Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlık fifa forumunda ne arıyor PES forumunda ararken nerede buldum
  • phillips diye birisi var orta saha sağda oynuyor kaliteli bir adam.emana iyi bir adam ama sağda baros var sola şöyle 3-4milyon euroluk bir adam hala bulamadım hızlı güzel şut çeken güzel çalım atan...
  • karşılaştığım bir takımda çok sert şut çeken ve hızlı bir adam vardı ama adını unuttum yoksa transferi patlatıcaktım. ben ana kadroyu komple değiştirdim zaten. adamların özelliklerine ve tipine bakarak transfer yapıyorum. beğenmediğimi de gözünün yaşına bakmadan paketliyorum.
  • Klasmanlar, yenilendi mi?

Not: bu konunun Fifa al başlığında ne işi var
  • Merhaba.

Lisanssız takımlardan birisini seçtim ve forma rengini filan kendime göre ayarladım. Bunun için öncelikle ana menüden EDIT e girip lisanssız takımlardan birisini editliyorsunuz. ML ye girerken bu takımı seçip giriyorsunuz. Forma rengi önemli çünki genelde beyaz ve koyu renk formalar var ve karşı takımla renkler çakışıyor sık sık.

Maç yaptığım bir kişi forma değiştirip durdu renklerimiz aynı olsun diye uğraştı aynı renk forma ile çıktık maça. Neden bu şekilde uğraştı anlamadım. Kim hangi takımı oynuyor anlamadan bitirdim maçı.

Emre ve Niang ı aldım. Emreyi tavsiye ederim AMF olarak oynatıcaksanız yararlı oluyor.

Dikkat etmeyenler için bir uyarı da yapayım, mesela AMF ve CMF oynayabilen bir oyuncu AMF de 68 verirken CMF de 53 e düşebiliyor. Aslında bu biraz kötü olmuş, bana CMF oyuncu lazım diyelim Transferden CMF leri aratıyorum. Çıkanlardan birini alıyorum, adam CMF de 70 çıkarıyor DMF de 75. Bu nedenle biraz garip olmuş bu iş.

Yeni transfer yapacaklara önerim öncelikle bir forvet bir de orta saha ortasına bir adam alın. Para kalmış ise diğer yerlere ekleme yapın.

Benim şu anki taktiğim 4 2 3 1. Bütün oyuncuları sattım, hatta yedek kalecim bile yok. Dörtlü defans standart oyunculardan. 2 DMF den birisi 72 lik diğeri Dodo. AMF olarak Emre solda ve sağda standart oyuncular ve önde Niang ile oynuyorum. Bir de yedek DMF aldım 62 lik Dodo yorulunca Miranda ile ikisini yedek olarak kullanıyorum. DMF lerden birini CMF yapıyorum Mirandayı oyuna alıcaksam.

60 lı dakikalar ile birlikte oyuncularım çok yoruluyor ve oyundan çok düşüyorum. Taktik menüsünde çeşitli özelliklere puanlar verilerek yapılan bir taktik bölümü var sanırım yorulma işini burada verilen rakamlara göre hesaplıyor. Ancak bir türlü doğru ayarı bulamadım. Oradaki puanları azaltıp çoğaltarak oyuncuların az koşup çok iş yapması lazım sanırım ama henüz doğru ayarı bulamadım.

• Konu başlığı güncellendi.Malum pc ve ps3 teki konuları çorba ettiler.

Şimdi farkettim bu konunun Fifa bölümünde ne işi var Yöneticiler Pes bölümüne taşısın lütfen

Ayrıca ucuz OOS için Emre Çolak'ı öneririm.Fiyatı 1.2m civarı, hızlı top hakimiyeti yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 11 Ekim 2010; 11:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Konu başlığı güncellendi.Malum pc ve ps3 teki konuları çorba ettiler.

Şimdi farkettim bu konunun Fifa bölümünde ne işi var Yöneticiler Pes bölümüne taşısın lütfen

Ayrıca ucuz OOS için Emre Çolak'ı öneririm.Fiyatı 1.2m civarı, hızlı top hakimiyeti yüksek.

