Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forvete falcao öneririm benim 3.transferimdi 77maç60 gol attı ama yavaş gol vuruşu süper ama 3 forvet oynuyorum yanına oyuncu arıyorum hızlı oyuncu
  • ya arkadaşlar hiç açık getirebildinizmi şu askı olayında bir topçuyu yada getirdinizde satabildinizmi elinizdekinidekini satamazsan alamıyorsun ben başka 1 bug daha tespit ettim 30 futbolcudan fazla aldırmıyor ama maç sonunda sana diyorki örneğin 7 futbolcu ile anlaşabilirsin 8 futbolcuyla böylede enteresan bi durum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

forvete falcao öneririm benim 3.transferimdi 77maç60 gol attı ama yavaş gol vuruşu süper ama 3 forvet oynuyorum yanına oyuncu arıyorum hızlı oyuncu

kardeş, yazmışsın tam saatinde sürekli anlaş diyorum açılıyor diye...

peki bu ekranda gördüğümüz saat mi tam olarak?

Yani şu an mesela Villa için 21:06 diyor... ben 21:06 da başlayıp 5 dk falan durmadan anlaş desem denk getirebilir miyim? Yoksa UTC saat ayarı gibi bize göre iki saat önde falan mı?
  • David Silva transfer engelliydi bir iki anlaş dedim hemen geldi fakat Hulk öyle olmadı 10 dakika boyunca hiç durmadan anlaş dedim olmadı birden yine transfer engeli zamanını ileri attı ne garip bir sistem neye göre olduğu belli değil şansınız tutarsa anlaşırsınız yoksa hava alıyorsunuz resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

forvete falcao öneririm benim 3.transferimdi 77maç60 gol attı ama yavaş gol vuruşu süper ama 3 forvet oynuyorum yanına oyuncu arıyorum hızlı oyuncu

kardeş, yazmışsın tam saatinde sürekli anlaş diyorum açılıyor diye...

peki bu ekranda gördüğümüz saat mi tam olarak?

Yani şu an mesela Villa için 21:06 diyor... ben 21:06 da başlayıp 5 dk falan durmadan anlaş desem denk getirebilir miyim? Yoksa UTC saat ayarı gibi bize göre iki saat önde falan mı?

şimdi orda yazan saat 21:06 ise biz 22:06 orda olacak yani 1saat ileri türkiye saati ile mesela ben reus diye bir oyuncuyu almak için ugraştım orda 22:06 yazıyordu bende saat 23:06 da orda oldum denedim yaklaşık 15 dk açılmadı sonra bir daha askıya alındı dedi 01:11 de açılıyor yazıyordu bende 02:11 de almayı denedim 1dk içinde anlaştım sürekli anlaş dedim oldu yani en fazla 5dk içinde gelir özellikle gece daha kolay oluyor oyuncu almak
  • Arkadaş bir forvet alamadım ronaldo dan aşşaa ilk 1000 topçu askıda. kimi alayım şimdi sabri'yi mi koyayım forvete.

Bu arada 1987egemen_gs ::::: 0-0 bitmesine rağmen keyifli bir maçtı. :)
  • Hiç başına gelen oldu mu bilmiyorum ama, bazen topa vurma sesi gelmiyor aynı zamanda da gol olunca hakem düdük çalmıyor falan. Bu sadece bende mi oluyor yoksa herkeste var mı bu durum?
  • Oml de 1000 puanım şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Oml de 1000 puanım şu anda

tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Hiç başına gelen oldu mu bilmiyorum ama, bazen topa vurma sesi gelmiyor aynı zamanda da gol olunca hakem düdük çalmıyor falan. Bu sadece bende mi oluyor yoksa herkeste var mı bu durum?

OML oynarken bana da bu hata birkaç kez denk geldi.
  •  [PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU
  •  [PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU
    Buda kadrom arkadaşlar
  • iyice cılkı çıktı ya kanat adamı almaya çalış yasaklı forvet almayı dene yasaklı defans orta saha hatta kaleciler bile yasaklı herkesi satıp lavezziyi alayım dedim yok yasağın kalktığı saatte deniyorsun deniyorsun 6-7 dakika boyunca en sonunda yasak saati 2 saat sonraya ertelenmiş oluyor sadece bir kişi almış yasak kalktığı anda bu ne abi milyar doların olsa ne olur alamıyorsun ki kimseyi kazayla alırsan da satamıyorsun bu sefer de
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

David Silva transfer engelliydi bir iki anlaş dedim hemen geldi fakat Hulk öyle olmadı 10 dakika boyunca hiç durmadan anlaş dedim olmadı birden yine transfer engeli zamanını ileri attı ne garip bir sistem neye göre olduğu belli değil şansınız tutarsa anlaşırsınız yoksa hava alıyorsunuz resmen...

Hulku iyiki zamaninda almisim kanatada villayi alicamda kapali adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak, oyunda aldığım hiç bir oyuncuyu satamıyorum, oyunun kendi kadrosundan gelen oyuncuları satabiliyorum fakat, transfer ederek aldığım oyuncuların hiçbiri satılmıyor, yani transfer edebiliyorum fakat satamıyorum, oyunun saatiyle ilgili bir problem mi var, anlamış değilim fakat, oyunun saati playstation saatiyle aynı tahmin ediyorum, çünkü o saate göre turnuvalar girip oyuncu alabiliyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU
    Buda kadrom arkadaşlar

Hocam kadro çok iyi maşallah fakat De Rossi'yi neden oynatmıyorsun adam yasaklı değil ya bende almayı düşünüyorum çünkü iyi değil mi yoksa ?
  • MYPES ten haber varmı arkadaşlar :

Nerden yapılıyordu?????????????????

birde kontrat bug ı devammı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertymat

MYPES ten haber varmı arkadaşlar :

Kontrat bug'ını bunlar bilerek yapmış olabilirler yeni alanlar iyi kadrolar kuracak seneye oyun çıkar çıkmaz satacaklar çünkü geç kalan dona kalmış olacak bir nevi...

Seneye Pes 14'e baya bir yatırım yapıyorlar ya Pes 13'ü sallamıyorlar yada seneye oyunu erkenden satmak için yapıyorlar anlamadım gitti böyle saçmalıklar olsun ve düzeltilmesin hayret yani...
  • MYPES ten haber varmı arkadaşlar :

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

Orijinalden alıntı: wertymat

MYPES ten haber varmı arkadaşlar :

Kontrat bug'ını bunlar bilerek yapmış olabilirler yeni alanlar iyi kadrolar kuracak seneye oyun çıkar çıkmaz satacaklar çünkü geç kalan dona kalmış olacak bir nevi...

Seneye Pes 14'e baya bir yatırım yapıyorlar ya Pes 13'ü sallamıyorlar yada seneye oyunu erkenden satmak için yapıyorlar anlamadım gitti böyle saçmalıklar olsun ve düzeltilmesin hayret yani...

hadi o tamam ama askı olayı çok özensiz...

ucuz ve iyi adamlar hep askıda...

tüm gün bekleyemezsinki ps3 ün yanında .

çalışıyoruz yorgun argın gelip bi oyun oynayayım diyorsun ne adam alabiliyorsun ne bişey.

oyunuda oynanış olarak çok beğendim

ama ...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.