Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence problem Konami'de oyun kaynaklı az önce transfer yapmıyordu şimdi yapıyor parayı devamlı yanlış gösteriyor daha bir iki gün evveline kadar transfer hilesi vardı kesinlikle hatanın ttnet falan değil konami kaynaklı olduğunu düşünüyorum...
  • Koym ttnete arkadas paramizla rezil oluruz surda bi kac saat zewkimz aksamlari pes oynamakti onun bile icine ettiler ay sonu faturayi yollamayi bilio serefsizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allp_gs

Arkadaslar bnce konomide sorun olsa yabncilarnda basima gelir sirf turklere ypilick is dgl bnce nett sknti fibere gcin herkz oda pahali gerci ama bole sorun olmuo hc olmazsa

Sabahtan beri diyorum sorun konamide olamaz TTNET in O. puluğu diye . Yabancı bir kaç foruma baktım adamlar cayır cayır oynuyor. FİFAcılar desen cayır cayır . Bize gelince sorun lan bide aldık bi kere zevkini su oyunun hiç bir şey tat vermıyor hiç bir mod sabahtan beri frikik atıyorum o değil usta oldum :)))
  • Farklı 3 adet oyun denedim. magic the gathering tekken tag2 bf3 hepsinde kopmalar yaşadım konamıyle ilgili değil. tamamen sorun ttnet kaynaklı yarın nms birimiyle bu konuyu görüşeceğim ama bi sonuc cıkacagını sanmıyorum, kısa sürede cozulecek bişey değil. hafta içi atmamasının sebebide herkesin baglantıyı kasmamasıydı. konamıyle ilgii sorun yok.
  • abi bizim türklerdede o.ç var yemin edeirm bak kardesim oynuyor oyun fena fenerli birisi bu son oynadığın adama nerden bakılıyor sizinle paylaşıcam 5-5 maç ve gole gidiyor son saniye atacak maç biticek oyunu kopardı bana söleyin nerden belli son oynanan nerde diye size direk kullanıcı adını söyliyim kara listeye ekleyin bu serefsizin çocuğunu saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beckh

quote:

Arkadaslar bnce konomide sorun olsa yabncilarnda basima gelir sirf turklere ypilick is dgl bnce nett sknti fibere gcin herkz oda pahali gerci ama bole sorun olmuo hc olmazsa

Sabahtan beri diyorum sorun konamide olamaz TTNET in O. puluğu diye . Yabancı bir kaç foruma baktım adamlar cayır cayır oynuyor. FİFAcılar desen cayır cayır . Bize gelince sorun lan bide aldık bi kere zevkini su oyunun hiç bir şey tat vermıyor hiç bir mod sabahtan beri frikik atıyorum o değil usta oldum :)))

Rezilliktn baska bisy dgl wala dunyanin parasini alio hainlr bide menmun kalsak bsy demicm oyundn soguttular resmen

•  [PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

https://www.konami-pes2013.com/en/2012/09/online-issues-faq/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Sopranos -- 1 Ekim 2012; 0:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacho

Farklı 3 adet oyun denedim. magic the gathering tekken tag2 bf3 hepsinde kopmalar yaşadım konamıyle ilgili değil. tamamen sorun ttnet kaynaklı yarın nms birimiyle bu konuyu görüşeceğim ama bi sonuc cıkacagını sanmıyorum, kısa sürede cozulecek bişey değil. hafta içi atmamasının sebebide herkesin baglantıyı kasmamasıydı. konamıyle ilgii sorun yok.

ben büyüksehirde çalısıyorum her noktadaki birimdeki adama ulaşabilirim bilgi işlemdeyim kardesim sen bana engelli olan serverin bilgilerini verirsen ben gereken bütün konuşmayı yapacağım bunu yapmaya hakkı yok benden her faturamı çatır çatır alıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beckh

quote:

Rezilliktn baska bisy dgl wala dunyanin parasini alio hainlr bide menmun kalsak bsy demicm oyundn soguttular resmen

TTNET için bu ilk değil ki ne zaman bi oyun oynasam hepsinde sorun yasadım 11 dede 12 dede ama hala TTNET diyoruz beynimizi s.kym :)
  • beyler superonline fiberi kesinlikle tavsiye ederim ama sanmayın ki ondada kopmalar yok değil 5 dk önce bende düştüm az önce
  • Yahu herseyi anlarimda mw3 de kopma yasamiyorum listemde 50 tane adam fifa oynuyor hicbiri kopma yasamiyor..bu nasil oluyor? bence gercekci olalim 3g ile sinirsiz baglandim yine kopuyor...birakalim ttnet veya superonline hikayelerini bu is oyundan konamiden baska bir aciklamasi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 1 Ekim 2012; 0:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

abi bizim türklerdede o.ç var yemin edeirm bak kardesim oynuyor oyun fena fenerli birisi bu son oynadığın adama nerden bakılıyor sizinle paylaşıcam 5-5 maç ve gole gidiyor son saniye atacak maç biticek oyunu kopardı bana söleyin nerden belli son oynanan nerde diye size direk kullanıcı adını söyliyim kara listeye ekleyin bu serefsizin çocuğunu saygılar.

