Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eralp1907

yeni başlayan arkadaşlara benden oyncu tavsiyeleri dmc olarak d.boateng var gerçekten iyi topçu en azından kornerlerde kafa atabiliyor aynı şelilde kaquetz var ... alessandrini, a.regattin, ve moukandjo da ucuz ama etkili oyuncular ...

merhaba eray sen kaç gün oldu eto ve ronaldodan bahsediyosun dostum almışsın bilgi verirmisin saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

yeni başlayan arkadaşlara benden oyncu tavsiyeleri dmc olarak d.boateng var gerçekten iyi topçu en azından kornerlerde kafa atabiliyor aynı şelilde kaquetz var ... alessandrini, a.regattin, ve moukandjo da ucuz ama etkili oyuncular ...

merhaba eray sen kaç gün oldu eto ve ronaldodan bahsediyosun dostum almışsın bilgi verirmisin saygılar.

vallahi dostum oynadımda aldım eto çok iyi ama performansı hiç sarı bile olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

"PES 2013 sunucusuna bağlanırken beklenmedik bir sorun oluştu" hatası veriyor ve transfere izin vermiyor ama maç yapabiliyorum. Siz de var mı böyle bir sorun?

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim asıl tavsiyem GİOVİNCO dur ... alexin daha tekniği ve hızlısını düşünün performansıda gayet iyi genelde yeşil ve sarı frikikleride harika atıyor, ve şutları çok iyi..bileklerine çok hakim şuana kadar ondan başka daha iyi çalım atabilceğim bir adam bulamadım...
  • quote:

quote:

"PES 2013 sunucusuna bağlanırken beklenmedik bir sorun oluştu" hatası veriyor ve transfere izin vermiyor ama maç yapabiliyorum. Siz de var mı böyle bir sorun?

?

kardeş yukarıdaki mesajları okuduysan benimde aynı sorun vardı play stationu kapat cd çıkar sonra tekrar aç bakalım dün ben aynı sorunu yasıyordum bugun düzeldi tamamen serverden kaynaklanan bişi eğer yeni aldıysan güncellemeler var bilgide onuda dene sanırım sonra play stationu kapat cd çıkar oyundan çık on dakika sonra gir düzelebilir ama sadece oyundan çıkıp girme düzelmedi dün ben onu denedim bi dene bakalım forumda ben tektim bu sorunu yasayan seninle beraber 2 olduk çok sinir bozucu bişi simdilik denemeni tavsiye ederim cd bozuk olduğunu bile düşünmüştüm ama alakalı değil çok hata var serverde paranı bile doğru göstermiyor saygılar.
  • Arkadaslar Taktik Paylasımlarında bulunma ımkanınız varmı? veya Tavsiye Edeceğiniz Bir Taktik..
  • benden size 1 milyonluk kaleci weverton.ozellikle 5 milyonluk hildebrand ve 3milynluk lux facialarindan sonra bu weverton sanki buffon gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YARDIMMM bu online oyuna ilk başvurusuşum KONAMİ ID uyelıgım var ancak bu '' KAYIT KODU '' olmadgıgı için oyuna giremiorm YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

quote:

?

kardeş yukarıdaki mesajları okuduysan benimde aynı sorun vardı play stationu kapat cd çıkar sonra tekrar aç bakalım dün ben aynı sorunu yasıyordum bugun düzeldi tamamen serverden kaynaklanan bişi eğer yeni aldıysan güncellemeler var bilgide onuda dene sanırım sonra play stationu kapat cd çıkar oyundan çık on dakika sonra gir düzelebilir ama sadece oyundan çıkıp girme düzelmedi dün ben onu denedim bi dene bakalım forumda ben tektim bu sorunu yasayan seninle beraber 2 olduk çok sinir bozucu bişi simdilik denemeni tavsiye ederim cd bozuk olduğunu bile düşünmüştüm ama alakalı değil çok hata var serverde paranı bile doğru göstermiyor saygılar.

Cevap için teşekkürler. Artık yarın tekrar denerim. Oyuncu satamıyorum. Satarken hata veriyor. Deneme amaçlı transfer yapayım dedim Necip'i kadromda buldum. Keşke Kaleci almayı deneseydim. Default kadroyla galibiyet çok zor. Karşı takımda 70in üstü forvetler olunca default mal kaleci geleni alıyor içeri.
  • YARDIMMM bu online oyuna ilk başvurusuşum KONAMİ ID uyelıgım var ancak bu '' KAYIT KODU '' olmadgıgı için oyuna giremiorm YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN :)
  • quote:

benim asıl tavsiyem GİOVİNCO dur ... alexin daha tekniği ve hızlısını düşünün performansıda gayet iyi genelde yeşil ve sarı frikikleride harika atıyor, ve şutları çok iyi..bileklerine çok hakim şuana kadar ondan başka daha iyi çalım atabilceğim bir adam bulamadım...

