Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veeeee sunucu ile baglantı kesıldı ardından klasik ana menu :) sınır hastası olmak ıstemıyosanız bugun bu oyununoynamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Sonunda gırdım maca be kadar saglıklıdır bılemem arkadaslar

kopmazsa söylede bizde girelim
  • Yine sunucudan attı.Yok arkadaş bugün bu oyunu oynamaya devam edersem sinir hastası olacağım.Transfer engelleri vs derken şimdi de sunucu hatasından kanser olacağız.
  • İyisi mi buradaki şikayetler bitene kadar girmicem. bişey değil sinirim bozuluyor. evdekiler güzelce bişey soruyorlar tersleyerek cevap veriyorum durup dururken. huzursuzluktan sinir ve stresten başka bişey değil.
  • Bence tr server ile alakalı bosa dns nat vs deneyıp yormayın kendınızı bosa zaman kaybı arkadasın dedıgı gıbı barca macınıni izlıcez

• quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Orijinalden alıntı: ambiante

Bu olay sadece Türkiye için mi geçerli?
    Yabancı forumlarda bir şey bulamadım.

PEs 12 oynayanlar ve bu sene sanırım marttan sonra başlayan kopmaları bilirler . pes10dan beri online oynarım bu yana ben böyle birşey görmedim.. ya ttnet ayarlarla oynadı konamiini serverları ile çakışıyor yada bu japonlar birşeyler deniyorlar ..yada o dönemde bir siber saldırı olmuştu onun etkiside olmuş olabilir diye düşünüyorum ne mail attığımız kalmadı konamiye nede ttnet müşteri hizmetlerini armadağımız kalmadı port ayarları v.s herşeye girdik ama olmadı 3sene sıkıntısız oynamışım 3seneden sonra böyle bir saçmalığın neyden kaynaklandığını hakikaten çok merak ediyorum..yok mu bu işlerle uğraşan insanlar bu yazıyı okuyup bunu nedenini söyleyecek bu konuda bilgili kişiler yok mu ne yapmamaız gerekiyor bizi birileri bilgilendirsin lütfenn..bende pc kullanıcısıyım ve pcdede durum aynı arkadaşlar

tüm türkiye ttnet mi kullanıyor sorun ttbet mi bende senin sorularına cevap arıyorum ama kime diyecez kim ilgileniyor bilmiyorum bende sinir oluyorum bu duruma nedir bu yaaaa
  • Arkadas barca maçında bile pes 13 reklamı var bırakmıcak bu oyun yakamızı

• quote:

Arkadas barca maçında bile pes 13 reklamı var bırakmıcak bu oyun yakamızı

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Orijinalden alıntı: ambiante

Bu olay sadece Türkiye için mi geçerli?
    Yabancı forumlarda bir şey bulamadım.

PEs 12 oynayanlar ve bu sene sanırım marttan sonra başlayan kopmaları bilirler . pes10dan beri online oynarım bu yana ben böyle birşey görmedim.. ya ttnet ayarlarla oynadı konamiini serverları ile çakışıyor yada bu japonlar birşeyler deniyorlar ..yada o dönemde bir siber saldırı olmuştu onun etkiside olmuş olabilir diye düşünüyorum ne mail attığımız kalmadı konamiye nede ttnet müşteri hizmetlerini armadağımız kalmadı port ayarları v.s herşeye girdik ama olmadı 3sene sıkıntısız oynamışım 3seneden sonra böyle bir saçmalığın neyden kaynaklandığını hakikaten çok merak ediyorum..yok mu bu işlerle uğraşan insanlar bu yazıyı okuyup bunu nedenini söyleyecek bu konuda bilgili kişiler yok mu ne yapmamaız gerekiyor bizi birileri bilgilendirsin lütfenn..bende pc kullanıcısıyım ve pcdede durum aynı arkadaşlar

tüm türkiye ttnet mi kullanıyor sorun ttbet mi bende senin sorularına cevap arıyorum ama kime diyecez kim ilgileniyor bilmiyorum bende sinir oluyorum bu duruma nedir bu yaaaa

