Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

Eğer tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diyorsanız buyrun arkadaşlar bu da kibar yollu mesaj :

Dear KONAMI officials;

I would like to mention an essential problem about your loyal PES customers in Turkey.

We have bought your new released game Pro Evolution Soccer 2013 very excitedly. And we have begun to play Online Master League. But for nearly 3 or 4 days , we approximately got disconnected form the server every time. Our team squads got incredibly tired and their contracts vaporized. Lots of users in Turkey got bankrupted in this game mode. And we have a real headache about that situation.

I do not know have any idea about this problem. Maybe the DSL providers caused that problem. Or maybe your server may have some complications. A lot of Turkish PES fans are waiting for an immediate solution for that problem. We want to play the OML without the fear of any disconnection problem.

We trust you as we have trusted for nearly 10 years. And we sure that this problem will no longer exist.

benimki çok sertti bu daha insani olmuş hocam

iyi polis kötü polis oynayalım biraz.

• Az önce transfer yapamıyordum şimdi onuda yaptım inşallah düşmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peskopatım

BENCE SORUN TURKIYEDEN BAGLANANLARA KONULAN KULLANICI SINIRIYLA ALAKALI ORNEK BIZDEN ONLINE OYUNA 3000-5000 SINIR KOYUYOLAR BUNU ASINCA KOPMALAR COSUYOR BU YOĞUNLUK YOKKENDE SORUNSUZ OYNANIYOR BIZDENDE OYUNU ALANLAR COGALINCA SERVERLARI COKTU BIZ SORUNUMUZU TOPTAN ILETIRSEK MUHTEMELEN ONLARDA BIZDEN GIRICEKLERIN SAYISINI ATIYORUM 10.000-20.000 YAPICAK BU SORUNDA MAZIDE KALICAK BIZDE OYUNLA ILGILI TARTISABILICEZ BIRBIRIMIZE TAKTIK SORUCAZ OYUNCU SORUCAZ INSALLAH :=))

usta ona bakarsan en çok türkler alıyodur pesi biz daha iyi bir pazarız onlar için asıl bize 40 bin kota koymaları lazım.
  • quote:

BENCE SORUN TURKIYEDEN BAGLANANLARA KONULAN KULLANICI SINIRIYLA ALAKALI ORNEK BIZDEN ONLINE OYUNA 3000-5000 SINIR KOYUYOLAR BUNU ASINCA KOPMALAR COSUYOR BU YOĞUNLUK YOKKENDE SORUNSUZ OYNANIYOR BIZDENDE OYUNU ALANLAR COGALINCA SERVERLARI COKTU BIZ SORUNUMUZU TOPTAN ILETIRSEK MUHTEMELEN ONLARDA BIZDEN GIRICEKLERIN SAYISINI ATIYORUM 10.000-20.000 YAPICAK BU SORUNDA MAZIDE KALICAK BIZDE OYUNLA ILGILI TARTISABILICEZ BIRBIRIMIZE TAKTIK SORUCAZ OYUNCU SORUCAZ INSALLAH :=))

İyi de kaç tane orjinal oyun sattığını bilmiyor mu Konami? Ona göre sunucusunu ayarlayacak.
  • quote:

quote:

usta ona bakarsan en çok türkler alıyodur pesi biz daha iyi bir pazarız onlar için asıl bize 40 bin kota koymaları lazım.

İNŞALLAH MAILLERIMIZLE BIZE KONULAN KOTALARI ARTTIRMALARINI VE SALIDAN ITIBARENDE SORUNSUZ OYNAMAYI SAGLIYABILIRIZ ....
  • 150000 adete yakın resmi ithalatı oldu.. diğer kısmıda var bu işin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adlaykut

quote:

işin kötü tarafı hiç bir açıklamada yok adamlar oyunu çıkardı sattı gitti. ne bir patch ne bir resmi forum yok ortalarda muhatap bulamıyoruz ki.

O OLMAZ MEERAK ETME BAGLANTIYI KOARANLARDA OLUYOR ACABA BU ISLERIN BU KADAR TURKLERIN BASINA GELMESI NETLIMITERLA HILE YAPMAMAIZDAN OLABILIRMI SU SORUYU KENDIMIZE SORALIM BIZ NE KADAR DOGRUYUZ KARSIMIZDAN DOGRULK BEKLIYORUZ

hocam sanmıyorum öyle hileciyiz diye böyle olsun. ben kendi adımı diyim hilenin yanından geçmedim kontrat bug ını bile bilmiyorum hatta söyleseniz iyi olur ama

4 yıldır oynuyorum bug ne demek onu bile bilmiyorum ama hile olayında türklerden çok yabancılar da yapıyor onunla alakalı olduğunu sanmıyorum geçen yılda keylerde problem vardı ben oyunu bimeks ten almıştım key sorunlu çıktı aral a gönderdiler aral yenisini verdi oyunun oda hatalı çıktı sonra yine yenisi verdiler sorun çözüldü ama 1 ay geçmişti ben mlo oynamadım hiç yani hersene bir bombayla geliyor konami bu yıl da bu ama çözerler biz sadece paramızın karşılığını alamadığımız için sabır edemiyoruz
  • beyler sorun oymuş buymuş öenmli değil 2 dakkanızı ayırın sadece rahatsız etmeniz yeterli.

