Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22:20'deki turnuvaya katılacak var mı belki denk geliriz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU
    Buda kadrom arkadaşlar

Hocam kadro çok iyi maşallah fakat De Rossi'yi neden oynatmıyorsun adam yasaklı değil ya bende almayı düşünüyorum çünkü iyi değil mi yoksa ?

Hocam de rossi çok iyi hatta mükemmel yeni almıştım fotoyu çektiğimde hiç oynamamıştı daha
  • quote:

quote:

quote:

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU
    Buda kadrom arkadaşlar

Hocam kadro çok iyi maşallah fakat De Rossi'yi neden oynatmıyorsun adam yasaklı değil ya bende almayı düşünüyorum çünkü iyi değil mi yoksa ?

Hocam de rossi çok iyi hatta mükemmel yeni almıştım fotoyu çektiğimde hiç oynamamıştı daha

Bende biriktirdiğim parayla De Rossi'yi alacağım.Hem ofans hem de defans olarak çok iyi bir oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 27 Eylül 2012; 22:07:00 >
  • pes ekranında saat yok nasıl ayarlayacaz turnuvayı????
  • beyler elimde 14 milyon var elime yapıştı kaldı villayı alıcam sonra da defans sol açık birini alıcam fakat alamıyorum yasaklar yüzünden
  • Ya birisi şu saat ayarını yazsa arkadaşlar,
    turnuvaları,oyuncu alımlarını denk gelmiyor bir türlü
    nasıl yapıcaz bu işi,biri zahmet olmazsa yazsa.
  • arkadaşlar takımım daha açılış bazında

bazı maçlarda 2.000.000 € bazı maçlarda 600,000€ kazanıyorum

ne alaka

rakip güçlüyse fazla falanmı veriyor.

yada turnuvada 5 dk. lik maç farklı quick maç 10dk. lik maç farklımı???

Pra biriktiremiyorum...
  • quote:

22:20'deki turnuvaya katılacak var mı belki denk geliriz !

22:10 ben katılmıştım ama işe yaramadı 3 galibiyet aldım adam 19 gol averaj yapmış 3 galibiyetle 104 oldum bu nasıl iş millet yemiş oyunu bende 3 galibiyet üstüste diye seviniyorum. olaya bak neyse turnuvalar çok az yoksa çok daha ii olacak aksama 00:10 yani 01:10 antronor all açığa katılıcağım bide..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertymat

arkadaşlar takımım daha açılış bazında

bazı maçlarda 2.000.000 € bazı maçlarda 600,000€ kazanıyorum

ne alaka

rakip güçlüyse fazla falanmı veriyor.

yada turnuvada 5 dk. lik maç farklı quick maç 10dk. lik maç farklımı???

Pra biriktiremiyorum...

Karşıdaki takımın kadrosu yüksek ücretli oyunculardan kuruluysa tek maçta yüksek paralar kazanabilirsin.Ben tek maçta 2.800.000 € aldım.
  • Neymarı kadroma katmayı başardım anasını satim be sonunda bi topçu alabildik.Şükür.
  • oyuncu alacaklar gece 12 den sonra alın daha kolay geliyor 1dk içinde geliyor transfer askıda diye yazan saatde girin yani türkiye saati ile 1saat ileri yani orda 00:10 yazıyorsa türkiye saati ile 01:10 girin sürekli anlaş diyin olur nasıl bir iş insan oraya bir saat koyar yanımızda telefona bakacaz illa sohbetide kapatmışlar ben zaten bunu hiç anlamıyorum bir oyunun iyi yanları diğer oyunda neden yok olur anlamış değilim pes2011de kaleciler iyi defans yapmak iyiydi işte elleme kalsın yok illa bozacaklar pes 2012 o kadar çok turnuva vardı hemen hemen her saat vardı şimdi ise en fazla 4veya5 turnuva var ssat yok ne için böyle yapıyorlar anlamış değilim bir oyunun iyi tarafları kalmalı kötü yanları düzeltilmeli çok saçmalık dil secenek yok ben mesela türklerle oynamak istiyom bağlantı çok iyi oluyor onuda kaldırmışlar
  • Abi bugun deliriyodum kirasim geldi ps3 u villayi alcaktim 15 milyonum var ama alamadim tusu kiriyodum almak icin ama alamadim bende sinirlendim messiyi alicam sikintidan oynicam deli gibi en sonunda da alicam messiyi boyle gitmiyo bu is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu turnuvalarda ilk 3 maca mi bakiliyor
    5 dk oldugu icin ben 5 mac yaptim ilk 3 mac galibiyet bi yenilgi bir bereaberlik tabloda 9 puanla birinciyim

