Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de ağzıma etti baglantı kopmaları puan 650 den 500 e düstü bir sürü kontrat bitti vs vs mahvolduk

bu sene rezalet var
  • Bu sunucuya da baglantiyada tobe tobe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahretsin koptu.................
  • Anlaşılan gidince herkeste aynı anda gidiyor.

• Sabrettim girmedim iyi yapmisim sanirim yoksa kirardim Pes cd sini.. cumartesini hiç ettiler calisan adamlariz bi keyfimiz vardi icine etti konami...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar antrenör mod ve bilek mod için ayrı kadrolar kurmaya çalışıyorum.Antrenör modda iş yapıyor ben memnunum dediğiniz ucuz oyuncular hangileri ? Her bölgeden oyuncu tavsiyeleri yapalım birbirimize.

Antrenör mod için SF mevkisine önerim MOSCARDELLI'dir. En baba defanslara bile gol sallamışlığı vardır. Ucuz.
  • lig değil de diğer maç menüsünden giriyorum rakip bekleniyor diyor ama kimse gelmiyor :S ?
  • Başlarım böyle oyuna adamı satıyom net para yazıyo 6m diye yukarda 5me düşüyor
  • Hala devam ediyor Allahın belası kopmalar!!!
  • Evet arkadaşlar size son bir hafta içinde OML tecrübelerimden bir kaçını sıralıcağım buna katmak isteyenler olursa eklerlerse sevinirim bilgi olarak artık üst sıralarda gavuraları görmek istemiyorum adam gibi oyununu oynayan ve bu işi yaparken zevk alan ha yukarda olacaksa benim milletimin insanı olmalı düşüncesi ile sizlere bilgilerimi paylaşacağım ama eksiklerim muhakkak vardır. oyunu aynı dönemden itibaren oynayan arkadaşlarımda ilave ederlerse sevinirim.

