killzone 2 sparişini verdim yarın gelir kısmetse 1 sene oynarım artık bunu 120 ytl
nerden sipariş verdin bizede söyler insan
arkadaş 27 şubatı 17 şubat diye okudu herhalde...oyunun çıkış tarihi diye...
Çıkmış ulan oyun...
quote:
Orjinalden alıntı: GameZero
killzone 2 sparişini verdim yarın gelir kısmetse 1 sene oynarım artık bunu 120 ytl
Aferm Mustafa Büyük Bi İş başardın 120YTL 40$ Ben aldım
HELAL KANKİ
quote:
HELAL KANKİ
Siparişi İptal et Kanka alalım sana
nerden...
quote:
nerden...
Napcan Nerden Olduğunu Batumdan KILLZONE Klan beklemedeyiz Musti seni
dostum oyun elinize ne zaman gecicek onu söyleyin siz....
ayhan abi on numara adamdır gerçekten....o inegöl çarşısındaki kekolar nasıl bu kadar işi büyüttü anlamış değilim onların kesin başka kaynakları var...yasadışı yani
wrc isminde inegçl carsısı zemin kata acıldı yeni bi dükkan.fifa09 aldım cok da güzel oynuyorum..tavsiye ederim.son derece ilgililer ve istekliler..reklam diil bu ona göre..
ne oldu eline kıllzone geçen oldumu . oynayan varmı...
killzone 2 alırım beyler elinde olan varsa haberiniz olsun ama elden almak zorundayım
killzone 2 aldım ben yarın elimde olucak oynar oynamaz yorumları ve resimleri göndericem şimdiden duyurulur..........
"atakanki" arkadaşım oyun dünyasının yanındamı acıldı yeni acıldı dedinya bi uğramak lazım
Ben Gitti Gidiyoru bekliyorum hele bir düşsün...en mantıklısı o.... inegöl çarşısında oyun 120 civarı oluyor..GG da oyunu aynı fiyata taksitle alıyorsun..hatta 1-2 ay önce çıkan oyunlar 80-90 aralığına düştü bile...
oyunu bugün resmen aldım akşam eve gidince oynuycam cok merak ediyorum nasıl bişey olmuş acaba diye...
bende GG den bu akşam siparişi verdim...yarın yada cmts gelir...merak edenlere duyrulur 122 tl ye...