Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ganyan78

quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

türkçeye nerden çevirebilirim oyunu?

beyler cevap bekliyorum.

işyerindeyim o yüzden net olarak tarif edemeyeceğim ama ayarlar yada seçeneklerde vardır.

baktım bende ama bulamadım seçeneklerde. geldiğinde tarif edersen sevinirim hocam çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

Yau arkadaşlar bir Moscardelli var adam antrenör modda mü-kem-mel

yemin ediyorum agüero yu kestim adamı sf ye koyuyorum bir maç boş geçmez mi bir forvet

Nistelrooy'un gençliği gibi be.

Bu arada Etoo yu almadım henüz ama en ileri uçta tek oynasa sanırım o da döktürür. kanatta falan çok kötü demiş herkes ama bence durum böyle

sunucuyla bağlantı kesildi diyor az önce sende oldumu böyle bu nasıl iş ya birşey düzeltiyorlar başka şeyler kötü oluyor ne yapmaya çalışıyor bu konami bir oyun oynatmadı gitti ya tüm oyuncular yorgun boş yere sözleşmeleri gidiyor oynamadığı halde deli olacammmmmmmm
  • HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR
    ANA LIG ONLINE HAKKINDA BIR SORUM OLUCAK
    SUREKLI SUNUCU BAGLANTISI KESILDI HATASINDAN EN AZ 10 KEZ YENILDIM VE SIKILDIM
    BUNDAN ÇÖZÜMÜ VARMI YOKSA BU SENENIN HILE ŞEKLIDE BUMU BILGISI OLAN VARSA
    PAYLAŞIRSA SEVINIRIM SAYGILAR !!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peskopatım

HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR
    ANA LIG ONLINE HAKKINDA BIR SORUM OLUCAK
    SUREKLI SUNUCU BAGLANTISI KESILDI HATASINDAN EN AZ 10 KEZ YENILDIM VE SIKILDIM
    BUNDAN ÇÖZÜMÜ VARMI YOKSA BU SENENIN HILE ŞEKLIDE BUMU BILGISI OLAN VARSA
    PAYLAŞIRSA SEVINIRIM SAYGILAR !!!!!!!!

bu senenin hile şekli değil çözümü yok malesef anca konami güncelleme yoluyacak ondan sonra düzelecek mail. atmalıyız geçen senede oldu bir ara sonra düzelmişti ne sorun adamalar yaaa bir rahat oyun oynayamadık gittti
  • quote:

yemin ediyorum agüero yu kestim adamı sf ye koyuyorum bir maç boş geçmez mi bir forvet

Bu arada Etoo yu almadım henüz ama en ileri uçta tek oynasa sanırım o da döktürür. kanatta falan çok kötü demiş herkes ama bence durum böyle

etoo yerine baska alternatif düşün derim hulk gerçekten dedikleri kadar varmış , benzema da düşünebilrsin , agüero bende yok ama karsıtarafta denk geliyor cok fena baskı yapıyor
  • Dünden beri oml ana menüdeki bütçe miktarları da 1-2 bazen 3 maç geriden geliyor.

dün 34 m para vardı orda yazıyor 30m ama gittim agüero ve hulk u aldım ve sorun olmadı. ardından da 108.000 eurocuk param kalmasına rağmen 32 m yazdı böyle saçmalıklar silsilesi işte.
  • al acıkta 16ya kaldım 1-0 yendim ,adamın biri denk geldi çeyrekte rakiple iletişim kesildiği icin ... galip ilan edildi dedi , hile mi bu arkadaslar 12 de de oluyordu , bazen beni galip ilan ediyordu.
  • İnşallah en kısa zamanda çözülür valla bilgilendirme için teşekkürler kardeşim :=))
  • Beyler antrenör modda 2-2 giden maçın son saniyelerinde oyun adeta kafayı yedi rakibin sağ kanat oyuncusu bugatti veyron gibi 400 km hızla kaleye gelirken benim adamlar sahanın dışına çıktı ve maçı 3-2 kaybettim videosunu da yüklemeye çalıştım ama önizleme olusturuluyor dedi 10 dk bekledim tık yok sonra yine denerim. şaşkınlıktan sinirlenemedim bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

quote:

etoo yerine baska alternatif düşün derim hulk gerçekten dedikleri kadar varmış , benzema da düşünebilrsin , agüero bende yok ama karsıtarafta denk geliyor cok fena baskı yapıyor

normalde oynadım arkadaşlarla m.city seçiyorum aguero çok iyi gerçekten süper
  • quote:

Beyler antrenör modda 2-2 giden maçın son saniyelerinde oyun adeta kafayı yedi rakibin sağ kanat oyuncusu bugatti veyron gibi 400 km hızla kaleye gelirken benim adamlar sahanın dışına çıktı ve maçı 3-2 kaybettim videosunu da yüklemeye çalıştım ama önizleme olusturuluyor dedi 10 dk bekledim tık yok sonra yine denerim. şaşkınlıktan sinirlenemedim bile

bana da olmuştu bu geçen hafta, yazmıştım hatta :) bu da bir çeşit bug, hala çözülmemiş demek.

