Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok bakımda değil, türkün her zamanki çilesi sunucyla bağlantı kesildi diyor ,adamı yenerken 2-0 bir gitti, sonra yeni mac actım, türk denk geldi bu sefer turnuvada, diğer kullanıcılarla iletişim kesildi dedi 5 sn geçmedi bende de sunucuyla bağlantı kesildi dedi, turnuva bitti antrenöre gireyim dedim 1-0 öndeyken yine gitti, pes ettim bugünlük ronaldo başka bahara kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

sonunda takım adama benzemeye başladı. en zayıf halka xiavi suan inieste lazım oraya

Şu kadroyu hilesiz nasıl yapılır bir açıklarmısın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

sonunda takım adama benzemeye başladı. en zayıf halka xiavi suan inieste lazım oraya

hile demeyelimde bug sayesinde diyelim. bağlantı kopardığım falan yok yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

hile demeyelimde bug sayesinde diyelim. bağlantı kopardığım falan yok yani

Aslında kötü amaçlı sormamıştım, yani nasıl yapılır diye merak ettim ama bug sayesindeymiş...

Zaten normal şekilde bu kadroyu yapmak çok çok zor...

Neyse umarım karşılaşmayız...
  • Bütün gece baglanti kesildi dedi ve hic bir maci bitiremedim... sürekli puanlarda gitti... bir ben mi yasiyorum bu sıkıntıyı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Bütün gece baglanti kesildi dedi ve hic bir maci bitiremedim... sürekli puanlarda gitti... bir ben mi yasiyorum bu sıkıntıyı?

Hocam cidden üzücü,sinir bozucu,adamı oyundan soğutan bir durum,bende baya yaşıyordum o sorunu pes 11 ve 12 de,hayır fena oynuyorum ama bir atıyordu gidiyordu tüm puanlar seriler,ama bu yıl bir kere bile bağlantım kopmadı çok sükür,masallah hatta
  • tüküreyim böyle oyuna,

sabah herkes yatarken bi kaç maç yapayım dedim, iki maçta da sunucuyla bağlantı kesildi dedi.

bakıyorum psn'den kopmamışım.

ulan madem senin halt etmen, puanımı niye düşürüyosun, niye mağlup sayıyosun.

oyuncuların da ağzına edildi tabi, herkes yorgun.

bu sene beceremedi konami..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

tüküreyim böyle oyuna,

sabah herkes yatarken bi kaç maç yapayım dedim, iki maçta da sunucuyla bağlantı kesildi dedi.

Aynı durum benim içinde geçerli iki maçımda gitti fakat puan silimi olmuyor sanırım birinde galip diğerinde mağluptum dengelenmiş oldu...

Kare üçgen şut kombinasyonudu daha sert gitmesine yarar topun...

Dün geceki başarım artık yok o yüzden kadroyu yazmayayım kendimi nazar ettim sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

tüküreyim böyle oyuna,

Aynı durum benim içinde geçerli iki maçımda gitti fakat puan silimi olmuyor sanırım birinde galip diğerinde mağluptum dengelenmiş oldu...

Kare üçgen şut kombinasyonudu daha sert gitmesine yarar topun...

Dün geceki başarım artık yok o yüzden kadroyu yazmayayım kendimi nazar ettim sanırım...

bende direk puan gidiyo valla.
    şimdi 3. maçın da devre arasında attı.

üç kuruşluk zevkimizi piç ettiler.
  • Sabah açıp birkaç maç yapayım dedim ve maçların içinde sunucu hataları aldım.Bir sürü mağlubiyetim var ve çoğu da sunucu ve bağlantı hataları yüzünden oldu.
  • 3 maçtır atıyor benide buda 4. maçım ısrarla tekrar giriyorum...

Anlamadığım birşey var o maçta yenik sayılıyor ve bir sonraki maça geçiyorsak kırmızı oyuncular yine kırmızı maviler mavi yeşiller yeşil neden form durumları maç hiç oynanmamış gibi devam ediyor !!!
  • Dün geceden beri 5 maç üst üste sunucuyla bağlantı kesildi. Sabahki son kesintiden sonra gittim 10 M network kablosu aldım. Umarım sorunum düzelir. Puan yerlerde geziyor bu yüzden.
  • ben 3'te bıraktım hocam.

puan kaybetmek vs dert değil, oyuncuların yorgunluğu artıyor, üzerine vakit kaybı, hanım sabahtan beri maç yapıyosun diyo, bilmiyor ki tek maç dahi tamamlayamadım falan filan :)
  • quote:

ben 3'te bıraktım hocam.

puan kaybetmek vs dert değil, oyuncuların yorgunluğu artıyor, üzerine vakit kaybı, hanım sabahtan beri maç yapıyosun diyo, bilmiyor ki tek maç dahi tamamlayamadım falan filan :)

Bir hafta işteyken haftasonu OML hayalini kurdum. başımıza gelene bak. Konami bari sunucuları komple bakıma alsa da hiç giremesek. En azından puan düşüp oyuncuların yorgunluğu artmaz. Takımda yedekler dahil yorgunluk tavan yapmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

ben 3'te bıraktım hocam.

Bir hafta işteyken haftasonu OML hayalini kurdum. başımıza gelene bak. Konami bari sunucuları komple bakıma alsa da hiç giremesek. En azından puan düşüp oyuncuların yorgunluğu artmaz. Takımda yedekler dahil yorgunluk tavan yapmış durumda.

sorma hocam,

aynen dediğin gibi hafta içi dört gözle bekliyorsun, haftasonu tek maç dahi yapamıyosun.

çok pis batırdılar bu sene.
  • tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 3 maç buhar oldu. ne güzel agüero ile hulk u almıştım bir maç dahi yapamadan adamların sözleşmeleri 7 maça düştü

böyle giderse müzmin yedek fifa'yı kulübeden kaldırıp ısınmaya yollayacam galiba.
  • 4 mac 40 puan gitti hirsimdan oynuyorum benimkide aptallik ustune bide yorgunluk uzatilan sozlesmelerin intikaminimi aliyor acaba konami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımın içine etti şu kopma olayı ana avrat söver hale geldim ev içinde bende modeme girişiyordum şimdi konamıden kaynaklanan sorun herhalde?
  • 4 mactada ondeyken hepsindede baglantim koptu, 40 puan buhar oldu aynen bu oyun duzelene kadar rafa kalkar, yaziklar olsun sana konami

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sürekli Sunuu bağlantı hatası geliyor deli oldum bu sizdede oluyor galiba iyie kafayı yedim dün geeden belli 10 maç yaptım bir tanesi bile bitmedi 10 maç 100 puan allah kahretsin gitti bütün emek .
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.