Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben normal oyunda sira kaybedip antrenorde geri kazanıyorum. Benden menejer olur anlasildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 3 Ekim 2011; 23:46:08 >
  • Ps3 e bulasmiyorum bir daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Ps3 e bulasmiyorum bir daha

Ne alaka valla anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

quote:

Su anda soke oldum musabakaya girdigim ve karsimdaki kisi kontrat problemi yuzunden sahaya 8 kisi cikti. Bu nasil bir sacmalik ya

Normalde hükmen kazanman lazımdı, yalnız beyler iflas eden edene yıldızları alıpta sürekli yenilenler iflas edip duruyor. DİKKATLİ OLMAK LAZIM !!!!

Aslında bu olayı oyundaki çoğu kişi çözemedi özellikle yabancılar messiler ronaldolarla doluyor kadrolar ama herkesinde kadrosu öyle yada böyle güçlendiği için hemen hemen eşit oluyor maçlar bence valla öyle yeni yıldızlar görüyorumki bazı takımlarda inanın messiden bile daha iyiler böyle adamlar keşfedende var olay yıldıza bağlanmıyor,15 milyon param vardı takımımda 1 yıldız 3 4 normal oyuncu varduı sözleşme yeniledim bi baktım 6 milyonum kalmış bi c.ronaldonun sözleşmesi ne kadardır allah bilir ve bu sistem bence harika olmuş çok takım çökecek bence çok.Ayrıca karşınızdaki kişi aniden oyundan çıkarsa eğer net yüzünden değilde keyfi çıkarsa bunda pek yapacak bişey yok yeterince önlem aldı konami o çıkan kişileri bulup gözaltına alamazlarki artık insanın haysiyetine bağlı buna ne konami nede ea çare bulmuş değil tam anlamıyla yapacak pek bişey yok adamlar ceza sistemi getirdi dürüst oynayın diye uyarı veriyor ne yapsınlarki daha.

• yeni 2 tane iflas haberi daha gördüm dikkat
  • slm beyler uzun zamandır girmıordum foruma

pes 2012 ana lige bnde baslayalı 4 gun fln oluor su an 646 puandayım,

oyunda benim keşfettiğim takımı kurarken kesınlıkle bir ana 11 oyuncu ve yedekleri şeklinde kurmalısınız hatta daha fazla yedek sayısıda olabilir 2. gördüğüm ise futbolcuların takım oyunu ve kararlılık dereceleri 75in altında olmamalı ve tabiki formlarıda yuksek olmalı kısacası ana derece kondisyon yazan oran en kotu C olmalı bunlara ek bu oyunda bı sekılde gol atıorsunuz ama önemlı olan defans yapmayı bilmek

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

Su anda soke oldum musabakaya girdigim ve karsimdaki kisi kontrat problemi yuzunden sahaya 8 kisi cikti. Bu nasil bir sacmalik ya

Normalde hükmen kazanman lazımdı, yalnız beyler iflas eden edene yıldızları alıpta sürekli yenilenler iflas edip duruyor. DİKKATLİ OLMAK LAZIM !!!!

Aslında bu olayı oyundaki çoğu kişi çözemedi özellikle yabancılar messiler ronaldolarla doluyor kadrolar ama herkesinde kadrosu öyle yada böyle güçlendiği için hemen hemen eşit oluyor maçlar bence valla öyle yeni yıldızlar görüyorumki bazı takımlarda inanın messiden bile daha iyiler böyle adamlar keşfedende var olay yıldıza bağlanmıyor,15 milyon param vardı takımımda 1 yıldız 3 4 normal oyuncu varduı sözleşme yeniledim bi baktım 6 milyonum kalmış bi c.ronaldonun sözleşmesi ne kadardır allah bilir ve bu sistem bence harika olmuş çok takım çökecek bence çok.Ayrıca karşınızdaki kişi aniden oyundan çıkarsa eğer net yüzünden değilde keyfi çıkarsa bunda pek yapacak bişey yok yeterince önlem aldı konami o çıkan kişileri bulup gözaltına alamazlarki artık insanın haysiyetine bağlı buna ne konami nede ea çare bulmuş değil tam anlamıyla yapacak pek bişey yok adamlar ceza sistemi getirdi dürüst oynayın diye uyarı veriyor ne yapsınlarki daha.

