Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

Orijinalden alıntı: eralp1907

işte bunlardada benim uşaklar ;)

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

Şöyle takım kuranlara uyuz oluyorum.Benim mütevazi kadroma gelip 3-5- atıyorlar, kesin birde büyük başarıymış gibi seviniyorlardır.Takımımdaki en iyi oyuncu Kalou, gerisini siz düşünün...

Evet amaç iyi takım kurmak olabilir ama denk takım gelsin abi o zaman...Zaten denk takım geldiğinde yeniyorum genelde...Ama bu şekilde haksızlık, boş yere puanlarım gidiyor...

208 puana düştüm...

o zaman iyi oynayan herkese sen uyuz oluyorsun dostum = )) bileğim kötü olsa bu kadronun yarısını bile yapamazdım.. evet kadronun tabiki etkisi var ama asıl olay bilektedir ! öyle adamlar geliyorki bazen nerdeyse default kadroyla bile zorluyabiliyor
  • iş bilekten ziyade zaman bulmakta bence ben en fazla 50-60 maç yaptım daha millet 200 maç yapmış doğal olarak para da akıyor öyle olunca
  • Şu askıya alınma olayı canımı çok sıkıyor.

Millet almış fenomen MPHELA'yı BARRETO'yu acele yardırıp kalkınmış.

Ben de alabilsem şunları şahlanacam ama askıda da askıda.

Yenilen arkadaşlara da pes etmeyin PES yapın diyorum :D

4 galibiyet aldım 4 ü de antrenör modda.

bilek modda beraberliğin üstüne çıkamadım.

Default takımın tüm oyuncularını son dk sına kadar oynatıp öyle transfere giriştim. Sabır ettim.

Nihayet takımı 70-71 lik adamlarla doldurdum. artık galibiyet yakındır.
  • tabi zamanda çok önemli ben avantajlıyım çünkü evdeki biraderde oynuyor boş kalmıyor makine kararlaşıyoruz mutlaka birisi oynuyor
  • gerçekten ididalı olan varsa lütfen eklesin psn : eralp1907 ... maç yapalım... oyunu alır almaz direk online master lige girdim hiç normal takımlarla oynamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

işte bunlardada benim uşaklar ;)

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

Şöyle takım kuranlara uyuz oluyorum.Benim mütevazi kadroma gelip 3-5- atıyorlar, kesin birde büyük başarıymış gibi seviniyorlardır.Takımımdaki en iyi oyuncu Kalou, gerisini siz düşünün...

Evet amaç iyi takım kurmak olabilir ama denk takım gelsin abi o zaman...Zaten denk takım geldiğinde yeniyorum genelde...Ama bu şekilde haksızlık, boş yere puanlarım gidiyor...

208 puana düştüm...

o zaman iyi oynayan herkese sen uyuz oluyorsun dostum = )) bileğim kötü olsa bu kadronun yarısını bile yapamazdım.. evet kadronun tabiki etkisi var ama asıl olay bilektedir ! öyle adamlar geliyorki bazen nerdeyse default kadroyla bile zorluyabiliyor

Bilekle oynasam eyvallah, ama ben antrenör modunda oynuyorum şu sıralar, bir yandan oyun bir yandan iş...

Ama orjinal kadrolu adamlar seni zorluyorsa hiç bir şey demiyorum, senin şu kadronla beni birisi normal kadroyla zorlasın bırakırım ben bu oyunu...

Bileğine güveniyorsan ekle beni dostum...Ama nasıl ekleniyor bilmiyorum...

Benim nick TATAR_ERKAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucky83

kurmuşsun 150 mlık kadro burda laf sölüyosun elin gavuru hileyle çatır çatır para kazanıp oyuncuları dimiş rüya kadro yapmış !

ahanda sölüyorum herkes yapsın !!!

ne kadar paranız varsa gidin harcayın oyunccu alın ! bitirin parayı !!

sonrada kadronuzdaki bütün oyunculara istediginiz kadar konrtrat yapın bütçe yetersiz yazıcak ama bi geri menuye çıkın girin kontratlar imzalanmış olucak !!!

