Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xsea

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Arkadaşlar iyi geceler herkese belli başlı sorularım var ..

İlk defa master lig başlıyacak biri olarak ..

2 kişi aynı takımda olarak online lig yapabiliyormuyuz yoksa iki kişinin farklı takımlarda mı olması gerekiyor.. ??

online oynamada bazı sorunlar varmış pc için dogrumudur ? Boşa para vermiyelim öyle ise ?

Teşekkürler şimdiden ilginiz alakanız için . iyi geceler tekrardan

Multi bahsediyorsan ustam aynı anda 2 kişi oynama yok MLO'da.

PC versiyonundaki sorunları bilmiyorum ama PS3 versiyonunda onlineda biraz bug var ama oyunda yok yani maç esnasında yok.

Anladım kardeşim .. Yani şundan bahsettim mlo takımımda arkadaşım ile ikimiz yoneticez takımı .. Ama yok diyorsun anladıgım kadarıyla .. Bakalım haftasonu alıcaz hayırlısı :)

Şöyle olur anca bir sen oynarsın bir o oynar o şekilde olur. Tam neyden bahsettiğini anlamamış da olabilirim bu konuda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar iyi geceler herkese belli başlı sorularım var ..

İlk defa master lig başlıyacak biri olarak ..

2 kişi aynı takımda olarak online lig yapabiliyormuyuz yoksa iki kişinin farklı takımlarda mı olması gerekiyor.. ??

online oynamada bazı sorunlar varmış pc için dogrumudur ? Boşa para vermiyelim öyle ise ?

Teşekkürler şimdiden ilginiz alakanız için . iyi geceler tekrardan

Multi bahsediyorsan ustam aynı anda 2 kişi oynama yok MLO'da.

PC versiyonundaki sorunları bilmiyorum ama PS3 versiyonunda onlineda biraz bug var ama oyunda yok yani maç esnasında yok.

Anladım kardeşim .. Yani şundan bahsettim mlo takımımda arkadaşım ile ikimiz yoneticez takımı .. Ama yok diyorsun anladıgım kadarıyla .. Bakalım haftasonu alıcaz hayırlısı :)

Şöyle olur anca bir sen oynarsın bir o oynar o şekilde olur. Tam neyden bahsettiğini anlamamış da olabilirim bu konuda

bende biraz oyle durum oldu :D .. şimdi bahsettiğim şu .. kendi takımımız oluyor .. kendi klasmanımızda bir rakip buluyor random vs . yenerek puan kazanıyoruz.. mod bu ... bu modda 2 tane accounttan giriş yapılıp 1 takımda oynanabilirmi bu tamamen sorum :D
  • acık ve caylak dısında turnuva varmı acaba?2012 deki gibi klasman turnuvaları oynanabiliyormu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the reaper

quote:

quote:

quote:

quote:

oha oyuna bişey oldu. adamlar sahanın dışına uçuşmaya başladı sadece top kaldı sahada :P sizin başınıza geldi mi süper bişey. konaminin yarım yamalak işleri işte. transfer limitinin kalkma saati de öyle bişey, çözülecek bi durum değil, saat geçtiği halde kota kalkmıyor, yazılımsal bir sorun yani, saat ayarlarınızda bir sorun yok.

her mesajımda olduğu gibi bunda da sorayım ve yine kimse bilemesin :) oyun esnasında takımı daha ofansif veya defansif yapma özelliği kalktı mı? hani şu sol ve sağ alt köşelerde çıkan ofans-defans göstergesinden bahsediyorum.

Var ustam, Select tuşuna basılı tutarken R1 R2 biri arttırıp bir diğeri düşürüyor şimdi tam hatırlamıyorum denersin.

dostum teşekkür ederim ilgilendiğin için yalnız 2012'de öyleydi de bunda deniyorum yemiyor, başka bir yöntemi mi var yoksa ben bir ayarı mı etkinleştirmedim onu kestiremiyorum. 2013'te select+R1 veya select+R2 yi deneyip yapabilen var mı onu soruyorum.

Ben 2013'te de yaptım ustam da yanlış hatırlıyor olabilirim nasıl yaptığımı şu an için. Tekrar açınca ilk ona bakacağım hemen bilgilendireceğim belki kapalı olan bir seçenek de var olabilir sende. Geri dönüş yapacağım.

tamam hocam merakla bekliyorum :) tek dokunuş ayarları dediler ama hem açtım hem kapayıp denedim olmuyo

Ayarlarda maç ekranında Hücüm/Defans göstergesi açık mı? Ben az önce denedim Select R1 R2 arttırıp düşürüyor. Belki sen de yapıyorsun ama kapalı olduğu için görünmüyor. Bir baksana ona.

sonunda çözdüm ya, buton yapılandırmasında "oyuncu kontrol etme" seçeneği varmış, onu yalnızca analog kol olarak seçmişim. bu durumda da defans ofans düzeyi R2+yukarı aşağı oklar olarak atanmış. seçili olması gereken L veya ok tuşları imiş. neyse belki başkasına yardımımız dokunur, ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • Takımdan sözleşmesi biten oyuncuyu yollayamıyorum. Hata oluştu tarzı birşey diyor sürekli. Bu nasıl iştir? Bi fikri olan???
  • Bu sene forumda niye bu kadar az kisiyiz gecen sene cok kalabaliktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bunlardada benim uşaklar ;)

