Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar elimde sıfır orjinal hiç açılmamış fifa 2009 var fiyatı 100 lira
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g

sen nereden aldın...hangi siteden..

Gencler iletişim den aldım bu forumda da satış yapıyolar zaten orjinal oyun satış bölümünde adresleri felan var... cok sağlam firma havaleyi yaptığım gün kargo cıktı ertesi gün aldım oyunu...
  • Bende sabır bekliyorum yarın gelecek...dün akşam sipariş için biraz geç kaldım da...neyse nasıl oyunu beğendin mi...ben dört gözle bekliyorum...elimdeki bütün oyunları bıraktım henüz başlamadığım 4 oyun var elimde ama boru mu kill zonu arka plana atamam...neyse hayırlısı ile gelsinde herhalde 1 haftada biter...birincisini ps2 de oynamıştım hala elimde arşivde tutuyorum...günlerce başından kalkamamıştım...
  • elimde fifa08 var takas etmek isteyen herhangi bir oyunla motorstorm haric :)
  • FEAR nasıl bir oyun...elinde olan varmı...
  • arkadaşlar bursada en ucuz ps3 ne kadar?700-800 civarına varmı?ve nerde?
  • LBP vardır...takaslıktır...

lütfen ne istediğimi değil neyi takas yapabileceğinizi pm atın...arkadaşların elindeki değişim oyunlarını bilmediğim için gereksiz bir msj laşma oluyor....bir arkadaşın yanıtını beklerken başkası olumlu yanıt verince işler karışıyor...teşekkürler...
  • Selam Bursa Topluluğu ;

Bende aranızdan sayılırım. İnegölde oturuyorum. Elimde 1 günlük Midnight Club Los angeles var. Pal tabi... Oyunumu Motorstorm Pacifict Rift ile takas etmej veya satmaj istiyorum. Düşünen arkadaşlar olursa pm atabilir...
  • Fifa 2009'la oyun takas yapmak istiyorum tekliflerinizi bekliyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madeofhate

arkadaşlar bursada en ucuz ps3 ne kadar?700-800 civarına varmı?ve nerde?

bursadan alıcağına sitede satan sağlam arkadaşların birinden alabilirsin uygun fiyata.....
  • LBP oyunu "ıke" nickli arkadaşla takaslanmıştır, mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim....

Bu arada Dead Space oyunum Cod5 yada Fry Cray oyunu ile takas yapılabilir....
  • konsolla beraber oyunlarımı satıyorum.. imzamda link mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 26 Şubat 2009; 5:30:41 >
  • Hayırdır hocam. Sen aktif şekilde oynardın yazılarından gördüğüm kadarıyla?

quote:

Orjinalden alıntı: decxal

konsolla beraber oyunlarımı satıyorum.. imzamda link mevcut
  • Ridge Racer 7 takaslıktır arkadaşlar... NFS Undercover veya ilerlemeli oyunlar tercihimdir...
  • Uncharted Drake's Fortune, Fifa 09 oyunlarım satılık ve takasa açıktır! Fifa için güncel oyun istiyorum!
  • selam hemşerilerim
    oglumun ps2 si okumuyor, nerede yaptırabilirim
    sanırım gözü bozulmuş, pahalı birşeymidir bu?
    bursanın ilçesinden gelecegim icin, bana bir yer soylerseniz
    cok minnettar oluruz .. encokta oglum :)
  • heykelde sönmez iş hanında en üstteki katta tamir işleri yapan bir yer vardı.. ince kasa ise ucuza yapılır ama kalın kasa gözü bulmasıda zor ve daha pahalı
  • Arkadaşlar 2.el veya sıfır uygun fiyatlı GTA4, LBP, Motorstorm arıyorum. Cumartesi akşamına kdr bursadayım. Elden nakit almayı düşünüyorum. Medyalar çiziksiz ve kutulu olmalıdır. Buraya sık giremiyorum. Ulaşmak için: 05465698406

İyi günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasmalco

selam hemşerilerim
    oglumun ps2 si okumuyor, nerede yaptırabilirim
    sanırım gözü bozulmuş, pahalı birşeymidir bu?
    bursanın ilçesinden gelecegim icin, bana bir yer soylerseniz
    cok minnettar oluruz .. encokta oglum :)

evet ürün slimdir ben sattım. sattıktan 3-4 hafta sonra bozulmuş gözü gerçekten çok üzüldüm. 2 sene kullandım ve hiçbir şekilde okumamazlık yapmamıştı. umarım ucuza hallolur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.