Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

Orijinalden alıntı: judasole

quote:

Arkadaşlar birisini yeniyorsam ve dürüstçe kaçmadan oynuyorsa ona kesinlikle fairplay vermeyi unutmuyorum sizede tavsiyem dürüst oyuncuların haklarını vermek lazım...

fair vermekte almakda bir fayda sağlamıyor bildiğim kadarıyla. Ben fair i söyle kullanıyorum. hani daha önce fair verdiğimiz adam denk gelirse uyarıyor ya bizi işte bu noktada beni oyun esnasında sinir eden hile yapan gol atınca geride top çeviren freekickleri otomatik kullanan, öndeyken zırtpırt maçı duraklatan ve her pozisyona saçma salak yorum yazan arkadaşları fişlemek için kullanıyorum. fair verdiğim bir arkadaş karşıma çıkarsa maçı çok daha ciddi ve dikkatli oynayıp elimden gelen pisliği yapıyorum :)

Buda güzelmiş vallahi fairi tam bir uyarı mekanizması haline getirmişssin

:)) 2012 de ben de yapıyodum bunu, henüz millet oyunu anlama aşamasında olduğu için hile yapana rastlamadım, top çevirmeye çalışana da attım bi kaç tane o yüzden ihtiyaç olmadı. ilerde kullanılır muhtemelen.

bu arada bug'ı kullandım dün elimde tutacağım oyuncularla bedava sözleşme imzaladım. ve sonuç... bugün canım oyun oynamak istemiyor.
  • quote:

Hummels'i almayı düşünüyorum umarım iyi çıkar özellikleri ve oyuncu kartları bakımından çok hoşuma gitti...

David luiz yada ,vermalen 'i de alabilirsin hocam,pişman olmazssın çok iyi ikiside,sert müdahale yıldızı olsun defans oyuncularınızda..
  • PS3'e uzaktan erişim imkanı olsaydı keşke. İşteyken antrenör modda para kasardım
  • quote:

Hummels'i almayı düşünüyorum umarım iyi çıkar özellikleri ve oyuncu kartları bakımından çok hoşuma gitti...

Hummels benim defansın bankosu hem yerden hem havadan etkili oyun kuruşuda iyi paslerı yerini buluyor.arasıra kornerlerde çıkıp kafa golüde atıyor şu engeller bir kalksa yanına pique'yide alıcam savunmam geçilmez olacak
  • Yemin ederim vucut direncim düştü hasta oldum yok böle bişi salı günü akşamından itibaren çok az bir kaç saat uykuyla yardırıyorum ki kadroyu toparlıyalım diye ucuz topçuların alayı blokeli ben mantığını anlamadım bu blokeli topçular artık alınamayacakmı yani bu süre ne kadar devam edicek elimdeki mütevazi kadro ile zaten su anda sadece 1 günde 35 milyon doların üzerinde kazandım elimde para var futbolcuların bloke kalkma saatlerini not almışım yok abicim hikaye kesinlikle zaman farkı var bloke kalkıyor. ama ben görmüyorum ronaldoyu alacam. bakıyorum. saat not alıyorum 5 10 dakika erkenden bekliyorum kalkmasını ben beklerken bir bakıyorumki 3 saat daha bloke yani 1 dakika 2 dakika olayına hiç denk gelemedim bide bu yüzden sözleşme yenilemedim kontrata para gitmesin diye vallahi overal büyük oyuncuları aldın artık ne yapayım ama inanınki soğudum bu emeğin karsılığında inanın ronaldo messi yapmam lazımdı bırakın rosina yı alamıyorum ve aynı zamanda zarate bu adamlar hiç açık görmedim gece 4 baktım yok 5 te baktım yok sabah 7 de saatlere göre söylüyorum bir türlü göremiyorum belki bi ihtimale şansa artık o anda denk getirirsen alacaksın yoksa zor sanırım artık bu olay. ben maç kazanacağım derken adamlar zaten kurmuşlar kadroyu tavan olmuşlar ya adil yapacaksın onlarada adil kadro kurdur adam sancezle bütün takımı dantel yapıp gol atıyor sonra ben ölüyorum zorla bir gol atıyorum adana sonra santradan yine alıyor topu nerdeyse topla kaleye giricek öyle gol atıyor burda dengeyi kurmazken. bide elinde para varken senide eşitlemiyor diğer takımlarla herşey zıt inanınki uykusuzluktan insanın direnci düşer ve buda hastalık habercisidir.