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralp1907

işte bunlardada benim uşaklar ;)

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

bütçen ne kadarki bu takımı kurdun ?
  • 125 milyon
  • Bu kadroyu nasıl kurdunuz arkadaş ben 910 puandayım 90/14/18 galibiyet ortalamam 73.7 ben kuramadım böyle kadro..
  • Anlaşılan bu sene de geçen seneki gibi rüya kadrolardan geçilmeyecek. PES 2011 OML'de rüya kardolar kurmak imkansızdı ilk haftadan.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rucky83 -- 25 Eylül 2012; 9:30:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucky83

oyunun hilesi bulundu cepten arayın hemen söliyeyim 5548889595 acele edin...

bence sen de unut kimseye de söyleme. Bu kadar para verip ps3 alıp yine dünya para verip pes alıp internete bu kadar para ödeyip keyifli keyifli oyun oynamak var ken hile nasıl bir kafanın ürünüdür anlamış değilim.
  • haklısın kardeş elin gavurarına karşı haksız kazançlarla yapılmış kadrolarla oynayıp yenilelim... siliyorum mesajı... sende sil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rucky83 -- 25 Eylül 2012; 9:30:29 >
  • arkadaşlar bir şey farkettim ya da bana öyle geldi bilmiyorum.

bir oyuncunun kondüsyonu mavi veya mor renkteyse ve onu oynatmıyorsanız uzun süre o şekilde gidiyor. bana şu yüzden öyle geldi, takımın en yüksek overall derecesine sahip oyuncusu mor diye oynatmıyordum ama üst üste 5 maç düzelmedi adam sonra oynattım bi maç mavi oldu, bi maç daha oynattım yeşile döndü. bunun başka sebebi de olabilir, aynı bölgeye başka adamlar da almıştım, herif trip atıyo olabilir :)

bu tür futbolcu psikolojisine başka dikkat eden oldu mu yoksa tamamen sallıyo muyum?
  • Merhabalar Arkadaşlar

PES 2013 mypes facebook uygulaması kişisel bilgiler ayarlarında bende gözükmüyor ve mypes para ödülü alamıyorum sizde de bu sorun varmı acaba???
  • oyun bakımda mı acaba şu anda ? bilen var mı bende online açılmıyor siz de de aynı sorun var mı ?
  • quote:

arkadaşlar bir şey farkettim ya da bana öyle geldi bilmiyorum.

bir oyuncunun kondüsyonu mavi veya mor renkteyse ve onu oynatmıyorsanız uzun süre o şekilde gidiyor. bana şu yüzden öyle geldi, takımın en yüksek overall derecesine sahip oyuncusu mor diye oynatmıyordum ama üst üste 5 maç düzelmedi adam sonra oynattım bi maç mavi oldu, bi maç daha oynattım yeşile döndü. bunun başka sebebi de olabilir, aynı bölgeye başka adamlar da almıştım, herif trip atıyo olabilir :)

bu tür futbolcu psikolojisine başka dikkat eden oldu mu yoksa tamamen sallıyo muyum?

bu benim de dikkatimi çekti...

olabilir böyle birşey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac001

oyun bakımda mı acaba şu anda ? bilen var mı bende online açılmıyor siz de de aynı sorun var mı ?

Oyunu açtığınızda Her Salı 06:00 09:00 bakim olduğunu yazmakta. Türkiye saatine göre 09:00 ile 12:00 arasındadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar dün ilk kez turnuvaya girdim ve uykusuzluğumdan dolayı performansım kötü idi ama turnuva çoğalması lazım sadece all açık vardı onlada 800 kişi dakikasında doluyor mubarek para kazanmak için turnuvalar iyi quick maç çok zaman alıyor malesef ve futbolcular daha çabuk yorulduğunu hissediyorsun oyun içerisinde adam bi uzun top zaten kaleciler koridor diye DI NATALI yi sattım ve A.PALOP aldım iyi kaleci arkadaşlar öneririm önceden ilerden baslardım kadromu kurmaya simdi geriden devam edicem bide ucuz topçuları satmayın hemen arkadaşlar ben sattım hata ettim 400. bin veriyor kadroda kalsın alternatif oluyor oyuncular bazen iyi oynayan arkadaşlara karsı oynadığımızda mücadeleden dolayı ilk yarı pert olan oyuncular oluyor onları değişmediğin zaman adam sana 7 de tane atıyor ilk defa 7 yedim dün aksam ama çok kötüydüm. hastalık basladı uyumadan işe geliyorum ayakta uyuyorum sonra:) su transfer saatleri ve paralarda güncellese kastırıcamda güncellemiyor malesef. hala o hatalar var bugun güncelleme yapacaklarsa belki düzelir bilgi verirsiniz arkadaşlar saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.