Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hizmette ve bilgide sınır yoktur...uludağ elektrik te 15 ytl ye oyunumu değiştirdim...en babasını 20 ytl ye değiştiriyorlarmış...ancak mgs4 gibi ler buna dahil değil...haklılar ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g

hizmette ve bilgide sınır yoktur...uludağ elektrik te 15 ytl ye oyunumu değiştirdim...en babasını 20 ytl ye değiştiriyorlarmış...ancak mgs4 gibi ler buna dahil değil...haklılar ama...

Tam olarak nerde olduğunu tarif eder misin arkadaşım?Malum 80-180 ytl ye oyun almak istemiyorum.Ayrıca takaslara açığım.İmzama bakmanız yeterli

@azbidur

MGS4 veya COD 4 ü unchartedi ilr takaslar mısın?Osmangazidenim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 11 Temmuz 2008; 0:07:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g

hizmette ve bilgide sınır yoktur...uludağ elektrik te 15 ytl ye oyunumu değiştirdim...en babasını 20 ytl ye değiştiriyorlarmış...ancak mgs4 gibi ler buna dahil değil...haklılar ama...

yanlışsın,birkaç hafta önce devil may cry 4 ü condemned 2 ye 40 ytl ye değiştirmeyi kabul etti(ben değiştirmedim tabi)-hem yeni oyunları da değiştirmiyorlar(rainbow six vegas 2yi değiştirmediler mesela),bir anlamı yok bence...zafer plazanın ordaki yerde her türlü oyun(yeni,eski) takasla değiştirilebiliyor-fiyat farkını ödemek koşuluyla...zafer plazanın ordaki dükkanla tanıdık olduğum için nispeten eski oyun verip yeni aldığım da oldu ama orda normal takas ücreti 20 lira...neyse uludağa sinir olurum zaten

• sef uncharted i oynadım
  • dostum uludağ elektronik inegöl çarşısının içinde birinci katta...bu arada uncharted bendede var mgs4 ile değiştirebiliriz bende altıparmakta oturuyorum...ama bu oyunu henüz oynamadım birkaç ay sonra tekrar değiştirebiliriz...yani bu oyunu gerçektende öven insanlar var...

ikincisi zaferplazanın arkasındaki yerden bende daha önce alışveriş yaptım...oranın sahibi hatta bursa ya ilk xbox360 tan getirenlerdendir..hatta o sıralarda cod4 heryerde 120 iken --tabiki kaçak --- orada 100 dü ve adam yurtdışına gidip kendim getirecem 80 e vereceğim demişti...ama anlattığımda doğru moh airborn için mgs4 ile takasa 80 istedi az bile dedi...sıfırını 120 ye satarken benden moh airborn u 40 ytl ye yutmaya çalıştı...bizde enayiydik...neyse adamın ekmek teknesiylede uğraşmak istemem ancak ben ps3 sevdalısı arkadaşlarında doğru ve iyi bilgilenmesi taraftarıyım...kimsenin kazık yemesinide istemem...bu arada assaın gred ve rainbowsix vegas mıdır bu oyunlar uludağda değişimde 20 ytl ye...

seff pm atabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibr-g -- 11 Temmuz 2008; 22:31:38 >

• bursa da 2.el oyun satan yer varmı varsa fiyat ortalamaları nedir ?
  • Ratchet and Clank hem satılık hem takaslıktır.Takas için düşündüğüm oyun FERRARİ CHALLENGE

sayfanın linki;

http://forum.donanimhaber.com/m_26327371/mpage_1/key_//tm.htm#26327933
  • Bende Bursada Osmangazideyim Arkadaşlar PES 2008 e ihtiyacım var PS3 üm var fakat 1 tane oyunum var yanında uygun fiyat olursa ikinci elde farketmez Metal Gear Solid4 ve PES 2008 yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Bursa da adam gibi iş yapan bi A Ticaret (Ayhan abi) vardı. Oda kapandı ne yazıkki. Teyyare kültür merkezi ve Vakıfbankın aralığında Compact Disc in hemen yanında Sony Yetkili bayisiydi. Kendisi 10 numara bi insandı. Hemde fahiş fiyatlarla takas yapmıyordu. Ayrıca müşteriler ile gerçekten çok ilgi ve alakalı birisiydi. İnegöl çarşısındaki kekoları zaten kimseye önermiyorum daha öncede burda 1-2 arkadaşı uyardım ordan takas yapmayı bırakın para verip sakız bile almam.
  • İKİNCİ EL GRAND THEFT AUTO 4 ARAYAN VARSA BENİ ARAYABİLİRSİNİZ 0 53 23 02 10 11
    BEŞEVLER
  • SonS_oF_Liberty gerçekten doğru söyledin yaaaa,o inegöl çarşısındaki bahsettiğin elemanlar harbiden de öyle gıcık oldum hiç ilgi alaka yok sanki düşmanıymışız gibi bakıyorlar adama,o adamların yüzünden oyun değiştirmekten vazgeçtim neyse şimdi PES 2009 u bekliyorum bir an önce çıksın artık sıkıldım iyice PES 2008 alıcaktım artık 2009 çıkacağı için ondan vazgeçtim.ama o dükkandan almam asla.
  • Buraya 1 arkadaşın önderliğinde Uye alımı olabilir. Belliki 20-30 kişi warıs bu forumda ve ps3 ü olan.

Sadece 1 teklifti. Saygılar...
  • Arkdaşlar selam elimde ps3 için sıfır ayarında siren var satılık veya takaslık.Elinde Ratchet & Clank: Quest For Booty oyunu olan varsa takas edebiliriz yada deneyerek elden 70 ytl ye alabilirsiniz oyunu,saygılar...

baryburton@hotmail.com
  • Bu arada ayhan abi hakkında söylenen herşeye bi ara onun yanında çalışmış biri olarak kesinlikle katılıyorum.Ama maalesef diğer tüm iyi insanlara olduğu gibi haketmediği şeyler yaşadı ve dükkanı kapatıp gitti.Şimdi inegöl çarşısına her gittiğimde oradaki insanlıktan aciz kişileri gördükçe ayhan abi aklıma geliyor ve bu adaletsizliğe isyan edip sessizce gidiyorum.Ve maalesef bursada bu adamlardan başka seçeneğimiz yok.Aklımda bazı planlarım var eğer hayata geçirebilirsem belki 3 5 sene içinde bursamız ayhan abinin yerini doldurabilecek güzel bi oyun-elektronik dükkan kazanabilir Saygılar...
  • dostum mynetten e-mail sana gitmiyor..ayrıca sana pm de atılamıyor...nasıl görüşeceğiz anşlamadım...bu arada oynamaktan sıkıldığınız oyunlar varsa uygun fiyata alabilirim..siren de dahil....

ibr.tutal@mynet.com

şuanda pm atılamadığı için e-mailimi yazdım..
  • Valla neden öyle bi şey olmuş anlamadım,verdiğim adresi msn e ekle oradan görüşelim yada 0541 344 55 38 bu numaradan arayabilirsin beni saygılar...
  • problem mynet te hotmail e gitmiyor mailler...
  • O zaman hocam ben gmail hesabımıda vereyim; baryburton@gmail.com
  • selamlar,bende euro 2008 var.takas düşünüyorum.olmadı ucuza satıyorum.tekliflerinizi bekliyorum.uefa09 icin fifa08+euro08 i verebilirim.bekliyorum
  • dostum gmailine bak..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.