Id nickni paylas usta pezewngi englleylm yenmesini biliosa yenilmesinide ogrensin serefsiz

• https://www.konami-pes2013.com/en/2012/09/online-issues-faq/

Arkadaşlar ingilizcesi iyi olanlar alın size site alın size direkt pes yetkilileri ile iletişim fırsatı hadi yazalım birşeyler lütfen direkt cevap veriyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

https://www.konami-pes2013.com/en/2012/09/online-issues-faq/

Ben kendime göre tercüme ettim ama İngilizcem çok iyi değil bizim soruna benziyor sanki...
  • quote:

quote:

abi bizim türklerdede o.ç var yemin edeirm bak kardesim oynuyor oyun fena fenerli birisi bu son oynadığın adama nerden bakılıyor sizinle paylaşıcam 5-5 maç ve gole gidiyor son saniye atacak maç biticek oyunu kopardı bana söleyin nerden belli son oynanan nerde diye size direk kullanıcı adını söyliyim kara listeye ekleyin bu serefsizin çocuğunu saygılar.

Id nickni paylas usta pezewngi englleylm yenmesini biliosa yenilmesinide ogrensin serefsiz

kardeş göremedim dedilerki bana 20 kullanıcı görüntüleniyor oynadıkların söleyin en son oynannı nereden bakılıyor direk yazacam engelleyin pezevengi bileğine değil hileye güvenerek oyun oynayanlara deli oluyorum ben türk geliyor seviniyorum böle o.ç ler çıkıyor ne anasını nede bacısını bırakıyorum bu arada bu kodadan çok yermi 2 gb internetim var 3g ye dayandı kardesim bende sizlerleyim sarmıyor biz burda iyi gurubuz arkadaşlar herkes delikanlı çocuk bu ipneleri aramızdan uzaklaştırabiliriz her zaman yazalımki kendi kendilerine oyun oynasınlar bize denk gelmesin pezevenkler.
  • quote:

quote:

quote:

kardeş göremedim dedilerki bana 20 kullanıcı görüntüleniyor oynadıkların söleyin en son oynannı nereden bakılıyor direk yazacam engelleyin pezevengi bileğine değil hileye güvenerek oyun oynayanlara deli oluyorum ben türk geliyor seviniyorum böle o.ç ler çıkıyor ne anasını nede bacısını bırakıyorum bu arada bu kodadan çok yermi 2 gb internetim var 3g ye dayandı kardesim bende sizlerleyim sarmıyor biz burda iyi gurubuz arkadaşlar herkes delikanlı çocuk bu ipneleri aramızdan uzaklaştırabiliriz her zaman yazalımki kendi kendilerine oyun oynasınlar bize denk gelmesin pezevenkler.

Ps tusuna bas en sag menude player meets de yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

Orijinalden alıntı: Peskopatım

KARDEŞİM BENDE EMIN OLMAK ICIN GITTIM ABIMDE KABLO NET UZERINDEN ONLINE OYNAMAYI DENEDIM SONUC HUSRAN .....

dostum kablonet, tt adsl, superonline adsl vs tamamı türk telekom altyapısı kullanıyor... sadece turkcell supernline fiber turkcell altyapısı kullanıyor...

bugün turkcell supernline kullanan arkadasımla dosluk macındayken sunucu attı, o bana mesaj yazdı niye cıktın diye, ben de aradım, onu atmamış, diğer kullanıcı vs demiş, ve adamın 3 gündür bizim yaşadığımız sorundan haberi bile yok !

uydu net hangi alt yapıyı kullanıyor....
  • uydunet turktelekomu kullanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

quote:

quote:

Ps tusuna bas en sag menude player meets de yaziyor

bakıyorum dostum bu arada hala sen 3g devam ediomusun oyuna 3g de çok götürürmü maç basına ne kadar net yiyo bilginiz varmı arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

Pes 13 te mac sonuclarini ana menuye tasidi kardsm galeri /sonuclar / son 2o mac sonuclari dio ztn ordan macin ustune tikla orda secenekler wr ordan engelleyebilirsinde

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.