Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar.Bursada 0 oyunları uygun fiyata bulabilceğimiz elektronikçiler filan varmı?İstanbul kaynıyo100-110 ytl civarı fiyatlar...
  • 120 ytl dostum.
  • ne 120 ytl?Nerde satıyorlar onu soruyorum?!
  • dostum eğer diğer yazıları okursan tek bir yerden bahsediliyor oda elektronikçiler pasajı uludağ elektronik...ben bütün oyunlarımı oradan o olarak 120 ytl ye aldım...
  • Uludağ Elektronik = Boş

Uludağ elektronikten silgi çöpü bile almam.Saygı yok,fiyatlar pek uygun değil,...vb. vb.Çok çektim ordan.Aldığım oyunların bazıları hatalı oluyordu yandaki adam aynen şöyle diyordu: BU arkadaşa bi daha oyun satma...

120 ytl ye Uludağ Elektronikten alcağıma 189 ytl ye D&R dan alırım.

Sağol yinede
  • vallahi ben 5 oyun aldım hepsi sağlam çıktı...ayrıca orada gördüğün tüm ps çilere ps2 yi götürdüğümde 50-60 ytl arası fiyat verdiler bir tek orası 200 ytl verdi...mesela kazıktan bahsedersek Atatürk alt geçidindeki oyuncakçı var toys mudur nedir birde git orada fiyatları öğren..ayrıca senin yerinde olsam bimeks ten filan alırım yeni oyunlar genelde 169 filan oluyor...neyse tercih senin..
    ama doğruya doğru yanlışa yanlış oranın sahibi pek bir suratsız ancak moktan mal bugüne kadar hiç almadım...
    bu arada sönmez çarşıdaki ps oyuncudakileri sürekli orada görüyorum bazen yardım bile ediyorlar , aynı kaçak oyunları 140 a veriyorlar...neyse
  • bende uludağdan aldım 2 oyun.herhangi bir sorun çıkmadı.evet adamlar asık suratlı ama adamla evlencek değilim ya:) sadece oyunu alıp cıkıyorum,fekat yeni oyunlar cok gec geliyo ve cesit yok. ve bir iki oyun var.ve oyunlar kesinlikle kullanılmış oluyor.yani 12o ytl ye 2.el var..bir ikinciside; konuya acıkık geireyim.

elimde pes09 var.fifa09 la takas yapmak istiyorum.kayınbradere londradan 09 gönder dedim.pes göndermiş.kontrol için açtım.oynamadım hiç.100 ytl'ye maloldu. pes09:100 ytl.
    ayrıca yine euro08 var.30 ytl fifa08 var 0 da 50 ytl veya her ikisi içinde takas tekliflerine açığım.
    online fifa içinde psn: turk_kings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakanki -- 24 Kasım 2008; 20:41:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Uludağ Elektronik = Boş

Uludağ elektronikten silgi çöpü bile almam.Saygı yok,fiyatlar pek uygun değil,...vb. vb.Çok çektim ordan.Aldığım oyunların bazıları hatalı oluyordu yandaki adam aynen şöyle diyordu: BU arkadaşa bi daha oyun satma...

120 ytl ye Uludağ Elektronikten alcağıma 189 ytl ye D&R dan alırım.

Sağol yinede

Arkadaşın dediği gibi aynen yapmıştım zamanında. MGS4 ilk çıktığı gün, ordaki kekoların suratını göreceğime giderim Zafer plazadaki D&R dan alırım dedim ve Zafer plazanın yolları taşlı diyerekten yola çıkıp gidip Metal Gear Solid 4 ümü almıştım.

