Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 2013 bitmistir napalim artik ultimate team 2013 e saricaz mecbur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kontrat bug olayı PS3 içinde varmı acaba.bi arkadaş denedi yapamamış.
    bende akşam mecbur denicem.yoksa başka türlü üst düzey takımlarla baş etmek çok zor.takım gücü olarak adaletli eşletirse gerek kalmıcak ama buna bir nevi mecburuz gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

Orijinalden alıntı: perfectchoic3

Ben oyundan soğudum MLO yu da bıraktım oynamak istediğim zaman klasik sıralama maçı oynayacağım. MLO a dan z ye adaletsiz. Tamamen zaman kaybı. Ben ezik 3-5 transfer yapmıştım karşıma hemen yıldız kadrolu adamlar gelmeye başladı. Sonra böyle olmuyor dedim takımı sıfırladım para biriktirip daha düzgün transferler yapayım dedim. Yine aynı yine aynı. İşte default kadrom (1 tane bile transferim yok) ile beni eşleştirdiği rakip. Bunun gibi kaç tanesi geldi geçti bunun fotoğrafını aldım. Sonuç 5. dk 2-0 yenik durumdayım. Gelde oyun oyna. Açıkçası oyunu aldığıma pişman oldum. Satmayı düşünüyorum.

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

Arkadaşım kusura bakma ama anlamakta zorluk çekiyorum sen ilk 5 maçı yaptınmı ona göre sana bir takım gücü verdimi verdi bunun üzerine sen takımı sıfırladığında oyunun sana verdiği ortalamayı sıfırlamıyorsun sadece kadron sıfırlanıyor quick maç yaparken bütün hepsini benzer düzey yapsanda ki yapıyosundur senin takım gücüne oygun olan adamı verecektir gerekirse kullanıcını kapat baska kullanıcı ile gir su anda aklıma baska bişi gelmiyor takımı al tekrar basla derim. Ben oyunu beğeniyorum buglar gidelicektir 21. eylülde açılmış ve hatası giderilmeyen bir OML den bahsediyoruz en kısa sürede giderilicek ama her sene oyun oynanışını değiştirmeselerde oyun mantığında değişiklikler yapıyorlar ha adamın avantajı sen ben 3 gün önce aldık oyunu adam 14 eylülde almış oynamıs biraz çözmüş oml açılır açılmaz girmiş kontrat bugundan dolayı basmıs futbolculara futbolcularda ucuzken almış su anda kadroları kurmuş bunun tamamen mantığı bu baska bişi yok ben yenerken oyundan koparanlardan sıkayetçi olsanız anlıcamda ama su anda bence birazda beceri ile oyunu cd taktım ilk 5 maç ortalamasına göre puan veriyor 5 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet aldım ilk oynadığım anda ve adam bana en iyi oyuncu katagorisini verdi böyle oluncada devam ettim yani oyun mantığını çözmeye çalışmak lazım senin 630 takim gücü varken sana benzer düzeyde 300 takım gücü ile takım vermez ve kısıtlama kaldırdığında arada daha düşük takım gelirken dah yüksek gelme sandıda var bunu göz onünde bulundurum saygılarımla.

Zaten tüm ayarlar benzer düzeyde. Bende İlk 5 maçta iyi sonuçlar almıştım zaten benzer kadrolar olunca çoğunda kazanıyorum fakat sonradan eşleştirildiğim takımlar hep benden üst seviye oldu. 2 tane dandik transfer yaptım hemen eto lu higuain li adamlarla eşleştirdi oyun. Takım gücüm 680 falanken 780 olan adamlarla eşleştim. Benim derdim zaten ortalama konusu değil puana falan takılmıyorum sadece takım gücünden bahsediyorum takım gücüm 640 falanken neden 750 olan takımlarla eşleştiriyor üstelik tüm ayarlarda benzer düzey seçili bunu anlayamıyorum.
  • 1gr zevkim kalmadi bu ne ya oyuncularin hepsi bloke kimse alinamiyo napcam mina koyim ps3'ün önünde mi yatcam
    Tebrikler konami oml'nin mina koymussun elinde bi bu vardi onuda becerdin var mi zevk alabilen ya 100 kisi birini aldi mi adam bloke ulan **** konami bu oyunu kac issiz gucsuz adam oynuyo hepsi adamlari alio bizde öküz tren hesabi bakioz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkaten ya herkes transfer limitinde 17 kişi var kadromda 17 tanesini satamıyorum patladı resmen elimde e satamayınca da mecbur kontrat yenileyip duruyorum para birikmiyor yeni adam alayım diyosun o da limit aşımında bu ne kardeşim kredi kartı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

hakkaten ya herkes transfer limitinde 17 kişi var kadromda 17 tanesini satamıyorum patladı resmen elimde e satamayınca da mecbur kontrat yenileyip duruyorum para birikmiyor yeni adam alayım diyosun o da limit aşımında bu ne kardeşim kredi kartı gibi

ilk başlarda hep öyle pes2012 de öyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

hakkaten ya herkes transfer limitinde 17 kişi var kadromda 17 tanesini satamıyorum patladı resmen elimde e satamayınca da mecbur kontrat yenileyip duruyorum para birikmiyor yeni adam alayım diyosun o da limit aşımında bu ne kardeşim kredi kartı gibi

ilk başlarda hep öyle pes2012 de öyleydi

bu kadar değildi ama pes 12de zerre kadar hile yapmadan 1 milyar euroya ulaşmıştım 1 ayda falan hatta 30-40 tane de video gönderdim konamiye "ya kardeşim her dakika hileci geliyor alın size canlı ispatı" diyeçok nadirdi transfer yasağı ama 13te sabah en ucuz kaleciyi aldım nasılsa her kaleci dandik diye akşama satamadım ronaldoyu messiyi falan merak ettim kaç para diye transfer yasağı baktığım her 20 oyuncudan 14ü yasaklı cılkı çıktı yani
  • iş yapacak herkes yasaklı nerdeyse
  • Arkadaş 2 gündür delirecem bende. Herkes yasaklı. 32 geçe yasağı kalkacak diyor tam saniyesinde basıyorum kaç kere yine almıyor sonra bir bakmışım 3 saat daha yasaklı.

