Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eralp1907

beyler superonline fiberi kesinlikle tavsiye ederim ama sanmayın ki ondada kopmalar yok değil 5 dk önce bende düştüm az önce

sorun kopma değil zaten sunucudan atılıyoruz oyuna girdiğimizde yani bağlantımızda sıkıntı yok... ve 2günde en az50 kere olmuştur herhalde bu durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: allp_gs

quote:

abi bizim türklerdede o.ç var yemin edeirm bak kardesim oynuyor oyun fena fenerli birisi bu son oynadığın adama nerden bakılıyor sizinle paylaşıcam 5-5 maç ve gole gidiyor son saniye atacak maç biticek oyunu kopardı bana söleyin nerden belli son oynanan nerde diye size direk kullanıcı adını söyliyim kara listeye ekleyin bu serefsizin çocuğunu saygılar.

Id nickni paylas usta pezewngi englleylm yenmesini biliosa yenilmesinide ogrensin serefsiz

kardeş göremedim dedilerki bana 20 kullanıcı görüntüleniyor oynadıkların söleyin en son oynannı nereden bakılıyor direk yazacam engelleyin pezevengi bileğine değil hileye güvenerek oyun oynayanlara deli oluyorum ben türk geliyor seviniyorum böle o.ç ler çıkıyor ne anasını nede bacısını bırakıyorum bu arada bu kodadan çok yermi 2 gb internetim var 3g ye dayandı kardesim bende sizlerleyim sarmıyor biz burda iyi gurubuz arkadaşlar herkes delikanlı çocuk bu ipneleri aramızdan uzaklaştırabiliriz her zaman yazalımki kendi kendilerine oyun oynasınlar bize denk gelmesin pezevenkler.

Ps tusuna bas en sag menude player meets de yaziyor

bakıyorum dostum bu arada hala sen 3g devam ediomusun oyuna 3g de çok götürürmü maç basına ne kadar net yiyo bilginiz varmı arkadaşlar

3 g ile oyun oynanmaz denemek icin baktim 1 mac yaptim ondada lag oldu asiri bir soraki macta rakip aramak uzun surdu kapadim bende,bakmadim fakat 25 mb aloyodur sanirim bu sadece tahmin net degil yaniltmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

quote:

quote:

abi bizim türklerdede o.ç var yemin edeirm bak kardesim oynuyor oyun fena fenerli birisi bu son oynadığın adama nerden bakılıyor sizinle paylaşıcam 5-5 maç ve gole gidiyor son saniye atacak maç biticek oyunu kopardı bana söleyin nerden belli son oynanan nerde diye size direk kullanıcı adını söyliyim kara listeye ekleyin bu serefsizin çocuğunu saygılar.

Id nickni paylas usta pezewngi englleylm yenmesini biliosa yenilmesinide ogrensin serefsiz

kardeş göremedim dedilerki bana 20 kullanıcı görüntüleniyor oynadıkların söleyin en son oynannı nereden bakılıyor direk yazacam engelleyin pezevengi bileğine değil hileye güvenerek oyun oynayanlara deli oluyorum ben türk geliyor seviniyorum böle o.ç ler çıkıyor ne anasını nede bacısını bırakıyorum bu arada bu kodadan çok yermi 2 gb internetim var 3g ye dayandı kardesim bende sizlerleyim sarmıyor biz burda iyi gurubuz arkadaşlar herkes delikanlı çocuk bu ipneleri aramızdan uzaklaştırabiliriz her zaman yazalımki kendi kendilerine oyun oynasınlar bize denk gelmesin pezevenkler.