Sonuç olarak insanın hasta olmasına sebebiyet verecek bir oyun değil 3 5 gün daha para biriktirip topçu almaya çalışacağım eğer becerebilirsem olmaz ise oml devri biter benim için raflarda manuel olarak aile turnuvaları için kalır diye düşünüyorum yazık gerçekten çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PS3'e uzaktan erişim imkanı olsaydı keşke. İşteyken antrenör modda para kasardım

ben o işi pedere bıraktım ben işteyken antrenör mod yapıyor benim takıma eve geldiğimde kasada en az 25m oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoleite7

quote:

PS3'e uzaktan erişim imkanı olsaydı keşke. İşteyken antrenör modda para kasardım

ben o işi pedere bıraktım ben işteyken antrenör mod yapıyor benim takıma eve geldiğimde kasada en az 25m oluyor

sen ne yapmıssın dostum bi ronaldo parası kasıyormuş sana daha ne istiosun bizde işyerinemi getirsek ne yapsak pesi kasmak için antronor modda ama büyükşehir de çalışıyorum bu zor gerçekten aslında pcde ki ile ps3 teki kullanıcı acountumuz aynı olabilse kullanabilsek futbolcularıda takip edip alınabilinir ama öyle olmuyor. Sanırım sen bizde günlük desene 25 M önde gidiyorsun:)
  • quote:

quote:

Hummels benim defansın bankosu hem yerden hem havadan etkili oyun kuruşuda iyi paslerı yerini buluyor.arasıra kornerlerde çıkıp kafa golüde atıyor şu engeller bir kalksa yanına pique'yide alıcam savunmam geçilmez olacak

Teşekkür ederim kafamdaki soru işaretlerini giderdiniz hemen alıyorum oyuncu kartları harika olduğu için zaten aklımda olan bir oyuncuydu sizde böyle yazınca hiç beklemeye gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

quote:

David luiz yada ,vermalen 'i de alabilirsin hocam,pişman olmazssın çok iyi ikiside,sert müdahale yıldızı olsun defans oyuncularınızda..

Hummels'in yanına alacağım stoperlerden biri olabilirler ama şimdi Hummels'e kavuştum David Luiz transfer engeli olmasa Hummels yerine onu düşünebilirdim...
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim kafamdaki soru işaretlerini giderdiniz hemen alıyorum oyuncu kartları harika olduğu için zaten aklımda olan bir oyuncuydu sizde böyle yazınca hiç beklemeye gerek yok...

ne demek her zaman yardımcı olurum,pişman olmazsın Hummels'ten şu kadarını söyliym o geldiğinden beri 12 maçta 4 gol yedim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

quote:

sen ne yapmıssın dostum bi ronaldo parası kasıyormuş sana daha ne istiosun bizde işyerinemi getirsek ne yapsak pesi kasmak için antronor modda ama büyükşehir de çalışıyorum bu zor gerçekten aslında pcde ki ile ps3 teki kullanıcı acountumuz aynı olabilse kullanabilsek futbolcularıda takip edip alınabilinir ama öyle olmuyor. Sanırım sen bizde günlük desene 25 M önde gidiyorsun:)

valla çok iyi oluyor eve gidiyorum eğer transfer engeli yoksa istediğim adamı transfer ediyorum,başka şekilde yürümüyor dediğin gibi millet sabah,akşam oynuyor onlara karşı farkı kapamamız lazım şuan kasada 42m var toplamda 185m Cristiano Ronaldo'ya ayırdım o parayı sonra Pique gelcek diğer bütün bölgelerde en az 2 adamım var oynamakta antrenörde keyif veriyor bu takımla,yorgunluk yada formsuzluk etkilemiyor alternatifli olunca kadro
  • ben de geçen sene kardeşimle aynı sistemde oynuyordum.
    evde olan oyuna bakamasa bile antrenör modda para biriktiriyoduk en azınndan.

