Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emere

quote:

Orjinalden alıntı: Beylik

Durun ben bi canlandırayım konuyu...Uncharted ı verdim,Unreal Tournament 3 aldım,yani fifa08,burnout paradise ve ut3 var elimde...
    @emere;
    uludağ elektronikten hiç haz etmem,gidersin ne yüzüne bakarlar,ne doğru düzgün konuşurlar,yeni oyun dersin swat4 der..mekanı büyütmeden önce sürekli giderdim ama sonra en fazla bikaç kere gittim...gerçi bursada doğru düzgün yer de yok ama ben platini tavisye ediyim sana(birazcık kazık da olsa)...
    Neyse arkadaşlar benden bu kadar

evet oradaki adamlar çok garip sahibi devamlı tavana bakıyor fln sorunlu bi adam ama ps3 ü ordan aldım 60 gb psp fat ve ps2 verdim+300 ytl verdim ps3 ü aldım o zamanlar ps3 ler 1.500 ytl civarlarındaydı çok ucuza aldım ve istediğim zamanda oyunları 15 ytl ye takas ediyorum

ut3 nasıl bu arada beğendinmi ben de cod4 ü bi oyunla takas etçem ama karar veremedim

bence karşıdaki televizyona bakıyo ut3 e gelince ben ut serisinin hayranı olduğum için beğendim ama ilk defa oynicaksan beğenmeyebilirsin de yine de gerek grafik gerek oynanış gayet güzel oyun bi de singleplayer ı aşırı tırt(bir de botlar azcık dingil) yani multi sevmiyosan alma derim...bi de server arattığımda çok az çıkıyor nedense acaba ntsc mi de sadece amerika veya asya serverlerini mi alıyor anlamadım gitti(hani saat farkı falan var ya) gerçi server ayrımı kalktı ama...neyse ben beğendim yani

• quote:

Orjinalden alıntı: casatekin

arkadaslar elimde gt5p,pes08,fnr3,motostrom var.
    motostorm,cod4 takaslanabilir.

motorstorm cod4 ü kim takaslar sence

gt5 i verirsen cod4 ü veririm
  • arkadaşlar aranızda heykel uludağ game center telefon numarasını bilen varmı veya ordan geçiyosanız alabilirmisiniz bana pm atın please...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 18 Nisan 2008; 14:48:26 >
  • Ninja Gaiden Sigma -> Heavenly Sword
    Def Jam -> Tekliflere Açığım
    Assasin's Creed -> Call Of Duty 4 veya Uncharted

takaslamak istiyorum.
    lütfen pm ile ulaşınız.
  • bugün burnout paradise ı verdim dmc4 aldım yani:
    İstediklerim:
    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
    Condemned 2: Bloodshot
    Verebileceklerim:
    Fifa 08
    Unreal Tournament 3
    Devil May Cry 4(bitince tabi)
  • merhaba arkadaşlar...
    elimde SKATE. oyunu var oyunun fotoğraflarını aşağıya koyuyorum . 1-4 kişi arasında oynanabiliyor ... takas yapacak arkadaslara duyurulur

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k3m4l -- 18 Mayıs 2008; 13:59:56 >

• bende bursalıyım!! temmuzda ps3 alacağım aldığımda eğer kullanılmamış oyunlarınız varsa satarsınız bana demi? :D
  • oncelıkle sımdıden hayırlı olsun arkadasım.. yanlız sımdıden uyarıyım oyun fıyatları cok pahalı .. + 20 gb 80gb olsa da hiç birşey fark etmiyor .. hangısı ucuzsa onu al hdd sonradan deıstırılebılıyor ..
  • hazır canlanmış madem elimdekileri yazayım:
    GTA 4
    Euro 2008
    Unreal Tournament 3
    Devil May Cry 4
    FIFA 08

Condemned 2 veya RS6V2 ye herhangi birini takaslayabilirim(İlk 2 oyun hariç)
  • quote:

Orjinalden alıntı: k3m4l

oncelıkle sımdıden hayırlı olsun arkadasım.. yanlız sımdıden uyarıyım oyun fıyatları cok pahalı .. + 20 gb 80gb olsa da hiç birşey fark etmiyor .. hangısı ucuzsa onu al hdd sonradan deıstırılebılıyor ..

