Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağız tadıyla bir maç yapamıyorum arkadaş
    Deli olucam ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten baydı!
    Özellikle bugün acaip şekilde sunucuyla bağlantı kesildi. Son 5 maç yarıda kaldı :(
  • buneya quick mactanda attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

quote:

quote:

türkçeye nerden çevirebilirim oyunu?

beyler cevap bekliyorum.

işyerindeyim o yüzden net olarak tarif edemeyeceğim ama ayarlar yada seçeneklerde vardır.

baktım bende ama bulamadım seçeneklerde. geldiğinde tarif edersen sevinirim hocam çok sağol.

seçenekler---sistem ayarları--------dil ayarları

hocam sistem ayarlarında dil ayarı yok malesef. match screen settings sound settings game speed setting adjust screen bide 3d settings var sadece dil ayarı yok bu nedir ya dilini nerden değiştiricem?
  • ben girmiyorum vallahi boşuna sinir olamıcam burdan takip ediyorum sizi , kopma şikayeti kalmadıgı zaman girerim ancak
  • bikerede beni galip say be

• ben delirdim yaktım takımı ne kadar save data game data varsa sildim baştan başlıcam dünya maç yapmışım puan 215 geçen seneki oyunda d2 d1 gidip gelirken burda boyle rezil rüsva olmaya gönlüm el vermedi baştan başlıcam zaten kopup duruyo.

ayrıca dil seçenekleride çıkmıyo normalde oyunun başında çıkması lazım sistem ayarlarındanda değiştiremiyosun oyun ingilizce kaldı. 2. bölge oyunu aslında dil sorması lazım niye böyle oldu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touch_of_sleep -- 29 Eylül 2012; 21:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

ben girmiyorum vallahi boşuna sinir olamıcam burdan takip ediyorum sizi , kopma şikayeti kalmadıgı zaman girerim ancak

aynen bende kopmalar bitti denildiğinde gireceğim.
  • maça girmesenizde zaten serverden düşürüyor arkadaşlar bunuda deneyin 10 dakika sürmeden düşüyor maçlar 10 dakika olduğu için maçı tamamlayamıyoruz.
  • Bu olay sadece Türkiye için mi geçerli?
    Yabancı forumlarda bir şey bulamadım.
  • ps3 te pc gıbı sıkcA DUSME VARMI ?

AQ ADAMI ZORLA FIFACI YAPCAKLAR
  • bkliyorum bnde girmiycem simdi 10-15 dakika

• quote:

Orijinalden alıntı: ambiante

Bu olay sadece Türkiye için mi geçerli?
    Yabancı forumlarda bir şey bulamadım.

PEs 12 oynayanlar ve bu sene sanırım marttan sonra başlayan kopmaları bilirler . pes10dan beri online oynarım bu yana ben böyle birşey görmedim.. ya ttnet ayarlarla oynadı konamiini serverları ile çakışıyor yada bu japonlar birşeyler deniyorlar ..yada o dönemde bir siber saldırı olmuştu onun etkiside olmuş olabilir diye düşünüyorum ne mail attığımız kalmadı konamiye nede ttnet müşteri hizmetlerini armadağımız kalmadı port ayarları v.s herşeye girdik ama olmadı 3sene sıkıntısız oynamışım 3seneden sonra böyle bir saçmalığın neyden kaynaklandığını hakikaten çok merak ediyorum..yok mu bu işlerle uğraşan insanlar bu yazıyı okuyup bunu nedenini söyleyecek bu konuda bilgili kişiler yok mu ne yapmamaız gerekiyor bizi birileri bilgilendirsin lütfenn..bende pc kullanıcısıyım ve pcdede durum aynı arkadaşlar
  • bu hafta toplasan benimde 4-5 defa maç sırasında kopma yşaadığım olmuştur ama bugun 2 tane turnuvaya girdim ve hızlı maç yaptım hiç bir sıkıntı çekmedim , eminimki küfürü konami kadar tt nette hakediyordur ne günlerdi ya bende az etmemiştim bu arada bağlantım superonline 20 fiberoptik
  • bu yedi etti üst üste kopması çok sogudum oyundan 10 senedir pes oynuyrm 2 senedirde oml oynuyrm ama sanırsam en kotüsü en yenisi olmuş
    çogu arkadasım fifaya dondü inadına pes dedim... konami kendi bindigi dalı kesti bence
  • beyler bır sey sorcam serverdan atma neden uzun sure bglı olmamız olabılırmı nedersınız ?dusenler genelde uzunca sure baglamıydı gun ıcınde
  • ah gözünü sevdigimin ps2 si arkadslarla topladıp kendi ligimizi kuruyoduk muhabbet dalga geçmeler sanırım pes bize orda bağmlılık yaptı. ne zaman online oyunlar başladı herkez evinden takılmaya başladı mertlikte bozuldu alayı hile yapıyo yok ya bu konami zorla bırakın oynamayın diyo
  • neyse bari barcayı izleyek ntvsporda
  • Ben bole sacmalik gormedim ps1 de joponca dil secenegiyle bile oynadim bole sıkıntı cekmedım 12 de hileciler 13 de server sagolsun bug baglantı vs kendı kendını bıtırdın konamı

• Sonunda gırdım maca be kadar saglıklıdır bılemem arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.