Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler modemi kapatıp açsak fark eder mi acaba hiçte anlamam bu işlerden ya port mort hiç anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

arkadaşlar kötü haberim var size kopsun diye dua ediyorum anasını satim kardeşim bir maçı bitirdi vodafone iphone ile 3g den bağlandım ve 2. macını yapıyor kopmadı daha anasını satim ttnetten ne engeli olabilir işallah kopar yoksa bütün tezleri çürütücek sölim size ne kadar kota gider bilmiyorum ama 3g de su anda çatır çatır oynuyor ikinci maçın 57 dakikasında bende sizlerin yazıları takip ediyorum. gelişmeleri size bildiricem.

ulan sorun yine ttnetse pes diyorum artık yuh ya!

ulan kanser oldu bu TTNET bu ülkeye, resmen hastalık beynimizde tümör resmen.

ALLAH BİN BELANI VERSİN TTNET

eğer sorun sendeyse ki büyük ihtimalle sende.

hangi taşı kaldırsak TTNET çıkıyo önümüze.

adam 3g ile çatır çatır oynuyo ben ayda 120 tl veriyorum patlıyorum.

paranla rezil oluyosun kodumun yerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

beyler modemi kapatıp açsak fark eder mi acaba hiçte anlamam bu işlerden ya port mort hiç anlamıyorum.

MODEMI ACIP KAPAMAK BU SORUNU COZMEZ KARDESIM O SADECE IPINI DEGISTIRIR HAN DOWNLOAD YAPARKEN RAPIDDEN FELAN IZIN VERMEZ SURE KOYAR IPIN DEGISIR YINE YAPARSIN ONUN GIBI DURUMLARDA YARAR..
  • quote:

arkadaşlar kötü haberim var size kopsun diye dua ediyorum anasını satim kardeşim bir maçı bitirdi vodafone iphone ile 3g den bağlandım ve 2. macını yapıyor kopmadı daha anasını satim ttnetten ne engeli olabilir işallah kopar yoksa bütün tezleri çürütücek sölim size ne kadar kota gider bilmiyorum ama 3g de su anda çatır çatır oynuyor ikinci maçın 57 dakikasında bende sizlerin yazıları takip ediyorum. gelişmeleri size bildiricem.

Haber verirsin kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

ulan sorun yine ttnetse pes diyorum artık yuh ya!

ulan kanser oldu bu TTNET bu ülkeye, resmen hastalık beynimizde tümör resmen.

ALLAH BİN BELANI VERSİN TTNET

eğer sorun sendeyse ki büyük ihtimalle sende.

hangi taşı kaldırsak TTNET çıkıyo önümüze.

adam 3g ile çatır çatır oynuyo ben ayda 120 tl veriyorum patlıyorum.

paranla rezil oluyosun kodumun yerinde.

kardeşim şoktayım yav neler kaybettik deneyeyim dedim hemde wriless ile bağlantı kurdum kabloluda değil 2 maçı bitirdi quick maç su anda oynuyor.3 oynayacak harbi ttneti mahkemeye veririm böle olursa bu kadar o. ç lik olmaz yazık bu milletede ya bu kadar para ödeyip bize böle bişi oluyorsa gelde kafayı yeme anasını satim.
  • ben denicem sürekli otur otur zaman geçmiyo.
  • quote:

Dedigin kanitlanirsa büyük sikinti var oklar ttnet e cevrilir bende yok ama 3g kullanan baska arkadaslar varsa test ederlerse anlasilabilir

• http://www.konami.jp/we/online

burdan bakın belki bişeyler çıkar sunucu bilgileri durumu falan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgunadam

quote:

Dedigin kanitlanirsa büyük sikinti var oklar ttnet e cevrilir bende yok ama 3g kullanan baska arkadaslar varsa test ederlerse anlasilabilir

şu an 2 maç bitti ve bağlantı kopmadı ama şöyle bir durum var quick maç ta rakip bulamıyor bulsa devamlı aktarıcam size bilgi.
  • quote:

Evet arkadaşlar arkadaş dediği için bende avea 3g den bağlandım iphone ile baglantı kopmuyor sorun ttnette... hep beraber telekomu arayalım ve lanet okuyalım
  • sunucu açık gözüküyor ama yine hüsran halimiz.