99 maça kadar izin var!!

artı strateji isteyenler dinlesin !!!!

nort west london takımını normal online olmayan maçta alın takım planını kaydedin onlime menude yükleyin alın antrrenöre çatır çatır oynasınlar....

ve taktiksel yardımdan mutlkaa her maç kadro düzenini kondisyona göre yapın elleşmeyin !!!

oyuncu soranlara

ilk iki oyuncunuz muşltka kanatlar olsun en krallarıda

zarate ve rossina dır !!!

forvete mutlaka dembabe ve pato yu alın büyüyene kadar... zaten hileyle bir gecede alırsınız bunları !!

kaleye mandandayı alın yapıştırın

defansada hughes yanga kosciel alın ypıştırın !!

kadrodaki oyuncu sayısı 25 in altına inmesin her pozisyona en az 2 oyuncu bulunsun

yedekler çok öenmli
    kadro rotasyonu var bu yüzden 2 maç oynayan oyuncu 3 üncü maçı çıkartmaz !!!!

istediginiz varsa sorun söleyelim !!!

türk olun biraz ömilletçi olun bencil olmayın !!!!!

oyunu evet zevk için oynuyoruz !!! bu elin gavuru gelip her maç rüya kadroyla kafamıza vursun demek degil !!! sıralamada en az 50 oyuncu 1000 puan yapmış bunlar melek mi hiç mi yenilmiyuolar berabere kalmıyolar

ilk 500 e kadar 400 milyon üstü !!! neyle yaptılar bunları !!!!

yapın kadroları kurun 5 gün sonra ancak rüya olur bu oyunlular şuan 5 günde alacaklarınızı 5 ayda alamazsınız....

SAYGILARIMLA TÜRK OĞLU TÜRK !!!!

Yürü be koçum sevdim seni helal sana be iste bu azcik milliyetci olsa bu ülke senin kadar... Hellaaalll olllssunnnn sanaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kurmuşsun 150 mlık kadro burda laf sölüyosun elin gavuru hileyle çatır çatır para kazanıp oyuncuları dimiş rüya kadro yapmış !

ahanda sölüyorum herkes yapsın !!!

ne kadar paranız varsa gidin harcayın oyunccu alın ! bitirin parayı !!

sonrada kadronuzdaki bütün oyunculara istediginiz kadar konrtrat yapın bütçe yetersiz yazıcak ama bi geri menuye çıkın girin kontratlar imzalanmış olucak !!!

99 maça kadar izin var!!

artı strateji isteyenler dinlesin !!!!

nort west london takımını normal online olmayan maçta alın takım planını kaydedin onlime menude yükleyin alın antrrenöre çatır çatır oynasınlar....

ve taktiksel yardımdan mutlkaa her maç kadro düzenini kondisyona göre yapın elleşmeyin !!!

oyuncu soranlara

ilk iki oyuncunuz muşltka kanatlar olsun en krallarıda

zarate ve rossina dır !!!

forvete mutlaka dembabe ve pato yu alın büyüyene kadar... zaten hileyle bir gecede alırsınız bunları !!

kaleye mandandayı alın yapıştırın

defansada hughes yanga kosciel alın ypıştırın !!

kadrodaki oyuncu sayısı 25 in altına inmesin her pozisyona en az 2 oyuncu bulunsun

yedekler çok öenmli
    kadro rotasyonu var bu yüzden 2 maç oynayan oyuncu 3 üncü maçı çıkartmaz !!!!

istediginiz varsa sorun söleyelim !!!

türk olun biraz ömilletçi olun bencil olmayın !!!!!

oyunu evet zevk için oynuyoruz !!! bu elin gavuru gelip her maç rüya kadroyla kafamıza vursun demek degil !!! sıralamada en az 50 oyuncu 1000 puan yapmış bunlar melek mi hiç mi yenilmiyuolar berabere kalmıyolar

ilk 500 e kadar 400 milyon üstü !!! neyle yaptılar bunları !!!!

yapın kadroları kurun 5 gün sonra ancak rüya olur bu oyunlular şuan 5 günde alacaklarınızı 5 ayda alamazsınız....

SAYGILARIMLA TÜRK OĞLU TÜRK !!!!

Vay be

GORA'da rakı masası sahnesinde adam "aza tamah eden çoğu hiç bulamaz" demişti. aynen doğruymuş

Elim yanlışlıkla bile 20 maça gidemiyordu. demek yapan böyle yapıyor.

Ben de diyorum adam maçların yarısını kaybetmiş. kadroda bi maradona eksik nasıl oluyor bu iş

Bu bence konami nin yüksek fiyattan erkenden pes alanlar için bir ikramıdır. yakında kapatırlar o açığı. bence istifade etmek gerek.

rucky83 yürü be aga gavura attığım her 5 golden biri sana armağan olsun.
  • arkadaşlar ben ilk defa online analig oynuyorum takımda para yok karşımdaki adamlar cristiano ronaldolu falan bildiğin real madrid kurmuşlar ben 50 lik adamlarla oynuyorum nasıl para kasılıyor benim gibi takım geldimi 5-6 atıyorum ama çok nadir geliyor benzer düzey yapmama rağmen bi yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr10ur1907

arkadaşlar ben ilk defa online analig oynuyorum takımda para yok karşımdaki adamlar cristiano ronaldolu falan bildiğin real madrid kurmuşlar ben 50 lik adamlarla oynuyorum nasıl para kasılıyor benim gibi takım geldimi 5-6 atıyorum ama çok nadir geliyor benzer düzey yapmama rağmen bi yardımcı olurmusunuz