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

Bu turnuvalarda ilk 3 maca mi bakiliyor
    5 dk oldugu icin ben 5 mac yaptim ilk 3 mac galibiyet bi yenilgi bir bereaberlik tabloda 9 puanla birinciyim

üst üstte 3mac yenmen lazım yani arka arkaya 3maç kazanmak önemli tabi averajda önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

üst üstte 3mac yenmen lazım yani arka arkaya 3maç kazanmak önemli tabi averajda önemli

İlk 3 maci 1 0 2 0. 3 0 yendim 6 gol 5 asis 9 puanla birinci oldum simdi eleme usulu maclara gectik

• quote:

quote:

quote:

İlk 3 maci 1 0 2 0. 3 0 yendim 6 gol 5 asis 9 puanla birinci oldum simdi eleme usulu maclara gectik

6 averajla birinci çok iyi ben katıldıgım turnuvalarda bakıyorum averajlara hep 9veya 10 averajı olan var sen hangi turnuvaya girdin kendin mi oynuyon
  • quote:

quote:

quote:

quote:

6 averajla birinci çok iyi ben katıldıgım turnuvalarda bakıyorum averajlara hep 9veya 10 averajı olan var sen hangi turnuvaya girdin kendin mi oynuyon

Yok antranor turbuvasi
    Edit:23:30 daki biterse 1.30ada gidicem o kendin oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhatTheF5 -- 28 Eylül 2012; 0:59:46 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok antranor turbuvasi
    Edit:23:30 daki biterse 1.30ada gidicem o kendin oynama

taktik ne senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 28 Eylül 2012; 1:16:59 >
  • 01:20 Al açık antrenöre katıldım bakalım ne yapabileceğim...
  • quote:

oyuncu alacaklar gece 12 den sonra alın daha kolay geliyor 1dk içinde geliyor transfer askıda diye yazan saatde girin yani türkiye saati ile 1saat ileri yani orda 00:10 yazıyorsa türkiye saati ile 01:10 girin sürekli anlaş diyin olur nasıl bir iş insan oraya bir saat koyar yanımızda telefona bakacaz illa sohbetide kapatmışlar ben zaten bunu hiç anlamıyorum bir oyunun iyi yanları diğer oyunda neden yok olur anlamış değilim pes2011de kaleciler iyi defans yapmak iyiydi işte elleme kalsın yok illa bozacaklar pes 2012 o kadar çok turnuva vardı hemen hemen her saat vardı şimdi ise en fazla 4veya5 turnuva var ssat yok ne için böyle yapıyorlar anlamış değilim bir oyunun iyi tarafları kalmalı kötü yanları düzeltilmeli çok saçmalık dil secenek yok ben mesela türklerle oynamak istiyom bağlantı çok iyi oluyor onuda kaldırmışlar

Bende öyle arada 1 saat fark yok mesela David Silva'yı gündüz iki dakika sonra aldım az öncede Pirlo'yu iki dakika sonra aldım ama Hulk için iki sefer on dakika uğraşmama rağmen alamadım ama 1 saat beklersem zaten 10 dakika sonra bir sonraki transfer yasağı bitiş zamanına yönlendiriyor...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.