Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johnwayne

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

Son bakımdan beri paranın güncellenmeme, favori listesine oyuncu ekleyip kaldıramama, oyuncu numarası değiştirememe gibi sorunlar vardı... Aynı sorunlarla birlikte sunucu sorunu da vardı... Şimdi bu sorunlar ortadan kalkmış...

Bu kesilmeleri ben TTNete bağlayıp baktım ama herhangi bir çalışma kaydı göremedim... TTNetteki arkadaşımı aradım, çalışma ya da kesinti yok dedi... (2012 de de bu tip işler olunca bakardım çalışma var derdi TTNet)

Ben kafamdan şöyle kurdum...

TTNet ile ilgili değilse o zaman KONAMI nin sunucusunda... Bence bu sunucudaki anlattığım hataları düzeltmeye çalışıyorlardı, denemelerde de anlık kesintiler yaşıyorduk, şimdi düzelttiler ve kesintiler sona erecek...

Böyle düşünüyorum ve umarım doğrudur...

sorunu düzelttiler mi diyorsun yani ?

düzelmiş gibiydi, yaklaşık 2 saat kadar hiç kesinti olmadı ama şimdi gene attı...

Mahvoldu bugün takımın kondisyonu ve sözleşmeler...

Nerden baksan 30 Milyondan fazla kazanacağım günü 8 M artı bolca kondisyon düşüklüğü ile kapatıyorum...

Lanet olsun...

para ödülünde 1. idim dün şimdi oldum 4., adamlar kapanmayacak fark açtılar bende de kondisyon yerlerde sözleşme cok, önemli değil bugdan faydalandım . temkinli yavaş pas yaparak oynayan ezik biriyle oynuyodum , gol attım start bas kapa yapıyodum makara yapıyodum 89 da gitti , yıkıldım

Alıntıları Göster
    Arkadaşım oyun anlayışın hiç hoş değil çok ciddiyim karşındaki adamın kadrosuna binaen ezik demen artı start bas kapa makara yapıyorum falan biraz empati yap lütfen karşında da bir insan var ve oyundan keyif almaya çalışıyor !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Sopranos -- 30 Eylül 2012; 10:25:57 >
  • Ronaldo'nun 50 maçlık sözleşmesi olmuş 22 milyon küsür oyuncu almak sorun değil önemli olan oynatabilmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

Arkadaşım oyun anlayışın hiç hoş değil çok ciddiyim karşındaki adamın kadrosuna binaen ezik demen artı start bas kapa makara yapıyorum falan biraz empati yap lütfen karşında da bir insan var ve oyundan keyif almaya çalışıyor !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 mac sorunsuz oynadim 4.cude hileci geldi 4-2 ondeyken dk 70 oynanmamis saydi oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

ben de okuyunca böyle yapan birisinin bağlantısının kopması isabet olmuş diye düşünmüştüm :)
  • Şu an sunucunun durumu nasıl arkadaslar? Deneyen var mı??

• 7 8 mactor oynuyorum sorunsuz ama oyuncu favori eklemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

ben de okuyunca böyle yapan birisinin bağlantısının kopması isabet olmuş diye düşünmüştüm :)

Cok gereksiz yensen ne olur yenilsen ne olur insanlarla alay etmek hos degil

• Beyler bende başlayalı 2 gün oldu sadece 4 kere kesildi bir dün 2 bide bugun pek bi sorun bulamıyorum ben 20megabit superonlıne falan var ama
  • pes olayında yeniyim.

şu oyundaki ilk veri güncellemesi yaklaşık kaç mb dır ?

bir de oyunu orjinal aldım hiç şifre falan sormadı sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

pes olayında yeniyim.

şu oyundaki ilk veri güncellemesi yaklaşık kaç mb dır ?

bir de oyunu orjinal aldım hiç şifre falan sormadı sorun olur mu ?

Hayır hiçbir sorun olmaz şu anda kimseden orijinal key istemiyor oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordcruser

Beyler bende başlayalı 2 gün oldu sadece 4 kere kesildi bir dün 2 bide bugun pek bi sorun bulamıyorum ben 20megabit superonlıne falan var ama

Sorun serverda kardes konami ile ilgli

• Arkadaşlar antrenör mod ve bilek mod için ayrı kadrolar kurmaya çalışıyorum.Antrenör modda iş yapıyor ben memnunum dediğiniz ucuz oyuncular hangileri ? Her bölgeden oyuncu tavsiyeleri yapalım birbirimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 30 Eylül 2012; 12:24:12 >
  • Kopmalar devam ediyrmu ? Oynayan Arkadaslar durum nedir...

• 2 saattir hiç kopma olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgunadam

Kopmalar devam ediyrmu ? Oynayan Arkadaslar durum nedir...

Sabahtan bu yana 7-8 maç yaptım kopma yaşamadım.
  • Ve sunucuyla baglanti kesildi bence bu kronik bsy sali gunune kadarda duzelmez arkadaslar

• Şimdi sunucuyla bağlantı kesildi.Para veriyoruz üzerine sinir hastası oluyoruz.
  • Kopmadım dediğim ilk maçtan sonra koptu :) Hay ağzımaaa yok yok konami sanaaaaa
  • Buradaki mesajları okudum ve MLOya girdim. Sonuç "Sunucuyla bağlantı kesildi."

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.