bu arada hala sistemden düşülüyor mu yoksa düzeldi mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

sunucuyla bağlantı kesildi diyor az önce sende oldumu böyle bu nasıl iş ya birşey düzeltiyorlar başka şeyler kötü oluyor ne yapmaya çalışıyor bu konami bir oyun oynatmadı gitti ya tüm oyuncular yorgun boş yere sözleşmeleri gidiyor oynamadığı halde deli olacammmmmmmm

dün gece 6-7 defa da benim başıma geldi kontratlar bitiyor adamlar yoruluyor para gelmiyor bu ne ya hayır bağlantı kesiliyorsa neden sadece bizde kesiliyor elin yunanlısında ispanyolunda neden kesilmiyor girec çıkan bize mi bu ne basiretsizliktir kardeşim yapamıyorsan açma online'ı zaten kontrat bugu çıkarmışsın millet paranın biryerlerine koymuş kadroları fullemiş bari server'ını adam gibi yap ya da kapa düzelince aç yapamıyorsan da yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: the reaper

quote:

Beyler antrenör modda 2-2 giden maçın son saniyelerinde oyun adeta kafayı yedi rakibin sağ kanat oyuncusu bugatti veyron gibi 400 km hızla kaleye gelirken benim adamlar sahanın dışına çıktı ve maçı 3-2 kaybettim videosunu da yüklemeye çalıştım ama önizleme olusturuluyor dedi 10 dk bekledim tık yok sonra yine denerim. şaşkınlıktan sinirlenemedim bile

bana da olmuştu bu geçen hafta, yazmıştım hatta :) bu da bir çeşit bug, hala çözülmemiş demek.

bu arada hala sistemden düşülüyor mu yoksa düzeldi mi arkadaşlar?

devan ediyo hala hocam az önce 3-2 yenerken attı dk 70 te.
    sinirden direk foruma girdim.

mail mi atalım napalım official forumu falan var mı bunların?
  • Turnuvaya giriyorum 2 3 gol attim mi sunucuyla baglanti kesildi diyor en ust menuye atiyo beni daha sonrada girilmiyo
    Bunu yendigim kisi mi yapiyor oyundan mi cozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinir sahibi olmak istemiyorsanız sunucular düzelene kadar uzak durun OML'den.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

quote:

normalde oynadım arkadaşlarla m.city seçiyorum aguero çok iyi gerçekten süper

takımda yer kalmadı ama alıcam agüyü de verdik hepsine bugdan 90ar sözleşme , şimdi atılmıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

quote:

dün gece 6-7 defa da benim başıma geldi kontratlar bitiyor adamlar yoruluyor para gelmiyor bu ne ya hayır bağlantı kesiliyorsa neden sadece bizde kesiliyor elin yunanlısında ispanyolunda neden kesilmiyor girec çıkan bize mi bu ne basiretsizliktir kardeşim yapamıyorsan açma online'ı zaten kontrat bugu çıkarmışsın millet paranın biryerlerine koymuş kadroları fullemiş bari server'ını adam gibi yap ya da kapa düzelince aç yapamıyorsan da yapma

aynen katılıyorum bu sadece bize özel bir durum yabancılarda hiç bir sorun yok olan hep bize oluyor yokmu konamiye mail atacak derdimizi anlatacak kimse yokmu neden hep bizz biz kime anlatacaz ne yapacaz nasıl düzelecek bu durum içinde ettiler ya sorun kimde internet gitmiyorki geçen senede olmuştu nerdeyse 3 hafta sürmüştü bu olay
  • Bi oyun keyfim vardi icine ettiler ya turnuvaya giriyorum dakka 30 olmadan 2 3 gol sallayinca sunucular kesiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyonlar ligi açıldı dünde antronor modda oldu sürekli bağlantı kesildi diyor turnuva heba oldu anasını satim baska yasayan varmı arkadaşlar canım çok sıkıldı boş yere nekadar zaman harcadım dünden beri serverden kopuyor maç tamma lanamıyor sizdedemi öyle hiç yasayan varmı ruteri kontrol edin felan demeye basladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

şampiyonlar ligi açıldı dünde antronor modda oldu sürekli bağlantı kesildi diyor turnuva heba oldu anasını satim baska yasayan varmı arkadaşlar canım çok sıkıldı boş yere nekadar zaman harcadım dünden beri serverden kopuyor maç tamma lanamıyor sizdedemi öyle hiç yasayan varmı ruteri kontrol edin felan demeye basladı.

evet aynı sorun herkeste var tüm türkiyede var bu saçma olay sunucuyla bağlantı kesildi diyor bunlar ne yaptıda böyle olmaya başladı internet gitse kopsa neyse internet de iyi niye yabancılara birşey olmuyor kopmuyorlar kime söylüyecezde düzelecek bu olay kime anlatacaz derdimizi
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.