• Arkadaslar o inegol carsısındaki adamları ben yaklasık 15 senedir tanıyorum adamlar macır pazarında cd ve ps1 oyunları satarak bu işi yapıolardı suanda da bu işi yapan tek tabanca kaldılar o yuzdende kimseyi sallamıolar ve sanki ilahlar kendileri. oyuzden tavsiyem oyunlarınızı gittigidiyordan uygun fiyata alabilirsiniz son cıkan oyunlar 100ytl civarı 2. el cok temiz oyunlarda var 30-40 ytl ye oyun alabilirsiniz ii takip ederseniz ve ertesi gun kapınıza gelir.ayrıca elinizdeki oyunu takas etmek istiyosanız istanbulda duzgun calısan feza elektronik var oraya kargolayarak aradaki farkıda içine koyarsanız adamlar aynı gun içinde oyunu size geri yolluyolar ve hangi oyun olursa olsun kutu kitapcık onemli deil sadece cd cizik olmasın yeter.her oyunu yeni oyunlarla takas ediolar.isteyen olursa linklerini verebilirim.guncel oyun listesini ve fiyatlar acısından.
  • bursadan takas düşünen varsa

cod4
    fifa08
    gta4
  • kardeşlerim benim aranızda olmaktan çok mutluyum sanki yurtdışındayımda hemşerilerimi görmüşüm
  • Selamlar arkadaşlar, ULUDAĞ ile ilgili ben de bir iki kelime söylemeyk istiyorum; bunlar insanlıktan nasibini almamış kişiler, esnaflık nedir haberleri dahi yok dükkana giriyosun selam veriyosun para değildir deyip almıyorlar. Esnaf demek önce güleryüzlü olmak demektir... Canlı şahit olduğum bir olayı anlatayım; kendime oyun bakıyorken bir adam geldi ps2sinin gözü yanmış bunlara vermiş bunlar da sözde tamir etmiş gözü değiştirmişler, adam diyor ki götürdüm eve cihaz çalışmıyor bakarmısınız neden olmadı aldığı cevap "Ben sana biR ŞEKİLDE YARDIMCI OLMAM GÖZ PARASINI TEKRAR VER BAKARIZ." Oldu adamcağız da hakkımı helal etmiyorum deyip gitti. Ama yazık ki onların kul hakkına da saygısı yok..
  • Bu arada oyunlarla ilgili yazacaklarımı unuttum Arkadaşlar elimde;

Battlefield: Bad Company= 65 Ytl
    Battlefield: Bad Company Gold Edition =70 Ytl
    Brothers in Arms: Hell's Highway= 80 Ytl yada son çıkan oyunlarla takas edebiliriz.
    Brothers in Arms: Hell's Highway Limited Edition = (15 cm techizatları tamamen değiştirilebilen M1 Garandlı Asker figürü, özel kutu, çizgiroman ve harita/posterli)=150 Ytl

Lütfen PM atın. Battlefieldler için de takaslık nisbeten yeni oyunları düşünebilirim. Pure vs.
  • Brothers in Arms: Hell's Highway bu oyunu assassn's creeed iletakas yapabiliriz..ayrıca pm ine bak...
  • Çok önceleri oynamıştım Assassins i kardeş pm ne cevap yazdım ama iletildi mi bilmiyorum.
  • motorstorm:pacific rift ya da resistance 2 si olan varsa midnight club los angeles,gta4,mgs4,battlefield:bad company,unreal tournament 3,dmc 4,fifa 08,euro 08,rainbow six vegas 2 ile değişebilirim...2 oyun veya 1 oyun+para olabilir,tekliflere açığım
  • bursa merkezdeyim.elimde
    -pes2009
    -fifa008
    -euro08

var.pes09'u fifa09 la takas yapmak isterim.elimdeki diğer oyunllarıda takas yaparım.tekliflerinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakanki

bursa merkezdeyim.elimde
    -pes2009
    -fifa008
    -euro08

var.pes09'u fifa09 la takas yapmak isterim.elimdeki diğer oyunllarıda takas yaparım.tekliflerinizi bekliyorum

Hocam size pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakanki

bursa merkezdeyim.elimde
    -pes2009
    -fifa008
    -euro08

elindeki diğer takas olabilecek oyunları ve karşılığında ne istediğini pm atarmısın...
  • Uludağ elektronik gibi bir yere bırakın paramı, günahımı bile vermem.
    Kesinlikle orada insan çalışmıyor, hayvan çalışıyor desem hayvanlara hakaret olacak.
    Bu tiplere prim yaptırmayın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.