Teşekkürler gerekirse hdd yi değişririm ama trde 1 tane bile 20gb görmedim :D 20gb ucuz ise 40gb almam 160gb bi nootebook hdd alıp değiştiririm :D
  • GTA4
    ASSASINS CREED

takaslıktır, istedigim oyunlar MGS4 ve COD4 tür ilgilenenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayh3m -- 5 Temmuz 2008; 16:22:43 >
  • pes2008 ve FEAR İLE TAKAS EDECEBİLECEĞİNİZ OYUNLAR VARSA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
  • arkadaşlar madel of honor airborn u kim neyle takas eder... ayrıca elinde bitmiş oyun olan neyi kaqça verir...pm de atabilirsiniz...
  • Arkadaşlar,

Madem Bursa grubu oluşturdunuz ben de sizden bir konuda yardım isteyeyim. Amerika'dan bir arkadaşım bana Tekken 5 PS 2 oyunu gönderdi. Ama malumunuz ntsc oyun olduğu için makina açmadı (Pal 60GB). Bir mağazada reyon görevlisi bunların bölge kodunun İnegöl Çarşısı'nda kolayca değiştirilebildiğini söyledi. Bu doğru mudur? Doğru ise bu işlemi nerede ve kaç liraya yaptırabilirim? Cevap verebilirseniz memnun olurum.

Paylaşımlarınızın bol olması dileğiyle,

Saygılar...
  • nasıl oluyormuş bana biraz saçma geldi...belki ps3 e bir yazılım atılarak olabilir ama yazılmış bir blue-ray diske kim müdehale ederki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper029

Arkadaşlar,

Madem Bursa grubu oluşturdunuz ben de sizden bir konuda yardım isteyeyim. Amerika'dan bir arkadaşım bana Tekken 5 PS 2 oyunu gönderdi. Ama malumunuz ntsc oyun olduğu için makina açmadı (Pal 60GB). Bir mağazada reyon görevlisi bunların bölge kodunun İnegöl Çarşısı'nda kolayca değiştirilebildiğini söyledi. Bu doğru mudur? Doğru ise bu işlemi nerede ve kaç liraya yaptırabilirim? Cevap verebilirseniz memnun olurum.

Paylaşımlarınızın bol olması dileğiyle,

Saygılar...

evet öyle bir işlem yapılabiliyordu sanırım,hatta burada açılan konularda görmüştüm diye hatırlıyorum...İnegöl Çarşısı'nda Uludağ diye bir yer var oraya git sor istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g

nasıl oluyormuş bana biraz saçma geldi...belki ps3 e bir yazılım atılarak olabilir ama yazılmış bir blue-ray diske kim müdehale ederki...

Üstadım,

Bu oyun PS2 oyunu. DVD formatında, blu-ray değil. Cevap için de teşekkürler.

Saygılar...
  • elimdeki oyunlar devamlı online oynadığım oyunlar,ondandırki sadece oynamak için değiştirip geri vermek şartıyla oyunlarımı isteyenlerle değiştirebiliriz

elimdekiler

fifa 2008
    cod4
    mgs4( rv Vegas 2 ile şimdilik değiştim)
    gta4(şuan arkadaşımda)

tercihlerim

Uefa Euro 2008
    haze
    Battlefield Bad Company
    rv Vegas 2
    gibi
    gibi

eski oyunları oynadım yenilerden teklif bekliyorum

not: ilan bursa için geçerlidir.aynı gün buluşup değişiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azbidur -- 11 Temmuz 2008; 12:23:18 >
  • arkadaşlar ps3 oyunlarını en güvenilir en uygun fiyata bursada nerede değiştirebiliriz....
    ilk tüyo benden size zafer plazanın arkasındaki öğretmen evinin yanındaki ps2-ps3 mağzasının yanından bile geçmeyin 80-90 ytl değiştireme istiyorlar...mgs4 ü sıfır 120 ytl verirken son model değişim oyunu getir 90 istiyorlar...
    daha doğrusu kimi kaça yakalarlarsa ona göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibr-g -- 10 Temmuz 2008; 17:54:42 >
  • Desene kör tuttuğunu sever hesabı

Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.