Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde turnuvanın içinde internet gitti sinir oldum
  • 11.30da turnuva var girecekler varmı
  • psn saati previllanın dedigi gibi ayarladım ama turnuvaya giremiyorum
  • bir turnuva hayalim daha bitmis bulunmaktadirrr buna acil cozum bulunmasi gerek oyundan sogucamm yakindaa nedir bu girememek yaa para nasi kazancaz
  • transfer konusacaktik galiba bu konuda.
    oml ye girdim ama, kimi alsam diye düsünürken ciktim,
    basit takimlarla normal mac yapip adam arayayim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay27

bir turnuva hayalim daha bitmis bulunmaktadirrr buna acil cozum bulunmasi gerek oyundan sogucamm yakindaa nedir bu girememek yaa para nasi kazancaz

Kapıda bekliyorum saati gelsin diye ama ne mümkün girebilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

Lig : d5
    Takım : FENERBAHÇE

Van Persie ile S.Fletcher diye bi adam aldım 2sinide forvette oynatıyorum gayette güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: teksas16

transfer konusacaktik galiba bu konuda.
    oml ye girdim ama, kimi alsam diye düsünürken ciktim,
    basit takimlarla normal mac yapip adam arayayim diyorum.

Evet herkes aldıgı adamları ve fıyatlarını paylasıcak ama henuz yenı konu oldugu ıcın sorular da sorabılıyor herkes
  • emana yı almanızı tavsiye ederim özellikleri iyi
    kadro listeme bakarken aldığın oyuncuların kar/zararları yazıyor
    sonra düşündümde bir tane adam alırız sonra değeri artınca satarız ve kar etmiş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomasson85 -- 14 Ekim 2010; 10:58:17 >
  • su an bi turnuva var mı
  • Dün akşam 21:30'da ki turnuvaya katıldım ve elemelerde 6. olup play off lara yükseldim ilk maçta penaltı vuruşlarıyla elendim, bari play off süresi 10 dk olsaydı, 5 dk çok kısa geliyor.
     [PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU!

• ne kadar para kaptın len ?
  • 380.000 Euro ile girmiştim, gecenin sonunda 1.250.000 Euro'm oldu
  • maşallah.bende amanayı aldım gökdeniz karadenizi aldım brosu aldım birde creptoyu aldım.350bin euroda param var.takımım galatasaray.ama wright-phillips diye bir adam var gökdenizi satıp bunu alabilirim biraz para biriktirip çok iyi topçu.fiatı 3.6milyon euro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Dün akşam 21:30'da ki turnuvaya katıldım ve elemelerde 6. olup play off lara yükseldim ilk maçta penaltı vuruşlarıyla elendim, bari play off süresi 10 dk olsaydı, 5 dk çok kısa geliyor.

Vay helal olsun bugun bende katılcam turnuvaya
    Kaç para geldi peki merak ediyorum

birde bi sorum var bu sıralamalarda Takım Gücü Sıralaması diye bişey var o tam olarak ne oluyo neye göre takım güçlenir overall'a göremi oyuncu sayısına göremi nerdeyse sonuncu olcam bu sıralamada saçma olmuş Silva - Asamoah - Stankovic'i almak için diğer tüm oyuncuları sattım 16 kişi kaldı takımda. bu 3 kişi takımı götürüyo zaten ama takım gücü sıralamasında baya baya diplerdeyim

• ben de galatasarayıma gattuso ve dijibril cisseyi aldım. daha bi turnuvaya giremedim. cisse resmen çok gol kaçırıyo ama yine de bazı maçlarda 4-5 tane gol atabiliyorum. bir de soru sorayım. birisiyle berabere kaldığımızda bazen onun puanı yükselirken benimki düşüyo. bu neyle alakalı?
  • ersin tebrikler bro. iyi oynuyosun orası bariz ama bu seni yenemeyeceğim anlamına gelmez. görüşecezz
  • @_Asil_ kazandığım parayı yukarıda yazdım. Takım gücü galiba oyuncularının overall'leri ile belirleniyor.

Erdem, eğer senden güçlü bir takımı yenersen daha fazla puan alırsın, beraberlikte bile puan veriyor, ama senden güçsüz bir takıma yenilir veya berabere kalırsan çok puanın gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

@_Asil_ kazandığım parayı yukarıda yazdım. Takım gücü galiba oyuncularının overall'leri ile belirleniyor.

Erdem, eğer senden güçlü bir takımı yenersen daha fazla puan alırsın, beraberlikte bile puan veriyor, ama senden güçsüz bir takıma yenilir veya berabere kalırsan çok puanın gider.

anladım. saol. zaten hızlı maç için bir ayar koymadım. güçlü güçsüz kim çıkarsa bahtıma.
  • Arkadaşlar kadronuz ne durumda ?
    Kimler var parayla aldıgınız ve fıyatları nedır ?

Gıdım gıdım para kazanıyorum. 10 sene oynasam anca kafamdakı kadroyu kuraırm heralde
    Zorluyor benı bu mod
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.