beyler ben hala ısrarcıyım bu olay konamiden kaynaklanıyor bence.yabancı forumlara bakıyorum herkes şikayetçi.
  • ek olarak su bilgiyi vericem ay sonu ttnet adil kotadan dolayı herkesin interneti yerlerde gece 12 den sonra bütün adil kotaya mahruz kalanların sıfırlanıcak bu durum düzelirse anlayınki tek sorumlu ttnettir. cünkü 3 mbit minimum hız 1.5 mb lerde geziniyor su anda benim 3g internetim 4 5 mb arası arkadaşlar ama şu anda 5 dakikadır rakib bulamıyor 2 maç oynadı ama ve su anda rakip ararkende bağlantı kopmadı.
  • Bütün bunları okuyup çok şükür sorun bende değil demek süper bisey
  • quote:

ek olarak su bilgiyi vericem ay sonu ttnet adil kotadan dolayı herkesin interneti yerlerde gece 12 den sonra bütün adil kotaya mahruz kalanların sıfırlanıcak bu durum düzelirse anlayınki tek sorumlu ttnettir. cünkü 3 mbit minimum hız 1.5 mb lerde geziniyor su anda benim 3g internetim 4 5 mb arası arkadaşlar ama şu anda 5 dakikadır rakib bulamıyor 2 maç oynadı ama ve su anda rakip ararkende bağlantı kopmadı.

dediğim doğruysa 12 den sonra düzelir belki yarım saat var bakalım nolucak.
  • Hatta iphone u modem olarak gösterip bilgisayardan konamiye ping attıgımda 1500 ms bile gösteriyor ama zaman aşımı uyarısı vermiyor fakat adsl ile denediğimde 5 dk da bir zaman aşımı veriyor zaman aşımıda sunucuyla bağlantımızın kopmasına sebeb oluyor. yani bazı aralıklarda bilgi alışverişi gecikmeli bile olsa yapılamıyor belli aralıklarda baglantı kopuyor gibi düşünün. Ama 3g modemde 1500 ms gordugum oldu 1 sn lik takılma oluyor ve tekrar 300ms ye geri dönüyor yani problem büyük...
  • PC kullanıcısıyım arkadaşlar.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/bize-ulasin/Sayfalar/Ister-Yaz.aspx

bu linkten ttnete şikayet yazabiliriz.Birlik olalım sesimizi duyuralım...
  • quote:

ek olarak su bilgiyi vericem ay sonu ttnet adil kotadan dolayı herkesin interneti yerlerde gece 12 den sonra bütün adil kotaya mahruz kalanların sıfırlanıcak bu durum düzelirse anlayınki tek sorumlu ttnettir. cünkü 3 mbit minimum hız 1.5 mb lerde geziniyor su anda benim 3g internetim 4 5 mb arası arkadaşlar ama şu anda 5 dakikadır rakib bulamıyor 2 maç oynadı ama ve su anda rakip ararkende bağlantı kopmadı.

Bende iphone ile wireles baglanti yaptim kesinlikle kopmuyor ama gec rakip buluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lacho

Hatta iphone u modem olarak gösterip bilgisayardan konamiye ping attıgımda 1500 ms bile gösteriyor ama zaman aşımı uyarısı vermiyor fakat adsl ile denediğimde 5 dk da bir zaman aşımı veriyor zaman aşımıda sunucuyla bağlantımızın kopmasına sebeb oluyor. yani bazı aralıklarda bilgi alışverişi gecikmeli bile olsa yapılamıyor belli aralıklarda baglantı kopuyor gibi düşünün. Ama 3g modemde 1500 ms gordugum oldu 1 sn lik takılma oluyor ve tekrar 300ms ye geri dönüyor yani problem büyük...

hocam ttnetten kaynaklı mı yani?
  • arkadaşlar oyunu ilk çıktığı gün aldım ve sürekli oynuyoruz 2 kişi.. bağlantım süperonline fiber optik 20 mb olmasına rağmen bendede bağlantı kopmaları olmuştu ama taş çatlasa 10 kere felan olmuştur son 3-4 günde pek sıkıntı yaşamadım sunucuda.. bence problem tt netten kaynaklanıyor olabilir, çünkü 2 yıl öncesinde bende tt net kullanırken sürekli düşme yaşıyordum ps de de pc de de.. ama küfürü tabiki ttnet kadar konamide hakediyor çünkü gerçekten problem var sunucularda
  • Beyler benim puan 300 oldu bu kullanıcıyı değiştirme imkanım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.