Emre, yöneticilere mesaj atarsan ya da başlığa "PES bölümüne taşınsın" yazarsan daha etkili olur.
  • master lig turnuvadaki hile turnuvada kendi kalelerine gol atıp gişe hasılati alıp para kazanıyorlar normalde 1saatde 5mac yaparken 10maç yapıp 700bn erou para kazanıyolar her turnuvada
  • Beyler oyunda en güçlü takım bi türkte şu an
    PSN'si; EmReTuRk_91 gibi bişey. Helal olsun valla. 11-12 tane transfer yapmış adam.
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmeloo -- 11 Ekim 2010; 17:00:50 >
  • herkez takımlarını yazsana bizde ekmeklensek forvet lazım 2-3 milyon euroluk sol ayak
  • arkadaşlar klasman 5

puan 649

ilk 10 da falanım braz bakın gorursunuz gs ile oynuyom

henry shweinstiger arda ukala ilerisi ile oynuyorum

arka dörtlüde fena deil ama leşler biraz

idare eder ama

geçen 5k ya katıldım gruptan 1. çıktım

finalde yenıldım 2. oldum 400 bin euro verdi..

ben sıkıldım artık D5 te oynamaktan. kaç puanda çıkılıyo bilmiyorum.

ne yapmak lazım 1. olmak mı?

yardım edersenız sevinirim.

bu arada biraz parası olan sabitov adlı stoperi alsın parasının çok ustunde performansı var..
  •  [PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU!

Lavezzi'yi Ben 2009 Master Lig'ten Beri Alırım Ve Çok Severim.. Ve Zaten Bütün Takımı Sattıktan Sonra İlk Transferim Lavezzi Olmuştu..Obinna Muhteşem.. Giggs'e Laf Yok.. Bangoura İyi.. Forkut Çok Ucuz Ve Taş Gibi Adam Tam Defansif Ortasaha Oyuncusu.. Ben Saada'yı da Ximelez'den Nefret Ettikten Sonra Aldım İşe Yarar Oyuncu.. Defans Alamadım Daha.. Şimdi Sıra Orada..
  • sızın takımlar aşmış yaa
  • 2 gündür girmiyorum OMLye, klasmanlar güncellendi mi?
  • orkunbjk hocam güncelleme olmadı dün gece 12 gibi yaptılarsa bilmiyorum
    modeme port açtınızmı dostlar bende hala 2 vs 2 aktif değil son iki gündür bağlantıda daha çok hata alıyorum ve rakibi çok geç buluyor port açıp bu konuda olumlu değişim yaşayan arkadaş varmı ?
    pes 2011 soundtrack ini arıyorum müzikler müthiş pm den yada burdan link bekliyorum dostlar

değerli adminlerimiz bu başlığın yeriyle ilgili içimde tuhaf bir his var yanlış giden bişeyler var sanki hayırrr mayday maydayy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 12 Ekim 2010; 9:25:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xthemadturkx

arkadaşlar klasman 5

puan 649

ilk 10 da falanım braz bakın gorursunuz gs ile oynuyom

henry shweinstiger arda ukala ilerisi ile oynuyorum

arka dörtlüde fena deil ama leşler biraz

idare eder ama

geçen 5k ya katıldım gruptan 1. çıktım

finalde yenıldım 2. oldum 400 bin euro verdi..

ben sıkıldım artık D5 te oynamaktan. kaç puanda çıkılıyo bilmiyorum.

ne yapmak lazım 1. olmak mı?

yardım edersenız sevinirim.

bu arada biraz parası olan sabitov adlı stoperi alsın parasının çok ustunde performansı var..

klasmanlar salı günleri bakım yapıldıktan sonra değişiyor(şu anda bakım yapılıyor)
  • Arkadaşlar defansın önüne C. Zanetti'yi, tavsiye ediyorum valla hem gol atıyor hem de adam geçirmiyor ...
    Bir de şu devamlı hata mesajına bi anlam veremedim nasıl çözeceğiz bu durumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av_Tezcan

Arkadaşlar defansın önüne C. Zanetti'yi, tavsiye ediyorum valla hem gol atıyor hem de adam geçirmiyor ...
    Bir de şu devamlı hata mesajına bi anlam veremedim nasıl çözeceğiz bu durumu ?

aynen bendede var kıl bi durum
  • bu hatayı dün akşamdan beri alıyorum turnuvalara zaten katılamıyorduk şimdi hiç katılamıyorum çözümü varmıdır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.