1- oyun içerisinde buglardan dolayı sorunlar ciddi anlamda devam etmektedir.
    2- kontrat bugu yüzünden oyunu ayni dönemde aldığın halde rüya kadroyla karşına çıkan çok insan var ve daha 9 gun içerisinde mümkün olmayan bir kadroya adam erişmiş yani oyunu çok çabuk aldım diye sevinmemek gerekiyor çünkü oyunda zaten buglar yüzünden bunlara erişenler var. yani tamamen bir fiyaskonun içerisindeyiz çünkü hataları giderilmeden açılan bir OML
    3-oyun akıcılığı artmış basit fauller kalkmış basit faullerde kart verilmezken sarı kartlar daha kullanışlı hale getirilmişler.
    4-iyi oyuncuların yüksek kontratları ciddi rakamlar olmuş bu yüzden ronaldo messi ribery alayım diye ilk etapta kasmaya gerek yok çünkü ronaldoya 40 m maliyet verip 50 maçada 22 m sözleşme bedeline gerçekten oyunda ciddi bir kadro kurma şansımız var.
    5- futbolcuları sözleşme süreleri dolmadan alıp satım yapmamaya dikkat edelim çünkü sözleşme bedelini sizden kesinti yapıyor bu sekilde zarar ediyoruz. aldığımız oyuncuları sözleşmesi bitene kadar elimizde tutalım sonra satalım.
    6- hala hileciler çok rahat istediklerini yapıyorlar. ve sürekli oyundan kaçıp bağlantıyı kastırıp ya maçı oynanmamış sayarak maçtan para kazanmanınızı engeliyorlar kendilerinide yenilmekten korumaya çalışıyorlar konami buna çözüm bulamaz malesef ancak söyle çözüm üretir bağlantısı oynanamıyacak kadar düşen oyuncuyu mağlup sayar ozaman kimse bunu yapamaz malesefki bunu yapmadğı sürece ve iki tarafın maçı oynayacağı hızın belli oran altına düştüğünde maçı iptal ediyor kimseye birşey vermiyor.
    7- son iki gündürki en önemli ciddi sıkıntılardan birisi serverle bağlantı kesilmesi ciddi anlamda puan kaybına neden olduğu gibi aynı zamanda oyuncularınınızın sözleşmelerindende götürüyor. buda yetmezmiş gibi futbolcularınız kondisyonu düştüğü için ettiğiniz mücadelelerde performansları düşük olduğundan tam verim alamıyorsunuz.
    8- bu yüzden kesinlikle playstation network ayarları ile oynamayın ama herkese tavsiyem bu oyunu oynarken wired yani eternetten bağlı olsun zaten oyunu kasmalarından oyundan oluyoruz bizdede sıkıntı olmasın network ayarlarınızı kontrol ettğinizde typee nat 1 nat 2 yazıyorsa bunlar iyi değerlerdir sizin internet çıkısınızda sorun yoktur. ama nat 3 görünüyorsa sizin internetiniz düşüktür bu şekilde karşılaşmalara girmeyiniz.
    9-önemli unsurlardan birisi sizler birden bire 64 lük oyuncu standart ken kendi tavsiyem 75 lik ile direk değiştirmeyin cünkü bu sekilde olduğu zaman diğer oyuncularda etki yaratıyor test ettim kendinden üstün bir oyuncu aldığınızda mevkisine oyuncu moral olarak mor yani hep dipte kalıyor buda güzel bir uygulama olmuş
    10-pes 2012 oynayan arkadaşlar iyi bilirler performans çok önemlidir. grafiği yüksek kırmızı olan oyuncularla alternatifli kadrolarla oynardık bu kalkmış futbolcu performansı her maç değişmekte overal değerleri eşit futbolcular olursa eğer ozaman kadronuzda mor en dipte futbolcu oranı az olur. test ettim bunuda bu sonuçla artık futbolcuyu alıp satmamıza gerek kalmayacak istediğimiz futbolcuyu alacağız. ve kadromuzda tutacağız ama bütcemize dikkat edelim messiyi alıp sözleşme yenileyemessek bir işe yaramayacaktır.
    11-ilk günlerde transfer yasağı vardı simdi onu aşmışlar artık ülkemizdede transfer saati geldiğinde futbolcuları açık görebiliyoruz.
    12- ülke saatimize göre turnuvalar ve futbolcu yasağı kalkma saat dilimi sistemdeki belirtilen saatten 1 saat sonradır( 12:20 13:20) gibi bunlara dikkat edelim.
    13-önemli buglardan birisi sizi yanıltmasın sağ üstte maliyetinizi kasanızda bulunan parayı gösterirken hep hata var yüksek yada alçak gösteriyor fazla kaile almayın alacağınız topçuyu yada sattığınız topçudan kasanıza giren rakam aynen orada görünen rakamlardır sadece sol üst köşedeki rakamlar gerçek rakamları vermemektedir.
    14- oyuna gelen en güzel özelliklerden birisi kara listeye alma size hile yapan oyundan kaçan yada türlü sıkıntılar çıkaran top çeviren oyunu durduran gibi tipleri nicklerini kara listeye alıyorsunuz ve bu kişiler size karşı karşıya gelmiyor genelde turnuvalarda zannedersem olabiliyor ama çok istisnai durum artık aynı kişilerin kötü davranışlarınıda kabullenmek zorunda kalmayacağız.
    15-turnuvalar su anda çok az ilerleyen günlerde artacaktır su anda bir gelişme göremedik ancak dün aksam 3 tane ard arda sampiyonlar ligi hemde 1000 kullanıcı olması ilerleyen günlerde oyuncu sayısının dahada artmasından sonra ilave turnuvaların ekleneceğinin habercisi.
    16-En önemli unsur bu kadar hileci bukadar hata ve buga rağmen oyun şu anda 30.000 kişide görünüyor. daha pes almayan bir çok kullanıcı var emin olun biraz sabırlı olun eğer bu oyun elinizdeyse çok kişinin önünde olacaksınız. eğer atladığım konular varsa eklerseniz düzeltme yaparak ekliyeceğim umarım bir rehber olur bu arkadaşlara çünkü bir çok soru burada aklıma gelenleri anlatmaya çalıştım saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcik -- 30 Eylül 2012; 14:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

Evet arkadaşlar size son bir hafta içinde OML tecrübelerimden bir kaçını sıralıcağım buna katmak isteyenler olursa eklerlerse sevinirim bilgi olarak artık üst sıralarda gavuraları görmek istemiyorum adam gibi oyununu oynayan ve bu işi yaparken zevk alan ha yukarda olacaksa benim milletimin insanı olmalı düşüncesi ile sizlere bilgilerimi paylaşacağım ama eksiklerim muhakkak vardır. oyunu aynı dönemden itibaren oynayan arkadaşlarımda ilave ederlerse sevinirim.

