Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası ve Uludag Elektronik aynı yerler aslında. Sahipleri 1. Aynı tas aynı hamam.

Uludag Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: GameZero

arkadaşlar yeni bir yer keşvettim bursada sönmez iş hanında orjinal ps3 oyunları satan ve takas eden bir yer bldum oyunlarda gayet uygun takasda yapıyor müşteriyle ilgilenme felan hic fena değil doğrusu bi uğrayın derim ben...
  • motorstorm 2 ne kadar
  • elimde euro08 ve fifa08 var.her türlü takas teklifine acığım.oyun farkemez.bursa merkezdeyim
  • quote:

motorstorm 2 ne kadar

120 125 ytl civarı...ama orjinal alırsan 180 ytl...bende var düşünürsen pm at...
  • abi 80 ytl ye satıyolar ama maksat elden almak
  • hemen al kaçırma dostum . şimdiden hayırlı olsun....
  • bi aksilik olmassa yeni yılda alıcağım ilk oyun budur . PSN de ne kadar demo varsa indiriyorum zaten resident evil 5 cıkınca mutlaka alalım arkaşlar co-op ceviririz weskerin dayak yeme zamanı geldide geciyor bile
  • LBP (Little Big Planet) Pal versiyon, kutulu kitapçıklı, kusursuz hali ile COD5 ile takas edilir
  • Motostrom2 oyunu Resitanse2 oyunu ile takas yapılmıştır....Beylik nick li arkadaşa teşekkürler hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g

arkadaşlar henüz yarısını bitirdiğim cod:waw var elimde...muhtemelen bayram sonu bitecek elinde death space--fry cray2 -- little big -- bio shock oyunlarından herhangi birini elinde bulunduran arkadaşla takas yapabilirim...yaklaşık 10 gün sonra...aklınızda olsun....

uludağ elektrikte ki gıcıkların suratını görmek istemeyenlere...

kendi msj alıntı yaptım ama cod5 için önceden uyarı yaptım ama kimseden ses gelmedi...şimdi bir sürü pm geliyor ama malesef cod5 i bio shock ile takaslamıştım....
  • Little Big Planet 3.bölge kutulu kitapçıklı Resitance2 veya pes 2009 takas olur (yıldırım mesken, osmangazi gazcılar)
  • arkadaşalr nba 2k9 alacak param yok.nba 2k8 alsam 29 ytl kadroyu update edebilir miyim?
  • uncharted ve motorstorm var ikiside kutulu kitapçıklı sıfır gibi takaslamakisteyen arkadaşlara duyurulur..oyunların ikiside Pal.dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1423 -- 3 Ocak 2009; 22:24:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstclk

Little Big Planet 3.bölge kutulu kitapçıklı Resitance2 veya pes 2009 takas olur (yıldırım mesken, osmangazi gazcılar)

yakın zamanda satılmazsa ben alıcam abi haberin olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwerty1423

uncharted ve motorstorm var ikiside kutulu kitapçıklı sıfır gibi takaslamakisteyen arkadaşlara duyurulur..oyunların ikiside Pal.dır

uncharted adlı oyunu assasians creed ile takas yapabiliriz..tabi istersen...bu arada pm ini aktifleştirsen iyi olur dostum....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mstclk

Little Big Planet 3.bölge kutulu kitapçıklı Resitance2 veya pes 2009 takas olur (yıldırım mesken, osmangazi gazcılar)

yakın zamanda satılmazsa ben alıcam abi haberin olsun...

biliyorum.. aklımdasın ne zaman istersen ;)
  • pes 2009 ile LBP takas yapalım seninde dediğin gibi 7-10 gün deneme amaclı beğenirsek alırız oyunları olurmu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameZero -- 6 Ocak 2009; 6:07:09 >
  • Elinde Uncharted olupta makul bir fiyata satmak isteyen varmı....gittigidiyordan fiyatlar incelenebilir....
  • Arkadaşlar elinde Mirrors Edge, Midnight Club vs. son çıkan oyunlardan olup satmayı düşünen varsa lütfen pm atsın.
  • satılık motorstorm 2 sıfır jelatinli pal 90 ytl elden
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.