Bazı oyuncularda oyuncu kartlarında Takımın Uğuru yazıyor bu nedir? Bu kartın ne gibi bir faydası oluyor. Bana ilginç geldi baya. Yanılmıyorsam geçen gün Danny e bakarken gormustum
Top elemanın ayağındayken senin oyuncularının gol atma olasılıkları artıyor sanırım, şans tutmadı girmedi dediğimiz pozisyonlarda bu adamlar olunca giriyor da olabilir :)
arkadaşlar ben mypese bir türlü kaydolamadım.psn şifresi ve adıyla mı kayıt olunuyor
bu oklar neye göre belli oluyor? Ok sistemini çözen var mi?
171 Milyonluk kadrom 600 küsur puanım var. Antrenör Modda oynuyorum. Yedekler Sow-A.Hughes-Boretto ( OA ) - Modise- M'BIA - Cahill-Lothar 2 sefer AL açıkta finalde kaybettim 1 sefer Çeyrek finalde elendim ! Antrenör modda gerçekten süper maçlar oluyor. Quick maçlarda as kadromu oynatmadığım için puanım daha yuksek olmuyor yedekleri geliştirmeye çalışıyorum. En önemli tavsiyem takımı zinde tutmak sadece 11 kişi ile 1şey yapılmıyor ve tabi formda oyuncularla oynamak gerekiyor. Her maç 3 kişi değiştiriyorum ve kondisyonun Kırmızıya düşmesini dahi beklemiyorum .
Bu arada Online Pert herhalde !
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
Orijinalden alıntı: phoneman
Bazı oyuncularda oyuncu kartlarında Takımın Uğuru yazıyor bu nedir? Bu kartın ne gibi bir faydası oluyor. Bana ilginç geldi baya. Yanılmıyorsam geçen gün Danny e bakarken gormustum
Top elemanın ayağındayken senin oyuncularının gol atma olasılıkları artıyor sanırım, şans tutmadı girmedi dediğimiz pozisyonlarda bu adamlar olunca giriyor da olabilir :)
ilginçmiş :))
Arkadaşlar 2 soru sorucam cevap verirseniz sevinirim..
1. Online Master lig'de (Antranör modu) nedir ? 2. Transfer ettiğimiz adamlar normal master ligdeki gibi gelişim gösteriyor mu ? Mesela 20 yaşında bir genç trasnfer ettim gücü 70 ise 23 yasında 75 filan oluyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: rrreee
Arkadaşlar 2 soru sorucam cevap verirseniz sevinirim..
1. Online Master lig'de (Antranör modu) nedir ? 2. Transfer ettiğimiz adamlar normal master ligdeki gibi gelişim gösteriyor mu ? Mesela 20 yaşında bir genç trasnfer ettim gücü 70 ise 23 yasında 75 filan oluyor mu ?
1-Antrenör modda sen takımın menajerisin taktiği verip kadrou kuruyorsun maçı izleyip grekli gördüğün müdaheleleri yapıyorsun taktik-oyuncu değişikliği v.s 2- Gelişim gösterme geçen sene yoktu ve bu sene de bildiğim kadarıyla yok.
Arkadaslar iyi zevkli oyunlar dilerim oncelikle..
Araniza yeni katildim merak ettigim bisey var.Cevaplarsaniz sevinirim.
Pes 11 de oyuncu kadrosuna baktgimiz zaman oyuncularin kar zarar durumunu gorebiliyoduk. Ama bu oyunda bunu goremedim nerden bakabilririz buna acaba?
Tesekkur ederim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
ilginçmiş :))
detaylı oyuncu arama bölümünde aradığınız oyuncuda olmasını istediğiniz kartları seçiyorsunuz ya, orada bütün kartların birer kısa açıklaması var. takımın uğuru sanırım golle sonuçlanma ihtimali yüksek atakları yapan oyuncu gibi bişeydi.
dün fiyat performans açısından bir kaç kaleci önermiştim, bugün de çok gün yüzüne çıkmamış bir kaç santrafor incelemenizi tavsiye ederim.. bu arkadaşları aratırken kafa vuruşu, şut yeteneği, şut gücü, denge ve form özelliklerini öne çıkardım. yani pozisyon bulursa atma ihtimali yüksek golcüler... -joao tomas -matri -oscar cardozo -maxi lopez -pizarro -cavani -llorente -ivodovic -ribas -park chu yong
alırsanız fiyatları yükselcek ama napalım
MY PES ile ilgili sorular olmuş, cevaplayayım.
Öncelikle facebook a girip bir tane MYPES hesabı açıyoruz. İstediğiniz kullanıcı adı ve şifreyi alabilirsiniz. Burada PSN kullanıcaksın gibi bir zorunluluk yok. İstediğiniz kullanıcı adı ve şifreyi seçebilirsiniz. Facebook da MYPES hesabını açtıktan sonra, oyuna girip kullanıcı belirlediğimiz ekrandan (hani sevdiğiniz takım, oyuncu vs. bilgilerini girdiğimiz ekran) MYPES bölümü var en alttan 2. idi sanırım, oraya gelip Facebook da aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi giriyorsunuz. İşlem bu kadar. Bundan sonra MLO da yaptığınız maçlardan sonra ekstra para kazanmaya başlayabilirsiniz.
matri , ribas , Matri, llorente , cavani ben de sık kullanılanlardaydı zaten :D eli kulağına alacaktım bunları. Demek ki iyi scout yapmışım:)) Benim ilk tercihim güç, kuvvet açısından llorente olacak.
online açıldı buyrun arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: ardarda1903
Klasman güncellemesi olmuş mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ambiante
quote:
evet olmuş benim 650 puanım vardı 3. klasmana yerleşmişim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ambiante
quote:
evet olmuş benim 650 puanım vardı 3. klasmana yerleşmişim
650 ile seni 3.klasmana verdiyse 1.klasmana kaç puanlılar gitti acaba :)
biz 490 lar olarak ezik hissttim kendimi birden :D
quote:
biz 490 lar olarak ezik hissttim kendimi birden :D
dostum bende antrenör modda oynadığım için puanım bu kadar yüksek kadromda iyi bilek modda oynasaydım en fazla 4. klasmanda olurdu oda belki haftaya sizlerde çıkarsınız
oyundaki buglardan dolayı oluşan donmalardan bıktım !!! maç esnasında rakip oyuncuya markaj ayarlarken oyun donuyor kaçıncı kez geldi bu başıma artık bu bugların cözümlenmesi lazım !!!
bana önce klasman 3 dedi sonra klasman YOK dedi. 567 ile gariban kaldım ben :(
quote:
Orijinalden alıntı: mikailc78
bana önce klasman 3 dedi sonra klasman YOK dedi. 567 ile gariban kaldım ben :(
Aynen 608 puanla D3 diyor ama Quick Match ve Müsabakada Ana Ligde klasmansızım sıralamalarda yoksun diyor bana ulen kadro değerim 175 milyon olmuş herkes formda adamlara yukleniyor :)