Artık gelişmiş aramada sahiplerin sayısına göre sıralayıp 90 kişinin altındakilerden seçiyorum. Onlar da evlere şenlik oyuncular

oyuncuları ucuzdan alabilmek için o kadar da erkenden aldım şu oyunu.

seneye ölmez sağ kalırsak pes2014ü en son alanlardan biri de ben olcam
  • az önce 4 milyonluk bir forvet baktım,

overall'ı 75 üstü olan sadece iki adam alınabilir durumda.

birisi overnoor diye dandik bi adam, diğeri de ondan beter..

konami mahvetti oyunu.

18 kişilik kadromun tamamının 50 maçlık kontratı var ama alıp satamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

Arkadaş 2 gündür delirecem bende. Herkes yasaklı. 32 geçe yasağı kalkacak diyor tam saniyesinde basıyorum kaç kere yine almıyor sonra bir bakmışım 3 saat daha yasaklı.

Artık gelişmiş aramada sahiplerin sayısına göre sıralayıp 90 kişinin altındakilerden seçiyorum. Onlar da evlere şenlik oyuncular

Ben almicam bu sene fifayida aldim su anda onuda oynuyorum ultimate teamde ve inanilmaz titizlikle yapmisslar oyunu konami gibi salla pati diil. Bu sene aldm oml oynarim ama seneye parama yazik pes almam

• pc de gecen senekı gıbı lag hılecılerı basladı ps3 tede lah hılecılerle yenıkken baglantı koparanlarla karsılasıyomusunuz?
  • quote:

Arkadaş 2 gündür delirecem bende. Herkes yasaklı. 32 geçe yasağı kalkacak diyor tam saniyesinde basıyorum kaç kere yine almıyor sonra bir bakmışım 3 saat daha yasaklı.

tam saatinde gir al hemen almaz ama sen 1veya3 dk içinde açılıyor sürekli anlaş de mesela 21:55 yazıyor hemen açılmıyor 21:57kadar kesin açılıyor hemen almam lazım yoksa kalkıyor ben saatinden 1dk sonra sürekli anlaş yapıyorum en sonunda alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

tam saatinde gir al hemen almaz ama sen 1veya3 dk içinde açılıyor sürekli anlaş de mesela 21:55 yazıyor hemen açılmıyor 21:57kadar kesin açılıyor hemen almam lazım yoksa kalkıyor ben saatinden 1dk sonra sürekli anlaş yapıyorum en sonunda alıyor

eyvallah dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adlaykut

pc de gecen senekı gıbı lag hılecılerı basladı ps3 tede lah hılecılerle yenıkken baglantı koparanlarla karsılasıyomusunuz?

O nasil hile hocam adami 3 0 yenerken senin internetini mi kesiyor

• Arkadaslar 9 10 milyon euroya kadar forvet kimi aliyim aklimda hulk var ama siz ne onerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

Orijinalden alıntı: adlaykut

pc de gecen senekı gıbı lag hılecılerı basladı ps3 tede lah hılecılerle yenıkken baglantı koparanlarla karsılasıyomusunuz?

O nasil hile hocam adami 3 0 yenerken senin internetini mi kesiyor

evet dostum aynen oyle playstatıondada oluyomu olmuyasa ecde ps3 var ps3 versıyona gecıım barı?
  • quote:

Arkadaslar 9 10 milyon euroya kadar forvet kimi aliyim aklimda hulk var ama siz ne onerirsiniz

Eğer bilek oynayacaksan kesinlikle birazcık daha topla Hulk'u al böyle fizik gücü olan forvet görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Abi oyunda top yapmak bu kadar mı zor. Kaç yıllık pes oyuncusuyum çıldiracagim ya. Bu adamlar yoruluyor falan ne yapacağız bunlara anasını satayım. Milletle aynı kadromuz var bizim adamlar defans içinde boğuluyor, aynı adamlar diğer adamda lambur lambur defans arkasına sarkıyor. L2 kullanmaktan farklı ne yapıyorlar anlamadım. Anasının gözünden gol yiyoruz. Şu yorgunluk olayına da biri açıklık getirsin lütfen. Oyunu domine etmek için ne yapmak lazım ayrıca. Hiç bu kadar mal gibi olmamıştım. En aşağı 10-12 mağlubiyetim var.

alışırsın arkadaşım yavaş yavaş pes 2012 te çok saçma goller oluyodu 2013 te durum böyle değil gerçekten eskisi gibi dandik bi topçu çalım atamıyor frikik atamıyor oyun çok süper olmuş genç yetenekli oyuncuları önerirmisiniz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

Arkadaslar 9 10 milyon euroya kadar forvet kimi aliyim aklimda hulk var ama siz ne onerirsiniz

Eğer bilek oynayacaksan kesinlikle birazcık daha topla Hulk'u al böyle fizik gücü olan forvet görmedim...

Lavezzi hulk robinho uclusu arasida kaldim kalbim hulk aklim lavezzi diyo
    Edit:az daha kasip aguero mu alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhatTheF5 -- 26 Eylül 2012; 21:36:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.