YAV ZAHMET OLACAK AMA 2 MESAJ YUKARIYI OKUYAMADIYSAN Bİ OKU KOCA Bİ YAZI YAZDIK ORAYA
  • ruck83 kardeş çok sağol takımı 2 defa sıfırladım ama gene yapamamıştım Allah gönlüne göre versin :) çok sağol
  • rucky bir geri derken bütçe yetersiz deyince geri sonra ilerimi yoksa analig menüsünden mi çıkıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr10ur1907

rucky bir geri derken bütçe yetersiz deyince geri sonra ilerimi yoksa analig menüsünden mi çıkıyoruz

Al işte...
  • Kadro yenileme bug'ı yüzünden MLO'dan soğudum. Kendi kadroma yakın rakip bulamıyorum. Millet doldurmuş yıldızları kadrosuna.
  • Mlo ya komple res gelip buglarin duzeltilmesi lazim yoksa b.ku cikicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

haklısın kardeş elin gavurarına karşı haksız kazançlarla yapılmış kadrolarla oynayıp yenilelim... siliyorum mesajı... sende sil...

haklısın bence bu durum ülke puanımız açısından hiç hoş bir durum olmasa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: judasole

quote:

haklısın kardeş elin gavurarına karşı haksız kazançlarla yapılmış kadrolarla oynayıp yenilelim... siliyorum mesajı... sende sil...

haklısın bence bu durum ülke puanımız açısından hiç hoş bir durum olmasa gerek

bu arada az önce kadro kurmakla ilintili olan uzun yazını okudum. ben hile yapmak konusunda seni eliştirirken oyun içerisinde hile yapmayı kastettiğini düşünerek eleştirmiştim.özür diliyorum.
    Kadro kurarken oyunun açığını kullamak bence de fair dışı bir durum değil herkese açık çünki ve ne kadar kadro kurarsan kur iş dönüyor dolaşıyor bilekte bitiyor.
    Ama gel gelelim oyun içi hilelerine bu iş hiç mertçe değil. En masumu gözüken otomatik freekick bile bence namussuzluk.
    senden tekrar özür diliyorum yukarıda ki mesajları bilerek silmiyorum ki insanlar konuyu tam anlasın .
    Hepinize bol şanslar
  • Arkadaslar 650,700 lük adamlar deli gibi kadro kurmuşlar kontrat hilesiyle..Ben hala defansda ibrahim toramanla uğraşıyom adam tıago silva,pique yi almış ronaldoyu almış ohhh,konami yine berbat ettin yaaa..Ben 900 adam 700 puan 3-1 yenildim 3 topumda direkden döndü bende kontrat hilesi yapıcam biraz geç oldu ama,eldeki takoz defansları satmalıyım..
  • resmi bir türlü ekleyemedim kadromu burdan twitter adresimden link atıyorum.yeni başlayanlara tavsiyem yedekte oturan adamlarıma baksınlar mossoro,Ben Arfa,Zidan o adamlar sayesinde bu duruma geldi takım şimdi 2 eksiğim kaldı stopere Pique sağ kanadada Krasic,A.Sanchez yada Nani'yi alıcam sonra Cristiano Ronaldo için para birikitricem
    https://twitter.com/i/#!/dodoleite7/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2FZK5vrrk0
  • egemen kardeş bu hile değil bakın size bi örnek vereyim 6 M lik topçuyu aldım hem paramdan sildi hemde adamı kadroma katmadı simdi burda bir bug var transferdede bug var bunu değerlendirin kendi fikrim konami bunu bilerek yaptı insanlar farkedenler kısa sürede oyuna bağlanması için bence güncellenecek serverde futbolcuları resetlicek ve bu açığını kapatacak bu yuzden bunu hile olarak değerlendirmeyin hile benim fikrim adamı yenerken interneti koparmasıdır yada koparıp galip gelmesidir. ben böyle düşünüyorum oyun serveri çok yeni hatta inanın belki askıdaki futbolcular bile alınabilir bunu bile beklerim çok açık var su anda bilmediğimiz kesin bişiler varki bu adamlar 3 günde bu kadroları kurdular bu arada PSN bir kaç arkadaşı ekledim sizlerde ekleyin mesajda gönderdim o arkadaşlara birbirimizi takip edelime ben tanımadığım türk görsem bile mesaj atıp sölüyorum hep yunanlılar ve yabancılar yukardalar benim ülkemin takımları olsun gerisi hiç umurumda değil besiktaşlıyım fener olsun galatasaray hatta kendine isim yapan takımlar bizlerinde farkına varsınlar hepinize bol şanslar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.