Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstfhaliloglu

quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Puanı 936 yaptım 22 maçlık bir serim var acayip baskı yapmaya başladı bu puan

Kardeş bu kadar puan yapmışsın tebrik ederim..Bizlerede görüş yapacağın tavsiylerin taktiklerin nelerdir..Oyun sistemin nasıldır açıklarsan seviniriz.

Hocam ben 4-4-2 oynuyorum standart,14,12,11,10,14,14,10 ofansif bir taktik anlayışım var,ilerde top kaptırmamaya çalışıyorum baya iyi top saklamak gerekiyor,topu kaptırınca çok kontrollu defans yapman gerekiyor,genelde alan savunması yapıyorum kare ile diğer adamıma bastırıp ben pas atıcağı yeri kapatmaya çalışıyorum..takım dizilişi ilerden geriye doğru şöyle SF,GF,SLK,SGK,GÖ,DOS,SLB,SGB,DF,DF,KL Defansıda ceza sahası çizgisinin üstüne kuruyorum
  • çakma julio cesar da var 190 boyunda olan oda iyi kalecidir forvetlerden sonra ilk işiniz zaten kaleci almak olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralp1907

çakma julio cesar da var 190 boyunda olan oda iyi kalecidir forvetlerden sonra ilk işiniz zaten kaleci almak olsun

hocam bu oyunda kotu basladım derecem fılan 190a dustu 0ladım takımı ama derece kaldı onuda 0 layıp transfersız adamlarla mac yapma varmı sımdı takımı 0 ladım eskıden 1 2 gol atıyodum sımdı gelen cakıyo gıden cakıyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mstfhaliloglu

quote:

Puanı 936 yaptım 22 maçlık bir serim var acayip baskı yapmaya başladı bu puan

Kardeş bu kadar puan yapmışsın tebrik ederim..Bizlerede görüş yapacağın tavsiylerin taktiklerin nelerdir..Oyun sistemin nasıldır açıklarsan seviniriz.

Hocam ben 4-4-2 oynuyorum standart,14,12,11,10,14,14,10 ofansif bir taktik anlayışım var,ilerde top kaptırmamaya çalışıyorum baya iyi top saklamak gerekiyor,topu kaptırınca çok kontrollu defans yapman gerekiyor,genelde alan savunması yapıyorum kare ile diğer adamıma bastırıp ben pas atıcağı yeri kapatmaya çalışıyorum..takım dizilişi ilerden geriye doğru şöyle SF,GF,SLK,SGK,GÖ,DOS,SLB,SGB,DF,DF,KL Defansıda ceza sahası çizgisinin üstüne kuruyorum

Eyvallah. İyi oldu bu sağolasın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

çakma julio cesar da var 190 boyunda olan oda iyi kalecidir forvetlerden sonra ilk işiniz zaten kaleci almak olsun

hocam bu oyunda kotu basladım derecem fılan 190a dustu 0ladım takımı ama derece kaldı onuda 0 layıp transfersız adamlarla mac yapma varmı sımdı takımı 0 ladım eskıden 1 2 gol atıyodum sımdı gelen cakıyo gıden cakıyo

takım sıfıırlama varda ne kadar sağlıklı bilmiyorum yaparsanda defaultların yarısını sat 2-3 iyi topcu al
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

takım sıfıırlama varda ne kadar sağlıklı bilmiyorum yaparsanda defaultların yarısını sat 2-3 iyi topcu al

Oyuncu naisl satiliyor ki bulamadim onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuvaya girmeseydim keşke 5 dk lık maç adam kornerden bir gol salladı ve yendi direkleri dövdüm sistem gıcıklığına yapıyordu galiba,gitti seri puanda 936 ya düştü
  • şu an yarı finaldeyim az önce 1000 puanlık adamı eledim şimd bir başka geldi ve ronaldosu kırmızı muhtemelen eliycek beni
  • abiiiiiiiii yok böyle birşey ya dakka doksanda 1000 puanlık adam oto frikikten gol atıyor kafayı yiycem nasıl bir iştir bu yaa yarı finalde elendimm !! 2 tanee 1000 puanlık adamı harcadım ki adamların kadro dünya karması nasıl olurda bu bagı çözemiyorlar 2 yıldır
  • quote:

Turnuvaya girmeseydim keşke 5 dk lık maç adam kornerden bir gol salladı ve yendi direkleri dövdüm sistem gıcıklığına yapıyordu galiba,gitti seri puanda 936 ya düştü

hocam hiç kasma 1000 puana felan kanser olursun böyle denyolar olduğu sürece... baskı altında iyi oynuyamıyor insan bazen bilirim o duyguyu
  • quote:

quote:

Turnuvaya girmeseydim keşke 5 dk lık maç adam kornerden bir gol salladı ve yendi direkleri dövdüm sistem gıcıklığına yapıyordu galiba,gitti seri puanda 936 ya düştü

hocam hiç kasma 1000 puana felan kanser olursun böyle denyolar olduğu sürece... baskı altında iyi oynuyamıyor insan bazen bilirim o duyguyu

Aynen baskı oyun şeklinide bozuyor adamın ve rakip çok sinir bozuyor zaten,oyundan zevk alamıyorsun sonra..Turnuvada kötü elenmişsin bu arada..
  • Beyler elimde bi 8 milyon var kadromda ortalama yani iyi gibi biriktirip birini mi aliyim yoksa takima birilerini mi aliyim ? Herkesten oneri alirsam sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben oyunu sıfırlamak istiyorum puanlarla birlikte bu mümkünmü_
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

arkadaslar ben oyunu sıfırlamak istiyorum puanlarla birlikte bu mümkünmü_

Yok takim olur ama puan olmaz kardesim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

Beyler elimde bi 8 milyon var kadromda ortalama yani iyi gibi biriktirip birini mi aliyim yoksa takima birilerini mi aliyim ? Herkesten oneri alirsam sevinirim

alabiliyorsan giovinco you al derim alamıyorsanda ucuz 2-3 tane adam alabilirsin o paraya
  • quote:

yeni hesap acarsaniz ancak o zaman 0 dan baslamis gibi olabilirsiniz.takim sifirlaninca ayni puan kaliyormus sanirim.arkadas da cevap yazmis bunun hakkinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi küfür edecem var ya akıllara zarar bu ne lan herkes messi ronaldo lavezzi yapmış kadroları bunlar bu haldeyken biz de top tutmaktan aciz kalecilerle maç kazanıp turnuvada finallere çıkacaz he
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06emre1989

quote:

yeni hesap acarsaniz ancak o zaman 0 dan baslamis gibi olabilirsiniz.takim sifirlaninca ayni puan kaliyormus sanirim.arkadas da cevap yazmis bunun hakkinda.

hayatımda ilk defa bi pes serisinde bukadar zorlanıyorum.5 maçta ancak 1 galibiyet alabiliyorum.her golüde arapaslarından yiyorum.yani rakibin yakaladığı arapasların 1/4 ünü yakalasam fark atarım her maç.yarın gidip fifa ile değiştiricem oyunu.geçen sene oynamıştım yine pek ısınamamıştım ama bikaç ay oynayıp alısırım diye dusunuyorum.bu kadar pesten fifaya gecenler alıstıgına gore sevdiklerine gore bir bildikleri vardır:)
  • quote:

işte bunlardada benim uşaklar ;)

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

Şöyle takım kuranlara uyuz oluyorum.Benim mütevazi kadroma gelip 3-5- atıyorlar, kesin birde büyük başarıymış gibi seviniyorlardır.Takımımdaki en iyi oyuncu Kalou, gerisini siz düşünün...

Evet amaç iyi takım kurmak olabilir ama denk takım gelsin abi o zaman...Zaten denk takım geldiğinde yeniyorum genelde...Ama bu şekilde haksızlık, boş yere puanlarım gidiyor...

208 puana düştüm...
  • Oyunda sanırım hile var arkadaşlar bir kadro ile karşılaştım yapılması imkansız bir kadro hilesiz normal şartlarda bir araya gelmez nasıl oluyor anlamış değilim ama normal şartlarda yapılamayacağını bilmek içinde alim olmaya gerek yok !!!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.