Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

Orijinalden alıntı: alkindiker

quote:

chivas_fb

bu adam maç 5-5 iken son dakika gole giderken bağlantıyı kopardı bu adamı alın kara listeye arkadaşlar benden sölemesi böle serefsizlere aramızda yer vermeyelim.

Simdi yazmaya geldim tesadufen okudum..

Lost Connection hatasi ile mactan dustum.

Hatta senden sonra bir mac daha yapiyordum 5-1 di ondeydim ondada dustum..

Saydirmadan once bir dur dusun gunlerdir hata var sistemde..

senin için sölenenler ortada direk geldin maç bitmiş 90+5 ve gole giderken hata verdi ölemi gelde karakterini görsün bütün millet maçı izliyordum kardesimle oynuyordun 4-3 ten maçı çevirdi son pozisyon gole giderken oyundan düştün eyvallah nikinide belli ettin ya saolasın bunuda ii bildik. bundan sonra ona göre davranırız. bizde bak burda oyun oynamıyoruz arkadaşlarla bak galatasaraylı arkadaşta 2012 için sana sölemiş söliceklerini belli ortada.

aga madem bi bok yiyosun bari kendini deşifre etme

Ben yapmis olsam yaptim derim merak etmeyin.
    Arkadas konusuyor ancak bence cekindigi birseyler var o yuzden sucu bana atmaya calisiyor.
    Lakin bende Lost Connection hatasi aldim ve dustum ardindan iki mactada dustum..
    Puanim kaclardan kaca dustu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn7

quote:

quote:

quote:

quote:

chivas_fb

bu adam maç 5-5 iken son dakika gole giderken bağlantıyı kopardı bu adamı alın kara listeye arkadaşlar benden sölemesi böle serefsizlere aramızda yer vermeyelim.

Simdi yazmaya geldim tesadufen okudum..

Lost Connection hatasi ile mactan dustum.

Hatta senden sonra bir mac daha yapiyordum 5-1 di ondeydim ondada dustum..

Saydirmadan once bir dur dusun gunlerdir hata var sistemde..

senin için sölenenler ortada direk geldin maç bitmiş 90+5 ve gole giderken hata verdi ölemi gelde karakterini görsün bütün millet maçı izliyordum kardesimle oynuyordun 4-3 ten maçı çevirdi son pozisyon gole giderken oyundan düştün eyvallah nikinide belli ettin ya saolasın bunuda ii bildik. bundan sonra ona göre davranırız. bizde bak burda oyun oynamıyoruz arkadaşlarla bak galatasaraylı arkadaşta 2012 için sana sölemiş söliceklerini belli ortada.

Ya dostum ana avrat kufur ediyorsun sana burada soyluyorum ust ustte 2 macim gitti hatta sabahtan beri kac macim gitti gelip burada otmedim..
    Biraz edepli olmani tavsiye ediyorum sana.
    Gunlerdir sorun var kac kere turnuvadan dustum vs vs.. Hic bu kadar kufur etmedim..

Benim nickimi belli etmeme gibi bir durumum yok gayet ortada yaziyorum sana ne oldugunu.. Sen kaybettim diyorsun bende sana diyorum ki Lost Conneciton hatasi aldim
    Senin ne yapip ne yapmadigini bilmiyoruz ?

Neyse ben kimseyi suclamiyorum.
    Iyi geceler iyi oyunlar ayrica orta sahadan aldigin her top gol olacak diye bir seyde yok aklinda olsun.

forumdaki serzenislerden gordugum kadariyla hepimizde ayni anda kopma oluyor, egerki mertcik arkadasta da lost connection yazdiysa bence ikinizde dusmussunuzdur yok dusuk internet aktarimi tarzi bisi yaziyordu egerki mertcik arkadasta o yazdiysa bence bosu bosuna kendini temize cikarmaya calisma

Benimde aldigim hata ortada sabahtan beri en az 20 mactan dustum..
    Lost conn. hatasi aldim. Bence bosuna kufur ediyor
  • Kopma yok gibi AMA heran hersey olabilir,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacho

şu saatlerde normale dönmüş olması lazım dneyen biri yazabilir mi kontratlarım bitti girmeye korkuyorum :D