1- oyun içerisinde buglardan dolayı sorunlar ciddi anlamda devam etmektedir.
    2- kontrat bugu yüzünden oyunu ayni dönemde aldığın halde rüya kadroyla karşına çıkan çok insan var ve daha 9 gun içerisinde mümkün olmayan bir kadroya adam erişmiş yani oyunu çok çabuk aldım diye sevinmemek gerekiyor çünkü oyunda zaten buglar yüzünden bunlara erişenler var. yani tamamen bir fiyaskonun içerisindeyiz çünkü hataları giderilmeden açılan bir OML
    3-oyun akıcılığı artmış basit fauller kalkmış basit faullerde kart verilmezken sarı kartlar daha kullanışlı hale getirilmişler.
    4-iyi oyuncuların yüksek kontratları ciddi rakamlar olmuş bu yüzden ronaldo messi ribery alayım diye ilk etapta kasmaya gerek yok çünkü ronaldoya 40 m maliyet verip 50 maçada 22 m sözleşme bedeline gerçekten oyunda ciddi bir kadro kurma şansımız var.
    5- futbolcuları sözleşme süreleri dolmadan alıp satım yapmamaya dikkat edelim çünkü sözleşme bedelini sizden kesinti yapıyor bu sekilde zarar ediyoruz. aldığımız oyuncuları sözleşmesi bitene kadar elimizde tutalım sonra satalım.
    6- hala hileciler çok rahat istediklerini yapıyorlar. ve sürekli oyundan kaçıp bağlantıyı kastırıp ya maçı oynanmamış sayarak maçtan para kazanmanınızı engeliyorlar kendilerinide yenilmekten korumaya çalışıyorlar konami buna çözüm bulamaz malesef ancak söyle çözüm üretir bağlantısı oynanamıyacak kadar düşen oyuncuyu mağlup sayar ozaman kimse bunu yapamaz malesefki bunu yapmadğı sürece ve iki tarafın maçı oynayacağı hızın belli oran altına düştüğünde maçı iptal ediyor kimseye birşey vermiyor.
    7- son iki gündürki en önemli ciddi sıkıntılardan birisi serverle bağlantı kesilmesi ciddi anlamda puan kaybına neden olduğu gibi aynı zamanda oyuncularınınızın sözleşmelerindende götürüyor. buda yetmezmiş gibi futbolcularınız kondisyonu düştüğü için ettiğiniz mücadelelerde performansları düşük olduğundan tam verim alamıyorsunuz.
    8- bu yüzden kesinlikle playstation network ayarları ile oynamayın ama herkese tavsiyem bu oyunu oynarken wired yani eternetten bağlı olsun zaten oyunu kasmalarından oyundan oluyoruz bizdede sıkıntı olmasın network ayarlarınızı kontrol ettğinizde typee nat 1 nat 2 yazıyorsa bunlar iyi değerlerdir sizin internet çıkısınızda sorun yoktur. ama nat 3 görünüyorsa sizin internetiniz düşüktür bu şekilde karşılaşmalara girmeyiniz.
    9-önemli unsurlardan birisi sizler birden bire 64 lük oyuncu standart ken kendi tavsiyem 75 lik ile direk değiştirmeyin cünkü bu sekilde olduğu zaman diğer oyuncularda etki yaratıyor test ettim kendinden üstün bir oyuncu aldığınızda mevkisine oyuncu moral olarak mor yani hep dipte kalıyor buda güzel bir uygulama olmuş
    10-pes 2012 oynayan arkadaşlar iyi bilirler performans çok önemlidir. grafiği yüksek kırmızı olan oyuncularla alternatifli kadrolarla oynardık bu kalkmış futbolcu performansı her maç değişmekte overal değerleri eşit futbolcular olursa eğer ozaman kadronuzda mor en dipte futbolcu oranı az olur. test ettim bunuda bu sonuçla artık futbolcuyu alıp satmamıza gerek kalmayacak istediğimiz futbolcuyu alacağız. ve kadromuzda tutacağız ama bütcemize dikkat edelim messiyi alıp sözleşme yenileyemessek bir işe yaramayacaktır.
    11-ilk günlerde transfer yasağı vardı simdi onu aşmışlar artık ülkemizdede transfer saati geldiğinde futbolcuları açık görebiliyoruz.
    12- ülke saatimize göre turnuvalar ve futbolcu yasağı kalkma saat dilimi sistemdeki belirtilen saatten 1 saat sonradır( 12:20 13:20) gibi bunlara dikkat edelim.
    13- oyuna gelen en güzel özelliklerden birisi kara listeye alma size hile yapan oyundan kaçan yada türlü sıkıntılar çıkaran top çeviren oyunu durduran gibi tipleri nicklerini kara listeye alıyorsunuz ve bu kişiler size karşı karşıya gelmiyor genelde turnuvalarda zannedersem olabiliyor ama çok istisnai durum artık aynı kişilerin kötü davranışlarınıda kabullenmek zorunda kalmayacağız.
    14-turnuvalar su anda çok az ilerleyen günlerde artacaktır su anda bir gelişme göremedik ancak dün aksam 3 tane ard arda sampiyonlar ligi hemde 1000 kullanıcı olması ilerleyen günlerde oyuncu sayısının dahada artmasından sonra ilave turnuvaların ekleneceğinin habercisi.
    15-En önemli unsur bu kadar hileci bukadar hata ve buga rağmen oyun şu anda 30.000 kişide görünüyor. daha pes almayan bir çok kullanıcı var emin olun biraz sabırlı olun eğer bu oyun elinizdeyse çok kişinin önünde olacaksınız. eğer atladığım konular varsa eklerseniz düzeltme yaparak ekliyeceğim umarım bir rehber olur bu arkadaşlara çünkü bir çok soru burada aklıma gelenleri anlatmaya çalıştım saygılar.

