Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk resim ilk 11'im ikincisi yedek kadrom şu an 205m para oldu toplamda.tvden çektiğim fotoları ekleyemedim bir türlü burdan yaptım bend...parantez içinde yazanlar oyuncuların overalları...takımın gerek antrenör gerek bilek mod performansından memnunum bundan sonraki hedefim Casillas,Pique,Aguero,Yaya Toure ve Messi bunlarıda alırsam dahada takımı bozmam

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU
  • Millet 2 den sonra maçı bırakıyor hep arkadaş,hayır 700 luk adamlar bile bunu yapıyor,1000 puan olduğumuza pişman ettiler
  • Kontrat hatası öyleyse oyunu geç alanları çok çok zor durumda bırakmış oldu adamlar para toplasa bile alacak oyuncu yok piyasada Konami'ninde amacı bumuydu acaba !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

Kontrat hatası öyleyse oyunu geç alanları çok çok zor durumda bırakmış oldu adamlar para toplasa bile alacak oyuncu yok piyasada Konami'ninde amacı bumuydu acaba !!!

Sence konaminin bi amacı olabilir mi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Değilde kontrat olayını öğrendik daha faydalanamadan sorunu çözdüler.. millet rüya takımlar kurmuş...
    karşımıza messili ronaldolu takımlar geliyor nasıl keyif alalımda oynayalım.. nasıl maç kazanalım..
    bu gidişle maçlardan kazandığımız para kontratlara gider bizde yerimizde sayarız..
  • Böyle bir açık kapı bırakması da enteresan ama ve bir süre hiç müdahale dahi etmediler herkes kadrosunu kurdu yamadılar açığı...
  • Arkadaşlar selam bende aranıza yeni katıldım PES2012 master lig ile başlayan maceram 2 adet gamepad kırıp tam ögrendim diye sevinirken PES2013 çıkmasıyla değişik bir boyut kazandı :) şu an fena gitmiyor herşey. Yalnız gerçekten anlayamadığım birşey var bazı arkadaşlar 2-3 gün içinde hemen messi li ronaldo lu kadroları kurmuşlar Allahaşkına bu nasıl oluyor biri bana anlatsın 40 yaşındayım ama kafam basmadı bu işe :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitonat -- 28 Eylül 2012; 13:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitonat

Arkadaşlar selam bende aranıza yeni katıldım PES2012 master lig ile başlayan maceram 2 adet gamepad kırıp tam ögrendim diye sevinirken PES2013 çıkmasıyla değişik bir boyut kazandı :) şu an fena gitmiyor herşey. Yalnız gerçekten anlayamadığım birşey var bazı arkadaşlar 2-3 gün içinde hemen messi li ronaldo lu kadroları kurmuşlar Allahaşkına bu nasıl oluyor biri bana anlatsın 40 yaşındayım ama kafam basmadı bu işe :)

Hosgeldin yasima yakin birini bulmak güzel öncelikle. Sevgili dostum bu kadrolar hep oyunun bugları yüzünden oldu konami bu sene sınıfta kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hulk'u aldım sonunda ilk maçtan 5 gol harikasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

quote:

Arkadaşlar selam bende aranıza yeni katıldım PES2012 master lig ile başlayan maceram 2 adet gamepad kırıp tam ögrendim diye sevinirken PES2013 çıkmasıyla değişik bir boyut kazandı :) şu an fena gitmiyor herşey. Yalnız gerçekten anlayamadığım birşey var bazı arkadaşlar 2-3 gün içinde hemen messi li ronaldo lu kadroları kurmuşlar Allahaşkına bu nasıl oluyor biri bana anlatsın 40 yaşındayım ama kafam basmadı bu işe :)

Hosgeldin yasima yakin birini bulmak güzel öncelikle. Sevgili dostum bu kadrolar hep oyunun bugları yüzünden oldu konami bu sene sınıfta kaldı

Selam dostum, Desene bizler yine bu sene sürünücez oyunda :) Umarım oyunda karşılaşırız nacizane kadromla maçlar yaparız
  • Ayhan-Mehtap psn'li karaktersizle eşleşirseniz oynamayın yenerseniz bağlantı bozup kaçacak..
  • bug kadro kurun ne yaparsanız yapın ama ozellıkle bu forumu kullanıpta kazandıgım mazlarda lag hılesı ıle kacan arkadaslara seslenıyorum hakkımı helal etmıyorum 7 yedım kapatmadaım bende saygı beklıyorum bu arda veysel adlı besıktaslı arkadasa selamlar guzzel maclar yaptık)))))

