Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motorstorm 2 hala satılık sıfır jelatinli 80 ytl
  • killzone 2 sparişini verdim yarın gelir kısmetse 1 sene oynarım artık bunu 120 ytl
  • nerden sipariş verdin bizede söyler insan
  • arkadaş 27 şubatı 17 şubat diye okudu herhalde...oyunun çıkış tarihi diye...
  • Çıkmış ulan oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameZero

killzone 2 sparişini verdim yarın gelir kısmetse 1 sene oynarım artık bunu 120 ytl

Aferm Mustafa Büyük Bi İş başardın 120YTL 40$ Ben aldım
  • HELAL KANKİ
  • quote:

HELAL KANKİ

Siparişi İptal et Kanka alalım sana
  • nerden...
  • quote:

nerden...

Napcan Nerden Olduğunu Batumdan KILLZONE Klan beklemedeyiz Musti seni
  • dostum oyun elinize ne zaman gecicek onu söyleyin siz....
  • ayhan abi on numara adamdır gerçekten....o inegöl çarşısındaki kekolar nasıl bu kadar işi büyüttü anlamış değilim onların kesin başka kaynakları var...yasadışı yani
  • wrc isminde inegçl carsısı zemin kata acıldı yeni bi dükkan.fifa09 aldım cok da güzel oynuyorum..tavsiye ederim.son derece ilgililer ve istekliler..reklam diil bu ona göre..
  • ne oldu eline kıllzone geçen oldumu . oynayan varmı...
  • killzone 2 alırım beyler elinde olan varsa haberiniz olsun ama elden almak zorundayım
  • killzone 2 aldım ben yarın elimde olucak oynar oynamaz yorumları ve resimleri göndericem şimdiden duyurulur..........

"atakanki" arkadaşım oyun dünyasının yanındamı acıldı yeni acıldı dedinya bi uğramak lazım
  • Ben Gitti Gidiyoru bekliyorum hele bir düşsün...en mantıklısı o.... inegöl çarşısında oyun 120 civarı oluyor..GG da oyunu aynı fiyata taksitle alıyorsun..hatta 1-2 ay önce çıkan oyunlar 80-90 aralığına düştü bile...
  • oyunu bugün resmen aldım akşam eve gidince oynuycam cok merak ediyorum nasıl bişey olmuş acaba diye...
  • bende GG den bu akşam siparişi verdim...yarın yada cmts gelir...merak edenlere duyrulur 122 tl ye...
  • 120 ytl de ben aldım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.