6 noya katilmamak elde dgl bunu konamiye mail atsak kimse okumaz bile genel olarak bnde 8 9 gundur oynuyorum solediklerin dogru bnm eklemek istedigim oyunu takim olarak oynaya biliyoruz cok derli toplu oyuncular cok sacma sapan yerlerde dgller,fakat konami pes markasi ile suan 30000 kullanici bence az fifada gunde 1milyon online mac oynanirken ben dun 2 maci zor tamamladim gercekten hazir degilsen acma online dcm fakat tek sorun trde avrupa catir catir oynuyo bunun sebebi ne olabilir cozen olursa cevaplarsa sevinirim

• Düşündüm de 3-4 ay sonra bu oyunun zerre tadı kalmaz sanki.

şimdi form grafiği diye bir şey kalmadığına göre herkes aldığı adamı tutacak.

3-4 ay sonra herkesin kadrosu aşağı yukarı aynı olacak.

2012 deki wepes turnuvalarından farkı kalmaz. barça, real, ispanya, arjantin .. gibi
  • Bağlantı kopması düzeldi sanırım.

3 maçtır sorun olmadı.
  • quote:

Bağlantı kopması düzeldi sanırım.

3 maçtır sorun olmadı.

dönem dönem kısmen düzelme oluyor ancak üç maçlık periyot çok dikkate alınmamalı dostum en az 4 5 saat kopma olmaz ise düzelmiş diyebiliriz kanımca
    saygılar.

quote:

6 noya katilmamak elde dgl bunu konamiye mail atsak kimse okumaz bile genel olarak bnde 8 9 gundur oynuyorum solediklerin dogru bnm eklemek istedigim oyunu takim olarak oynaya biliyoruz cok derli toplu oyuncular cok sacma sapan yerlerde dgller,fakat konami pes markasi ile suan 30000 kullanici bence az fifada gunde 1milyon online mac oynanirken ben dun 2 maci zor tamamladim gercekten hazir degilsen acma online dcm fakat tek sorun trde avrupa catir catir oynuyo bunun sebebi ne olabilir cozen olursa cevaplarsa sevinirim

Sevgili dostum ben sana söyliyim malesef konami bu açığı çözemiyor ve serverleri sürekli pingleniyor. yani banwich oranı sınırsız olduğu için koruma yapamayınca saldırı altında kalıyor. fifa çok daha profesyonel okadar profesyonelki söyle örnek vereyim sana adama faul yap devre bitene kadar maç durmasın devre arasında futbolcuya yaptığı faulu hatırlatıp kartını çıkarıyor. bu önemli bir uygulama sadece türkiye değil sana bununla ilgilide söyle açıklama yapayım bir yeri yaparken diğer yeri yıkıyor aynı sorun avrupada belli bölgelerdede vardı nerden biliyorsun dersen oyuna yeni basladığım dönemde adamla eşleşiyorum maç başlamadan adam koptu görünüyordu ve beni galip sayıp ödül 500 euro ise bana 240 euro veriyordu yada oyun baslamıs 15 dakika oynamısım bu sekilde oluyordu bence bir bölgeyi düzeltirken diğer bölgelerde hatalar oluşuyor bizim internet bağlantımızla alakalı değil ben sadece portla denemedim eğer portla giriş yapan sorun yaşamayan arkadaş varsa anlatırsa modemden port ayarları hakkındada yardımcı olurum ama bizim internetimiz sorunlu değil ve bir çok ülkeye göre iyi emin olun iyi adamlar 3g ile bağlanıp oynamaya çalısıyor bunun mantığı su bağlantı iki taraftan veri alış verişini karşılayamayacak kadar düşünce maçı iptal ediyor ozaman sen maçı iptal ediyorsan bağlantısı düşen kullanıcıyı yenik sayacaksınki adam hile yapamasın ama sanırım iki kişi arasında kimin bağlantısının düştüğünü bu konami gibi bir firma tespit edemiyor geçen sene en az 300 maç yaptım fifada böyle bir hile ile denk gelmedim arkadaşlar bunuda hatırlatmak isterim saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcik -- 30 Eylül 2012; 14:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tntntn

3 maçtır sorun olmadı.