Şerefsiz heryerde şerefsiz adamlar naapsın

• tabi bana gore eksık olan şeyler var , ki bence bi çok düzeltme olcaktır ana lig online da patchı beklemek lzm bnm tahmınımce 14 ekimden hemen sonra gelcektır cunku oyunun çıkmadıgı bölgeler var

oyun oynanabilirlik açısından mukemmel çok farklı varyasyonlar yapılabilior atack olarak

oyuncu olarak tevez ve sniejderi tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Ps3 e bulasmiyorum bir daha

Ne alaka valla anlamadım

Ya bosuna sinirleniyorum ben bilgisayarimdakiyle takilayim. Arkadasin takiminin sirasini indirdim asagilara. Daha da ps3 te girmem mlo ya
  • Heh bu da demin bahsettiğim 8 kişiye karşı oynadığım maç. Belki de menejerlik modu olduğu için oynandı oyun bilmiyorum ama sonuç olarak 90 dk oynadık.

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl123

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

Arkadaşlar takım bu. Oos'ye Rooney'i çekip iyi iki tane İf arıyorum. Stoper ve sol bek söylerseniz fena olmaz hani :)

sol bek için bale... Tek gecerim. Pahali ama parasını cıkarıyor. İF olarak da pato van persie falan olabilir...
  • 00:15 AL açık turnuvasına beklerim :) psn yazıyor imzada ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

00:15 AL açık turnuvasına beklerim :) psn yazıyor imzada ;)

Ben de varım 00:15 te
  • S...erim lan böle oyunu 5-0 yeniyorum 89. Dakkada baglanti zayif diyip oyunu bitiriyo
  • küfüre gerek yok, wirelessi kapatıp ethernetle baglanirsan daha iyi sonuç alırsın, bir de modeminın sinyalini aralığını 11 değil başka bir sayı yapmanı öneririm
  • Bu oml gecen senedekiden cok kotu durumda adam falan alamiyorum bn
    defans yapmak cok zor
    nasil Alisicaz biraz teknik bilgi verirmisiniz
  • Arkadaşlar,

Bence oyun o kadar kötü değili haksızlık etmeyelim. Ayrıcana kontrat yenilemesi çok iyi olmuş çünkü bu durumda dengeleri sağlamak daha kolay olmuş.
    Düşünsenize sadece starar ile dolu takım çıkınca karşınıza ne kadar zorlandığınızı şimdi kolaysa o kadar starı doldursun. Kontrat paraları batmasına yeter. :) Bence biraz daha adaletli olmuş.

Maçlarda banlanmak, yasaklanmak malesef bu konuda ne yapacağız bilmiyorum. Çünkü karşı taraf yenilmeye başlayınca çat kapıyor gidiyor olan bizede oluyor.
    Valla Pes 2011 de bende yaptım bir kaç kere internet yavaşlatmayı. Ama artık delikanlıca oynayan bile yanıyor bu çok ama çok saçma olmuş.

Ayrıcana biz Türkiyede yaşıyoruz, durup dururken internet kopuyor, elektrik kesiliyor yani malesef bir sürü şeyler oluyor.
    Eeee ne yapacağız biz şimdi yaaaaa.

