Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi süre sonra oyuncu fiyatları çok yükseleceği için kontratlarda tavan yapacak maçlardan gelen paralar kontratları karşılamayınca yıldız dolu takımlar ya iflas edecek yada oyuncularını serbest bırakacak o zaman oyun dengeye gelir bence ki zaten pes 11 de kadro kalitesinin maça etkisi çok fazlaydı fakat bu oyunda nispeten ortalamanın biraz üzerindeki bir kadroyla uzay kadrosu olanlara kafa tutulabiliyor bence. benim kadromdaki en pahalı adam a.sanches olmasına rağmen uzay kadrosu olan kişilerle yaptığım maçların çoğunu kazanabildim.
  • the reaper kardeş boş boş konuşuyorsun.... Evet yavaşlattım ve haklıyımda aynı durum bugün olsa ve banlama olmasa gene yaparım.

Delikanlıca çıkıp oynayan olduğu zaman 10 gol atsada 1 kere neti kesmeim yavaşlatmadım.

Ama maçın başından sonuna kadar maçın içine mıçacak şekilde durmadan faul yapan kişi ilede kusura bakma oynayıp sinirimi bozamam faul bir yere kadar yapılır.

Daha ilk dakkadan oyunun içine edecek şekilde faul yapılırsa keserim kardeşim varmıııı sanamı soracağım.

Çıksın o zaman normal standartlarda faull yaparak oynasın. Boş bğazlık yapmadan öce sebep ve nedeni bilerek konuş.

2000 üzeinde çaç yapmıştım en fazla 7-8 kişiye bu hileyi yaptım bilip bilmeden konuşma.

Yaptığım kişiler senin gibi denyolardı sanırım.

1. Ya çok aşırı faul yaptıkları için ama öyle böyle değil maçın içine edecek kadar (zevkmi yapıyoruz oyunmu oynuyoruz yoksa amaç faul yaparak oyunun içine edere oyun oynatmamakmı)
    2. Maça başlayıp adama selam veriyoruz Fuck Turco, Barbarian Turco diye başlayan şerefsizlere kestim.

Bilip bilmeden konuşma

Benim takımımın dörte bir kuvvetinde adam çıkp delikanlıca bileğinin hakkı ile yenince kutlamasınıda bildik.

BEN NE ANLATIYORUM SEN NE ANLATIYORSUN....

Biz diyiyoruz şu an herkes delikanlıca oynasada karşı taraf kesince sende puan kaybediyorsun bu haksızlık ve malesef türkiyede yaşıyoruz net kesilir elektrik kesilir bu konulardada biz yanıyoruz çözüm ne olur diyiyorum
    laga luga yazıyorsun.

BİLMEDEN ANLAMADAN KONUŞMA HİÇ YAKIŞMIYOR.

• Karşı tarafın çok faul ile oynaması senin hile yapmanı haklı çıkarmaz. Hile hiledir. Bu kafa yapısını değiştir önce.

Oyunun açıkları vardır, mesela 2011 de pas veren oyuncuyu öldürsen bile faul çalmıyordu hakem, bu yöntemi de çok kullanıyorlardı, ben de sinir oluyordum çünki oyun tarzım ver kaç üzerine idi. Şimdi adam bunu yaptı diye, benim hile mi yapmam gerekiyor.

Bu şekilde düşünerek bir şey kazanamazsın. Hile hiledir. Hile yapıyorum ama... diye başlayan hiç bir cümlenin haklılık payı yoktur.
  • Bu hileciler bana çok az denk geliyor sanırım %90-%100 arasında bir yerde olması lazım benim bağlantımın şu an.Maç sayımda 120 falan.
    15-20 maçta 1 kez kopma denk geliyor diyebilirim.Bu da son maçlarım kaçan olmadı...

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU
  • bugün itibariyle kadrom bu şekilde 86m bütçe oldu.yedeklerimde Kévin Gameiro,Özer Hurmacı,Negli,Milan Baros var.özellike Baros ve Özer'i az bütçeli yeni başlayan arkadaşlara tavsiye ederim.Özer'i sol yada sağ açık yapınca özelliği 77'ye çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cafhcas

the reaper kardeş boş boş konuşuyorsun.... Evet yavaşlattım ve haklıyımda aynı durum bugün olsa ve banlama olmasa gene yaparım.

Delikanlıca çıkıp oynayan olduğu zaman 10 gol atsada 1 kere neti kesmeim yavaşlatmadım.

Ama maçın başından sonuna kadar maçın içine mıçacak şekilde durmadan faul yapan kişi ilede kusura bakma oynayıp sinirimi bozamam faul bir yere kadar yapılır.

Daha ilk dakkadan oyunun içine edecek şekilde faul yapılırsa keserim kardeşim varmıııı sanamı soracağım.

