Beni cevapladıysanız teşekkürler. Oda biraz dağınık. Move ile oyun oynadığım için sehpayı kenara çekmiştim.
Move ile fps oynanıyor mu acaba ?
yeri degil ama.. merak
quote:
Orijinalden alıntı: |SkY..|
quote:
Orijinalden alıntı: finansmen1
quote:
Orijinalden alıntı: __NeRoMaN__
sisteminiz güzelmiş
Beni cevapladıysanız teşekkürler. Oda biraz dağınık. Move ile oyun oynadığım için sehpayı kenara çekmiştim.
yeri degil ama.. merak
Killzone oynanıyor mesela. Sorunuzun cevabı oldu mu bilmiyorum?
Bu arada Led TV olarak bendekini tavsiye ederim.
quote:
Tam olarak konu başlığına uygun olmayabilir ama Philips 46PFL9705 ile PS3 kardeşliğine güzel bir örnek vermek istedim:
Bayılırım böyle sade Ps3-Tv ünitelerine, çok güzel, iyi günlerde kullanın. Yalnız arkadaki ışık gözünüzü almıyor mu ? Belki de resimde çok parlak çıkmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Feah 2096
quote:
Tam olarak konu başlığına uygun olmayabilir ama Philips 46PFL9705 ile PS3 kardeşliğine güzel bir örnek vermek istedim:
Bayılırım böyle sade Ps3-Tv ünitelerine, çok güzel, iyi günlerde kullanın. Yalnız arkadaki ışık gözünüzü almıyor mu ? Belki de resimde çok parlak çıkmıştır.
Arka ışıktan kastınız ambilight mı?
Eğer ambilight ise kastettiğiniz, seyir zevkine çok şey katıyor. Tavsiye ederim.
Tüm forum üyesi arkadaşların bayramını kutlarım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: |SkY..|
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: __NeRoMaN__
sisteminiz güzelmiş
yeri degil ama.. merak
Killzone oynanıyor mesela. Sorunuzun cevabı oldu mu bilmiyorum?
Bu arada Led TV olarak bendekini tavsiye ederim.
Hmm anlıorum sagolun :)
( Anlı.orum . daki harf basmıor ona göre :D )
quote:
Lan şöyle bi oturma odam olsa
Üniversiteden olup da odamı görmeyen kız kalmaz.
@finansmen1
Siteminiz çok güzel hayırlı olsun iyi oyunlar! Bir şey sormak istiyorum PS3ü koyduğunuz raf dar gelmiyor mu? Yani ısınma nasıl oluyor? Ben de Ikea'dan aynı TV sehpasını almak istiyordum bir ara ama aklıma takılmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: albatrosshigh
@finansmen1
Siteminiz çok güzel hayırlı olsun iyi oyunlar! Bir şey sormak istiyorum PS3ü koyduğunuz raf dar gelmiyor mu? Yani ısınma nasıl oluyor? Ben de Ikea'dan aynı TV sehpasını almak istiyordum bir ara ama aklıma takılmıştı.
Teşekkür ederim.
PS3'ü üst rafa koydum. arkası açıklık. Fazla bir ısınma tespit edemedim. Yeterince boşluk var.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: albatrosshigh
@finansmen1
Teşekkür ederim.
PS3'ü üst rafa koydum. arkası açıklık. Fazla bir ısınma tespit edemedim. Yeterince boşluk var.
Cevabınız için teşekkür ederim. Ozaman tekrardan bu tv sehpasını düşünebilirim.
Şöyle bir önizleme vereyim devamı sonra:)
Güzel, güncel
Dur bakalım, bir ara ben de şöyle fantastik bişi koymaya çalışayım.
beyler bu lcd'nin arkasina koydugunuz isiklandirmanin adi nedir ? nerde ve ne kadara bulunabilir ? yerlestirmesi kolaymidir ? tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye beyler bu lcd'nin arkasina koydugunuz isiklandirmanin adi nedir ? nerde ve ne kadara bulunabilir ? yerlestirmesi kolaymidir ? tesekkurler
philips tv lere ait bir özellik. ekrandaki hakim ışık rengine gre duvara ışık yansıtıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
beyler bu lcd'nin arkasina koydugunuz isiklandirmanin adi nedir ? nerde ve ne kadara bulunabilir ? yerlestirmesi kolaymidir ? tesekkurler
O özelliğin adı ambilight. Sadece Philips LED'lerde var.
quote:
led aydınlatma hocam.Bazı elektrikçilerde bulabilirsin tvnin ebatına göre değişiyor uzaktan kumandalı modeller mevcut.Ortalama 100-150 liraya mal oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaLuA
quote:
led aydınlatma hocam.Bazı elektrikçilerde bulabilirsin tvnin ebatına göre değişiyor uzaktan kumandalı modeller mevcut.Ortalama 100-150 liraya mal oluyor.
Güzel bir yaklaşım. Arkadaş haklı.
quote:
Orijinalden alıntı: drberk2
Şöyle bir önizleme vereyim devamı sonra:)
tv mi, projeksiyon mu ? ps3 ufacık kalmışta.
Projeksiyon TV olsaydı 80inç falan olması gerekirdi çünkü ekran genişliği 190cm
quote:
Orijinalden alıntı: drberk2
Projeksiyon TV olsaydı 80inç falan olması gerekirdi çünkü ekran genişliği 190cm
Normal Lcd veya Led mi ? Yoksa yansıtma mı ? Onu sormuştum .. Çok anlamam da Hangisi ?