Ps tusuna bas en sag menude player meets de yaziyor

bakıyorum dostum bu arada hala sen 3g devam ediomusun oyuna 3g de çok götürürmü maç basına ne kadar net yiyo bilginiz varmı arkadaşlar

Usta playstationdan degilde pes ten engellersen daha ii olur bn pes 12 ps den yptm.genede karsilasiordum wala karar senin engellede bize de sole bizde engelleyelm

• mertcik varmı şu anda düşmeler büyük olasılıkla saat 12 1 den sonra düzelir yoğunluk azaldıktan sonra
  • korkudan açamıozki :)) alalım karalisteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacho

mertcik varmı şu anda düşmeler büyük olasılıkla saat 12 1 den sonra düzelir yoğunluk azaldıktan sonra

valla kardesim hala su anda 3g de oynuyor bu hileci fb liden sonra birde yabancıyla yaptı sonra simdide bjkli biri ile oynuyor 3gde hala 1 kere kopmadı daha simdi bi speed test yapım normal neti ona göre bilgi verim dostum ama dediğim gibi engellenen server bilgilerini verirsen bede yarın izinliyim telekomu sıkıştırım serveri açtırmak için dostum.
  • kopmalar uydunet tede var. ben 5mbit uydunet kullaniyorum 2-3 gundur 1 tane bile maci tamamlayamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

Yahu herseyi anlarimda mw3 de kopma yasamiyorum listemde 50 tane adam fifa oynuyor hicbiri kopma yasamiyor..bu nasil oluyor? bence gercekci olalim 3g ile sinirsiz baglandim yine kopuyor...birakalim ttnet veya superonline hikayelerini bu is oyundan konamiden baska bir aciklamasi yok...

Katiliyorum sunucu kapasitesi zayif bence sorun konamiden ben fifada oynuyorum ve kopma yasamiyorum zaten kopma yasansa psn den de düsmemiz lazim sorun konami serverlarinda bosuna ttnete dayamayalim ha su da var ttnet ayri bi konu az dusmüyorum psnden

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

quote:

Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

https://www.konami-pes2013.com/en/2012/09/online-issues-faq/

Ben kendime göre tercüme ettim ama İngilizcem çok iyi değil bizim soruna benziyor sanki...

arkadaslar hicbiriniz farkinda degilsiniz ama sorunun kaynagi burada iste; mentalist arkadasimin attigi ss de birileri ping surelerinin 500 lerde gezdigini ve saglikli oynayamadiklarini soyluor ve pes takiminin cevabi aynen soyle; teknik ekip en kisa surede 500 ms ye cikaracaktir su an ilgileniyoruz.... eeee bizim ping surelerimiz 1500 ms lerde tabi biz habire kopariz. ama bunu nasil cozeriz bi fikrim yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom13

korkudan açamıozki :)) alalım karalisteye

ismini etiket ettik kardesim daha sonrada olursa alırız bunları paylaştıkca rezil ederiz sen sıkma canını bu arada bağlantı yükselmedi dostum su anda bağlantı hızı 1.42 mb yani hala düşük normalde 12 den sonra bağlantının yükselmesi lazım zaten ttnette vukaatlıyım ben 16000 portu yerine 12ooo portu açmışlardı max değerim 12000 de kalıyordu kavgayla 16 çıkardım simdi bana min değer olan 3000 bile sağlayamıyorlar mahkemeye vericem büyük sehirin avukatları ile konustum tahut ettiği hızı sağlamak zorunda adamlar santral desteklemiyor diye 4 ay 4mb internet verdiiler ama tarifem 16 üzerindeen faturalandı saantrallerini biile ben değiştirttim yeni sistemde yer vermiyorlardı araya adam soktum yine fiyasko yine süperonlinede ipne beylikdüzü taraflarına kurdu bzim bu yakalarda malesef kurmuyor santrali en az 5 kullanıcı olacakki alt yapıyı getirim diyor bizde el mahkum bilmemnere gardiyan mecburen ttnete gebe şekilde kullanıyoruz.
  • quote:

quote:

mertcik varmı şu anda düşmeler büyük olasılıkla saat 12 1 den sonra düzelir yoğunluk azaldıktan sonra

valla kardesim hala su anda 3g de oynuyor bu hileci fb liden sonra birde yabancıyla yaptı sonra simdide bjkli biri ile oynuyor 3gde hala 1 kere kopmadı daha simdi bi speed test yapım normal neti ona göre bilgi verim dostum ama dediğim gibi engellenen server bilgilerini verirsen bede yarın izinliyim telekomu sıkıştırım serveri açtırmak için dostum.