şimdi hiç tadını bırakmadılar oyunu.
    kontrat hataları, transferi bi türlü açılmaması.

benim tüm kadronun transferi kapalı, almak istediğim adamlar da aynı şekilde.
  • ya o değilde en büyük sikintı adamlar kapalı diye forvet bitane aliyim dedim Benim almedia on çeker vallahi llorente atletic bilbaolu 80 overali var almayın herif kıçını kaldıramıyor yav top atıyorum okadar ağır pişman oldum satsan blocklanmış satılmıyor böle bi durum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcik -- 27 Eylül 2012; 15:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

ya o değilde en büyük sikintı adamlar kapalı diye forvet bitane aliyim dedim Benim almedia on çeker vallahi llorente atletic bilbaolu 80 overali var almayın herif kıçını kaldıramıyor yav top atıyorum okadar ağır pişman oldum satsan blocklanmış satılmıyor böle bi durum var

ben de overnoor diye bi adam aldım, sırf almış olmak için.
    bi maç oynattım sonra baktım adam tank gibi, dedim transferi kapanmadan satayım, 1 maç sonunda elden çıkardım hemen, yoksa kalacaktı elimde.

iki tane forvetim var spartak moskovalı welliton overall 72 ve aboubakar diye 70 overallı biri.

bunların transferi de kapalı, elden çıkartamıyorum zaten satsam yerlerine alınacak adamların da transferi kapalı, aptalca bi durum :)
  • Dempsey var arkadaşlar Ofansif orta saha adam bir harika kafa vuruşu da çok iyi tavsiye ederim. Sizin tavsiyelerinizi de beklerim.
  • oooo yasaklıların elden de çıkarılamadığını şimdi sizden öğrendim. alamamak bile kötüyken elinden çıkaramamak daha da kötüymüş :S

iyisi mi iyice biriktirip ömürlük topçu alacaz. yoksa halimiz duman
  • Bende az önce Konami Supporta mail attım düzeltin bu işi bana kalırsa serverın restart edilmedi lazım
    Eskiden Cambiasso rüyalarıma girerdi bi turnuva sonunda aldım baydı oyun.
  • KONAMI bu sene OML işinde sınıfta kaldı daha ilk günden...

Mevcut sorunlar çözülecektir çok geçmeden ama ne fayda...

Herkes binbir heves bekledi, sonra mevcut durum ortada...

Sözleşme bug'ı işin çivisini çıkardı...

Acaip acaip kadrolar, 3 günde 350 M para yapmış adam yaa...

En kötüsü de transfer engeli...

Transfer engeline de temelde bu sözleşme işi sebep oluyor... Çünkü her yenilenen sözleşme ve süresi oyuncunun fiyatını arttırıyor... Millet de bi acaip, adamın sözleşmesini 99 yapmış, adam 89 a düşer düşmez tekrar 99 a çıkarıyor... Dolaysıyla adamların fiyatı durmadan anormal artıyor...

Ama KONAMI nasıl rezil bir firma ise bunu göre göre hala müdahale etmiyor... Kapat bir gün serveri, onar tekrar aç...

Ne olacak şimdi?

99 maç sözlşeşmesi olan adamımın sözleşmesini mi sileceksin? Yapamazsın, 100 binden fazla kullanıcı varken kimin ne yaptığını nasıl ayıracaksın?

OML'ye reset atamazsın, herşey mahvolur...

Eninde sonunda çözülecek bu mevzu ama o güne kadar zaten nefret etmiş olacağız...

Takımımdaki en kötü topcuları bile satamıyorum... Kasada para var, adam alamıyorum...

Forvette Burak ve Defoe var, bi santrafor alayım dedim... Belli yetenek özelliklerinden arattım, tamamı engelli... Elimdeki parayla adam alamıyorum iyi mi?

E sonra da oyna bakalım oyunu...

Eğer OML ye devam edeceksek en mantıklısı, eldeki adamlarla bu iş düzelene kadar oynayıp, düzelince kasadaki parayla takımı kurmak...

Zorla para biriktireceğiz anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertarslan

Dempsey var arkadaşlar Ofansif orta saha adam bir harika kafa vuruşu da çok iyi tavsiye ederim. Sizin tavsiyelerinizi de beklerim.

evet dostum varda 2 gündür bi açılsa blokesi alacamda adam full kilitli hiç açılmıyor aynen 80lerin ekmek kuruğu gibi ekmek isteyen varmı diyor ekmek yok ama.
  • Gözünü sevim 2012 nin oml sinin ana ekranindan isletimine kadar cok iyiydi bu sene konami savsaklamis sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.