Şimdi Ara

PS3 - PS4 | Bursa Topluluğu (Takas, Haber, Paylaşım v.b) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.098
Cevap
55
Favori
173.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum türkiye de de bursa inegöl de elimde iki oyun var onlari satmak istiyom

gt5 ve uncharted beraber ikisi 160 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: okay020

arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum türkiye de de bursa inegöl de elimde iki oyun var onlari satmak istiyom

gt5 ve uncharted beraber ikisi 160 ytl

O 2 oyunun kullanılmamışı toplam zaten 100 YTL eder, 160 YTL istiyorsun.
  • Bursa içi uygun fiyata GT5 satan bi arkadaş varsa haber verirseniz sevinirim. Bu arada Uludağ Elektronikle ilgili yazılanların bi kısmı doğru, fakat uzun zamandır ara arada olsa ps2 ve PC oyunları için ordan alışveriş yaptım ve bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterboi

Arkadaşlar;
    Brothers in Arms 75 lira ve Star Wars The Force Unleashed 75 lira olmak üzere satışa sunuyorum. Yeni oyunlarla takas da edebiliriz.

Arkadaşlar ikisini de almayı düşünenlere 135 liraya bırakabilirim aklınızda bulunsun
  • bende bursada ikamet eden ve yeni ps3 almış biri olarak söyleyebilirimki bursada adam gibi oyun alacak bir yer yok orjinal alacaksanız vatan bilgisayar a gidebilirsiniz ayrıca o uludağ game center denen yeri bende bilyiorum adamlarda bir karış suratla müşteri karşılıyorlar sanki mekanlarını basmaya gelmişiz oyun sorarsın varmı ne sorsan kesin yokdur zaten :) inegöl carşısının alayı korsan satar kendisi satmıyormuş gibi sorsan satmıyoruz diyo :) böyle adamlar nasıl işletme yürütüyo hayret ediyorum bu arada inegöl carşısında zemin katta Oyun Dünyası var alper iyi adamdır ne isterseniz getirttirebilir bursadaki arkadaşlar oraya gidebilirler birde son birşey ilerde bir zaman daha kalabalık oldukmu ps3 turnuvaları düzenleriz bir mekanda umarım :) böyle bir knounun acılması benide cok sevindirdi acıkcası...

• arkadaşlar henüz yarısını bitirdiğim cod:waw var elimde...muhtemelen bayram sonu bitecek elinde death space--fry cray2 -- little big -- bio shock oyunlarından herhangi birini elinde bulunduran arkadaşla takas yapabilirim...yaklaşık 10 gün sonra...aklınızda olsun....

uludağ elektrikte ki gıcıkların suratını görmek istemeyenlere...
  • SOCOM: Confrontation mevcut arkadaşlar bilginize
  • selam arkadaşlar elimde assassing creed var bizim coçuk oynayamadı değişmek isterim önerilerinizi pm olarak beliyorum
  • Arkadaşlar Call OF Duty 5 bitirdim... dead space -- residance2 -- yada yeni bir oyunla takas edebilirim....
  • Arkadaşlar yeni ps3 aldım dün.yanında resistance geldi.onu oynadığım ve sevmediğim için hiç açmadan satmak istiyorum.
    top spin 3
    gt5p
    Battlefield: Bad Company
    euro 2008

hangisi varsa takas yapalım lütfen.bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

Arkadaşlar yeni ps3 aldım dün.yanında resistance geldi.onu oynadığım ve sevmediğim için hiç açmadan satmak istiyorum.
    top spin 3
    gt5p
    Battlefield: Bad Company
    euro 2008

hangisi varsa takas yapalım lütfen.bekliyorum.

yanıtladım pm ine bakarmısın...
  • yok abi resistance 1
  • kolay gelsin dostum...
  • saolasın kardeşim.
  • Arkadaşlar sadece denemek amaçlı 1-2 kez kullandığım fifa09'umu satıyorum. Fiyat 90YTL. Bursa içi elden teslim edebilirim...

Oyun makinayla birlikte verilen PAL versiyonudur...
  • arkadaşlar yeni bir yer keşvettim bursada sönmez iş hanında orjinal ps3 oyunları satan ve takas eden bir yer bldum oyunlarda gayet uygun takasda yapıyor müşteriyle ilgilenme felan hic fena değil doğrusu bi uğrayın derim ben...
  • hangisi ilk girişte en sağdaki mi?orta büyüklükte bir yer.oyunlar sol üst köşede olan mı?
  • oradakileri ara ara uludağ elektronikte çalışırkende görüyorum...bugün yoldüştü uğradım son oyunları getirmişlerdi...
  • oyunlar sol üst keöşede ha doğru orası yeni oyunlar yıl aşından sonra gelicekdi en son uğradığımda
  • satılık rezistance 2 bir kere oynanılıp bitirildi kutulu kitapçıklı cod5 ile takas olabilir.
    satılık motorstorm 2 sıfır jelatinli pal
    1 hafta sonra bursadayım isteyene şu an kargoda yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.