engellenen server yok deminde yazdığım gibi yanlış hareketlerden kaynaklı bu durum. Hatlar inanılmaz yığıldı yığılma sebebide tivibu hafta sonu herkes tv leri açınca 600 kb ile sürekli download yaptı hatlar şişti. tek çözüm ya konaminin serveri biraz daha rahatlatması yoksa her hafta sonu bu sorunu yaşarız. bu dediğimin gerçekliğinide 1 saat sonra oyunda kopmalar olmadıgında anlarsınız. bunuda tüm tr nin hızını artıran veya düşüren birim söyledi NMS. 1 2 saate düzelicek ama bu düzelme geçici olacak tabiki bidaki hafta sonuna kadar konami bi hareket yapmazsa gene aynı durumda. ama illaki belirli aralıklarda sürekli sunucudan düşeceğiz cünkü ttnet asla bununla ilgili bi uygulama düşünmüyor. lanet olsun onlara
  • bu arada daha ilginc birsey soyliyim 1 saattir online kupa maclari yapiyorum bir kere bile kopma olmadi bence oml test serverinde problem var kesin!

• quote:

quote:

ismini etiket ettik kardesim daha sonrada olursa alırız bunları paylaştıkca rezil ederiz sen sıkma canını bu arada bağlantı yükselmedi dostum su anda bağlantı hızı 1.42 mb yani hala düşük normalde 12 den sonra bağlantının yükselmesi lazım zaten ttnette vukaatlıyım ben 16000 portu yerine 12ooo portu açmışlardı max değerim 12000 de kalıyordu kavgayla 16 çıkardım simdi bana min değer olan 3000 bile sağlayamıyorlar mahkemeye vericem büyük sehirin avukatları ile konustum tahut ettiği hızı sağlamak zorunda adamlar santral desteklemiyor diye 4 ay 4mb internet verdiiler ama tarifem 16 üzerindeen faturalandı saantrallerini biile ben değiştirttim yeni sistemde yer vermiyorlardı araya adam soktum yine fiyasko yine süperonlinede ipne beylikdüzü taraflarına kurdu bzim bu yakalarda malesef kurmuyor santrali en az 5 kullanıcı olacakki alt yapıyı getirim diyor bizde el mahkum bilmemnere gardiyan mecburen ttnete gebe şekilde kullanıyoruz.

Peki dostum niye fifada veya ghost reconda veya battlefield 3 te hic kopmuyorum

• quote:

quote:

Mert nerde oturuorsun kardesimm

• yok saat 12 yada 1 den sonra kopma olmayacak zaten şu andan sonra azalmaya başlar kopmalar yukarıda yazdım zaten kopma sebeblerini ping attıgımdada artık stabil 300 geliyor .
  • Arkadaşlar olay tamamen konamide serverlarda fifa oynuyanlar catır catır oynuyor ttnet ,uydunet farketmeden gecen hafta çok güzel oynuyordum cumadan itibaren kopmalar başladı olay konamide kesinlikle
  • ben deneme amacli girdim ve daha macin 15nci dakikasinda yine dustum
  • quote:

yok saat 12 yada 1 den sonra kopma olmayacak zaten şu andan sonra azalmaya başlar kopmalar yukarıda yazdım zaten kopma sebeblerini ping attıgımdada artık stabil 300 geliyor .

aynen, zaten pes takimi acikca yazmis 400 ms ten yukari ping atan lar problem yasar diye

• Hadi bakalim yine kendimi feda ediyrm

• quote:

quote:

quote:

Mert nerde oturuorsun kardesimm

Ben istanbul Güngörendeyim dostum. bahçelievler telekom müdürlüğüne bağlı benim internetim.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.