Çıksın o zaman normal standartlarda faull yaparak oynasın. Boş bğazlık yapmadan öce sebep ve nedeni bilerek konuş.

2000 üzeinde çaç yapmıştım en fazla 7-8 kişiye bu hileyi yaptım bilip bilmeden konuşma.

Yaptığım kişiler senin gibi denyolardı sanırım.

1. Ya çok aşırı faul yaptıkları için ama öyle böyle değil maçın içine edecek kadar (zevkmi yapıyoruz oyunmu oynuyoruz yoksa amaç faul yaparak oyunun içine edere oyun oynatmamakmı)
    2. Maça başlayıp adama selam veriyoruz Fuck Turco, Barbarian Turco diye başlayan şerefsizlere kestim.

Bilip bilmeden konuşma

Benim takımımın dörte bir kuvvetinde adam çıkp delikanlıca bileğinin hakkı ile yenince kutlamasınıda bildik.

BEN NE ANLATIYORUM SEN NE ANLATIYORSUN....

Biz diyiyoruz şu an herkes delikanlıca oynasada karşı taraf kesince sende puan kaybediyorsun bu haksızlık ve malesef türkiyede yaşıyoruz net kesilir elektrik kesilir bu konulardada biz yanıyoruz çözüm ne olur diyiyorum
    laga luga yazıyorsun.

BİLMEDEN ANLAMADAN KONUŞMA HİÇ YAKIŞMIYOR.

Hicbir sebep hileyi hakli cikarmaz...

Ayrica senin yenilirken hile yaptigini da biliyorum bizzat...

Hikayeye gerek yok...

Artik yapamayacak olmaniz guzel...

• selam millet pes 2011 de bu konuyu çok konusuyorduk ama sonuna doğru cıvkı çıkmıştı orada ilk 20 içinde yim hala ama bu oyun bi başka bi saçma ama çok güzel garip bişi ya adamlarım iki pas yapamıyorlar karşıda kadro ne olursa olsun bazen de çok rahat 12 -0 yendiğim maç oluyor şimdi günlük performans diyecem yok bimaç önce bi maç sonra ant. modunda de keza öyle iki maç iyi bi maç kötü hakemler çok kötüler ilk izlenimlerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

@the reaper mypes para gelmesi için facebok un açık olmasına gerek yok heralde. ben hep kapalı oynuyorum hep de geliyor tesadüf olmuş heralde sana..

hmm bu olayı akşam bi daha araştırayım. çünkü dün akşam oynadığım maçlarda o ek parayı vermiyordu, sonra saat 10 gibi scrabble oynamak için facebook'a girdim, mypes'i zaten yüklemiştim. o ara bir maça girdim facebook açıkken ve 300 bini verdi. sonraki maçların hepsinde de verdi hatta.

@cafhcas, tartışacak kadar karışık bir konu olsa sana cevap verirdim ama gerek yok. denyo ve boş boğazlık gibi özelliklerim yoktur sanırım yanlış analiz etmişsin. bu konuyu burada kapatalım neyin doğru olduğunu düşünüyosan onu yapmaya devam et.

• Uzay kadrosu kurmak önemli değil. oyunu iyi ve bilerek oynamak önemli. Ben de daha 4 oyuncu var. Lisandro-nene-dembele-Negli. Fazla oynayamadıgımdan yavas gıdıyorum. Karsıma bazen oyle rakipler çıkıyor ki, Full yapılmıs kadro yıldızlarla dolu. Diyorum eyvah bu beni harcar ama gidiyorum adamı yeniyorum. O da deli oluyordur muhtemelen:) Gerçek hayatttaki gibi takımı yıldızlardan ziyade, herkesi yerli yerinde oynatabileceğin, gücü kuvveti yerinde adamları transfer etmek gerekiyor. Takımı komple doldurup paso X ile pres yapıp top kapmaya calısmakla olmuyor :D
  • Klasman güncellemesi ne zaman olacak. Normalde bugün olması gerekiyor.

Dİkkatimi çekti D5 yazmıyor hiç kimsede. Bu hafta seviye belirleme yapıp,herkesi 5 klasmana mı bölüştürecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambiante

Klasman güncellemesi ne zaman olacak. Normalde bugün olması gerekiyor.

Dİkkatimi çekti D5 yazmıyor hiç kimsede. Bu hafta seviye belirleme yapıp,herkesi 5 klasmana mı bölüştürecek acaba?

