Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hunterboi

Bu arada oyunlarla ilgili yazacaklarımı unuttum Arkadaşlar elimde;

Battlefield: Bad Company= 65 Ytl
    Battlefield: Bad Company Gold Edition =70 Ytl
    Brothers in Arms: Hell's Highway= 80 Ytl yada son çıkan oyunlarla takas edebiliriz.
    Brothers in Arms: Hell's Highway Limited Edition = (15 cm techizatları tamamen değiştirilebilen M1 Garandlı Asker figürü, özel kutu, çizgiroman ve harita/posterli)=150 Ytl

Lütfen PM atın. Battlefieldler için de takaslık nisbeten yeni oyunları düşünebilirim. Pure vs.

Battlefield Bad Company yi ibr-g arkadaşa satmış bulunuyorum. Güle güle oynasın

• arkadaşlar bu uludag dediginiz kadar varmı ya...
  • Merhaba,

Bende de `Condemned 2` isimli oyun var, muadili bir oyunla degistirmek isteyen (ya da alt/ust bir oyunla + para olarak) varsa anlasabiliriz.

Edit : Oyun kutulu ve de kitapciklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melancholy -- 26 Kasım 2008; 17:44:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyon23

arkadaşlar bu uludag dediginiz kadar varmı ya...

Anlatılmaz, yaşanır, yaşanılmaz çileden çıkılır
    Bence gidip kendin bi tecrübe et istersen
  • Sakarya'liyim ama Bursa'da oturuyorum olur mu arkadaslar..
    Elimde Pes2008, Fight Night Round 3 ve Burnout Paradise var ama daha hic birini oynayamadim malum ewde tv yok : )
  • Uludağ Elekronil leş bi yer. Gidip mutlaka görülmeli ve heriflere gıcık olup çıkılmalı mutlaka. Tabi böyle dememin yanında ben PS3 ümü ve oyunlarımın 4 ünü ordan aldım. Bursa da başka orjinal olmayan ps3 satıcısı bulamamıştım. Alırkende bana yeni oyunlar 100 ytl ve 10 ytl ye oyun değiştirme garantisi vermişti. 2-3 gittiğimdede uydu bu kurala. Ama pes2009 çıktığı zaman almaya gittiğimde caydı ve 130 yl ye satmaya çalıştı.

Sanırım bu haftasonu yine görücem yüzlerini resistance2 almaya gittiğimde. Bursada olup ta Resistance2 sini satmak isteyen varmı arkadaşlar? Görmiyim şunların sıfatını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: charnel

Uludağ Elekronil leş bi yer. Gidip mutlaka görülmeli ve heriflere gıcık olup çıkılmalı mutlaka. Tabi böyle dememin yanında ben PS3 ümü ve oyunlarımın 4 ünü ordan aldım. Bursa da başka orjinal olmayan ps3 satıcısı bulamamıştım. Alırkende bana yeni oyunlar 100 ytl ve 10 ytl ye oyun değiştirme garantisi vermişti. 2-3 gittiğimdede uydu bu kurala. Ama pes2009 çıktığı zaman almaya gittiğimde caydı ve 130 yl ye satmaya çalıştı.

Sanırım bu haftasonu yine görücem yüzlerini resistance2 almaya gittiğimde. Bursada olup ta Resistance2 sini satmak isteyen varmı arkadaşlar? Görmiyim şunların sıfatını.

Kardeş hem sevmiyosun hem para kazandırıyosun. Gittigidiyordan onların verdiğinden daha ucuza alabiirsin bence.

• quote:

quote:

Bu arada oyunlarla ilgili yazacaklarımı unuttum Arkadaşlar elimde;

Battlefield: Bad Company= 65 Ytl
    Battlefield: Bad Company Gold Edition =70 Ytl
    Brothers in Arms: Hell's Highway= 80 Ytl yada son çıkan oyunlarla takas edebiliriz.
    Brothers in Arms: Hell's Highway Limited Edition = (15 cm techizatları tamamen değiştirilebilen M1 Garandlı Asker figürü, özel kutu, çizgiroman ve harita/posterli)=150 Ytl

Lütfen PM atın. Battlefieldler için de takaslık nisbeten yeni oyunları düşünebilirim. Pure vs.