Hep birlikte konamiye yazalım. Bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafhcas

Arkadaşlar,

Valla Pes 2011 de bende yaptım bir kaç kere internet yavaşlatmayı. Ama artık delikanlıca oynayan bile yanıyor bu çok ama çok saçma olmuş.

aferin ne güzel yapmışsın 2011'de bağlantı yavaşlatarak. eminim biz de seni ve senin gibileri güzel anmışızdır burada. ne yani oyunun vadesi dolunca geçmişte yaptığın hileler adil hale gelip hoş bir anı mı oluyor? güzel vallahi bravo.

neyse kardeşim hileciyle hurdacıyla uğraşılmaz. forumun 2012 bölümündeyiz, o yüzden konuyu oraya getireyim,

-av.korkut sende sorun kardeşim, adamlara ilk yarıda 5-0 yaparsan tabi kaçarlar, ürkütmeden, her an maçı alabileceklermiş hissi verirsen kimse kaçmaz

-300 bin mypes parası facebook'unuz açıkken veriliyor. bir facebook açıkken maç yapıp deneyin, bir de kapatıp. ben denedim büyük bir tesadüf yoksa bu durum dediğim gibi.

-birisi oyuncuların altında çıkan gri çizgileri sormuş. o çizgiler oyuncular maç oynadıkça artıyor, ve o artınca oyuncunun enerjisini gösteren yeşil çizgi azalıyor. yani oyuncunun yorgunluk durumu diyebiliriz. yorulan oyuncuyu tek yarı oynatıyorum genelde idare ediyor.

-if için benim gözümde totti var, şimdilik arshavin o bölgede oynuyor, totti'yi alabilirsem arshavin kanatlardan birine geçer.

çok değişmiş oyun cidden, bence daha çok dikkat gerektiriyor artık.
    bir harcama yapacağın zaman oyuncularınla yaptığın sözleşme sonucu kalan maçlarını kontrol etmek zorundasın, ayrıca iki üç maç yapınca oyuncunun enerjisi sonraki maç henüz başlamadan düşmüş oluyor. o yüzden sürekli iyi adamların yanında orta kalite yedeklerini bulundurmak şart. bir de kondisyon durumu var ki tam bir muamma. kondisyonu yeşil okla gösterilen adamla 50 maç sözleşme imzalıyorsun, bi gün sonra mora dönüyor :) verdiğin paraya mı yanarsın, adamın kulübede kuzu kuzu yatmasına mı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

quote:

quote:

quote:

quote:

o kalabalıkdan biride benim 12:45 deki antrenor turnuvasında 3 turk 16 ya kaldık çeyrek finale yükselme maçımda 5-0 yendim ondan sonra turnuvada hata oluştu sonraki yarı final maçı için 30 dakika dedi bekledik ama hiç rakip olmadı finale kadar bekledik final maçının başlamasına 700 dakika var dedi çıktım artı turnuvadaki diğer arkadaşa da aynı şey yazmış şimdi turnuvada gözüktüğüm için transfer yapmamada izin vermiyor 700 dakika dolana kadar neyseki hızlı maç yapmama izin verdi oda ayrı bir saçmalık ama en azından işimi görüyor bakalım turnuvaya katılmama izin verecek mi ?

Oyun tAm saçmalamış

dün finalde şanssız bir şekilde kaybettim sanırım kupayı almayım diye ne yapacağını şaşırdı

Ya 700 dakika sonra seni şampiyon sayarda paraları dökerse 

finaldeki diğer arkadaşda türk ama zor ikimizede para verceğini düşünmüyorum hatta diğer turnuvaya katılsam yeter para vermesede olur

Dostum para vermezse iflasin olur

gece 3 de turnuva odama girdim uyudum telefonumuda kurdum 3 de uyandım çeyrek finalde elendiniz dedi finale kaldınız yazısı hikaye yani yani para vermedi ama benim takım çok zor iflas eder kadro değerim 400m euro yakın sözleşmelerimi hep 50 maçlık imzalıyorum önceliği sözleşmeye veriyorum

• @the reaper mypes para gelmesi için facebok un açık olmasına gerek yok heralde. ben hep kapalı oynuyorum hep de geliyor tesadüf olmuş heralde sana..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.