Lanet olsun bunu yazdıktan 2 dk sonra kesildi. Allah belanı versin konami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • yine gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

3 maçtır sorun olmadı.

dönem dönem kısmen düzelme oluyor ancak üç maçlık periyot çok dikkate alınmamalı dostum en az 4 5 saat kopma olmaz ise düzelmiş diyebiliriz kanımca
    saygılar.

quote:

Sevgili dostum ben sana söyliyim malesef konami bu açığı çözemiyor ve serverleri sürekli pingleniyor. yani banwich oranı sınırsız olduğu için koruma yapamayınca saldırı altında kalıyor. fifa çok daha profesyonel okadar profesyonelki söyle örnek vereyim sana adama faul yap devre bitene kadar maç durmasın devre arasında futbolcuya yaptığı faulu hatırlatıp kartını çıkarıyor. bu önemli bir uygulama sadece türkiye değil sana bununla ilgilide söyle açıklama yapayım bir yeri yaparken diğer yeri yıkıyor aynı sorun avrupada belli bölgelerdede vardı nerden biliyorsun dersen oyuna yeni basladığım dönemde adamla eşleşiyorum maç başlamadan adam koptu görünüyordu ve beni galip sayıp ödül 500 euro ise bana 240 euro veriyordu yada oyun baslamıs 15 dakika oynamısım bu sekilde oluyordu bence bir bölgeyi düzeltirken diğer bölgelerde hatalar oluşuyor bizim internet bağlantımızla alakalı değil ben sadece portla denemedim eğer portla giriş yapan sorun yaşamayan arkadaş varsa anlatırsa modemden port ayarları hakkındada yardımcı olurum ama bizim internetimiz sorunlu değil ve bir çok ülkeye göre iyi emin olun iyi adamlar 3g ile bağlanıp oynamaya çalısıyor bunun mantığı su bağlantı iki taraftan veri alış verişini karşılayamayacak kadar düşünce maçı iptal ediyor ozaman sen maçı iptal ediyorsan bağlantısı düşen kullanıcıyı yenik sayacaksınki adam hile yapamasın ama sanırım iki kişi arasında kimin bağlantısının düştüğünü bu konami gibi bir firma tespit edemiyor geçen sene en az 300 maç yaptım fifada böyle bir hile ile denk gelmedim arkadaşlar bunuda hatırlatmak isterim saygılarımla.

1.si fifa marka olarak dunyanin en iyi herkez tarafindan biliniyo dunya futbolunu yonetiyo adamlar
    2.fifa adinin arkadinda ea sport var dunya capinda oyunlar yapiyo adamlar fifa bunlardan biri
    3.adamlarin lisans modelleme sorunu yok bizzat izledim net geo tvde adamlar kamplara grip modelleme icin resim cekilyolar
    4.fifa denilen oyunun yapiminda dunyanin belli bolgelerinden islerinin en iyi adamlarini topluyolar
    5.fifa denilen oyundan 2milyar dolar kar etmis
    6.ben pes serisine we adiyla japonca dil ve yazi karakteriyle basladim bu oyun ayri biyeri var bnm icin
    7.umarim en kisa zamanda hersey cozulur bnm oynadigim pes 13 zevk veren bir oyun server bug mafetmesin artik,sali gunu gelir umarim guncelleme

• sırf kopmalardan dolayı puanım 79 a düştü şaka gibi arkadas yemin ederim..
  • Arkadaşlar superonline fiber optik kullanıyorum hız 20 mb ethernet kablosu ile bağlanıyorum ps3 de bir kere bile kopma yaşamadım çok şükür,bu arada sözleşme bugunu çok az kullandım, acaba sırf sözleşme bugu ile takım kuranları mı atıyor oyun???
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

sırf kopmalardan dolayı puanım 79 a düştü şaka gibi arkadas yemin ederim..

Bosa oynayip oyundan sogutma kendini ben dun ve bu sabah oynayabildim oda 12 gibi kopmalar basladi biraktim

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.