Türkiyedeki bütün kablolu internet sağlayıcıların altyapsını ttnet sağlıyor uydunet kullanan ve aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda var yani bu olayın ttnetten kaynaklandığını söyleyebilmekde pek mümkün değil....
  • beyler bence bu 2 gun içinde güncelemeyle geçecek bişey zaten sıralama olaylarıyla biraz vakit geçirin farklı sıralama seçeneklerini seçin o arada kasılmalar başlıyor orda dahi kasıyor ama herkesin keyfi gitti adamlar atı alan üsküdarı geçti
  • quote:

bir oyun keyfi vardı onunda içine ettiler birinin konamiye mail filan atması lazım artık güncelleme yollar ne yapacaksa yapsın bu durum salı günü düzelsin yani haberi olması lazım bu konaminin ona göre birşey yapsınlar artık sorun kimdeyse transfer yaparken askıya alındı yazıyordu birde bug diye birşey vardı onu düzeltiler şimdide bu sorun oldu birşey düzeltiyorlar bu seferde başka bir sorun çıkıyor bu nedir yaa konami iyi olan şeyleri yok etmekle bire bir pes 2011de kaleciler süperdi şimdiki kaleciler çok kötü ne güzel yapmışsın kalecileri niye değiştiyorsun oyunun iyi yanları kalmalı kötü yönlerini geliştirmeli online saat yok dil seçeneği yok sohbet yok yani ne zararı varda kaldırıyorsun ne güzel vardı daha önceki oyunlarda bunllar dalgamı geçiyor bizimle burakın iyi yönleri kalsın kötü yönlerini değiştirn birşeye benzesin pes 2011de hiç böyle bir sorun yoktu pes 2012 de böyle oldu sunucuyla bağlantı kesilmeler yaklaşık 3 hafta filan sürmüştü sonra düzeldi yokmu yetkli türkiye adına biri şu konamiye söylese sinir olduk o kadar para verdik bu oyuna
  • Online saat ayarını clock day light modundan ayarlıya bılırsınız tr saatıyle ps saatı uyussun turnuva saatı denk gelıyo bende

• quote:

quote:

bir oyun keyfi vardı onunda içine ettiler birinin konamiye mail filan atması lazım artık güncelleme yollar ne yapacaksa yapsın bu durum salı günü düzelsin yani haberi olması lazım bu konaminin ona göre birşey yapsınlar artık sorun kimdeyse transfer yaparken askıya alındı yazıyordu birde bug diye birşey vardı onu düzeltiler şimdide bu sorun oldu birşey düzeltiyorlar bu seferde başka bir sorun çıkıyor bu nedir yaa konami iyi olan şeyleri yok etmekle bire bir pes 2011de kaleciler süperdi şimdiki kaleciler çok kötü ne güzel yapmışsın kalecileri niye değiştiyorsun oyunun iyi yanları kalmalı kötü yönlerini geliştirmeli online saat yok dil seçeneği yok sohbet yok yani ne zararı varda kaldırıyorsun ne güzel vardı daha önceki oyunlarda bunllar dalgamı geçiyor bizimle burakın iyi yönleri kalsın kötü yönlerini değiştirn birşeye benzesin pes 2011de hiç böyle bir sorun yoktu pes 2012 de böyle oldu sunucuyla bağlantı kesilmeler yaklaşık 3 hafta filan sürmüştü sonra düzeldi yokmu yetkli türkiye adına biri şu konamiye söylese sinir olduk o kadar para verdik bu oyuna

Sımdıye kadar oynadıgım en iyı pes dedım demez olaydım, oyunu erken aldık atı alan uskudarı gecmesın dıye bug server bıktırdın be konamı,kardes kıtapcıkta destek numaraları var fakat turkce kıatpcıkda tr telefon numarası yok mail atsan ne zaman cvp gelır kım bılır gelene kadar zaten sorun cozulur bosa urasmıcam urastıkca oyundan soguyorum

• merhaba arkadaşlar

pes2013 te ofansif defansif maç anında tek tuşla nasıl yapıoruz< bi türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baro26

merhaba arkadaşlar

pes2013 te ofansif defansif maç anında tek tuşla nasıl yapıoruz< bi türlü bulamadım

Kardes kontrol ayarlarından hem analog hemde yon tusları acık olsun sorasıda select r1 offansıf r2defansıf yapıyo

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar

Kardes kontrol ayarlarından hem analog hemde yon tusları acık olsun sorasıda select r1 offansıf r2defansıf yapıyo

teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar

teşekkür ederim

Rıca ederım

• online sıkıntı hala çok sık var mı arkadaşlar
  • quote:

online sıkıntı hala çok sık var mı arkadaşlar

Cesaretım kalmadı gırmeye sınır hastası oldum c.tesı gecesının tadını kacırdı konamı

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.