Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumu sık sık takip edenlerdenim. Bug olayını öğrenmiştim. Ama yapmadım. Yine olsa yinede yapmam. Çünkü ben yavaş yavaş hakkımla açıklardan faydalanmadan kadro kurma taraftarındayım. Böyle daha çok zevk alıyorum. Sadece 1 kez bug olayından faydalandım. O da bilmeden. Hatta forumda da bug konusu açıklanmamıştı. Schurle ile sözleşme yenileme yapmayı denemiştim. Bütçe yetersiz uyarısı verdi ama daha sonra 10 maçlık yenilendiğini gördüm.

Ben bug yapmamış arkadaşlara hiçbirşey kaybetmediklerini söylemek istiyorum. Full kadrolu takımlarla maç yapıp yenilseniz bile çok para kazanmış olursunuz. Zaten zamanla kadrolarınız güçlenecek. Devam arkadaşlar bu oyun oynanış olarak 2012den kat be kat iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitonat

quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

quote:

Orijinalden alıntı: umitonat

Arkadaşlar selam bende aranıza yeni katıldım PES2012 master lig ile başlayan maceram 2 adet gamepad kırıp tam ögrendim diye sevinirken PES2013 çıkmasıyla değişik bir boyut kazandı :) şu an fena gitmiyor herşey. Yalnız gerçekten anlayamadığım birşey var bazı arkadaşlar 2-3 gün içinde hemen messi li ronaldo lu kadroları kurmuşlar Allahaşkına bu nasıl oluyor biri bana anlatsın 40 yaşındayım ama kafam basmadı bu işe :)

Hosgeldin yasima yakin birini bulmak güzel öncelikle. Sevgili dostum bu kadrolar hep oyunun bugları yüzünden oldu konami bu sene sınıfta kaldı

Selam dostum, Desene bizler yine bu sene sürünücez oyunda :) Umarım oyunda karşılaşırız nacizane kadromla maçlar yaparız

İnsallah dostum bu sene toparlarsin kadroyu 1 aya merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes Hulk'u övüyor 2012'de birkaç kez almıştım beğenmeyip satmıştım.yorumlara göre iyiymiş forvete alternatif olarak alabilirm,zaten çok geniş ve kalteli bir kadrom oldu fazlası göz çıkarmaz
  • çok takıldım ya bu analıg olayına))))ronaldoyu alcam dıye 50 sozlemelık vucınıcı sutladım 1 dakkada elımde patladı neyse sabah doumbıayı bır denedım olesıne pat dıye dustu bakalım nasımıs adamın bırı benı dagıtmıstı onla ama huner onda olabılır; bu arada artık full atak oynuyorum delıce saldırp baya kontra yıyorum ama maclarım zevklı gecıyor benle karsılarsanız anlarsınız))))

PSN Aykutt
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoleite7

herkes Hulk'u övüyor 2012'de birkaç kez almıştım beğenmeyip satmıştım.yorumlara göre iyiymiş forvete alternatif olarak alabilirm,zaten çok geniş ve kalteli bir kadrom oldu fazlası göz çıkarmaz

Hulk 2012'de hiç iyi değildi Brezilya ile kadroya dahi almazdım bu yıl hastasıyım düşünün yani...
  • Birde para kasmanın bir yolu:

Antrenör modda pahalı oyuncuları kenarda oturtup maçlara minandinho, castolis gibi adamlarla çıkarak yenilseniz dahi yüksek ücretler alabiliyorsunuz artı ucuz oyuncuların sözleşme bedelleride çok çok ucuz...

Edit: Geri alıyorum ucuz oyuncularla oynayınca kadroya değil sahada olan oyuncalara göre ücret veriyormuş eğitim psikolojisinde buna yaparak yaşayarak öğrenme diyorlar hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Sopranos -- 28 Eylül 2012; 16:48:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

herkes Hulk'u övüyor 2012'de birkaç kez almıştım beğenmeyip satmıştım.yorumlara göre iyiymiş forvete alternatif olarak alabilirm,zaten çok geniş ve kalteli bir kadrom oldu fazlası göz çıkarmaz

Hulk 2012'de hiç iyi değildi Brezilya ile kadroya dahi almazdım bu yıl hastasıyım düşünün yani...

