Bildirim
PS3 PES 2014 online pass code acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Playstation Store'da satılıyor.
Oyun hangi bölgeyse, online kodu o bölgenin PSN'inden al. Oyunun kutusunun arkasında genelde sağ alt köşede bir siyah kutucuk olur. İçinde de beyaz renk bir dünya simgesi olur ve yanında da 1, 2 veya 3 yazar.
1. Bölge NTSC-U (Amerika)
2. Bölge PAL (Avrupa-Türkiye)
3. Bölge NTSC-J (Asya)
Yani mesela oyunun kutusunun arkasındaki dünya simgesinde "2" yazıyorsa online kodu Türkiye/İngiltere PSN'den alabilirsin.
Oyunun kutusunun arkasındaki dünya simgesinde "1" yazıyorsa online kodu Amerika PSN'den almalısın.
-
Peki ben elimde kodu kullanılmış pes2013 ü arkadaşa vericem o daha önce başka bir kod girip oynamış pes 2013 ü .. Bendeki oyunu online oynayabiliyormu? Yani kod ile dvd aynı mı olmak zorunda? -
quote:
Orijinalden alıntı: lastwarriors
Peki ben elimde kodu kullanılmış pes2013 ü arkadaşa vericem o daha önce başka bir kod girip oynamış pes 2013 ü .. Bendeki oyunu online oynayabiliyormu? Yani kod ile dvd aynı mı olmak zorunda?
Eğer online kod hâlâ arkadaşının makinesindeyse yanlış değilsem oynayabilmesi gerek.
Yine de test edip onaylamadığımdan kesin emin bir cevap veremiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
quote:
Peki ben elimde kodu kullanılmış pes2013 ü arkadaşa vericem o daha önce başka bir kod girip oynamış pes 2013 ü .. Bendeki oyunu online oynayabiliyormu? Yani kod ile dvd aynı mı olmak zorunda?
Eğer online kod hâlâ arkadaşının makinesindeyse yanlış değilsem oynayabilmesi gerek.
Yine de test edip onaylamadığımdan kesin emin bir cevap veremiyorum.
Arkadaşım Elazığda ben İstanbulda buraya yazdım yardım için.. Teşekkür ederim cevap için..
-
quote:
Arkadaşım Elazığda ben İstanbulda buraya yazdım yardım için.. Teşekkür ederim cevap için..
Neredeyse Türkiye'nin baştan sona iki ucu.
Rica ederim. -
peki ne kadar fiyatı hocam biliyor musun acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dar[K]Blood*
peki ne kadar fiyatı hocam biliyor musun acaba ?
Fiyatına baktım; 22.99 TL. -
hocam son olarakhttp://pes2014onlinepassfree.blogspot.com.tr/ şu siteye bir bakar mısın videosunu falan izledim kod veriyormuş ne kadar doğrudur ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dar[K]Blood*
hocam son olarakhttp://pes2014onlinepassfree.blogspot.com.tr/ şu siteye bir bakar mısın videosunu falan izledim kod veriyormuş ne kadar doğrudur ?
Bu tarz sözde bedava kod çeviricilerin hepsi kesinlikle yalan. Sakın bunlarla değerli zamanını heba etme derim. -
Dün akşam sorduğum sorunun cevabını oyunu bugün deneyerek öğrenmiş oldum kod ile dvd aynı olmak zorunda değilmiş.. -
quote:
Dün akşam sorduğum sorunun cevabını oyunu bugün deneyerek öğrenmiş oldum kod ile dvd aynı olmak zorunda değilmiş..
Dediğim gibi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 hdmi sorunu
- ps3 siyah ekran sorunu
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- ps4 bim
- oyuncu kulaklığı önerisi
- telegram indirim kanalları
- fifa 25 diziliş değiştirme
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X