Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

Arkadaslar 9 10 milyon euroya kadar forvet kimi aliyim aklimda hulk var ama siz ne onerirsiniz

Eğer bilek oynayacaksan kesinlikle birazcık daha topla Hulk'u al böyle fizik gücü olan forvet görmedim...

Lavezzi hulk robinho uclusu arasida kaldim kalbim hulk aklim lavezzi diyo
    Edit:az daha kasip aguero mu alsam

Ben bunların arasından Lavezzi derim.Çünkü hem hız hem de dayanıklılık açısından çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar 9 10 milyon euroya kadar forvet kimi aliyim aklimda hulk var ama siz ne onerirsiniz

Eğer bilek oynayacaksan kesinlikle birazcık daha topla Hulk'u al böyle fizik gücü olan forvet görmedim...

Ben bunların arasından Lavezzi derim.Çünkü hem hız hem de dayanıklılık açısından çok iyi.

Uzaktan sut denemeyi sevdigim icin hulku aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok doğru bir tercih yapmışsın kardeşim Hulk harika bir oyuncu...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok doğru bir tercih yapmışsın kardeşim Hulk harika bir oyuncu...

Simdi hulkla ilk macim bitti 3 tanne salladi hulk

• aklınız varsa aguero ve falcaoyu almayın N'gal daha çok iş yapar hele o falcao yokmu yemin ediyorum guizadan beter kırmızı performansta bile birşeye yaramıyor kamyon gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralp1907

aklınız varsa aguero ve falcaoyu almayın N'gal daha çok iş yapar hele o falcao yokmu yemin ediyorum guizadan beter kırmızı performansta bile birşeye yaramıyor kamyon gibi

Agureoyu alcaktim hicam para biriktirip kotu mu oynuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eralp1907

aklınız varsa aguero ve falcaoyu almayın N'gal daha çok iş yapar hele o falcao yokmu yemin ediyorum guizadan beter kırmızı performansta bile birşeye yaramıyor kamyon gibi

Agureoyu alcaktim hicam para biriktirip kotu mu oynuyor

ilk 30-35 dakika ok gibi ama sonra düşüyor 50. dakikada da koşamıyor artık agueroyu alacaksan son 30 dakika da kullan derim ya da sadece ona yüklenmeden oynaman lazım
  • Agueroyu alıcam bir türlü kalkmadı daha askısı yetti bee Bu arada yukarda arkadaş agueroya yavaş demiş kardeş ben forvette vanpersie ile oynuyorum zaten agureo bana roket gibi gelir
  • Hulk antrenörde nasıl bilmem ama arkadaşla evde maçlar yaparız şampiyonlar ligi ayarında 5'te biter şeklinde neredeyse birbirimize gireriz o derece şiddetli geçer Milan, Real, Arsenal aldım 3-1 mağlupken Brezilya'yı deneyeyim dedim tabiki arkadaş uyanık her maç Barcelona tek taviz veremediği olay bu her maç Hulk 3-4 maçları ben 5-4, 4-3 gibi skorlarla alarak 5-3 bitirdim arkadaş Hulk'a dümdüz giderken ben rahmet okuyordum Hulk bu sene olmuş en iyi forvetlerden biri...
  • arkadaşlar şimdi kutuyu açtım

OML ye başladım PS3 te.

ilk 5 maç seviye belirleniyomuş.

bi tavsiyeniz varmı.

kaznmam kötü falan olmasın çok güçlü takımlarla karşılaşma açısından?

Birde OML için en acil şunları yap diyeceğiniz Tavsiye varmı????

TEŞEKKÜRLER...
  • Kaleye Valdes'i düşünüyorum alma diyen var mı acaba ?
  • quote:

Kaleye Valdes'i düşünüyorum alma diyen var mı acaba ?

neuer'i al bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1987egemen_gs -- 26 Eylül 2012; 23:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

quote:

neuer'i al bence..

Hakikaten onada bir bakayım ama inşallah transfer engeli yoktur bu engel yüzünden engelsiz oyunculara yükleniyorum sağ kanada Lahm'ı tercih ettim bu şekilde...

Bu arada öneri için teşekkür ederim...

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Sopranos -- 26 Eylül 2012; 23:13:30 >
  • quote:

Hulk antrenörde nasıl bilmem ama arkadaşla evde maçlar yaparız şampiyonlar ligi ayarında 5'te biter şeklinde neredeyse birbirimize gireriz o derece şiddetli geçer Milan, Real, Arsenal aldım 3-1 mağlupken Brezilya'yı deneyeyim dedim tabiki arkadaş uyanık her maç Barcelona tek taviz veremediği olay bu her maç Hulk 3-4 maçları ben 5-4, 4-3 gibi skorlarla alarak 5-3 bitirdim arkadaş Hulk'a dümdüz giderken ben rahmet okuyordum Hulk bu sene olmuş en iyi forvetlerden biri...

Antranorde en az bi tane atiyo ben oynayinca 3 atiyorum temiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

quote:

neuer'i al bence..

Hakikaten onada bir bakayım ama inşallah transfer engeli yoktur bu engel yüzünden engelsiz oyunculara yükleniyorum sağ kanada Lahm'ı tercih ettim bu şekilde...