Hulk mu pato mu miccoli mi nene mi

• quote:

quote:

quote:

Hulk mu pato mu miccoli mi nene mi

Nene ve Miccoli ile hiç oynamadım ama Pato ile arada sırada gol atabilirken Hulk ile her maç 2-3 atıyordum karar yinede sana kalmış...
  • Arkadaşlar takım tasarımını kopyalayıp başka takıma geçince takımın oyunu ciddi ölçüde bozuluyor buna dikkat ettiniz mi ?
  • Bu senede kaçan kaçana

• quote:

Bu senede kaçan kaçana

Hile oranı hakikaten çok yükseldi bazıları kaçmıyor ama top bendeyken bağlantıyı yavaşlatıp kendilerine geldiğinde akıcı hale getiriyorlar...
  • hulk 2012de de iyiydi hakkını yemeyin, havadan topları fiziğiyle çok rahat alıyordu , my pes şu anda aktif mi bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

hulk 2012de de iyiydi hakkını yemeyin, havadan topları fiziğiyle çok rahat alıyordu , my pes şu anda aktif mi bilen var mı ?

Mypes şu anda aktif değil...

Hulk 2012'de çok iyiyse (ki iyiydi ben beğenmesemde) şu anda başka birşey Ya her oynadığım maçta 2-3 gol atıyorum capslerini koyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Sopranos -- 28 Eylül 2012; 17:31:32 >
  • quote:

akşam gideyim alayım Hulk'u transfer engeli yoksa,Falcao ve Sow yetmemeye başladı bu takıma C.Ronaldo'yu santrafor oynatmayı sevmiyorum solda Hazard'la dönüşümlü oynatırım
  • Şu anda oyuncularda transfer engeli yok akşamda böyle olur sanırım...

Messi nasıl acaba ya hiç yorum gelmedi ? Messi mi Ronaldo mu ?
  • quote:

Şu anda oyuncularda transfer engeli yok akşamda böyle olur sanırım...

valla 3 oyundur benim para kasıp aldığım ilk yıldız C.Ronaldo oluyor.pes13'te bence en iyisi o süratli ve şutları normalden çok daha hızlı ve sert gidiyor yeni başlayanların kalecilerinin topu tutması imkansız messi'yi 12 de almıştım 4-5 maç sonra satmıştım şimdi yine alıcam yedek de dursun diye...oyun içinde süratli çok etkili ama çabuk yoruluyor doğru düzgün maç tamamladığını görmedim tercihim Ronaldo kesinlikle
  • Psn e girebilen var mi

• quote:

Psn e girebilen var mi

Evet ben oyundayım şu an...
  • quote:

quote:

valla 3 oyundur benim para kasıp aldığım ilk yıldız C.Ronaldo oluyor.pes13'te bence en iyisi o süratli ve şutları normalden çok daha hızlı ve sert gidiyor yeni başlayanların kalecilerinin topu tutması imkansız messi'yi 12 de almıştım 4-5 maç sonra satmıştım şimdi yine alıcam yedek de dursun diye...oyun içinde süratli çok etkili ama çabuk yoruluyor doğru düzgün maç tamamladığını görmedim tercihim Ronaldo kesinlikle

Takıma ÇİLEK Ronaldo iyi olur diyorsun yani...

Messi'nin de form durumu iyi olmuş bu sene 6 olması hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım şimdi gerçi daha alabilmek için çoook maç yapmam lazım zaten Sergio Ramos ile ya Messi yada Ronaldo olacak ancak birini alabilirim onlardan...
  • quote:

tabiki her zaman olduğu gibi ronaldoyu tek geçerim adam terminatör ezer geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 28 Eylül 2012; 18:29:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.