Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • killzone2 var elimde 0 gibi tertemiz pal, aynı şekilde resident evil 5 ile takas yapmak isteyen pm atsın
  • killzone 2 biteli 1 hatfa oldu resident evil 5 alıcam yarın kısmetse bu sıralar kimse re5 takaslamaz dostum zaten yeni cıkmış...
  • diğer illerden 3kişi pm attı ama kargoda anlaşamadık, bursadan belki isteyen çıkar dedim.. ezbere yorum yapma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 8 Mart 2009; 21:16:04 >
  • Yaa dostum uyarayim gerek siteler gerek dergiler RE5 için çok kötü puan vermişler...hatta serinin en kötüsü diyorlar -level- verdikleri puan 7.7 haberin olsun...yani killzone 2 ile birebir takas.....
  • 2kere bitirdim kz2 yi 3. kez oynuyorum yarın öbürgün biter.. multisini hiç beğenmediğimden takaslıyorum..re5 çok kısa zaten 2 günde bitirip fear2 ile takaslamayı planlıyorum. zaten oyunda kalmadı ay sonu ps3 üde satarım
  • LBP takas'ta yada satılık.
  • Arkadaşlar, Battlefield: Bad Company ve Brothers in Arm oyunlarım satılıktır. İkisi 100 lira.
  • satılık sıfır açılmamış jelatinli motorstorm2 70 tl
  • Elimde jelatininde hawx ve resident evil 5 var.Buyrun link.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30381591/tm.htm
  • Rainbow Six Vegas var takaslık arkadaşlar çok sarmadı Army of Two başta olmak üzere takas teklifleriniz değerlendirilir...
  • Her şehre postalanır.Hiç bir yerde olmayan oyunlar ve aksesuarlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_30411921/tm.htm
  • Dostlar elimde dead space var elinde fry cray2 olan varsa geçici olarak takaslayabiliriz...süreli olarak....
  • Uncharted Drake's Fortune, F1 champions, LBP oyunlarımı RE5 ile takas yapmak istiyorum üste nakit verilecektir...Yada oyunlarımdan birinle GTA4 takas yapmak istiyorum...
  • Selamlar elimde legendary ve Fifa 09 bulunmaktadır esas oynamak istediğim oyun resistance 2 dir ama diğer tekliflere de açığım eğer killzone 2 gibi bir oyun olursa üzerine farkını veririm.Saygılar...

baryburton@hotmail.com

Arkadaşlar ayrıca folklore oyununu arıyorum satanlar bana ulaşsınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 22 Mart 2009; 3:01:43 >
  • Kutulu, kitapçıklı GT 5 ile takas yapmak isteyen olursa haber verebilirsiniz.
  • slm arkadaslar elimde lord of the rings in son oyunu var takas yapabilirim
  • Arkadaşlar ;
    Brothers in Arm + para -> Nisbeten yeni oyunlar,
    Battlefield Bad Comp. Gold edition + para -> Nisbeten yeni oyunlar,
    Mirrors Edge -> Öncelikli olarak Midnight Club vb. aynı zamanın oyunları,
    Street Fighter IV -> Sadece Killzone 2

Şeklinde takas etmek istiyorum Brothers ve Battlefield ile max. 15 er lira verebilirim oyunlar için Tekliflerinizi bekliyorum, hayırlı takaslar herkese
  • siren satmak isteyen olursa pm atabilir.. fiyat konusunda uçmayın ama
  • HEAVANLY SWORD var elimde takas düşünen olursa haberi olsun...
  • Bursa içinden Motorstorm 2 Pacific Rift alınır.
    COD5 ve Resistance2 de alınabilir.
    Far Cry 2 uygun bir fiyata düşünülebilir.
    Şartlar: Temiz, kutulu kitapçıklı ve en önemlisi oyunlar PAL olmalı
    Teklifler için PM atınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebest -- 3 Nisan 2009; 21:55:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.