Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FatalGeneral

Benim kadro da bu arkadaşlar. Sürekli güncelleniyo forma göre. Puan 700 civarı bişey.

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

defansa bir chiellini bir chivu yok ama.. Defansi biraz değiştir hamsik iyi Q7 fena topcu :)
  • Yine son 16 dayız kimse klasman atlamamış demek ki bakalım bu sefer alabilecek miyim kupayı :) kadroyu birazdeğiştirdim formları düşükler yüzünden !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: FatalGeneral

Benim kadro da bu arkadaşlar. Sürekli güncelleniyo forma göre. Puan 700 civarı bişey.

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

defansa bir chiellini bir chivu yok ama.. Defansi biraz değiştir hamsik iyi Q7 fena topcu :)

Biraz önce puanı benden bayağı yüksek birisiyle oynadım adamın defansta pique ve chivu vardı. 3-1 yendim adamı

• Ve Final Allah'ın hakkı 3 denir bari 3. seferde alayım şu kupayı uyuz oldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackex

Ve Final Allah'ın hakkı 3 denir bari 3. seferde alayım şu kupayı uyuz oldum :)

Şampiyonlu bekliyoruz
  • valla ben 580 puandım ama - de kaldım neden anlamadım. anlıyan varsa acıklarsada sevinirim
  • beyler bana bi sağ acık bıde duzgun bı forwet onerırmsnz Forlanı alıyımmı nasıldır ? eto ve vılla yı ıstemıorm (yedek için bu arada kadro değerim 280mılyon euro)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Şampiyonlu bekliyoruz

Aldım kardeşim :) Ülkeme ve Beşiktaşlı kardeşlerime armağan olsun Elemanın kadro 275 Milyonluktu benim daha yeni 206 Milyonluk oldu . Bu trasfer olayının sonu yok borsa gibi anasını satayım Performansı Kırmızı olana hücum etmek şart morlar yerinde sayıyor kırmızılar katlanıyor. Server açıldığından beri MOR olan adamlar var ve bunlar transfer listesinin başında !!!

• quote:

quote:

quote:

Şampiyonlu bekliyoruz

Aldım kardeşim :) Ülkeme ve Beşiktaşlı kardeşlerime armağan olsun Elemanın kadro 275 Milyonluktu benim daha yeni 206 Milyonluk oldu . Bu trasfer olayının sonu yok borsa gibi anasını satayım Performansı Kırmızı olana hücum etmek şart morlar yerinde sayıyor kırmızılar katlanıyor. Server açıldığından beri MOR olan adamlar var ve bunlar transfer listesinin başında !!!

tebrikler darısı bizim başımıza

• Arkadaslar klasmanda 3. Klasmanım ama veri yok diyor peki d3 kupasına bizi alıyor mu
  • Kardeşlerim anladığım kadarı ile kupaya baktım az önce 0 / 500 diyor yani oyun arıza yapmış klasmanlar çökmüş
  • Bu klasman güncellemeleri sanırım yapılmadı,630 puanım var ama hiçbir klasamnda gözükmüyorum bikaç arladaşa sordum onlarda gözükmüyor.Ama turnuvalarda her klasman var hangisine gircez?? o piti pitimi yapcaz bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

Arkadaslar klasmanda 3. Klasmanım ama veri yok diyor peki d3 kupasına bizi alıyor mu

Ben de oynu açtığim an bi 3.klasman muabbetini okudum ama içeriğini tam görmeden X ledim sonra ana lig dedi klasman yok dedi,İlk 3.klasaman muabbetinde yazan sey tam olarak ne okuyabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci_KC

quote:

Arkadaslar klasmanda 3. Klasmanım ama veri yok diyor peki d3 kupasına bizi alıyor mu

Ben de oynu açtığim an bi 3.klasman muabbetini okudum ama içeriğini tam görmeden X ledim sonra ana lig dedi klasman yok dedi,İlk 3.klasaman muabbetinde yazan sey tam olarak ne okuyabildin mi?

Bende okumadım :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci_KC

quote:

Bende okumadım :(

bende 3. klasmandayım ama almıyor sadece al open lara giriş yapabiliyoruz sanırım
  • ARKADAŞLAR, KLASMAN İŞİNE AÇIKLIK GETİREYİM,

BUGÜN OYUNU İLK AÇTIĞIMIZDA KARŞIMIZA GELEN EKRANDA 3.KLASMAN FİLAN YAZIYORDU YA, ASLINDA İYİ BAKTIĞINIZDA ONUN HIZLI MAÇ KLASMANINIZ OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ.

TEST ETMEK İÇİN EĞER İLK BAŞTA HANGİ KLASMAN GELDİĞİNİ HATIRLIYORSANIZ ANALİG'DEN ÇIKIN, ONLİNE MENÜDE İLK SEÇENEĞE GİRİN. ORADA KLASMANINIZIN BUGÜN OYUNU AÇTIĞINIZDA YAZAN KLASMAN OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ. ASLINDA AYNI EKRANDA ANALİG KLASMANI "-" GÖRÜNÜYORDU.

YANİ KLASMANLAR İÇİN MÜSABAKA MODUNU AÇMIŞLAR AMA KİMSENİN KLASMANI OLMADIĞI İÇİN ONLARA KİMSE GİREMİYOR. ZATEN TIKLAYIP BAKARSANIZ KLASMAN MÜSABAKALARINDA 0/500 YAZAR YANİ KİMSE KATILMAMIŞTIR.

TABİ ANALİG KLASMANLARININ NE ZAMAN BELİRLENECEĞİNİ BİLMİYORUM O YÜZDEN HER AN OLACAKMIŞ GİBİ PUANLARI YÜKSEK TUTMAKTA FAYDA VAR.
  • quote:

quote:

quote:

Şampiyonlu bekliyoruz

Peki bize tüyo verir misin bu konuda?

o değil de oyun sapıtmış durumda. her şeyi bekleyebilirsiniz şu aralar. mesela demin gignac mor kondisyondaydı ve sözleşmem de bitmişti sattım, yerine basquez'i aldım. maça girdim gignac gitmemiş basquez gelmemiş. tamam bu oluyor demiştik zaten. sonra o maç bitti sonraki maçta bi baktım gignac kadroda hem de yeşil kondisyonda.

yani adamı hem satmıştım oynatamamam lazım ki zaten sözleşmesi de bitmişti, hem de mor kondisyonu düzelmez sanmıyorum on dakika içinde... gignac formasıyla başkasını oynatıyorum şu an forvette çabalıyor adam :) federasyon ceza vermese bari.

mypes zaten allah'lık. kafasına göre bazen para veriyor bazen vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the reaper -- 4 Ekim 2011; 23:50:44 >

• Şu an online bugdan gecilmio sıkıldım kapadım konami çözün bulmalı derhal
  • ulan boyle sacma bısı olmaz ya satıcam bu gıdıste oyunu
  • quote:

Şu an online bugdan gecilmio sıkıldım kapadım konami çözün bulmalı derhal

sabretmek lazım beyler pes 2011 çok eleştirildi bu yüzden yeni pes online gelişmekte şahsi tahmınıme göre 14 ekım dunyanın her yerınde oyun tamamen çıkmış olcak o zamana kadar hiç birşey tamamen duzelmez
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.