az önce koptu dün gece 2:20 geçe girdim 3:30 kadar oynadım kopmadı hiç benim anlamadığım sorun ttnet mi konami kimde sorun superonline kullananlarda hiç bir problem yok
  • beyler turnuvadan durumu bize bildirirmisiniz eger şu anda düşme yoksa bende giricem
  • kardes buraya yazarken turnuvayı kaçırdım ben bu oyunu yeni oynamıyorum bende lost connection felan yazmadı bariz interneti kasarak oyunu geçersiz saydı o benim küllahıma anlatsın 30 yasında adamım ben herseyin farkındayım maçtan sonra ne para aldım nede maç sayıdlı bu bariz hiledir internet bağlantı hızını düşürmedir bütün yabancı forumlarda bu olay anlatılıyor o yüzden ben biliyorum yukarda baska arkadaşta söledi ben bileğime güveniyyorum allaha sukur birtane hileli maçım yok ne oldu böyle mutlumu oldu olsun bidaha benle karsılasabilirse onun koparmasına gerek yok modemi kapatıp galip sayarım mutlu olsun arkadaş bu arada 12:15 giricez ben hala 3g den oynuyorum 2 gb internetim var bitene kadar en azından zarardan kar yapmaya çalışıyım:)
  • 00:15 turnuvasındayım arrkadaşlar varsa arkadaş ekliyeyim.
  • quote:

beyler turnuvadan durumu bize bildirirmisiniz eger şu anda düşme yoksa bende giricem

00:25 bekle dostum ben 00:15 de sana yazarım simdi kardesim oynuyo.00:15 turnuvası başladı
  • Hafta sonunu dedik yogunluk olabilir tamam, ama,hep tr server mi kopar bilader. Biride yazsin allah askina hep baglanti kopmasindan oyun kazanyrm,diye

• quote:

kardes buraya yazarken turnuvayı kaçırdım ben bu oyunu yeni oynamıyorum bende lost connection felan yazmadı bariz interneti kasarak oyunu geçersiz saydı o benim küllahıma anlatsın 30 yasında adamım ben herseyin farkındayım maçtan sonra ne para aldım nede maç sayıdlı bu bariz hiledir internet bağlantı hızını düşürmedir bütün yabancı forumlarda bu olay anlatılıyor o yüzden ben biliyorum yukarda baska arkadaşta söledi ben bileğime güveniyyorum allaha sukur birtane hileli maçım yok ne oldu böyle mutlumu oldu olsun bidaha benle karsılasabilirse onun koparmasına gerek yok modemi kapatıp galip sayarım mutlu olsun arkadaş bu arada 12:15 giricez ben hala 3g den oynuyorum 2 gb internetim var bitene kadar en azından zarardan kar yapmaya çalışıyım:)

Hocam madem 30 yasindasin gelip ana avrat neden kufur ediyorsun ? Tamam sinirlendin vs.. sabahtan beri kac macim gitti haybeye kac adam satmak zorunda kaldim bir ben bilirim.. Bilegine guvenmeyenin isi ne zaten burada.. Fakat tarzin hos degil biraz daha dikkatli olmani diliyorum. Eger gercekten benden kaynakli olduysa ki ben oyundan koptum senin adina uzgunum fakat burada kasitli olarak yapilmis bir durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgunadam

Hafta sonunu dedik yogunluk olabilir tamam, ama,hep tr server mi kopar bilader. Biride yazsin allah askina hep baglanti kopmasindan oyun kazanyrm,diye

Gecen sene tusa basmadan beklediginde di sanirim sana geliyordu para ve puan ama ..
  • Sorunsuz 1 mac yaptim lag sifir az once yazdigim degerlerde eklemek istiyen eklesin baris_fb_

• quote:

quote:

Hafta sonunu dedik yogunluk olabilir tamam, ama,hep tr server mi kopar bilader. Biride yazsin allah askina hep baglanti kopmasindan oyun kazanyrm,diye

Gecen sene tusa basmadan beklediginde di sanirim sana geliyordu para ve puan ama ..

Bilader insanlarin emegini caliysn bide konsuysn bu adami herkez engellsin sen benin psn imi biliyndami konusuyn

• 20 maçın 5 ini tamamladım 10 kopmamdan dolayı rakip kazandı 5 ide diğer kullanıcılarla iletşim kesildi diyerek bana werdi bunların içinde yabancılarda wardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Sorunsuz 1 mac yaptim lag sifir az once yazdigim degerlerde eklemek istiyen eklesin baris_fb_

hangi değerler kardeşim o değerler sayesindemi bu sekilde oldu.
  • quote:

quote:

quote:

Bilader insanlarin emegini caliysn bide konsuysn bu adami herkez engellsin sen benin psn imi biliyndami konusuyn

Seviyemi dusuremeyecegim. Yedigin golleri cikartamiyorsun hinc almaya calisiyorsun..

Iyi Geceler..
  • varmı düşen ??? gerçi turnuvayı kaçırdım
  • quote:

varmı düşen ??? gerçi turnuvayı kaçırdım

evet düştüm dostum ama 3 g tekrar girdik sen giremedinmi yazdım san 25 geceye yetişseydin keşke
  • ilk macta sikinti yok bende 770lerden 714 e kadar dusmus puan
  • quote:

quote:

quote:

dostum gerek yok o kendini belli etti gerek yok sadece bize değil gelecek ona bir sürü insan çıkıcak herkes rengini belli eder işallah kopmalar olmaz bol sanslar arkadaşlar hepinize. tekrar
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.