Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet kapalı kafayı yicektim az daha !!! bi türlü giremedim maçtanda attı zaten !
  • 6-9 arası bakım oluyormuş avrupa saatine göre, bizde 10 demek bu,

bir güzellik olmazsa daha bi saat kapalı
  • Başlangıç için oyuncu önerecek varmı arkadaşlar. Az maliyetli ve işe yarayan kanat oyuncuları ve defansif orta saha.
  • arkadaşım en az 10 15 milyon nakit yapana kadar defalt kadroyla oyna yeteri kadar iyiler zaten...
  • Default kadro neyse de, default kaleci ile oynamanın imkanı yok :D geleni geçeni alıyor. Hareket bile etmiyorlar. 2-3 orta seviye adam aldım 10-15 nakite kadar oynayalım bunlarla bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

7.8 Milyona Villa'yı aldım çok çok akıllı bir yatırım yaptığımı düşünüyorum...

hayırlı olsun,formu da 6,iyi yani....bugün çalışıyorum akşam 21.30'a kadar oynayamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganyan78 -- 22 Eylül 2012; 9:36:53 >
  • ben default kadroyu sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum aksi halde kontratlara para yetişmiyor.

bağlantım sürekli kopuyor zaten, iki maçın birini bu yüzden kaybediyorum.
  • kaleci almak için maliyetler ve form durumu gözönüne alındğında en iyisi Bracigliano,hem iyi hem de formu 7
  • Dun siralama maclarinda 5te5 yaptim ama daha sonra transferli takimlar gelince cok zorlandim. Adamlarin her sutu gol. Sanki kale cok buyukte kaleci koseye yetisemiyor gibi ziplamiyor bile. Biraz para biriktirdim 2 ucuz forvet 2de kanat alip para kasicam. Mphela baretto piatti bide burak yeter. Bu sabah girdim serverlar kapaliydi herhalde. Bu arada arkadaslar yazmis cok baglanti sorunu oluyor diye ama ben 1 kere bile baglantinin kotulestigini dahi gormedim. Baglantim kablonet 3 mb. Ttnette hep bu durumlar yasanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Dun siralama maclarinda 5te5 yaptim ama daha sonra transferli takimlar gelince cok zorlandim. Adamlarin her sutu gol. Sanki kale cok buyukte kaleci koseye yetisemiyor gibi ziplamiyor bile. Biraz para biriktirdim 2 ucuz forvet 2de kanat alip para kasicam. Mphela baretto piatti bide burak yeter. Bu sabah girdim serverlar kapaliydi herhalde. Bu arada arkadaslar yazmis cok baglanti sorunu oluyor diye ama ben 1 kere bile baglantinin kotulestigini dahi gormedim. Baglantim kablonet 3 mb. Ttnette hep bu durumlar yasanir.

kaleciler dediğin gibi,çaprazdan vuruyorlar,kaleci izliyor topları,sanırsın ki auta gidiyor top,her top içerde
    kaleci alsaydın daha iyi olurdu bence,akşam eve gidince Bracigliano'yu alıcam.ben de dün 10 maç yaptım,hiç sorun yaşamadım,nazar değmesin
  • arkadaşlar PS3 PES 2013 TE SPİKER KONUŞMALARI FALAN türkçe mi oluyor acaba, yani ps3 cdsini aldığımız zaman direk olarak spiker türkçemi konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur19821982

arkadaşlar PS3 PES 2013 TE SPİKER KONUŞMALARI FALAN türkçe mi oluyor acaba, yani ps3 cdsini aldığımız zaman direk olarak spiker türkçemi konuşuyor.

spiker Türkçe değil,menüler Türkçe...ilerleyen yıllarda yapacakmış Konami,diye duydum.
  • Bracigliano güzel ama maliyeti biraz yüksek sanki ne kadar iyi oyuncunuz varsa o kadar çok maç kazanıyor ve o kadar çok maç hasılatı elde ediyorsunuz he sözleşmeleri maliyetli ama gelir gidenden fazla olunca sorun yok bence...

Birde kaç maçlık sözleşmeler yapıyorsunuz oyuncularlar ortalama aslında en iyisi 50 maç ama param yetmiyor...

50 maçlık sözleşme imzalayan her türlü kazanır yoksa devamlı zarar olacak... 10 maç bedavaya geliyor çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur19821982

arkadaşlar PS3 PES 2013 TE SPİKER KONUŞMALARI FALAN türkçe mi oluyor acaba, yani ps3 cdsini aldığımız zaman direk olarak spiker türkçemi konuşuyor.

spiker Türkçe değil,menüler Türkçe...ilerleyen yıllarda yapacakmış Konami,diye duydum.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

Bracigliano güzel ama maliyeti biraz yüksek sanki ne kadar iyi oyuncunuz varsa o kadar çok maç kazanıyor ve o kadar çok maç hasılatı elde ediyorsunuz he sözleşmeleri maliyetli ama gelir gidenden fazla olunca sorun yok bence...

Birde kaç maçlık sözleşmeler yapıyorsunuz oyuncularlar ortalama aslında en iyisi 50 maç ama param yetmiyor...

50 maçlık sözleşme imzalayan her türlü kazanır yoksa devamlı zarar olacak... 10 maç bedavaya geliyor çünkü...

bence de uzun süreli yapmak çok avantajlı ama,yapmadan evvel hesap yapmak lazım.uzun süre kullanacağımız oyunculara uzun süreli yapılmalı.çürük adamlara daha az olabilir.
  • Bu sene form durumlari her mac degisken galiba. Gecen sene birkac gunde degistigi icin hep oyunulari sayip formda oyuncu almak zorundaydik. Bu yil oule birsey olmicak galiba o yuzdende 50 maclik kontrat cikmis bu sene. Birde takim gucune gore rakip bulmasi iyi olmus onceden adamin puani 450 ama kadro dunya karmasiydi. Bu sene bununda onune gecmisler boyle yaparak.

• Aksama insallah piatti mphela baretto acilirda sonrasinda sov yaparim

• arkadaşlar müsabakalara girişte veri paketini güncelleyin diyor fakat güncelleyecek veri paketi yok hatta bilgi bölümünde veri paketi linki sönük duruyor.
    varmı bu sorunu yaşayanlar yada çözümü olanlar. quick match yapmaktan sıkıldım walla.
  • Bu kadar adaletsizlik olmaz takım gücüm 660 falan tuttu 730 olanla eşleştiriyo 3 maçtır aynısını yapıyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerbarok

arkadaşlar müsabakalara girişte veri paketini güncelleyin diyor fakat güncelleyecek veri paketi yok hatta bilgi bölümünde veri paketi linki sönük duruyor.
    varmı bu sorunu yaşayanlar yada çözümü olanlar. quick match yapmaktan sıkıldım walla.

dün benim de aynıydı,oyundan çıkıp girin diyorlar denemiştim olmamıştı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.