Şimdi Ara

[PS3] PES2011 MASTER LİG ONLİNE KONUSU! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.380
Cevap
6
Favori
480.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben mi çok seviyorum ana lig online'ı millet mi sevmedi anlamadım.fazla rağbet görnüyor sanırım.millet random maç mı yapıyo surekli?

konu bayaa öksüz kalmış.ben burası dolup taşar 30 sayfa falan olur die düşünüodum.

acaba konu yanlış yerde diye mi?

fifa olayıda manidar olmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xthemadturkx -- 13 Ekim 2010; 0:08:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverQuesT

herkez takımlarını yazsana bizde ekmeklensek forvet lazım 2-3 milyon euroluk sol ayak

azz daa biriktir henry al
  • valla bende şaşkınım kimse birşey yazmıyor :) ama oynayan kişinin az olduğunu da hiç sanmıyorum
  • insanlar master lig online'la ilgili mevzuları burası yerine ana konuya yazıyor heralde. sonuçta deli gibi oynanıyor ve çok zevkli bir mod. her ne kadar bazen bağlantı hataları (2-0 galipken maçın sonlarında hata verip 3-0 yenik sayılmanız ki ben daha dün yaşadım) veya turnuvalara girememe (tam turnuva zamanı menüsüne bile giremediğim oldu) insanı delirtse de.
  • Konu Fifa bölümünde olunca gözden ırak oluyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erudemu

insanlar master lig online'la ilgili mevzuları burası yerine ana konuya yazıyor heralde. sonuçta deli gibi oynanıyor ve çok zevkli bir mod. her ne kadar bazen bağlantı hataları (2-0 galipken maçın sonlarında hata verip 3-0 yenik sayılmanız ki ben daha dün yaşadım) veya turnuvalara girememe (tam turnuva zamanı menüsüne bile giremediğim oldu) insanı delirtse de.

bence 2011 en buyuk olayı OML dir bence. millet ana konuya yazıyo heralde dorudur.

ama buraya yazılması lazım ana konuda çok dağalır..

artık biri halletse şu işi konunun yeri değişsse fena olmaz arkadaşlar

burdan yetkililere sesleniyorum!!!

• Konu ilgili yere taşınsa çok iyi olucak
  • Şu konuyu pes bölümüne taşıyacak bir yetkili yok mu.Yanlış yere taşımışsınız Fifa pes forumlarını oluştururken.
  • Fifa da ne işi var bu konunun.
  • suanda toplam mal varlıgım 25 mılyon euro yu astı

kadromda zarate nanı tuncay sapıngıdıs danny honda gıbı yıldızlar var

bu mod devrım gercekten ayrıca bısey daha kesfettım kı bu ozellıklerde de yazıyor

adamlar mac yaptıkcada degerlerı artıyor

ben 3 cu klasmandayım meslea 3 klasman kupası oluyor turnuva ona ragbet yok 100 kısı flaan oynuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Şu konuyu pes bölümüne taşıyacak bir yetkili yok mu.Yanlış yere taşımışsınız Fifa pes forumlarını oluştururken.

Emre bence sen PES bölümüne yeni bir konu aç bu iptal edilsin.
  • ana konuya yazmıştım buraya da yazayım. 4.klasmandayım ve turnuva zamanı turnuva ekranına bile giremiyorum. port ayarlarını manuel yapmayı denicem.

bu arada dün hızlı maçta olympiakos'la oynayan 3.klasman bir almanı (ki kadrosu güçlüydü baya) 4-3 yendim. güzel puan verdi ama aldığım zevk daha da güzeldi.
  • e.c.i kadronda hangi oyuncuların olduğunu yazar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomasson85

e.c.i kadronda hangi oyuncuların olduğunu yazar mısın?

yazamaz onun ps3 gümledi bi 10-15 gün serviste kalacak
    ben dün defansa alou diarra yı aldım 1,9 m civarı forvetede hulk&obinna ikilisini öneririm 2,5 m civarındalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanbesyo

suanda toplam mal varlıgım 25 mılyon euro yu astı

kadromda zarate nanı tuncay sapıngıdıs danny honda gıbı yıldızlar var

bu mod devrım gercekten ayrıca bısey daha kesfettım kı bu ozellıklerde de yazıyor

adamlar mac yaptıkcada degerlerı artıyor

ben 3 cu klasmandayım meslea 3 klasman kupası oluyor turnuva ona ragbet yok 100 kısı flaan oynuyor :)

hocam adamlar maç yaptıkça değerleri artmıyor. aldığın oyuncu ne kadar alınırsa o kadar değeri artıyor.talep edilen oyuncu daha pahalı oluyor yanlış bilgilendirme lutfen. asist yapmış gol atmış onla alakası yok.sadece oyuncu çok fazla alınırsa değer artar. oyuncunun ustune gel üçgene bas ne dediğimi anlarsın.

beyler 4 lige çıktım ilk 16 dayım

henry satmak zorunda kaldım defansım cok kotuydu şimdi 1 stoper bide bek alcam ondan sonra iyi olacak.

yenı kadro şöyle kalede: VAN LOO

geri dörtlü soldan sağa:RAINEAU SABITOV SPAHIC ONZARGO

defans önü SAVIO

AMF shewinstieger lan bi öörenemedim yazmayı :D

ileri hat soldan sağa: ARDA TURAN BOSQUEZ UKALA(UKALYI ÖZELLİKLE ÖNERİYORUM) ILAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xthemadturkx -- 14 Ekim 2010; 12:27:55 >

• şu anda 1ç ligde adam yok dimi sadece 3 4 5 te adam var?

ulan D4 te birinci olmaya calsııom 577 dim berabere kaldım 10 puan dustu normal mi?
    hata olmasın?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xthemadturkx -- 14 Ekim 2010; 14:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xthemadturkx

şu anda 1ç ligde adam yok dimi sadece 3 4 5 te adam var?

ulan D4 te birinci olmaya calsııom 577 dim berabere kaldım 10 puan dustu normal mi?
    hata olmasın?!

D5 ten düşük puanlı biri ile berabere kaldıysan normal.

Not:Konu hala taşınmamış yöneticilere nasıl ulaşırız.
  • yok d4 ten olduuna eminimde.heralde puanı çok düşüktü adama yaradı. 3 direğim falan vardı bide.

yazdım çıkmadan lucky bastardo die adam ispanyolca bişeler saçmaladı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Klopacius-

quote:

Orijinalden alıntı: tomasson85

e.c.i kadronda hangi oyuncuların olduğunu yazar mısın?

yazamaz onun ps3 gümledi bi 10-15 gün serviste kalacak
    ben dün defansa alou diarra yı aldım 1,9 m civarı forvetede hulk&obinna ikilisini öneririm 2,5 m civarındalar

klop iyi güzel öneriyosun da para yok hafız
    takımın toplam değeri 15bin öğğro. kasada 200-300 bin var. turnuvaya girebilsek para kazanıcaz ama..

• ya biri deısatrsın su konunun yerını
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.