transferi askıya alınmış bir futbolcu malesef alamıyoruz dostum saolasın bilgi için.
  • Ve lissandroyu fb renklerine kattim :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cd key alan varmı yoksa herkes genelde oyun dvd simi edindi ben 2012 yi cd key almısdım cokda kotu degildi sadece veri paketi guncellenince arım gun kadar (bazen1 de oluyor) crack bekleme derdi oluyordu tavsiye edermisiniz cd keyi cunku arad 50 lira gibi bir rakam var
  • Yahu rakip bulamiyo sapitti server gene bu ne yaU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antrenör modunda oynuyorum sağ olsun gelen geçen 3-5 atıyor...

Şu kadroyu bir oturtayım görcem ben hepsini...

Karşıma gelenlerde maşallah hep messi c.ronaldo falan var.Göya denk ayar yaptım...
  • Şu antrenör modunda "yıldızlar karması"nın sözleşmelerini bitirip teker teker bi yollayım hele.
  • Arkadaşlar iyi geceler herkese belli başlı sorularım var ..

İlk defa master lig başlıyacak biri olarak ..

2 kişi aynı takımda olarak online lig yapabiliyormuyuz yoksa iki kişinin farklı takımlarda mı olması gerekiyor.. ??

online oynamada bazı sorunlar varmış pc için dogrumudur ? Boşa para vermiyelim öyle ise ?

Teşekkürler şimdiden ilginiz alakanız için . iyi geceler tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: the reaper

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

quote:

quote:

oha oyuna bişey oldu. adamlar sahanın dışına uçuşmaya başladı sadece top kaldı sahada :P sizin başınıza geldi mi süper bişey. konaminin yarım yamalak işleri işte. transfer limitinin kalkma saati de öyle bişey, çözülecek bi durum değil, saat geçtiği halde kota kalkmıyor, yazılımsal bir sorun yani, saat ayarlarınızda bir sorun yok.

her mesajımda olduğu gibi bunda da sorayım ve yine kimse bilemesin :) oyun esnasında takımı daha ofansif veya defansif yapma özelliği kalktı mı? hani şu sol ve sağ alt köşelerde çıkan ofans-defans göstergesinden bahsediyorum.

Var ustam, Select tuşuna basılı tutarken R1 R2 biri arttırıp bir diğeri düşürüyor şimdi tam hatırlamıyorum denersin.

dostum teşekkür ederim ilgilendiğin için yalnız 2012'de öyleydi de bunda deniyorum yemiyor, başka bir yöntemi mi var yoksa ben bir ayarı mı etkinleştirmedim onu kestiremiyorum. 2013'te select+R1 veya select+R2 yi deneyip yapabilen var mı onu soruyorum.

Ben 2013'te de yaptım ustam da yanlış hatırlıyor olabilirim nasıl yaptığımı şu an için. Tekrar açınca ilk ona bakacağım hemen bilgilendireceğim belki kapalı olan bir seçenek de var olabilir sende. Geri dönüş yapacağım.

tamam hocam merakla bekliyorum :) tek dokunuş ayarları dediler ama hem açtım hem kapayıp denedim olmuyo

Ayarlarda maç ekranında Hücüm/Defans göstergesi açık mı? Ben az önce denedim Select R1 R2 arttırıp düşürüyor. Belki sen de yapıyorsun ama kapalı olduğu için görünmüyor. Bir baksana ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsea

Arkadaşlar iyi geceler herkese belli başlı sorularım var ..

2 kişi aynı takımda olarak online lig yapabiliyormuyuz yoksa iki kişinin farklı takımlarda mı olması gerekiyor.. ??

online oynamada bazı sorunlar varmış pc için dogrumudur ? Boşa para vermiyelim öyle ise ?

Multi bahsediyorsan ustam aynı anda 2 kişi oynama yok MLO'da.

PC versiyonundaki sorunları bilmiyorum ama PS3 versiyonunda onlineda biraz bug var ama oyunda yok yani maç esnasında yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xsea

Arkadaşlar iyi geceler herkese belli başlı sorularım var ..

Multi bahsediyorsan ustam aynı anda 2 kişi oynama yok MLO'da.

PC versiyonundaki sorunları bilmiyorum ama PS3 versiyonunda onlineda biraz bug var ama oyunda yok yani maç esnasında yok.

Anladım kardeşim .. Yani şundan bahsettim mlo takımımda arkadaşım ile ikimiz yoneticez takımı .. Ama yok diyorsun anladıgım kadarıyla .. Bakalım haftasonu alıcaz hayırlısı :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.