şu anda bakımda sanırım klasmanlar belli oluyor yarım saate açılır
  • peki arkadaşlar klasman olayını tam bilmiyorum. Benim puanım 490 larda. biz klasmana girebilcek miyiz? En düşük lig diye bir sey var mı?
  • oyunu dün akşam aldım 1 tane oyuncu alabildim anca selçuk inan sonra 1 tane turnuvaya girdim selçuk inan da gelir zannettim yok turnuva bitti ondan sonra geldi birde menülerdeki yazılar yanlış yazmışlar bakım olacak gibi birşey yazıyor ama tarih dogru yazamamış bildiniz ucuz oyuncu varmı 6000m yakın param var bu arada genelde firikikden rahat gol atıyorum kaleciler çok kötü kalede kimse olmasa yeridir acilen o kalecileri halletmeleri lazım uptade yollayım hakem de herşeye faul yeriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

peki arkadaşlar klasman olayını tam bilmiyorum. Benim puanım 490 larda. biz klasmana girebilcek miyiz? En düşük lig diye bir sey var mı?

yeni başladığımız için en alt klasmandan devam edersin sanırım bir üst klasmana çıkmak için kullanıcıların ortalama puanı alınıyor 500 puan veya birazcık daha üstü bir puanla bir üst klasmana geçiyorsun klasman salı sabahı saat 8 ile 12 arası belli oluyor bu saatlerde online oynayamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

oyunu dün akşam aldım 1 tane oyuncu alabildim anca selçuk inan sonra 1 tane turnuvaya girdim selçuk inan da gelir zannettim yok turnuva bitti ondan sonra geldi birde menülerdeki yazılar yanlış yazmışlar bakım olacak gibi birşey yazıyor ama tarih dogru yazamamış bildiniz ucuz oyuncu varmı 6000m yakın param var bu arada genelde firikikden rahat gol atıyorum kaleciler çok kötü kalede kimse olmasa yeridir acilen o kalecileri halletmeleri lazım uptade yollayım hakem de herşeye faul yeriyor

ilk verdiği kadrodaki kaleciler gerçekten kötü ben Helton u aldım kalesinde az devleşmedi çok güzel kurtarışları var eğer kalende sıkıntı yaşıyorsan öneririm dediğin rakama transfer listesinden bakmak lazım benim aklımda yok ama diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler bende transfer listesi çıkınca yardımcı olabilirim

• En düşük D5 ama geçen sene herkes d5 ten başladı ilk hafta belli puanın üstündekiler d4 oldu.Tahminim bu sene klasmansız başladık, puanımıza göre 5 klasmana ayrılabiliriz.600 küsür puanla 1. klasmandan başlayabilirim :)

Hemen takım son halini de bu mesajıma iliştireyim fikir vermesi açısından ayrıca önerilerinizi de alabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

En düşük D5 ama geçen sene herkes d5 ten başladı ilk hafta belli puanın üstündekiler d4 oldu.Tahminim bu sene klasmansız başladık, puanımıza göre 5 klasmana ayrılabiliriz.600 küsür puanla 1. klasmandan başlayabilirim :)

Hemen takım son halini de bu mesajıma iliştireyim fikir vermesi açısından ayrıca önerilerinizi de alabilirim..

Emre yedek defans oyuncusu istersen güçlü ve uzun boylu birini arıyorsan rus oyuncu ignaseviçe bak fiyatı baya ucuz ve cidden çok iyi bende baya iş yapıyor kademeye giriyor kornerlerde kafa vurdurmıyor önerebilirim o oyuncuyu ayrıca gassalda çok iyi sağ kanatta yükselen yıldızlar içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

En düşük D5 ama geçen sene herkes d5 ten başladı ilk hafta belli puanın üstündekiler d4 oldu.Tahminim bu sene klasmansız başladık, puanımıza göre 5 klasmana ayrılabiliriz.600 küsür puanla 1. klasmandan başlayabilirim :)

umarım dediğin gibi olur puanlarımıza göre klasmanlara ayrılırız ben genelde antrenör modda oynuyorum oyunu biraz daha çözdükten sonra bilek moduna geçicem geçen seneye göre antreman modda pes ana kadrosu yıldızlar kadrosunu yenebiliyordu çok sıkda başıma geldi 2012 de gücüne göre orantılı olması güzel olmuş eksik kadroya karşı mücade edince takımım karşı takımlara fazla atmasın diye bazende artık bu maç dinlensinler diye formsuz oyuncular oynatıyorum çok farklı skorlar ortaya çıkıyor 8-0 9-0 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda1903 -- 4 Ekim 2011; 12:16:06 >

• Antrenor mod ve become a legendda yapay zeka çok gerçekçi oynuyor cidden.
  • Bazı oyuncularda oyuncu kartlarında Takımın Uğuru yazıyor bu nedir? Bu kartın ne gibi bir faydası oluyor. Bana ilginç geldi baya. Yanılmıyorsam geçen gün Danny e bakarken gormustum
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.