Bu arada öneri için teşekkür ederim...

Edit: Yazım hatası

Cesar da fena degil kalede

• Arkadaşlar şimdi kutuyu açtım

OML ye başladım PS3 te.

ilk 5 maç seviye belirleniyomuş.

bi tavsiyeniz varmı.

kaznmam kötü falan olmasın çok güçlü takımlarla karşılaşma açısından?

Birde OML için en acil şunları yap diyeceğiniz Tavsiye varmı????

TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

quote:

Orijinalden alıntı: rucky83

kurmuşsun 150 mlık kadro burda laf sölüyosun elin gavuru hileyle çatır çatır para kazanıp oyuncuları dimiş rüya kadro yapmış !

ahanda sölüyorum herkes yapsın !!!

ne kadar paranız varsa gidin harcayın oyunccu alın ! bitirin parayı !!

sonrada kadronuzdaki bütün oyunculara istediginiz kadar konrtrat yapın bütçe yetersiz yazıcak ama bi geri menuye çıkın girin kontratlar imzalanmış olucak !!!

99 maça kadar izin var!!

artı strateji isteyenler dinlesin !!!!

nort west london takımını normal online olmayan maçta alın takım planını kaydedin onlime menude yükleyin alın antrrenöre çatır çatır oynasınlar....

ve taktiksel yardımdan mutlkaa her maç kadro düzenini kondisyona göre yapın elleşmeyin !!!

oyuncu soranlara

ilk iki oyuncunuz muşltka kanatlar olsun en krallarıda

zarate ve rossina dır !!!

forvete mutlaka dembabe ve pato yu alın büyüyene kadar... zaten hileyle bir gecede alırsınız bunları !!

kaleye mandandayı alın yapıştırın

defansada hughes yanga kosciel alın ypıştırın !!

kadrodaki oyuncu sayısı 25 in altına inmesin her pozisyona en az 2 oyuncu bulunsun

yedekler çok öenmli
    kadro rotasyonu var bu yüzden 2 maç oynayan oyuncu 3 üncü maçı çıkartmaz !!!!

istediginiz varsa sorun söleyelim !!!

türk olun biraz ömilletçi olun bencil olmayın !!!!!

oyunu evet zevk için oynuyoruz !!! bu elin gavuru gelip her maç rüya kadroyla kafamıza vursun demek degil !!! sıralamada en az 50 oyuncu 1000 puan yapmış bunlar melek mi hiç mi yenilmiyuolar berabere kalmıyolar

ilk 500 e kadar 400 milyon üstü !!! neyle yaptılar bunları !!!!

yapın kadroları kurun 5 gün sonra ancak rüya olur bu oyunlular şuan 5 günde alacaklarınızı 5 ayda alamazsınız....

SAYGILARIMLA TÜRK OĞLU TÜRK !!!!

Vay be

GORA'da rakı masası sahnesinde adam "aza tamah eden çoğu hiç bulamaz" demişti. aynen doğruymuş

Elim yanlışlıkla bile 20 maça gidemiyordu. demek yapan böyle yapıyor.

Ben de diyorum adam maçların yarısını kaybetmiş. kadroda bi maradona eksik nasıl oluyor bu iş

Bu bence konami nin yüksek fiyattan erkenden pes alanlar için bir ikramıdır. yakında kapatırlar o açığı. bence istifade etmek gerek.

rucky83 yürü be aga gavura attığım her 5 golden biri sana armağan olsun.

VAYYYY BEEE!!!

BİZDE KIÇIMIZI YIRTIYORUZ OYNAYIP FUTBOLCU ALICAZ DİYE HELAL OLSUN KONUYU ANLATAN ARKADAŞA
    BU FORUMDA DA VAR TAKIMIYLA HAVA ATANLAR SORMAK LAZIM ELLERİNE NE GEÇTİ SÖYLEMEDİLER DE
  • quote:

quote:

Hulk antrenörde nasıl bilmem ama arkadaşla evde maçlar yaparız şampiyonlar ligi ayarında 5'te biter şeklinde neredeyse birbirimize gireriz o derece şiddetli geçer Milan, Real, Arsenal aldım 3-1 mağlupken Brezilya'yı deneyeyim dedim tabiki arkadaş uyanık her maç Barcelona tek taviz veremediği olay bu her maç Hulk 3-4 maçları ben 5-4, 4-3 gibi skorlarla alarak 5-3 bitirdim arkadaş Hulk'a dümdüz giderken ben rahmet okuyordum Hulk bu sene olmuş en iyi forvetlerden biri...

Çok fena kaçıyor değil mi araya çıldırttım Hulk'la arkadaşı Barcelona defansı çaresizce yediği omuz darbeleri ile meşgulken kaleye bomba atabiliyorsun...
  • quote:

quote:

quote:

Çok fena kaçıyor değil mi araya çıldırttım Hulk'la arkadaşı Barcelona defansı çaresizce yediği omuz darbeleri ile meşgulken kaleye bomba atabiliyorsun...

Aynen hocam arkasindada giovinho var ikisi fena anlasiyor attimi arapasi direk karsi karsiya kaliyorum

• Şu anda serverda sıkıntı var sanırım beni maçtan attı şimdide giremiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.