Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

Arkadaşlar bu Sogrocan denilen kaleci kimdir ya birde Türkmüş ben nasıl tanımam hayret...

Ne zaman baksam transferı kapalı alamadım bı turlu
    O degıl de bu ALO (Ana Lig Onlıne) hastalık ya. Başladım mı 5 mac yapmadan bırakmıyorum vaktım olmasa da
  • Yine bakım mı var..
  • Yok açık şu anda ama problem var ciddi bir şekilde takım tasarımı dahi kopya edilemiyor...
  • Kasıp 50 maçlık sözleşme yapabilen var mı benim param bir türlü yetişmiyor uzun sözleşme yapabilsem baya kara geçicem ama 20 yapıyorum devamlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

Yok açık şu anda ama problem var ciddi bir şekilde takım tasarımı dahi kopya edilemiyor...

hiç bir şekilde online oynayamıyorum şuan... oynamayı geçtim hiç bir işlem yapamıyorum.. düzelsin artık..
  • Evet hakikaten oyunda çok fazla sıkıntı var Konami altyapıyı tam olarak oturtmadan girişmiş işe bazı menülerde epey hata var...

Bu arada Honda ve Rakytsky'i takıma kattım bakalım faydaları olacak mı !!!
  • Para sikintisi ceken var mi mac sonu para ekleniyo ama ana ekranda gözükmüyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

Para sikintisi ceken var mi mac sonu para ekleniyo ama ana ekranda gözükmüyo

bende oyuncuyu sattım net para 7.000.000 dedi ama ana ekranda takım parası 1.500.000 yazıyor transfer yapamıyorum.bu sorunla baska karsılasan varmı acaba?
  • şuanda sıkıntı var arkadaşlar ben turnuvada bir üst tura çıkıyordum son maçı kazandım ama kazanmadı gösterdi para kazanmam gerkeiyordu oysaki turnuva parasınıda alamamıştım ama sonra oyuncu alıp satmakla uğraşırken o param geri geldi...sistemde sorun var sanırım sabah çözülür ancak ne yazıkkı bu gece canımız çok sıkılacak : ) 45 milyon olmuştu ne güzel takımım yaa :(
  • Bu gece oynamamak lazm çunki paralar gelmiyo bosa kürek çekmiyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: eralp1907

şuanda sıkıntı var arkadaşlar ben turnuvada bir üst tura çıkıyordum son maçı kazandım ama kazanmadı gösterdi para kazanmam gerkeiyordu oysaki turnuva parasınıda alamamıştım ama sonra oyuncu alıp satmakla uğraşırken o param geri geldi...sistemde sorun var sanırım sabah çözülür ancak ne yazıkkı bu gece canımız çok sıkılacak : ) 45 milyon olmuştu ne güzel takımım yaa :(

bu gece düzelmez yani.bide hocam sen kac mac yaptın şimdiye kadar?
  • paralarınız lagda kalıyor arkadaşlar sistemin resetlenmesiyle birlikte geri gelicektir.

Fakat bunu siz göremezsiniz açıklıyorum dikkatle okuyun param gitti diye üzülmeyin...

paranız 0 dı örnegin... Maça girdiniz 2 maç yaptınız 1.000 1.000 aldınız iki maçtan maç bitiminde paranın geldigini gördünüz... ama online ana menüdeki nakit paranız örnegin 120 gözüküyo. aslında paranız yüklendi sadece nakite yansımadı...

Peki nasıl düzelecek ? şöyle :

tekrar bi kaç maç yaptınız ve paranız 5.000 oldu diyelim...

oyuncu alıcaksnız veya kontrat yeniliceksiniz 5.000 paranız var... harcıcanız tutar 2.000 olsun
    oyuncuyu alırsınız ama hala paranız eksilmez... Çünkü nakite yansımayan paradan kullanmış oluyosunuz...

Tamamen laglardan kaynaklanan bi durum yakında düzelir...
  • beyler şuan çaylak kupasında üst tura çıktım maçımı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

quote:

Orijinalden alıntı: eralp1907

şuanda sıkıntı var arkadaşlar ben turnuvada bir üst tura çıkıyordum son maçı kazandım ama kazanmadı gösterdi para kazanmam gerkeiyordu oysaki turnuva parasınıda alamamıştım ama sonra oyuncu alıp satmakla uğraşırken o param geri geldi...sistemde sorun var sanırım sabah çözülür ancak ne yazıkkı bu gece canımız çok sıkılacak : ) 45 milyon olmuştu ne güzel takımım yaa :(

bu gece düzelmez yani.bide hocam sen kac mac yaptın şimdiye kadar?

puanım 755 90 maç ta 59 galibiyet 13 beraberlik 18 yenilgi takım değeride 48 milyon
  • Bu para sorunu dün gecede vardı yine var insallah düzelir karıştı hersey birbirine

• valla benim için iyi bile oldu diyebilirim :D 3 milyon oldumu hemen oyuncu alırdım yüklenmedi yüklenmedi az önce maçttan bi çıktım 11.5 milyon para gösterdi :D daha iyi birikiyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucky83

valla benim için iyi bile oldu diyebilirim :D 3 milyon oldumu hemen oyuncu alırdım yüklenmedi yüklenmedi az önce maçttan bi çıktım 11.5 milyon para gösterdi :D daha iyi birikiyo :D

Yürü be koçum

• hayırdır ses soluk yok :D oynayan mı yok ? yoksa uyudunuz mu :D
  • takip
  • Beyler inanilmaz bi gelisme gosterdim fakat cheaterlarin avina ugradim 13 uncu bitirdigim turnuvada benden ust siradaki klasik hile yapti neyse takimim her gecen gun gucleniyo hedefim sali gunune villayi almak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.