PES 2013;Aykutt(yanlış olmasın çift t ile)))))
  • mentalıst kusaura bakma ama kadronu gordum bug kadro ıle o adamın karısısına cıkarsın garıban kacar o ayrı bende gec kasamda bırseyler yaptım ama kalkıpta forvette mıranda ıle oynayan adamın karsısına ronaldoyu cıkarmam ozelestırı lutfen....
  • Dün gece default kadroma karşı ronlado messi ve kimi ararsan bulacağın bi takımla çıktı biri ve sonuç 11-0 mağlup oldum doğal olarak. Yinede kaçmadım, anlayamadığım şey benzer düzey seçtiğim halde bu takımı nasıl benle eşleştiriverdi?? sayın konami yaptı yapacağını yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adlaykut

mentalıst kusaura bakma ama kadronu gordum bug kadro ıle o adamın karısısına cıkarsın garıban kacar o ayrı bende gec kasamda bırseyler yaptım ama kalkıpta forvette mıranda ıle oynayan adamın karsısına ronaldoyu cıkarmam ozelestırı lutfen....

Güzel kardeşim eleştirin için teşekkür ederim ben bug kontratını iki gün evvel forumdan öğrendim ama maalesef Ronaldo'ya sahip değilim karşıma Ronaldo'lu Messi'li adam çıktı 7 attı dalga geçe geçe yendi ne lag hilesi yaptım ne kaçtım adam gibi maçımı yaptım...

O kaçan arkadaş rölanti kadro ile çıktı zaten oyunuda rölanti oynuyordum herşey yolundaydı bir gol attım başladı starta bas kapa yapmaya maçı durdur aç oda olmadı bağlantıyı kopardı sen hakkımı helal etmiyorum dedin ya bende böyle adamlara etmiyorum 10'da yesem delikanlı gibi en kötü PS3'ü kapatırım kimsenin oyun zevkini öldürme hakkımız yok diye düşünüyorum...
  • hileciler başiladı yine 8-1 mac mac hükümsüz sayıldı ve iptal edildi. parada almadım puanda hala bunu çözemediler sonunda bende yapacam bunu adam bize 5 tane atıyor hiç ses çıkarmadan oynuyoruz bu nasıl iştir anlamadım gitti. vallahi
  • düzelmiş mi yani o bug olayı artık olmuyacakmı öyle paran olmadan 50maçlık sözleşme filan olmuyacak anlaşılan benim anlamadığım bu turnuva niye o kadar az 3veya4 turnuva var pes 2012de her saat turnuva vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

düzelmiş mi yani o bug olayı artık olmuyacakmı öyle paran olmadan 50maçlık sözleşme filan olmuyacak anlaşılan benim anlamadığım bu turnuva niye o kadar az 3veya4 turnuva var pes 2012de her saat turnuva vardı

düzeltilse ne olacakki bu saatten sonra atı alan zaten Üsküdar'i geçti.. Bug yapanların kadrosunu sıfırlamadıktan sonra neye yarar, olan bizlere oldu yine :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

düzelmiş mi yani o bug olayı artık olmuyacakmı öyle paran olmadan 50maçlık sözleşme filan olmuyacak anlaşılan benim anlamadığım bu turnuva niye o kadar az 3veya4 turnuva var pes 2012de her saat turnuva vardı

düzeltilse ne olacakki bu saatten sonra atı alan zaten Üsküdar'i geçti.. Bug yapanların kadrosunu sıfırlamadıktan sonra neye yarar, olan bizlere oldu yine :(

nasıl sıfırlayacak ki hepsine tek tek mi bakacaklar
  • evet banada denk gelıyor kurtulmak ıcın kendı dusyımı secıyorum zaten zor kazanıyorum kazandıgımda kacınca keyfı yok one gecıp top cevırenlere acıyorum ben saldırmıyorum bıle genelde sadece ızlıyorum bıtırp galerıde son 20 maca gore kara kalısteye alıyorum bırde defterım var not edıyorumkı bır daha asla yenık duruma dusmıım bunlara karsı)))
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.