Battlefield Bad Company yi ibr-g arkadaşa satmış bulunuyorum. Güle güle oynasın

teşekkürler kardeş....

• Ben de ps3 ü olan bir bursa sakiniyim ama şu an yeni zelanda'dayım. Burda oyunlar çok ucuz geçen assassins creed ve medal of honor:airborne u ikisini 50 ytl gibi bi rakama aldım(2. el). sıfır oyunlar da türkiyeye göre çok daha ucuz. 2-3 ay sonra gleceğim gelirken yine hem isteyene oyun getirebilirim hem de muhtemelen elimdeki oyunları değiştirip satacağım. bursa ps3 oyun piyasasına biraz hareket gelir
  • Temiz GTA 4 var kutulu kitapçıklı haritalı.
    80 ytl ye satıyorum,Far cry 2 olursa takasta olur ilgilenenler özel msj atsın lütfen
  • arkadaşlar bende bursadayım.. uzun zamandır bakmıyordum playstation başlığına.. Bursa Takas Grubu açılması çok güzel olmuş.. ancak başlık biraz toparlansa daha güzel olacak.. ana takas başlığı gibi, ilk mesajda filan görsek hepsini çok daha güzel olur..

bendeki takaslık oyunlarda şunlar:
    Gran Tourismo 5 prol.
    The darkness

İstediğim oyunlar:
    grid
    gta4
    timeshift
    colin mcrae dirt
    her türlü teklife açığım..

edit: oyunlarım hepsi orjinal kutulu ve kitapçıklıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sno -- 30 Kasım 2008; 20:52:39 >
  • gitgide banada gicik geldi bu uludag el. ki tipler ama ne yaparsin bunun tek yolu oynadigimiz oyunlari ya takas yap. yada uygun fiyata satacagiz. ben LBplaneti sirf bunlarin yuzunden bandrollu alacagim nasilsa fiyat ayniymis.
  • Herkese mrb. Bursa'ya ait bir PS3 topluluğu konusu çok güzel olmuş... Foruma yeni üye oldum elimde Fifa09 var 1 günlük :) Fifa'cı olmadığım için PES09, Midnight Club yada NFS Undercover ile takasa girmek isteyen arkadaşlar olursa msjlarınızı bekliyorum...
  • Arkadaşlar;
    Brothers in Arms 75 lira ve Star Wars The Force Unleashed 75 lira olmak üzere satışa sunuyorum. Yeni oyunlarla takas da edebiliriz.
  • sno gt5p için ne kadar istersin?
  • Süper Fiyatlar Başladı Kaçırmayın

Fallout 3 = 110 ytl ( sıfır ambalajında)
    Tomb Raider – Underworld = 105 ytl ( sıfır ambalajında)
    Need For Speed Undercover = 105 ytl ( sıfır ambalajında)
    PES 2009 = 95 ytl ( sıfır ambalajında)
    Dead Space = 95 ytl ( sıfır ambalajında)
    Midnight Club Los Angels = 90 ytl( sıfır ambalajında)
    Fifa 2009 = 85 ytl ( sıfır ambalajında)
    Enemy Territory : Quake Wars = 60 ytl( sıfır ambalajında)
    Virtua Tennis = 50 ytl ( sıfır ambalajında)

Tek oyun alımında kargo alıcıya aittir.2 oyun uzeri kargoyu ben öderim..
  • takas grubuna oyun satışı için mesaj atarsan uzaklaştırma alırsın tabii..
  • sevgili decxal uzaklastırma bu yuzden değildi ayrıca bana bir tane satış olmayan takas grubu gösterebilirmisin..Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: decxal

takas grubuna oyun satışı için mesaj atarsan uzaklaştırma alırsın tabii..
  • Resistance 2 sıfır veya 2. el alınır. İlgilenenler lütfen PM atsın!

Tabiki Bursa dışından kimse atmasın
  • resmi sony garanti ps80gb+fifa09 999 ytl.SIFIR :D

uludağ elektronik nerde bilmiyorum ama anlatıldığı gibiyse işim düşmez inş :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.