlığı sıralaması gelmiş 250. sıra civarındayım.

@TR_ARDARDA Görüyorum senin nicki zorluyorsun devamlı kupayı yakında olur inşallah :)

@the reaper Daha önce yazdığım gibi Kırmızı ( 15-16 kişi )-Sarı ( 2-3 kişi ) dışında tüm kadromda 2 kişi var 1 tanesi CAsillas ( 50 maç kontrat yaptım satsan satılmıyor atsan atılmıyor oynatmıyorum Frey i aldım o oynuyor ). Her maç 3 oyuncu değiştiriyorum. Quick Matchlara yedek kadroyla çıkıyorum zaten çoğu beraberlik ve mağlubiyeti onlar alıyorlar . Turnuvalarda hep as kadro. Taktik hiç değiştirmiyorum. Maç içinde ofans defans düzeyini değiştiriyorum bütün maçları izliyorum pozisyona göre takımı ofsayt tuzağı yapması için çıkarıyorum. kötü gördüğüm adamı devre arasını görürse şanslı. En önemlisi transfer pazarını borsayı takip eder gibi takip ediyorum. Kimler inişte kimler çıkışta kim iner kim çıkar kestirmeye çalışıyorum. Kadromu vereyim. Hazır taktik kullanmıyorum takım dengeli .

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

Yedekler:

Sow
    Ruskin
    Sivok
    El Moubraki
    Modise ( Gidici )
    Mertesacker ( gidici )
    Casillas
    Falcao ( Falcao yarını görmez )
    E.Barreto
    Tevez ( Yarın bu saatlerde sepetlenir )

Dün öğleden sonra oyunun saçmalaması yüzünden aynı adamlara 2 sefer kontrat uzatmışım havadan 30 Milyon gitti kadro değerim 211 Milyon civarında an itibari ile !

Oyunu şimdi açtım formlarını kaybetmiş oyuncular var akşama bir bölümü gider. Şimdilik bu kadar.

anladım, asıl sormak istediğim oyun başladığından beri mor olan futbolcular var demişsin ya onlar hangileri, tüyo verir misin olacaktı sorunun tamamı :)

benim de aklımda şöyle bir taktik var, pahalı oyuncular yani as kadroyu alınca ilk sözleşme yenileme devresinde kondisyonu ne olursa olsun 50 maçlık yenileyeceğim. yedek olarak tutacağım oyuncuları da sürekli araştırıp kenarda tutacağım ve kırmızı veya sarı olduğunda alınca da 10 maçlık kontrat imzalatacağım. memnun kalmazsam veya bir gün sonra kondisyonu düşerse 10 maçı bitince satacağım. şimdilik bu mantıklı görünüyor çünkü as kadrodaki adamların sözleşmeleri pahalı olacağı için 50 maçlik sözleşme karlı olacaktır. alternatiflerinde ise çok problem değil, mor bile olsa bir yarı oynatıp sözleşmesini bitirip satarım. öyle de cimriyimdir :)

kadro koymak istiyorum ama habire değiştiriyorum. kararlı bir kadro kurmuş olanlar koyarsa kadrolarını güzel olur. bu arada lahm'ı almayın, ben akşam alayım önce sonra siz alırsınız :D

• Beyler günün kırmızı formda oyuncularını gördükçe yazsanız buraya.Çünkü yeni sistem farklı oyuncularla değişik kadrolarla oynamaya itiyor bu da güzel bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the reaper

kadro koymak istiyorum ama habire değiştiriyorum. kararlı bir kadro kurmuş olanlar koyarsa kadrolarını güzel olur. bu arada lahm'ı almayın, ben akşam alayım önce sonra siz alırsınız :D

demi yaaa, özledik kadro koymayı

tabi ki şu an oturmuş bir kadro değil bu ama temel sistem oturdu...

Şu an için son durum şu;

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

Yedekte bir STP, bir OA, iki İF tutuyorum... Dönüşümlü oynatmak mecburi ne de olsa...

Kalecinin adından tam emin değilim...

Tamaş'ı dün aldım daha gelecek Allah nasip ederse...

Spahicten memnunum... Galo normalde sag acık ama sag bek mevkiinde simdilik yeterli bana...

Zokora, savaşcı kartı nedeniyle iş görüyor...

Emana beklenenin altında...

Danny ideal bi yedek, süratli...

Giovinco müthiş... oynadığı 45 maçta 36 gol atmış, 16 sı frikikten... bunların en az 10-12 si 30 metre üstü...

Miccoli iş görür her türlü...

Forlan acayip... bazen oyunda kayboluyor ama nerden vurursanız vurun, %90 gol...

• Forvetleri arapaslarlar kaçırarak oynuyorsanız sahte koşucu kartı olanları tercih edin bariz farkedecektir.
  • Bence 50 maç kontrat yapmak karlı gorunse bile form durumları hergün değişiyor o yüzden en mantıklısı 20 maçlık kontratlar bana göre bu arada Pique ve Terry çok kısa süre içinde kırmızı olacak muhtemelen yarın. Aynı şekilde Lahm da çok mantıklı transfer olur . Sürekli kadro değiştiriyorum. Puyol 1 gün kaldı sarı ama yakında yeşil oradan mora doğru gidici bence elinde Puyol'u tutanlar satarlarsa kar ederler. Al Açık son 16 dan penaltılarla elendim anasını satayım formda adamlarda penaltı kaçırabiliyor normal :)=
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat989

quote:

web sitesi falan var mı ?

başka nereden alabileceğim konusunda fikri olan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum.

• Günün formda isimlerinden favorilerim bunlar.

Vermaelen - STP - defansın bel kemiği
    Sabri Sarıoğlu - Uçan adam, istediğiniz yere koyun
    Pato - İF - affı yok
    Schweinsteiger - OA - çok sağlam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

quote:

Bende olmuyor geceleri.

az önce baktım düzeltmişler oyuncunun şözleşmesi bitti yeniledim hemen oynattım ama transfer yapmadım daha bakalım oda hemen gelecekmi gelirse düzeltmişler

• Dün akşam Beria kırmızıydı, defansta eto ya falan top göstermedi stp arayanlar baksın.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.