konami bi cevap versin bari
  • quote:

beyler sorun oymuş buymuş öenmli değil 2 dakkanızı ayırın sadece rahatsız etmeniz yeterli.

konami bi cevap versin bari

cevap veriyorlar ama o süreçte sancılı oluyor önce otomatik msj sonra 2-3 gün bekliyon salıdan önce kimseye msj gelmez bence zaten salı işi çözerler
  • Arkadaşlar Salıya kadar duyurduk duyurduk , duyuramadık Salı günü eğer düzelmesse 1 hafta daha bekleriz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xturk61

quote:

İyi de kaç tane orjinal oyun sattığını bilmiyor mu Konami? Ona göre sunucusunu ayarlayacak.

BUNLAR TAHMINI SOYLEMLER MANTIK CERCEVISINDE BIZIM TURKIYEDEN OYUN ALANLARI FAZLA KUCUMSEDILER HERALDE SATIS PATLAMASI OLDU BU SENE EMINIM COK REKLAM YAPTILAR VE HERKEZDE ONLINE OYNAMANIN TADINI ALDI AMA UMARIM BU SORUNU BU SALI COZERLER VE GERCEKTEN GORDUGUM EN IYI PES SERISNI DOYA DOYA OYNAR YUNANLILAR CAKTIKCA MUTLU OLMAYA DEVAM EDERIM :=))
  • demin girdim maçın ilk atağında gol atmışım öne geçmişim gol sevinvini izlerken çat diye gitti.

s.. böyle işin ızdırabını ya resmen bozuk oyun satmışlar bize. parasını almayı biliyolar ama ulan türkçe oyun yaptılar diye gg den değil dnr 160 liraya aldım orjinal gözükelim diye.

enayi miyiz ulan biz

salı malı anlamam bu işe çare bulsunlar herkes üstüne düşeni yapsın bi pes zevkimiz vardı onuda yediler.

doğru düzgün çalışan oyun istiyoruz çok mu şey istiyoruz ciğerlerini istemedik.
  • BEN KAPADIM VALLA DÜZELENE KADAR OYNAMAM 69 PUANA DUSTUM 359 MUYDUM NEYDIM SIRF KOPMADAN BU DURUMA GELDIM.. HEM PUAN GIDIYOR HEMDE ADAMLARIN SÖZLEŞMELERİNİ YİYİYORUZ.. LANET OLSUN SEBEBİ HERNERESİ İSE..
  • O zaman siz çıkında ben oynuyim 140 lira verdik oyuna icimizde patladı
  • ARADA YINE BIR MAC YAPMAYI DENEDIM TABI ASIL KARAKTERLER OYNAMIYORUM 500 LERDEN 400LERE DUSTU AKILLANDIM.YENI KARAKTERLER OYNAMAYI DENIYORUM 2-0 DAN SONRA TABIKI KOPTU YINE ....
  • o değilde online tadı alınca single hiç zevk vermiyor bana.

yarın işimiz gücümüz var sabah kalkıp gidicez.

ulan bi pazar zevkimiz vardı onuda piç ettiler ya.
  • quote:

o değilde online tadı alınca single hiç zevk vermiyor bana.

KATILIYORUM KARDEŞİM NORMAL ANALIG OYNIYIM DEDIM COK BAYDI BE ONLINE OLMAZSA OLMAZ VALLA ...
  • quote:

quote:

o değilde online tadı alınca single hiç zevk vermiyor bana.

KATILIYORUM KARDEŞİM NORMAL ANALIG OYNIYIM DEDIM COK BAYDI BE ONLINE OLMAZSA OLMAZ VALLA ...

aynen hocam karşında canlı kanlı adam oynarken tadı ayrı.

canım sıkıldı resmen online olmadan bu oyun oynanmaz.

konuyu değiştirelim kafam attı resmen.

yeni başlıyanlara ze eduardo , zeca bunları öneriyorum çok ucuzlar ve üstlerine düşenden çok daha fazlasını yapıyolar.
  • yabancı forumlarada bakmak lazım onlarda sorun va rmı yok mu öğrenmek lazım ama resmi forumları yokki adamların nası işse bu artık? artık resmi forumu olamayan oyun mu kaldı?
  • arkadaşlar kötü haberim var size kopsun diye dua ediyorum anasını satim kardeşim bir maçı bitirdi vodafone iphone ile 3g den bağlandım ve 2. macını yapıyor kopmadı daha anasını satim ttnetten ne engeli olabilir işallah kopar yoksa bütün tezleri çürütücek sölim size ne kadar kota gider bilmiyorum ama 3g de su anda çatır çatır oynuyor ikinci maçın 57 dakikasında bende sizlerin yazıları takip ediyorum. gelişmeleri size bildiricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcik -- 30 Eylül 2012; 23:20:33 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.